Julstämning?

Njaa inte riktigt. Men MrJ och jag har verkligen försökt med julbak. Lussekatter och pepparkakor, julmusik i bakgrunden och julmust i glasen. Men icke, än känner jag inget. Det är verkligen snön och kyla som saknas, för de hör ju julen till och är ett tecken på vad som komma skall.

Lunglördag blir det iaf. Kanske lite glögg till kvällen, vem vet?;P Imorgon är de match som gäller och för MrJ blir det hans första. Han har ju nu fixat licens och är reserv imorgon. Haha, vi får väl se hur de blir med de, ingen träningen och aldrig spelat bowling på riktigt;P
Efter de blir det adventsfika hos MrJs farmor! Att det är första advent imorgon går verkligen inte att tror! Nejnej, de är ju bara november!!

klara och fina!

imag0320 (MMS)

klara och fina!


min konstnärliga pojkvän kirrar pepparkako...

imag0319 (MMS)

min konstnärliga pojkvän kirrar pepparkakorna! <3


Lussebak med älskling! resultat kmr!

imag0317 (MMS)

Lussebak med älskling! resultat kmr!


Fullspäckad helg

Veckorna bara springer förbi! Helt sjukt att det är första advent på söndag. Julstress och panik börjar smått komma:P

Helgen har varit bra! Börja med middag hemma hos min VD, som slutade med ett riktigt partaj då hans gay-grannar kom in, så 90tal, whitney houston och MJ strömmade ut ur högtalarna hela natten!
På lördagen var det dags för Js byebyepartaj då hon åker till asien på söndag! Helt galet, men modigt att åka själv, eller kanske galet?:P Kommer sakna mitt blåbär iaf!

Söndagen bestod av kalas för min mor som fyllde år i torsdags, så helgen blev fullspäckad, och MrJ och jag fick inget vettigt gjort:P

Läängtar stort till helgen, så mysigt nu när julen börjar komma. MrJ och jag ska ha julbak på lördagen, lussekatter och pepparkakor ska bakas!
Första julmusiken får äntligen börjas spela!

Sitter och chillar lite på jobbet. haft mi...

imag0306 (MMS)

Sitter och chillar lite på jobbet. haft mitt första pass, ätit lunch och väntar nu på att nästa pass ska börja vid 2. Önskar att det fanns något sätt att få min våtdräkt torr, så iskallt att dra på sig en blöt och kall dräkt, lockar inte!


Igår var de dags för terminen första tävli...

Igår var de dags för terminen första tävling och tjejerna var grymma:) Detta var ju deras första tävling på mkt svårare varv, en tävling som träning inför RM (riksmästerskapen). Ingen medalj denna gång men alldeles för låga poäng på matta, något som även domarna sa efter. Än en gång blir vi felbedömda.. Nu är MrJ och jag påväg till stan för att shoppa och sen blir det en mysig farsdag-middag med mina päron:)


Ozzy <3

imag0299 (MMS)

Ozzy <3


midsommarfirandet från i lördags satte sin...

imag0304 (MMS)

midsommarfirandet från i lördags satte sina spår. bra jobbat älskling!:)


Att gå och tro att man ska vara ledig i 11...

Att gå och tro att man ska vara ledig i 11 dagar är najs, men ha! Så blev det icke, utan jag jobba på förskolan hela veckan, grymt! Supermysigt att vara där igen och alla nya pedagogerna är så trevliga. Har två på wordfued!:) några barn från rådjuret har jag oxå träffat, de blev superglada att se mig, de värmer i hjärtat. Tråkig dock att jag lätt kunde få två veckor till och att jag inte kan eftersom simskola drar igång på måndag. Förhoppningsvis behöver de hjälp på mina lediga dagar! Ikväll är min kära J i sthlm så utgång och röjj är det som gäller! Imorgon ska vi på midsommarfirande, ja ni läste rätt! Kmr bli en grym helg!


RSS 2.0