I mitt flickrum

Det låter ju som om jag vore 31 istället för 21 och kommer hem till mina föräldrar som bor i ett lite hus på landet isället för den gamla vanliga lägenheten som jag bodde i för ett år sedan.
Jaa, det är faktiskt (nästa) precis ett år sedan jag och MrJ flyttad ihop! 1 april fick vi längenheten! Tiden går riktigt fort!

Singel har jag gått och blivit denna helg också. MrJ är på grabbhelg (med sin far och son:P). Haha...något jobb de ska göra och självklart öl och god mat!
Själv tog jag mig firheten och bjöd mig själv hem till mamma och pappa. Kan faktiskt vara skönt ibland att slippa laga mat och diska på en fredag. Speciellt eftersom jag jobbar i morgon.....snark!

Gott luktar det nu iaf när min far står vid spisen, själv ska jag väl börja planera mina simgrupper! Inte en ledig stund, nejnej!

Nej inte död nu heller, fortfarande bara vuxen..:P

Usch, detta med blogg och leva vuxenliv går verkligen inte ihop.
Så fort jag kommer hem från jobbet vill jag bara äta sedan göra mig klar för natten och sedan bara ligga i sängen och mys med MrJ och titta på TV. Känns ju faktiskt riktigt illa ibland asså....:P

Men iaf så jobbar jag vidare på förskolan, varit där nu 2½ månad och mer verkar det bli! Superkul! Vill verkligen ha jobb till sommaren iaf, de är mitt delmål! Hoppas kan jag alltid göra=)

Den 18e april ska jag och C på premiären! Jippi! C fixade biljetter och hade en jäkla tur då det nu är slutsålt!
Men vi kommer iaf stå där och förhoppningsvis vara hesa när vi kommer därifrån! Självklart kommer vi gå i tåget också! Riktigt mys!

Men nu ska jag leva vidare mitt vuxna liv genom att lägga mig i sängen och mysa och titta på TV med MrJ:P

RSS 2.0