Vuxenvärlden här kommer jag!

Efter alla mina blodprov som jag gjort, har jag själv inte fattat om jag är "godkänd" att blivit blodgivare lr inte. Inte heller har doktorn gett mig något vettigt svar när jag frågat och jag kännt på mig att jag kanske inte kommer att bli det, samtidigt som jag känner "de kommer att gå bra, självklart kommer jag att bli blodgivare", så som jag alltid känner vid olika tillfällen, typ prov i skolan:P
Men iaf idag så när pap kom hem, det är ju halvdag idag, så har det kommit med posten en lapp angående att jag ska lämna blod (?!) Känner mig lite förvirrad för jag tror att jag själv inte har riktigt hängt med. Från att göra en massa blodprov framochtillbaka och sen helt plötsligt få lapp hem. Hmm...känner mig verkligen som ett barn som försöker ta steget till vuxen världen men inte riktigt fått häng på det än:P
Men iaf, nu är jag blodgivare och ska ge för första gången nästa vecka...lite läskigt känns det. Inte vet jag vad jag har att förvänta mig. Kanske svimmar när jag väl ligget där? Mest är jag rädd för att det ska känns obehagligt att ligga där med en nål i armen i flera minuter!

Idag är det som alla andra dagar, segt, tråkigt, regnigt och ensamt! Usch! Detta lov känns inge vidare och jag känner mig som en gnällkärring, men det tänker jag mig låta vara:P
Ikväll ska det iaf hända lite saker. Jag och klassen ska dra och spela discobowling :D Riktigt skojj ska det bli! Sedan lutar det nog år utgång, dock bara till en pub, lättare att klä sig + att det är svinkallt ute och det kommer säkert att regna och då vill man har jeans på sig :) hehe

Något fel ?

Det måste vara något fel på mig. Allvarligt. Det är lov, jag har inte haft någonting speciellt inplanerat någon dag som gjort att jag måste ställa klockan men ändå så varknar jag alldelse för tidigt. Som ni alla vet har jag haft mina problem med trötthet, kommer hem från skolan och bara somnar. Men nu när det är lov och helt okej att sova ut, så går det inte. Vaknar vid halv 9, visst somnar jag lite halvt om men vaknar sen i intervaller varje halv timme. Tvingar nästan mig själv att ligga kvar för att jag vet att jag behöver sömnen. Känns lite jobbigt, skulle behöva att få vara utvilad tills praktiken börjar på måndag!

Idag är det en dag utan planer. Gått upp för 20 min sen efter att tvingat mig själv att ligga kvar. Självklart är det tomt i kylskåpet, pap kom hem för en stund sedan och drog lika snabbt igen för att handla. Vad blir det då till frukost, eftersom det har gått över till lunch nu lockar inte mackar med o´boy så mycket istället kokar jag pasta. Pasta är verkligen något som jag älskar. Finns bara en nackdel. Av pasta blir man "fet" speciellt när man inte rör på sig, men vad ska jag göra? Pasta är gott :)

ensam




Jaha nu var man ensam. Helt ensam. Alla bara försvinner.
Vad ska jag göra med mitt lov i ensamheten?



Hösten suger . . .

Vad är det man vaknar till?! Regn, rusk och nej! Så har får det inte gå till! Om vi nu ska ha höst i denna land vill jag gärna ha riktig höst. D.v.s soligt, tort och alla bladen i härliga färger. Annars kan den har årstiden bara försvinna in i sommaren och vara varm och skön. Kan verkligen inte förstå dom som har hösten som sin favvo årstid. Ser ingenting positivt med den, utan att man kan vara inne och mysa med nära och kära. Annars sitter man ju bara inne, inte alltid man är med nära och kära då fylls man bara med ångest. Under lov ska man ju göra saker, verkligen nu när det är mitt sista höstlov. Sedan är det kallt, grått och blött. Ingenting med hösten är rolig om man frågar mig! Usch!
Inte kan det ens få vara fint väder på våran 2års dag, vad har gud emot oss?:P

Sooooola

Idag var det dags att bättre på solbränna från i somras, det var verkligen läge kan jag säga!
Första gången nu på länge så resultatet blir ju inte bäst men C och jag dra igen den 12e, då lär de synas. Denna gån brände jag inte min lilla stjärt, var smart nog att bara sola i 15 minuter denna gång, kanske är jag lite röd i ansiktet? Men ingenting som jag ser iaf och eftersom jag ingenting har att göra ikväll kommer det att hinna försvinna tills imorrn.
Annars har det varit en rätt så seg dag, har världens humör för att bara dra ut och parta, men det finns ingen att parta med:/ Känner på mig att det kommer att bli en lugn vecka, säkert mycket film och förhoppningsvis lite plugg så att jag kan ta ett extra låångt jullov, det skulle sitta fint :)

Imorrn har jag och A två år <3 Myspys. Händer väl inte så mycket på dagen men sen på kvällen ska vi i alla fall ut och äta och bara få vara ensamma för en gåns skull. Första gången vi båda är 18 oxå, härligt! 

Höstlov

Jaha, imorrn är det dags för starten av mitt alldra sista höstlov. Jag fylls lite med ångest när jag tänker på det. Usch. Det märks att man nu ska bli vuxen. Massa ansvar. Skärmande. Mest kommer det kännas när det är dags för jul...
Men iaf, man måste ju njuta medans man kan:P hehe Lovet är iaf lite mer fartfyllt än vad det brukar vara:
Måndag: Sola med C
Tisdag:   Två år med A - Ut och käka :)
Onsdag: Träning/A åker till sin pap
Torsdag: Ledig dag? Lr något skojj med familjen
Fredag:   Kankse fika med MrJ och discobowling med klassen :)
Lördag:   Ledig, ingen hemma, öppen för förslag
Söndag:  Samma som lördag.

Sedan är det dags för min APU att sparkas igång. Spännande. Får jag se vad Urban kommit på gör något och hur mycket det kommer att vara. Hoppas på bra väder så att bilderna blir fina och de ger mig större lust att göra det också:)

Ost, kex, vin med levande lus


En härligt kväll med ost, kex och vin utspelar sig i dessa härliga bilder :D


De var jag, J&J + J kille.....


Vi laddade upp med ost, kex och vin..mums..och sjä'lvklart massa tända levandeljus

Sedan tog vi ton med singstar :D


Tog massor med bilder, som vanligt, hehe :D


God Jul och gott nytt år....?

Det kändes helt mysko att säga. God Jul och gott nytt år. När var det sist man sa de i mitten av oktober? Tänk vad APU kan ställa till de:P Idag var sista dagen i skolan för denna termin, lite sorligt. Mest tror jag att vi alla kommer att sakna skitsnackat i våra röda soffor :) Där får man veta allt möjligt om alla, en mötesplats där vi alltid sitter. Gemensakp på högst nivå.
För att inte tappa för mycket blir det discobowling men öl nästa fredag med klassen :) Hoppas att många kommer, skojj :D

Ikväll blir det chillkväll hos J med vin, räckor, ost, kex och massa skvaller:D Otroligt längesedan nu, kankse nostalgikvällen kommer denna helg istället för förra...
En härligt kväll kommer det iaf bli med mina favoritetjejer J&J <3






APU (=praktik)

Just fattat att jag kommer ha världens lyxigast praktik!:D Bestämmer helt och hållet mitt egna schema. Tidiga morrnar är alltså slut för detta år!:D Med en hacke att jag självklart gör allt som jag ska i tid :) Men så duktig är jag ju.
Känns som om jag kommer få mycket tid till att ta det lugnt och sova + plugga det som man missar i skolan, d.v.s individuella valen, suck, praktik ska ju vara befriande! Men med denna softa APU så känns det som om vinterna bara kommer att försvinna och jag kommer klara skolan utan att blinka! Just nu känner jag mig väldigt positiv nu, hoppas det håller i sig. Man blir så glad samtidigt, hela vardagen känns underbar. När var det sist man kände så? :)

Tre dagar kvar av höstterminen :)

Idag har jag varit hos mormor och ätit mat :)  läängesedan vi gjorde de. Vi fick sjämansbiff, vilket verkligen idagens samhälle inte är speciellt vanligt, men jag tycker det är asgott, synd att jag inte var så hungrig, hade ju varit på träning innan och då måste man ju käka lite innan de!
Ikväll har jag även hoppat DH för att plugga :O Chockade? Jag är nog lite, men känner mig lite duktig nu när jag är klar. Så typiskt min skola att ge allt sista veckan, med tanke på att vi inte gjort något speciellt den senaste månaden, men det är bara att kämpa. På fredag är det L-O-V :D Super naajs, behövs verkligen, kankse de kan bota min otroliga trötthet, kan verkligen somna vart som helt och när som helst - läääskigt!
Sen är det ju 5 veckors APU vilket gör att jag bara har 3 dagar kvar av höstterminen! Förrutom sista dagen när våran lärare vill fika med oss:P Lite sjukt att jag inte kommer att bege mig till skolan något mer än att redigera bilder, eftersom jag ska göra min APU hos HammarbyFotboll. De kommer ju att bli lite annorlunda. Ingen fotograf att följa med, känns som att jag kommer att göra fotojobb åt dom men inte ser jag det heller som en nackdel - kanske kan ge någonting i framtiden? :)

Nu är det dags att sova (slockna:P) så att jag pallar mina tre sista dagar om höstterminen:P hehe...skööönt :)

En helt vanlig kväll i sthlm

3-0
 god stämning
gryma mål
snygga killar
härlig glädjehög vid mig


puttinyttiga regler
sura gubbar
dålig klack - går hem?!
saker på plan


Både positiva och negativa saker kommer med ett sthlm-derby.
Men känslan av vinnst går inte att beskriva. Att få visa vilka som är bästa i sthlm betyder allt.
Äntligen folk kan sluta att misstro bajen.
Ikväll visade vi verkligen vilket lag vi är.
Stockholms bästa <3

Chillhelg

Usch nu känner jag mig helt seg! Upp med tuppen gick jag idag kl 7. Varför är det lättare att gå upp så tidigt på helgen men inte när man ska till skolan? Hmm... klockan 8 kom min kära syster och hämtade mig i discobilen, drog upp radion på max oxh lät basen föra oss med glatt humör till hallen. Matchen gick piss, iaf för mig, inte så nöjd, bara 609:P + att vi förlora! Men men, tidig matchstart ger inte alltid bästa resultat:P
När matchen var över åkte syrran och jag vidare till nästa för att heja på ungdomslaget och även lämna över den nya maskoten som jag och E fixat:D Kalle har vi döpt han till, han är grym!
Efter det kurrade magarna och kebab satt ju inte fel. Eftersom jag inte fick någon sömn imorse tog jag ikapp de när jag kom hem. Vaken men seg nu.
A drog till sin match nu, hoppas det går bättre för honom, med tanke på lagfesten som var igår . . . heheh ;)
Ännu en chilldag denna chill helg, får väl dra i gång en film och bara njuta av soffan och att det bara är en vecka kvar, sen lov och sen APU fram till jul, d.v.s ingen skola mer om en vecka! JIPPI :D

Imorrn är det derby och jag kommer att vara på plats som fotograf, naaajs :D


Nehe... ?




Ibland är man allt för snabb . . . . . att uttrycka sig . . .






Nostalgikväll med J&J

Okej. Det känns helt mysko. Verkligen. Kan inte minns sen det var så här sist. Att jag sitter och har ingenting att göra under en lördag med vackert väder? Kan inte ens minnas när jag senast hade tid för de? Känns lite chockande. Vad gör folk på dagen på lördagar, innan festandet börjar? Visst endel ligger med fördragna fönster, pizzan iknät och en spyhink till hands. Men alla andra?
För mig har det alltid varit att jag haft match på lördagsmorgonen, kommer hem vid 1 och sedan vilar för att palla utekvällen:P Men denna helg har jag inte match idag, så vad satan ska jag göra. Börjar få lite ångest. Skulle kunna plugga lite, men självklart lockar det inte så mycket, eller gå ut, men vill inte göra det själv, och vad ska man dessutom göra ute? Gå till långbro och mata änderna som en 65-åring? Hmm, att inte har någonting att göra under dagen på en lördag är verkligen inte min grejj. Kvällar/nätter tror jag passar mig bättre :)

Men iaf, ikväll kommer J&J hit. Otrolig längesedan de bara var vi tre som tog en lugn chilkväll:P Minns de härliga kvällarna med idol och nagellacksmålning, nostalig, verkligen och många många härlig minnen :D Tänk va kul det sedan kommer att bli när mitt käraste blåbär fyller 18, längtar redan<3
Dock blir det en lugnt kväll ikväll eftersom jag imorgon har match kl 9, samling 08:00, det måste vara olagligt att ha sånna tidiga matcher + att hela helgen förstörs ju, eller iaf lördagsnatten:P Men det blir myspys ändå:)








inte igen!

Jaha då var man hemma ifrån vårdcentralen nu då och vad tror ni man måste göra? Jooo ännu ett blodprov! Va faan ör deras problem, även min mor blev riktigt arg när hon fick höra detta, det är ju inte direkt första gången jag gör detta + att jag nu fått ett högkostnadskort som de börjar stämpla in mig på, börjar bli lite nervös på detta. Hur många blodprov ska jag behöva lämna? Om det inte är något allvarligt som läkarna hela tiden säger! Börjar bli ganska irriterad! Känns inge vidare tryggt, vill bara att de ska vara över. Hur jävla svårt ska det vara att bli blodgivare, en omöjlighet?

Får iaf se framemot måndag när jag ska plåta Sthlmsderbyt mellan Bajen-Dif, ska blir riktigt maffigt! Hoppas på en lugnt match bara, vill inte att det ska hända något när jag finns nere på planen:P Men det kommer ju att bli grymt kul:D

Blod, blod, blod

Igår skulle jag ha fått svar på mitt blodprov som jag gjorde förra veckan, men varför ska någonting gå smidigt, nej! Igår en timme innan jag skulle vara där ringer vårdcentralen och säger att doktorn inte kan och att vi måste boka in en ny tid. Hon som ringer frågar om jag kan på torda 14:15, jag svarar nej det blir nog lite tajt, kan jag få lite senare? Får ett skit svar med att doktorna måste ju kunna! Men HALLÅ?! Måste inte jag kunna då?!?!?!? Det är ju inte jag som flyttar på en inbokad tid för 3 veckor sedan. Lite anpassning måste man väl ha efter patienten, inte kan jag komma springandes när de vill, jag går jufaktiskt i skolan:p hahha, superviktigt! ;)
Men iaf så nu ska jag dit imorrn kl 14.30, lite bättre tid fick jag till iaf, hoppas jag kan får svar nu och att allt löser sig.
Ska det vara så jäkla krångligt att bli blodgivare? Suck...

Måndagar, Zzzzz

Måndagar måste nog vara den tråkigast dagen i veckan!:
1: Det är måndag, helgen är över, säger väl allt :P
2: Jag har lång dag i skolan, 09-16.30. Extra tråkig när jag bara skrivit ut en bild på fotolektionen som är 6 timmar..
3: Det går verkligen ingenting på TV!
4: Man är fort. trött från helgen bravader
5: Det är en låång tid kvar tills nästa sovmorgon.
6: Alla är lika sega och trötta som jag.

Tror jag skulle kunna göra denna lista hur lång som helst, kan inte finna något positiv med måndagar, iaf inte idag. Idag har allt bara kännts värdelöst.
Denna känsla får jag ofta när jag på morgonen i sängen känner att jag verkligen inte vill gå upp för olika anledning + att skolan är ju faktiskt viktig men ändå pallar mig upp och åker den lååånga vägen till skolan för att sedan inte göra ett piss. Då känns det förjävligt. Skulle ha kunnat stanna hemma och fått sova ut ordentligt, något jag inte gjort på länge. Men, skolan är ju viktigt...
En bra sak som är på väg iaf, det är LOV om mindre än 2 veckor nu :D

BTY bara:P Hade en lite mysko dröm inatt, kankse inte borde säga vem jag drömde om, men det kanske inte spelar någon roll, drömde ju inget farligt på så sätt:p Men iaf, drömde om Andreas, en ny kille i mitt bowlinglag, hmm, lite mysko, haha:P Drömde även om skolan så att drömen kan ju inte ha vart så jäkla bra ;D

Ö V E R L Y C K L I G - 256 :D

P E R S O N B Ä S T A  ! ! ! JAAA; idag gjorde jag personbästa p en serie 256 :D helt överlycklig, fick ihop 760 på 4 serier, d.v.s 190 i snitt :D och jag drog hem 22 plopp på den matchen! :D
Andra matchen gick lite sämre men verkligen helt godkänd! 675, snitt 169!  Äntligen har mitt spel börjar att fungera igen. Detta gjorde verkligen min dag, min helg! Nu känns allt mycket lättare och motivationen har kommit tillbaka och är på topp! Även självförtroende att jag kan finns där och då går ju verkligen allt mycket mycket bättre!

Mamma och jag <3

Lugn kväll ikväll eftersom jag imorgon har dubbelmatch med b-laget, blir upphämtad av Maria kl 09 imorrn så behöver min skönhetssömn:)
Just nu ligger mam och jag och tittar på Idol! Väldigt många duktiga denna omgång, ligger dock och asgarvar för att jag tycker det är helt absurt med ålderna, 16 år är ung och coolt men att se ut som 12 gör att jag inte kan hålla mig. Bilden passar inte in i Idol, det känns lite knas, haha, lite underhållning iaf:) Dock har min mam redan blivit nerkärad i en av killarna - Kevin - tror att det kommer att bli likdant som med Måns, honom gillar hon fort! Hon är min lilla 13-åriga skrikande tjej, haha! 

Lugn kväll ikväll men imorrn blir det drag, fest hemma hos mig iaf jag får bort mina päron, hmm, ska jag lyckas?! ;)

Skäms ni inte?! ARG!

Vart tog "man ställer upp för laget" vägen? Är det bara en massa tomt snack för att låta bra? Blir så jäkla irriterad på msk som säger att de gör allt för laget och vill verkligen spela men sen bara lämnar laget till dess öde! Tror inte jag vart så arg på länge, JAG vill verkligen spela för att jag tycker det är roligt, och det är NI som förstör för mig! Skäms ni inte? Upptagna jävlar som inte har tid med saker som ni lovar! Det är inte direkt som om det tar upp varje helg, knappt en gång i månaden! Skär er för faan!

HAMMARBY!

Nu i höst/vinter ska jag ut på APU i 6 veckor, v 45-50 3 nov - 12 dec, och min praktik ska jag göra hos HAMMARBY FOTBOLL! SKit kul men samtidigt skit läskigt. Det kommer ju mer att bli som ett jobb känns det som, att jag ska göra fotojobb till dom skrämmer mig, men det ska säkert gå bra, måste börja lite på mig själv och inte hela tiden vara så osäker. Kanske kommer självförtorendet men framgång?
Men iaf, då ska jag typ dokumentera olika bajen miljöer, typ söderstadion och kanal plan, plåta lite matcher och träning och annat kul:D Lääängtar, hoppas jag inte bara göra bort mig! Tänk positivt nu och tror på dej själv! Otroligt viktigt!
Så nu väntar jag bara på svar från Urban Rybrink om när vi ska träffas och snacka igen allt. Måste även prata med min lärare, gäller bara att komma ihåg det!

Idag har varit en lugnt dag som vanligt, hade dock en lååång lunch, över två timmar så jag blev lite seg inför sista lektionen, men skönt att vara hemma innan kl 15, gör min vardag mycket bättre:) Kort dag imorrn igen, slutar 12 men börhar 8, alldeles för kallt att åka så tidigt till skolan!

Nu har jag precis kommit hem från träningen med mina små gymnaster! Usch va gulliga och duktiga dom är! Så himla kul att se när de utvecklas och när de verkligen får till någon övning!
Blev även glatt överraskad av några av dom igår när de kom ner och hälsa på min bowlingträning efter deras träning:D


Skööönt

Kort dag idag, sköönt! Börja 8 sluta 13, verkligen superskönt! Synd bara att man inte komma hem och ta det lugnt. Kl 4 dara jag ju iväg på träning med mina smågymnaster och efter det har jag egen träning! Kommer inte hem förrrän 8 halv 9 på kvällen, man blir rätt slutkörd då! Men som tur är har man kort dag imorrn med och även på tors och fre. Verkligen ingenting att klaga över!
Träningen gick bra idag, spelar börjar att komma, ska även spela dubbel match på lördagen med B.laget, ska bli kul! Kankse man kan få spela bra nu för en gångs skull efter sommarlovet. Har ju inte riktigt fungerat sådär!

Ikväll kommer A hit. Mys! Var läängesedan han kom och sov här på vardagarna eftersom han hela hela tiden tränar! Varje dag utom fredagen + helgen men då har han alltid matcher. Förstår inte hur han orkar, men är det skojj så är det!

Dags att ta tag i lite plugg, kankse skulle behövas, om jag orkar. Annars blire väl snabbplugg imorrn innan jag börjar, brukar alltid gå strålande ändå! hehe

Riktig höst



Vad passar inte bäst en sån här dag om inte mjukiskläder två varma vanlijbullar med kiwi till efterrätt? Kan det bli godare!:D
En riktig höstmåltid, fattas bara varm chocklad med sina bästa kompis/pojkvän under ett härligt duntäcke.

Kan verkligen inte hitta någonting annat positivt med hösten, mer än att man närmar sig jul och jultomten! :D

...



Lite tomt för tillfället. Mycket som hänt. Men inte värt att berätta.



Tävling

Idag har varit en kort och skön dag. Jobbit att gå upp kl 6, höll nästan på att somna under trafikkunskapen. ögonen vägde en miljon. Skönt iaf att vi slutade tidigt idag, kl 12 (samtidigt som J börjar höhö:P) och en skön avslutning för vi tittade på Frankenstein på svenskan, en riktig hemskfilm, stuntals vacker och ibland helt skrämande, helt sevärd iaf tycker jag :)

Nu ikväll ska jag joina J&J och gå och titta på gymnastiktävling. En grupp som jag tränade i för cirka 3 år sedan, fast det är ju inte samma grupp men nästan, + att jag var tränare i  den gruppen för cirka 2 år sedan:P. Det ska bli skojj, hoppas bara det inte blir för sent, vill vara hemma ikväll och bara ta det lugnt:) längtar efter att få träffa mina tjejor, J&J, det var så läänge sedan :)<3

 
Samma tävling som ikväll fast för två år sedan:)
Under prisutdelningen eller något sånt tror jag att det var, så bra minne har jag icke!:P

RSS 2.0