Virus, semi och Aquababy

Virus på datorn har gjort att jag icke kunnat skriva. Men nu är det borta. Tror jag fick viruset från någon blogg, de går ju rykten om såna virusar och viruset på datorn kom bara fårn ingenstans. Tror allt mina misstankar är sanna. Frågan är ju dock om jag vågar läsa några bloggar på ett tag nu?
MrJ har iaf skaffat virusskydd nu, idiot som inte gjort det tidigare!

Ikväll vankas det semi i handbollen. Dock har jag ju lovat bort mig att skjussa T till Kista mitt i matchen, lyckat! Men jag får lyssna i bilen och skrika där!:D'

Annars troligen en lugn kväll. Imorgon ska jag inte jobba då bassängen är trasig, tror allt att jag bär något dåligt över mig, Runö har krånglat till tusen sedan jag börja där.
Men istället ska jag få se en tjej från AquaBaby hur hon jobbar och svara på frågor och sälja saker från kanten. Ska bli kul att få lite inspiration. Trampoolin (där jag jobbar) har ju köpt AquaBaby, därav mitt annorlunda jobb imorgon!=)

Minus i vuxenvärlden?

Gjorde ännu ett besök på blodcentralen. Fick börja med ett HB-test då jag inte lämnade blod för 3 månader sedan då mitt HB-värde var lågt.
Precis som den gången var mitt HB-värde även lågt idag. De hade t.o.m sjunkit. Jag börjar ju undra om jag egentligen är menad att bli blodgivare, det är kanske inte mitt kall här i livet!

Iaf, sköteskan på blodet var lite hispig, jag borde få en egen där som vet om mitt fall. På henne lät mitt låga HB-värde som om jag var blodsjuk eller något. De hade sjunkigt från 123 till 114. Lägg till också att 114 är inte lågt för mig, men för lågt att ge blod till andra.
I hennes förskräckelse skickade hon iväg mig till vårdcentralen för att ta fler prover, blod och järn. Så den 3 feb ska jag dit.

Mitt fall om mitt blod är som en Hollywood-film. Utredningen fortsätter och fortsättningen följer...





Ni som inte vart med så länge och läst om mina låååånga historia om att bli blodgivare får leta längra tillbaka om de jag skrivit. Bak till sommaren 2008!


Julen är nu slut

Helgen har varit långt och skönt. MrJ och jag har fått massor gjort. Julen är nu borta och jäklar va tomt det blev!:P Granen behövdes hemma hos oss, för nu är det verkligen tomt! Hmm, vad ska vi fylla ut med nu?




Bloggtorka, jaa.

Gud kanske läser

Solen lyser idag, kankse gud läste mitt inlägg igår?:P hehe..

Annars är min dag rätt seg. Planen var att åka till skolan och träffa min gamla lärare, men nej han skulle hämta sin fru på sjukhuset, så nej dit kommer jag inte idag. Synd, jag som ska foto porträtt imorgon. Hoppas på att det går bra ändå!

Btw, berätta jag att MrJ och jag åker till Kroatien den 4 juni? Resan är bokad och betald=)

Grått

Hmm, är det inte januari? Vädret får satan ta att ge sig!
Antingen vill jag ha en meter snö och 15 minus eller tort ute med 15 plus och vårkänslor. Inge jäkla mittemellan! Detta är, mina kära läsare, det sämsta med Sverige! Verkligen sämsta! Just nu suger vädret!

Medan vädret suger tänker jag tillbringa mkin tid inomhus, framför TV och datorn och förhoppningsvis hitta något jobb att söka!

Linas Matkasse

MrJ och jag har börjat, som min familj tidigare gjort, men Linas Matkasse.
Såhär efter jul kände vi att det behövdes lite inspiration och nyttigare mat! Och så mycket roligare det är laga mat när man får testa nya saker och recept på allt!
Idag avnjöt vi en asgod rödcurry wok med ris! Det kommer vi verkligen att laga igen!=)

Simlärarutbildnings tentan går framåt. Gjort alla 12 utvecklande frågor är gjorda, behöver bara komplitera lite så att det blir superbra! MrJ kommer att hjälpa mig så det känns skönt! En sak från axlarna försvinner snart!

Kickoff

Min sista lediga helg har nu passerat! Den tillbringade med en kickoff med jobbet! Så jäkla kul!:D
Vi började med lite bad, scrubar, inpackning och vin såklart! Bastun spenderade vi tid i och sedan insmörjning av härliga krämer!=)

Vi 18 (tror jag de va) tjejer gick hem till ena chefen och käka god mat och lite mera vin=)
Desta längre kvällen varade desto fler avdunstade. Tillslut var vi bara 5 stycken! Vi fem drog till garbo, ja jag vet bara 30 plusar, men ni måste se till att mina chefer är snart 40:p
Otrolig kväll var det iaf och halv 5 var jag hemma sen på söndagsmorgon=)

Annars har helgen varit bra, ny vecka och på lördag börjar simningen igen!

Hemmafru

Ta vara på det du har hemma, spara pengar och gör det själv. Ja, fixar du det, eller i alla fall utför det är du ett steg närmre att bli hemmafru.

Idag tog jag våran överblivna jäst från pozzabaket förra veckan och gjorde tre snygga baugetter! Hoppas de blir bra bara, riktigt svårt att få de lagom gräddade. Aldrig gjort de förut så, jaa vi får väl se. MrJ får äta oavsett!:P

Och vart är han tror ni medan jag hemmafrun sliter huden av händerna? JOO ute och dricker afterwork!:P Lever vi nu i ett riktigt gammeldagsförhållande?:P

Snart är han hemma i alla fall så vi får mysa=)

Det är kallt...

..och bilen startar inte! Va roligt!

Jag som ska iväg till jobbet och sedan därefter till träningen, sedan hem till mam&pap för att hämta den nya bäddmadrassen och sen hem! Turen är ju på min sida!
Pappa kommer till undsättning med startkablarna! Man tackar! Hoppas detta problem inte uppstår igen!
Jag som t.o.m hade stått i 20 minuter för att få bilen ren från lite snö och en otrolig massa IS! Mina tår känner jag inte heller...

Men nu ska jag sluta att gnälla, livet kunde vara värre!

Sova hos chefen

Sprang förbi arbetsförmedlingen idag för att lämna in närvaron till försäkringskassan så jag ska få mina pengar! Blir arg så fort jag går in mellan deras dörrar, men idag gick det bra och snabbt! Tack!

Medan jag satt där ringde chefen från simskolan. De har köpt en konkurrent och måste till Malmö ikväll. Vilket gör att jag ska hem till henne och tillbringa 2 dagar med hennes barn som är sjuka! Lite läskigt allt! Plus att jag ska hitta med bil, önska mig lycka till!
Skönt med förtroende från chefen iaf!

Nu ska jag studera kartor så jag hittar min väg!


Matförgiftning från donken!

Ja, lördagen blev inte helt perfekt! Kvällen till en början var riktigt mys=)
NU! var ett riktigt bra ställe, dit kommer vi gå igen! Hittad äntligen en bartender som kan göra min "syrliga lime drink"! Och det är inte lätt kan jag lova! Prisvärd var den oxå!
Kvällen slutade på donken...inget bra beslut...

Vi kom väl hem med taxin vid halv 3, allting är lugnt, mycket alkohol hade inte flödat denna kväll. När klockan är runt 4 vaknar både MrJ och jag av att han bara spyr. Han vaknar av det!!!!
Så mitt i natten var det bara att rensa sängen, ta bort lakan, bäddmadrass och bädda om!
Ny bäddmadrass är beställd.

Efter att jag fixat om sängen och fått MrJ avduschad, mår jag må illa. Vid halv 6 spyr jag. Dock hann jag till toaletten. Min första matförgiftning avklarad.

Tack för ni förstörde min helgen, donken, tack tack!

Bra fredag!

Hur underbart har det inte varit med en ledighetsdag! Varför har inte alla veckor bara 4 dagar? Helt optimalt. Ledigt varje torsdag, ja tack! Mycket piggare blir jag iaf!=)

Dagen har ägnas åt min tenta i simlärarutbildningen! Otroligt skönt att jag gjort mer än hälften nu iaf! Har ju 2 veckor kvar på mig! Måste ju se till att göra den nu innan allt jobb sätter igång, då finns verkligen tid eller ork!

Har även hunnit med att storhandlat och gå på systemet! Duktiga jag, duktiga jag!

Igår var det middags hos farmor, ikväll hos MrJs päron och imorgon hos mina! Härligt!=)

2 år - 24 månader - 104 veckor - 730 dagar

Välja själva=)

Idag är det iaf min och MrJs dag! Två år är det nu! Riktigt tur som vi har är vi ju lediga imorgon och kommer alltid vara dagen efter vår dag. Inte dåligt planerat va?:P

Annars startade jag denna dag med frukostfika med LF=) Mysigt! Hon fick även tillbaka allt hon glömde på nyår:P Förstår inte hur man kan glömma: mobilladdaren, legget, handduken, shampoo och balsam! Lyckat!:p

Dagen till ära blilr lugn med lite skidåkning i väntan på att min kära kommer hem!

2011

Bloggande har varit lidande, ja jag vet. Inspirerad till att skriva? Svar nej!
Men iaf, dessa resuméer som kommer upp på alla bloggar är ju lite uttjatade men jag brukar ju iaf köra en skriftlig. Dessutom blir den ju inte heller 25 sidor som andras, utan bara ett fåtal punkter, hoppas nu står ut. (Den kommer ju även lite sent!)

1. Firade ett år med MrJ
2. Titta på JVM som är traditon. Under en av Svergies matcher blev ju MrJ och jag tsm
3. Åkte till fjällen
4. Systemdebut
5. Började med egna simgrupper
6. Flyttade hemifrån
7. Lärde mig den hårda vägen när man blir vuxen. INGEN LEDIGHET! Vad hände med 10 veckor sommarlov?
8. Fick glasögon
9. Hade mina första privatlektioner + utomhus simskola
10. Åkte till GBG med grabbsen
11. Blev huvudtränare med A i gymnastiken
12. I vår första fristående tävling vann vi
13. Slutade med bowlingen
14. Tog KÖRKORT!
15. Fixade för första gången jul själv med min älskling. Skinka, knäcka och julgran!

RSS 2.0