En vecka kvar

Gårdagen på grönan i går var toppen! Otroligt mycket folk, aldrig vart med om värre! Och aldrig har jag vart där till stängning, så mycket folk var det! Vi hann ju knappt åka allt vi ville, enda negativa med gårdagen! Även kanske regnet som föll oxå sista timmen:P

Lugn och skön dag idag..chill och sedan förberedelse för utgång. Skönt att de flesta börjar flytta hemifrån nu, mer fritid och utrymme för roligiheter. Kvällen blir hemma hos Tim=)
Bara en vecka kvar nu för MrJ och mig! Dags att börja packa och planera! weho! Även en storhandling ska vi väl få in:p haha

Nästa vecka lika full proppad som denna! Tanken för nästa vecka är kräftskiva, MrJ och min smakupplevelse och flytt! tiden går fort nu!

Även ett smått jobb på G. Najs!

Njuta

Tur som jag har lever jag verkligen livet nu! Njuter till fullo! Nästa vecka börjar troligen MrJ att jobba så jag får ju ta vara på tiden:P Gårdagen var supermys=) Vi laga mat tillsammans, hade både chips, popcorn och dipp...kan det bli så mycket bättre?
Vi har även hunnit mer lite shopping:P Min käresta har verkligen fyllt upp garderoben, och jag har även fått honom att köpa nödvändliga saker oxå, som t.ex korta gay-strumpor:P Ett måste på killar i korta skor:p Även jag hitta en partyklänning, tacka gud! Dock svart men superfin..finns inte mycket att göra när det inte går att finna något annat:P

Imorgon är det dags för grönan! Länge sedan, kommer bli roligt! Ska allt få min älskling att åka tilt...min fegis:P<3
Utgång på fredag som gäller, zorba på lördag, nu går det undan. Även dags att börja packa snart! Nästa helg flyttar jag hemifrån=)

Den nya

Äntligen har jag fått igång min nya dator! Nu saknas bara de mobila bredbandet! Det kommer bli rusktigt naajs;)

Dagen har mestadels spenderas i sängen med MrJ, första dagen vi fått vara ensamma tillsammans sen fyra veckor tillbaka. Någonting som verkligen behövdes. Imorrn blir det stan och jakt på en ny partyklänning, behövs verkligen det oxå! Måste ju variera mig ute på krogen!;)
Sen ska vi hem och vakta katter:P MrJs päron ska på konsert och sedan hilton...hmm...händer sådant lyx när man fyllt 50 och ungarna flygit ur boet?
För mig kommer iaf den lyxen när vi om mindre än två veckor flyttar. Jag behöver ett jobb...skäms verkligen att jag inte fixat ett!

Veckorna fram till flytten är händelserika! Vi ska hinna gå på grönan, zorba, ut och käka våran "smartbox", ut och party, skaffa jobb/börja jobba, packa ner allt till flytten, stor handla, ha inflyttningsfest...hmm hur ska detta gå?;) Stackas lilla flicka:p

Men nu kallar sängen och kanske en film på nya datorna, mycket skönare att kunna ligga bekvämt i sängen och titta! Lyx på mig! Stackars lilla flicka...verkligen :P

Den nya vardagen

Känslan att mitt sommarlov dog med mina pärons semesterslut är inge vidare. Nu är det dags för den nya vardagen! Ett jobb ska finnas, börja inse att får jag inget jobb sitter jag själv hela dagarna, börja leva själv...d.v.s tvätta, laga mat och städa..och börja ta en massa ansvar. Hmm.. Har 0 motivation att söka jobb men de kanske kommer nu när jag inte längre kommer vara borta...utan nu börjar resten att jobba som vart lediga och då är det bara för mig att söka på. Vore också en fördel om de på arbetsförmdlingen kunde svara eftersom jag inte vill vara skriven i vällingby när jag bor i fruängen...suck!

Annars blir de en massa pill med min nya bärbara! Änligen! Min kära fotolärare fixade den till mig. Kostade 33.000 för 3 år sedan, jag fick den för 6000:-. Sextusen! Galet bra! Även att han fixade allting åt mig=) Ta in alla program..världens snällaste lärare går till Stephan!
Så nu kan jag äntligen börja fixa med alla bilder och komma igång ordentligt=)

Idag kommer även MrJ hem! Äntligen! Som jag har saknat honom. Ikväll och imorgon blir det enbart mys!

Bildregn 2005-2009


Vänner föralltid! Finns alltid där för varandra och fattar när ingen annan gör de. Barn nästa vår va?;)


Alla år som gymnaster och det skulle dröja så länge tills vi fann varandra!<3


Klassen jag aldrig ser igen?


Kvällen ingen av oss glömmer? De va då allting började!



Sommaren jag alltid kommer minnas, längta tillbaka till och gärna uppleva igen;)



Röjj på stan jag som brunett och endel med lite väl mycket sidbena;)<3



Jag blev modefotograf och visade även om en del egna moves ;)


Var på 70-tals fest som urartade med blev början till en underbar kärlek=)


Firade ett asgrymt nyår!


Åkte till öland utan att min älskling sa hej till mig :O Annat denna gång när jag kommer till öland!



Jag har ju också haft tid att visa många talanger som fastnat på bilder! Jag visar inte alltid min bästa sida, för jag kan ju inte skryta hela tiden:P;)


Världens bästa semester med bästa! Otroligt att man kna längta tillbka, de va grymt! Vart åker vi nästa gång J?=)


Lekte ängel på världens sämsta 18-års fest!

Tog ett stort seg mot vuxenvärlden! STUDENTEN!


Hitta en mycket speciell person<3



Fixade till lite partyn med mycket kärlek!


Får inte glömma det viktigaste! Han som följt mig igenom hela livet och alltid finns där! Min standin för MrJ, man kan ju inte vara ensam i sängen heller, någon måste beskydda mig!;)

Topplistor

Jaa så var det, topplistor! Jag som skulle lägga ut lista på fulaste människorna! Tyvärr så kommer det nog inte gå för en av de som skulle vara med på listan läser denna blogg och de har jag inte hjärta till att skriva!
Men andra listor ska jag försöka med! Vi kna ju börja med saker som äcklar mig!

Äcklista:
1. Smält glass med mjölk som folk har en tedens att leka med.
2. Halsband som folk stoppar i munnen! Äckligt, vad håller ni på med?!
3. Killar på krogen som utgår ifrån att alla tjejer där är singlar.
4. Killar/män/gubbar som hänger ut genom bilrutan (även när deras fruar är med) och tutar på mig och L8 när vi går på Willevägen/mickelsbergsvägen.
5. Historien om mannen som hade ett spindelbo i munnen och alla babyspindlar kröp ur hans mun.
6. Blötthår på fingrarna eller andras hår på en. Även fetthår
7. Silverfiskar.
8. Löskokta ägg
9. Tanken på sina päron eller syskon ha sex
10. Snoppar

Dehär med sommar..

men sommaren kommer mycket:
1. Solbränd kropp..om man har otur ser man ut som mig just nu, d.v.s en smurf fast röd i ansiktet, ej attraktivit!
2. Hänger inte med i vad som händer i världen p.g.a resor till landet, åland, pojkvän mm. Enda uppdateringen är aftonbladet och mammas Allers.
3. Saknaden efter dom man älskar.
4. Alla jobbar. Hör ihop med punkt 3.. MrJ på öland (4 veckor!!),  J hela sommaren, J bara helger, L8 fått riktigt jobb..själv kvar sitter jag...
5. Bloggen får lida och alla läsar för alla inlägg handlar om samma saker.
6. Ekonomin är dålig om man inte har tur som jag som har på något lustigt sätt har gott om pengar:S lönen från Hammarbyakademin gjorde verkligen sitt och tur att man är tränare och får en skönlön till sommaren=)

7. Regnar det 1 dag blir jag deprimerad, känns som om solbrännan som jag lyckas fixat försvinner på en gång!

8. TV människorna har än inte fättat att det är på sommaren man ska dra alla repriser av de som svenska folket har älskat/älskar.

9. Supersköna och snygga kläder....om man nu har turen att finna några...

10. Denna höst återvänder jag inte till plugget.


Tillbaka till Sverige

Halva sommaren har nästan gått nu och har fortfarande inte spenderat en dag med MrJ! Toppen! Men nu är iaf bussresan bokad så den 16e åker jag ner. 7 timmar på en buss, önska mig lycka till!

Vistelsen på åland var bra, men att bo 7 pers på 50 kvm tär på nerverna. Jag kan verkligen bli super irriterad när vi ska se på nyheter/vädret både kl 6, halv 8 och 22 och det ständiga tjatet om mat! Verkligen skönt att vara hemma även om jag trivs till tusen där! När inte ens vädret är på ens sida finns det inte mycket som kan rädda en:P

Nu är det raka spåret ut till landet och fortsätta "sommarlovet". Hoppas på mycket sol så jag hinner bli brun och fin tills jag träffar min älskling!
Sommaren har aldrig vart så seg. Helt jävla ensam. Alla jobbar. Eller kanske är det bara jag som är en looser som inte har jobb?

Midsommar....bättre sent än aldrig:P



Dagen började med fika..som tur var precis innan spöregnet kom, men det tillhör väl midsommar.
Även min älskling var med=)<3



Ner mot midsommarstängen efter de, där vi även fann detta par i år igen:P



Självklart blev det dans runt stången...med alla barn och superhjätar;)


De va midsommar i år! En lugn kväll med god mat, dryck och många härliga skratt=)


Hemma igen

Tillbaka i stan igen. Men bara för att packa och sedan ge mig av igen!
Imorgon bär det av till Åland för några dagar i skärgården! Ren luft och inga bilar! rena rama reningskuren! Ska iaf bli skönt att få komma iväg dit man åker båt för att komma någonstans och inte bil eller buss=) kommer hem på lördag!
Sedan blir det en skön slö vecka hemma, antagligen på landet och sedan den 17e blir det äntligen dags för Öland. Får jag träffa min älskling efter tre veckors frånvaro=) Blir super najs=)

Men nu är det dags att gå tillbaka till packningen, har vi tur får jag tid och orka att lägga ut lite bilder, har ju både från lägret i västerås och midsommar att visa er!

Vad har hänt?!

Förstår verkligen inte vad som hänt! Jag som alltid brukar stå i underkläder när alla kommer är nu helt plötsligt klar. Och klockan är halv 7! En hel timme tills resten kommer! Gillar verkligen inte det, känns som om allting hinner förstöras, håret och sminket vill säga:P Men men, haft så långtråkigt idag att jag var tvungen att börja göra mid i ordning. Så nu sitter jag här! själv... Men som tur kommer J redan vid 7 såå jag behöver inte vänta så lääänge... Men segt ändå!

Hoppas på att kvällen blir naajs och att vädret håller i sig, regnet för ikväll har redan kommit hoppas jag, annars kan vi ju säga hejdå till hår och sminket redan nu:P
Men har känslan att kvällen kan bli grym! :D

Utgång

Superhärligt har det varit på landet, hoppas även kroppen har dragit åt sig lite sol=) Vattnet har även varit kanon varmt, jag som ses nästan som en badkruka var i över 10 minuter! Sommar!

I kväll blir det utgång, någontign som inte hänt på mycket länge, mitt uteliv håller på att dö...känns det iaf som:P Men ikväll ska vi röja dansgolven.
För hemma hos mig, nästan 15 pers, hur satan ska vi få plats, mycket intressant:P Men det kommer bli en galen kväll med mycket skratt och god drinkar! Förhoppningsvis iaf, bartenderna suger dit vi går, kommer jag någonsin få min gorden bennet?:P Kanske om jag pallar mig iväg till ett riktigt ställe, någonting för mig och MrJ=)

Dags att göra sig i ordning, duscha, käka och lägga på ett lager med smink och sedan njuta av kvällen!

RSS 2.0