Äntligen påväg hem från jobbet. Idag har d...

Äntligen påväg hem från jobbet. Idag har det varit en heldag. Både pass på fm och em. Riktigt skojj och alla små barnen utvecklas så duktigt! Föräldrarna är även dom toppen, jobbar otroligt duktigt med deras barn, även om deras hjärtegull skriker!:p Lite seg är jag dock..som alltid efter mina pass. Påfrestande att jag har saker att göra på kvällarna med. Igår var det gymnastiken och ikväll ska jag på möte ang ett bröllop jag ska plåta nästa helg! Spännande! Men klaga ska jag verkligen inte göra! Imorn simmar jag ute i Täby, hoppas bara jag hittar bättre dit imorn än sist!:)


Trööött! Yes så är de. Nu känner jag av pa...

Trööött! Yes så är de. Nu känner jag av passet från igår! Både tur och skönt att de är ett kort pass idag....men hem och städa måste jag ändå, så mer jobb ligger framför mig. Och inte nog med det så har jag så jäkla ont i mina benhinnor lr så att säga musklerna på mina smalben! Sån smärta! Måste ha kommit från utekvällen i lördags... Klackar är inte att leka med:p Sen är det dags för träning ikväll oxå, gymnastiken har ju startat nu igen! Denna säsong har vi även 7 tjejer som prövar för våran grupp! Men idag lr på torsdag måste vi meddela om de kommit in i gruppen lr ej. Vi åker ju på läger till helgen och då ska gruppen vara fulländad! MrJ åker även till London på torsdag..... Inte alls avis! 4 veckor kvar tills vi får ozzy!:p


Söööndagsmys!:) ananas, mango, predika och...

imag0105 (MMS)

Söööndagsmys!:) ananas, mango, predika och vindruvor! tänk att någonting nyttigt kan vara så gott:) en bra film blir det till detta mys. Jobbet gick bra idag och en lugn kväll med min älskling behövs verkligen! ladda för en jobbvecka.


Jobbdags! En till dag i polen blir det den...

imag0104 (MMS)

Jobbdags! En till dag i polen blir det denna vecka. lagom trött är jag oxå. ska vika för en tjej som är på begravning och självklart ställer jag upp:) Hade bara inte gårdagen blivit så sen tack vara två herrar så hade de känts lite lättare:p men kul hade vi iaf... först föra vi lite på linas, lika kul som de var förra gången när blå och jag drack gratis och partade efter stäningen där:p sedan blev de en öl på hellströms sen på harrys och kvällen avslutades på casinot! halv 4 dosade vi i säng, MrJ somnandes direkt och jag ligger vaken nån timme... samma visa varje gång, förstår inte varför?! jobb nu iaf fram till 6 och sen hoppas jag att lgh är städade och middagen står på bordet när jag kmr hem!:p älskar att ha min hemma-man!


Sista sommardagen! MrJ och jag har tagit e...

imag0103 (MMS)

Sista sommardagen! MrJ och jag har tagit en underbar promenad längst med hela Hässelby, villastaden, öfvre och nu riddersvik! riktigt kanon väder har vi och just nu sitter vi vid vattnet och tar en paus med lite fotdopp! Vi har gått i två timmar och har lika långt hem.... kanske de blir bussen?:p


Wiiiiho! Första mobilbloggen gjord! Vad ty...

Wiiiiho! Första mobilbloggen gjord! Vad tycker ni om ozzy? Självklart är hon svart med en vit fläck:p Nu kmr de bli fart på bloggandet igen! Vet att ni saknat mig och nu får ni äntligen njuta av mitt händelserika liv igen!;)


Kissekatt! Här ser ni kissekatten som MrJ ...

imag0100 (MMS)

Kissekatt! Här ser ni kissekatten som MrJ och jag ska köpa! Ozzina blir hennes namn men vi kmr kalla henne för ozzy:) helt svårt med en liten vit fläck under hakan har hon. I slutet av september får vi henne. Lite kattshopping på schemat då!:)


RSS 2.0