Halloween

Tror det eller ej. Men för ett år sedan träffades jag och MrJ för första gången på riktigt! Gången som gjorde att vi är här där vi är idag! Halloween kommer alltid vara något speciellt för oss!=)

MrJ och jag har precis vaknat så nu är det bara att göra sig i ordningen och åka mot stan och sedan hem till mig. För ikväll är det Halloween! Även om vi inte i Sverige firar det så mycket är det en rolig helg.
När jag var liten skär alltid jag syrran och farmor ur pumpor på Halloween. En super mysig tradition! Kommer ihåg hur äckligt pumpa innehållet lukta, de va nästan som att lukta på sin egna spya. Men resultatet blev iaf bra och sen hade vi tända ljus i våra pumpa-lycktor. Ännu bättre när vi åkte till landet och det förhoppningsvis var snö ute och våra pumpa-lycktor stod ute i snön och lös.

Planen för kvällen är att käka och föra hemma hos J och har dundermys och sedan dra ut...någonstans! Att det alltid ska vara så svårt att hitta något bra!

Äntligen helg!

Även om jag varit ledig hela veckan, galet. Så känns det sköönt att det är helg nu för det betyder ju att alla andra är lediga=)
Dagen har spenderats med varmt bad, god lunch och ingenting. Bara ta det lugnt, finns det så mycket bättre? Nu saknas nu bara jobbet, big lön och sedan är jag nöjd.

Mitt mål är att börja lägga undan pengar, dock har jag en del skulder till mina päron som jag byggt upp under året:P Men mesta del är det min dator...6000 som ska bort. Lite ska jag fösöka betala av nu med de två lönerna jag får!
Sedan ska det läggas undan pengar till utlandsresa för mig och MrJ. Till något varmt land ska vi efter sommaren! Typ mexico, cypern, karibien, egypten..mm:p Långt bort och lyx ska det bli! Frågan är ju om vi kommer lyckas?!:P


Jag älskar det!

Det var segt att åka till träningen hem men inte lika segt som att åka hem. Verkligen otroligt segt!
Men träningen gick superbra. Vi hann klart med fristående och det känns som om det kommer gå kanon dethär! Tjejerna är super duktiga och nu gäller det bara att lära alla och sedan finslipa allt och sedan vänta in första bästa tävling. Längtar redan!

Nu har jag äntligen kommit hem till hässelby ätit god pasta röja och ska nu lägga mig i sängen med feta godispåsen på magen och njuta med MrJ! Skräck står på schemat!

Första natten i hässelby

MrJ är fortfarande sjuk så idag har vi äntligen en dag tillsammans. Om jag nu får säga så. Vi går ju faktiskt inte i skolan längre och jobbet kan man ju inte bara hoppa. Men eftersom jag är arbetslös och MrJ fortfarande har feber får vi en mys dag i soffan med film och wii=) Härligt!

Nu är det första gången vi är i hässelby och sover så här i veckan. Vilket betyder att jag har bajslångt till träningen och sedan ska jag ju hem igen. Mycket segt. Men det får jag väl ta helt enkelt;) Som tur är så har vi gjort att jag enbart behöver ha denna långa väg en gång i veckan trots att jag har tre träningar i veckan!

Nu mot soffan, film och wii!

Onsdag

Jobbintervjun gick bra idag! Jättemysig arbetsplats och trevligt människor. Det enda som talat emot mig enligen mig själv är att jag är så ung. Men jag hoppas och får svar om en månad ungefär. Hoppas hoppas hoppas=) Ett heltidsjobb i minst ett år är inte så illa.

Efter de åkte jag och mötte MrJ, som legat hemma sjuk idag i feber, och åkte hem till honom och tog ett varmt skumbad. Mycket skönt och verkligen vardagslyx! Nu blir det att bara njuta och slappa resten av kvällen. Äcklig chili con carne blir det också till middag. Måste nog bli vuxen, få vuxenpoäng, och lära mig att äta bönor.

Rött blev det

hmm...rätt lustigt dehär! Jag har alltid haft ett rött eller grön klot och varje gång varannan gång. Mitt första var grön, sen rött, sen grönt och nu blev det ett rött igen:p Hahah jag en ritual som jag följer:P
Lite annorlunda borring på detta klot, måste verkligen vänja mig vid denna. Hålen är så mycket mindre:p Ont i fingrarna har jag nu iaf, får väl se hur det går på träningen!:P

Idag är det fullt upp, borra klot, träning och prova på bowling! Stressigt! Nu är det den studen jag är hemma och får ta det lugnt=)
Imorrn ska jag först vara hos arbetsförmedlingen klockan 10 och sedan efter det åka direkt på en jobbintervju! Sen hem packa och bege sig mot hässelby:P Hoppas på fler jobbintervjuver, roligt=) Och skulle verkligen vilja ha ett jobb, gärna med sovmorgon...men de kan jag nog glömma, haha!
Kanske får blir pms assistens och få två cheesburgare i lön varje timme:P

Välja vad jag vill

Tisdag idag och halloween närmar sig, hehe. Jobbet ringde även idag, aspudden ville ha mig igen, men tyvärr så ska jag ju borra klot och ta hand om nya på bowlingen idag, de gick icke. Förstår fortfarande inte varför de ringer mig och pms om jobb just nu? Anledningen att vi fick/får sparken är att de har så lite jobb. Vad satan gör resten som fortfarande JOBBAR hos dom?!:P

Idag ska jag vara i bowlinghallen ungefär hela dagen, jag känner mig som en i hellas...att jag inte har något liv:p Men idag ska jag iaf få välja vilket klot jag vill och få de uppborrat, de är min lön från när jag jobbade. Hoppas jag får ett som är kanon, illa att jag inte vet vad jag ska ha, men färgglatt ska det iaf vara!

Efter uppborrningen ska jag hem och käka snabbt och sedan till hallen igen eftersom vi har prova på bowling för ungdomar! Får se om jag stannar på min egna träningen efter den....annars kan jag ju lika gärna blir en i hellas. Lever mitt liv i en bowlinghall mellan 13-20! Skulle inte tror de:p

Att de inte skäms?!

Imorse blir jag väckt av jobbet! Jobbet som gett mig sparken, eller rättare sagt på onsdag får jag sparken. Uppsägningstid. Men de är så illa för om jag inte tackar ja till jobben får jag inte min garanti lön, vilket jag behöver eftersom de inte erbjudit något jobb förra veckan. De suger. Känner mig lite utnyttjad. Kanske:P
Turen var ju iaf att jag fick jobba i aspudden, nära och bra.

Direkt efter jobbet åkte jag hem och vände för att åka till mitt andra "jobb", gymnastiken. Grymt kul var det idag, jag och Angelica körde på med fristående och löste många problem men stötte ändå på en del hinder, men dom löser vi. Verkligen hittat någonting som är roligt!

Nu är jag äntligen hemma och hoppas inte på jobb imorrn, vill sova. Låter helt galet att säga så men jag känner inte för att jobba för S.S...vill ha ett nytt jobb om de nu inte kan låta mig vara kvar som anställd!

Nu mot sängen och mys med MrJ=)

Chaplins

Helgen har varit ruggig skön. Mys hela fredagen! Lika härligt varje gång som Tarzan (MrJs katthhund) kom in till oss mitt i natten för att sova med oss. Med att tillägga att MrJ enbart har en 90 säng!:P trångt må jag säga, Tarzan tänker inte på beach10 iaf:p Även om han gått ner lite i vikt:p

Lördagen var toppen! Dansa gärnet på Chaplins tills all svett var slut. Grym musik och jag hade grymt kul. Jag, MrJ, pms och holroyd ägda allt och alla! billig sprit var grädden på moset!
Mycket länge sedan jag hade en så kanon kväll! Kan verkligen säga att den behövdes! Dock måste jag kolla upp mig och alkohol, varför får jag så ont i magen? hmm..

Imorrn laddar jag för en ny arbetslös vecka med sovmorgon;)

Heeelg!

Såå nu börjar fredagen luta mot sitt slut! Iaf för alla er som jobbar. Skönt! Nu kan vi alla äntligen börja längta till freedaagsmys. Varför är inte helgen en dag längre?

Väl hemma från äckelcentralen har jag städat här hemma och även packat allt som ska med till hässelby. Ingen aning hur satan lilla jag ska få med mig allt. Eller ens vad jag ska lägga allt i. Kan ju inte gå runt med 5 påsar. Suck.
Kvällen blir lugn men imorrn blir det ståhej! Första match vid halv 2, sedan stressa hem duscha och partyfixa sig, vidare mot stan och fira mammas halvsyrra och sedan göra stan osäker med Cicci som äntligen blivit stor:p Morgondagen blir naaajs ;)
Och efter allt ståhej lär det bli mysdag på söndag också. Älsklar mitt liv just nu, behöver bara ha ett jobb och grymt betalt:p haha...bra att jag ska på intervjuv på onsdag iaf=)

Inkompententa läkare

Att läkarna på vårdcentralen är dumma i huvudet, det vet jag redan. Att de skulle vara de även i liljeholmen, visste jag inte. I fruängen suger de iaf. Men som sagt, läkaren som vi fick träffa i morse sög.
Redan när jag träffa MrJ innan vi gick till vårdcentralen såg jag att hans svullna ärr var lite gult och vad betyder de? Jo självklart att de är infekterat och var som man måste trycka ut.
När vi kommer in till doktorna börjar han med att titta på läppen ÄVEN inne i munnen, ehh varför? Sen tyckte han att MrJ skulle använda sårsalva och äta pencilin. Då fick jag nog och sa "men hallå..de är ju gult, kanske är det infekterat och du kanske ska försöka få bort de. Sårsalva tar inte bort något var". Jag får då de dumma svaret av människan som ska vara doktor "ahaa...jaa juste gult är det. De visste jag inte att de kunde vara." Åhh!

Hela besöket avslutades med att han tryckte hål på svullnaden som resulterad i att massa var kom ut! Att han sedan inte ens kunde plåstra om de han åstakommit orkar jag inte ens kommentera här, ni kanske förstår hur inkompetent jag anser att han är!
Lite störande att vi gick till läkarn men det såg inte bra ut i morse. Dock kunde jag ha gjort detta helt själv hemma på MrJ. Ibland undar jag varför jag inte är läkare, jag kan minst lika mycket som dom. Ett minus till vårdcentralen igen....

Vårdcentralen

Roligt. Min älsklng har verkligen otur. Igår på jobbet borra han i en metalvägg så att en flisa kom farandes på hans ärr, han har ju läppspalt. Detta resulterade till att hela ärret svullnade upp igår och nu under natten har det blivit värre. Både vitt och helt pijonrött runt om. Läskigt. Medans han är påväg till jobbet för att göra en skadeanmälan ska jag ringer till vårdcentralen och hoppas att få en tid så fort som möjligt.
Snacka om att han har otur också, ärret är inte speciellt stort men ändå så träffar flisan precis där, fattar verkligen inte hur de kan gå till! Min älskling=(

Väntan på att klockan ska bli sju..

Fristående

Dagen var supermysig idag. Möte upp Marcus i centralen där vi sedan gick i regnet till PizzaHut där vi sedan spenderad två timmar på pizza buffen och skitsnack. Sedan tog vi den traditionella promenaden från centralen till slussen. Ännumera skitsnack. En bra dag=)

Efter de drog jag direkt till träningen. Superskön träning. Vi körde enbart fristående. Finns det någonting annat som är roligare? Det blir även bättre när tjejerna är så duktiga. Friståendet börjar verkligen se riktigt bra ut nu=) Hoppas att vi får klart de till våren så vi kan tävla!

Kvällen följs av mys i soffan!:)

Dagen grå!

Dagen är grå. MrJ fick även vara med om första snön för hans del i morse. Men själv sitter jag här i de grå. Suck. Varför kan det inte vara två månader med grått, eftersom vi ska uppskatta sommar och vinter, sedan kommer vintern med minst en meter snö under minst en månads tid, kanske vi kan ge den 2 och en halv?:P Efter det återvänder solen med minst 20 grader/dag i de restrerande 7 månaderna! Varför kan det bara inte få vara så?

Mina dagar fortsätter i samma tempo, rätt sega:P Men lite ljust nu iaf, nästa vecka på onsdag ska jag på jobbintervju för reklamföretaget Volt. Roligt att någonting händer iaf!
Men annars så längtar jag bara till helgen. Känns som att den kommer bli grym! Vara själv med MrJ, äta gott ute, fira lillskiten Cicci, match och sedan hela söndagen tilll mera mys!
Nu saknas bara snöstormen!;)

091021

Dagarna som arbetslös fortsätter. Ingenting att göra på dagarna och konstigt nog orkar jag inte göra något om jag inte har något planerat! Galet!

Men iaf, en jobbintervjuv har jag snart! Hoppas att den går bra iaf! På reklamföretaget Volt som receptionist! Något positivt iaf. Just nu längtar jag till helgen när jag och MrJ får vara ensamma=) Kattvakter hemma hos han!

Är det skillnad?

Nu när jag och MrJ har flyttat hem igen så bor vi jue, iaf som tanken är, varannan vecka hos våra föräldrar. För mig då uppkommer ett probblem. Smutstvätt. För mig är det inge fel för MrJ att lägga sina fillingar i vår smutskorg men det känns konstigt och lite pinsamt faktiskt för mig att göra desamma hemma hos honom.
För visst är det skillnad på trosor och kallingar? Inte vill jag att hans mam och pap ska veta hur mina underkläder ser ut. Det finns så mycket större val på trosor än kalsonger och MrJ visar ju sina fillingar hela tiden med sitt "häng":p

Hmm..ingen aning hur detta ska gå.. Kanske bara få bära vissa trosor när vi sover där då:p Plus att hans mam kommer nog bli galen på att färgglada kläder jag har:p Haha, tvätten kommer bli lite svårare i hässelby nu:P

Att vara arbetslös.

Ja vad gör man då egentligen? Hoppet och orken att söka nytt jobb bara försvann? Är det värre att bli av med sitt jobb när man är 19 år än när man är 30? Det är iaf lättare att få jobb som 30 åringen. Alla jobb kräver körkort (okej de kanske jag borde ha:P), minst tre års jobberfarenhet eller vara minst 25 år. Vad ska vi som är 19 år, inget körkort och inte ha tre års erfarenhet för att man precis gått ut skolan, vad får vi för jobb? Vem vill egentligen ha oss? Finns det någon som vågar chansa på en ung och arbetsvillig person som verkligen vill ha jobb?
Förstår verkligen inte varför det ska vara så svårt!

Men tills den dagen jag får ett annat jobb kommer jag vara hemma och göra det bästa av det. Just nu oth...som tyvärr snart är slut, två avsnitt kvar? Hmm...vad gör jag sen? De är väl då jag kommer söka mer jobb än de 15 jag bara sökt nu!

Varför gör vi detta?

Jag kan förstå varför storbloggarna gör de. Pengar och fame. Men vi andra då som inte tjänar flera tusen i månaden? Varför bloggar vi? Jag vägrar ju att tror att folk gör de för att de lever i drömmen "jag kanske blir nästa blondinbella". Hmm. Bloggaste det för att det är roligt eller för att alla tonåringar i sverige behöver skriva av sig?

Mycket underligt detta. Och vilket jäkla fenomen det har blivit. Men vad händer när det försvinner, kommer det försvinna? Och vad kommer det i såna fall att ersättas med? Twitter faila ju rejält. Och kommer samma människor lyckas även då när det är någonting nytt som alla ska göra?

Varför jag själv bloggar vet jag inte. Roligt vet jag väl inte om det är. Men för mig känns det som att det är nästan samma sak som facebook. Jag skriver och berättar vad jag gör, lägger ut bilder på mina vänner och kan sedan har det kvar som minne.
En blogg är ju en jäkla grejj att läsa igenom senare när man blir äldre. För mig helt enkelt en rolig grejj att ha kvar på internet och skulle det mot all förmodan göra en rik kan man ju bara skratta sig lycklig!

Hantverkare

Jaa då var det ju detta med att vara hemma igen. Största nackdelen just är hantverkarna! Till en början har de ju satt in ny fönster, mycket bra!, men med det nya fönsterna kom även ventiler som inte går att stänga. Så jag förstår inte varför vi får fönster för att stänga ute oljud när ventilerna släpper in allting! Det är som att sova med vidöppet fönster hela tiden, mornarna är värsta speciellt när MrJ går till jobbet vid 6 så ligger jag vaken någon timme. Suck!

De andra med hantverkarna är att det just nu borrar. Borrar, borrar, borrar! Le och vara glad bara:p

Hemma igen

Uach vilken dag! Helt slut! Sen klockan 10 i morse har vi hållt med att städa, plocka ner saker och städat lite till. Helt galet! Tur att man har mamma!=)

Men nu är vi iaf hemma hemma. Mina kläder har fått kommit upp också vilket jag otroligt tacksam för och de har jag min älskling att tacka för! Kvällen blir enbart chill, iaf som det känns nu, orkar verkligen ingenting. Bara njuta med god middag, slippa laga den och disken:p, chips, dip och morrötter! Nu jäklar, är det lördag lr?:P


Fredag

Fredag är här och det är dags att lämna lägenheten. På både gott och ont. Känns inte så förjävligt eftersom allting inte har sköts snyggt, tråkigt att vuxna människor kan ha såna problem. Usch!
Dagen har tillbringas med min sjuka älskling framför one tree hill och pizza. De senaste två dagarna har sugit så detta behövde vi verkligen. Kvällen lär bli lugn med mys=) Som alltid, skönt att vi har varandra!

Så nästa vecka är man hemma igen..

Som om de inte kunde bli värre

Märker nu att man ibland kan vara lite för snabb att förutse saker! Någonting att lägga på listan från igår. 11. Jag har fått sparken.
Vilken trevlig nyhet. Just nu känner jag ingenting, helt tomt, inte ens lessen. Anledning till varför jag och alla som blivit anställde sedan i somras får gå är för att det inte finns jobb till oss och gör sig i företaget av med oss så går de i konkurs. Men konstigt nog har de hållt på med arbetsintervjuer och anställt folk den senaste månaden vilket jaginte förstår om de senare ska säga hejdå till alla. Mycket märkligt! Därav att jag inte trodde detta möte skulle innebära kicken för mig.
Men just nu ser jag det från den ljusa sidan. Har två månadslöner att vänta in + semesterersättning, jag har någonting vettigt att skriva i mitt CV och jag har fått mycket arbetserfarenhet. Hoppas bara till tusen att jag inte går arbetslös till nyår, vill ha ett jobb. Grädden över moset är ju att jag tacka nej till en fast anställning för två veckor sedan p.g.a att jag trivdes så bra på storesupport! Ropa inte hej förrän du kommit över bäcken!

091014

Senaste uppdateringarna denna vecka:
1. Tunnelbanans blålinje har börjat fungera.
2. Jag har inte jobbat på hela veckan och lär inte göra det imorgon heller.
3. Fått en idiot till hyresvärd. En människa utan moral i kroppen.
4. Fått en träning förstörd p.g.a människan i punkt tre.
5. Vinterna har kommit till Sverige. En del i stockholm påstår även att de snöat. hmm..bara jag som bor på ett normalt ställe där de inte snöra i oktober? Iaf inte om man bor i stockholm.
6. Min älskling tror att det är fel på hans blindtarm och jag tror jag är allgerisk mot någonting i alkohol. Är vi hypokondrier?

Ja vad ska mer hända. Kan ju fylla på med saker redan nu om vad som kommer hända.
7. Vi flyttar hem på lördag. Men p.g.a människan i punkt tre kanske vi blir utkastade på fredagen...
8. ...vilket leder till att vi kommer stämma henne eftersom vi har kontrakt tills söndagen. Hopps helt enkelt på det bästa.
9. Vi äter vår första middag hemma på söndag efter att ha bott för oss själva i två månader.
10. Vi klarar av att bo hemma utan beskymmer.

Serietisdag

Tisdagar har fått ett nytt namn. Från träningstisdag till serietisdag. Idag är det både desperate housewives och hells kitchen. Riktigt smarrigt för såna som mig. Bänkad framför TV hela kvällen!=)

Dagen har spenderas av fixning av mina bilder som ni vet, men även one tree hill. Tre CD på två dagar, mycket bra av mig tycker jag! Tror de är lite mer än 12 avsnitt, säger väl kanske mer om hur händelserika mina dagar är?
Blir det inte jobb imorrn ska jag förbi skolan och fixa och trixa lite, även lämna tillbaka blixten jag låna. Tror nog att jag har/hade världens bästa lärare. Han har även hjälpt mig att leta efter lägenhet=)

Det var länge sedan nu ;)

För att försöka bättra på bloggen och göra den mer läsvärd för alla nya läsare kommer det nu lite bilder. Men med min sorg kommer de fler bilder när jag flyttar hem igen till helgen:p

Lite bilder från Svensk bowling 100 år, låt de tala för sig själv!

Den smarriga förrätten. Toast skagen med en kick av wasabi!

Den såkallade efterätten...otroligt hög vinst för det för mig...0kronor!

Halva bowling laget och hela famlijen var på plats:P

Erik Linder var underhållningen för kvällen fram tills...

NightLight tog över....dock inte med bravur!

Dags för jobb!

Så nu ska lite bilder få komma in på min data! De va verkligen ett tag sedan! Men satan vad tid det ska ta! Kommer bli sittandes här hela dagen! Och hoppas verkligen då att bilderna duger....:p

Annars är det chilldag verkar det som, jobbet har inte ringt! händer väl inte så mycket, jag ska jobba med mina bilder, hoppas på lite slapp med one tree hill och sedan dra på min underbara träningen...

Måndags mys!

Utan icamaxi kan ju faktiskt måndagar vara riktigt bra!
Tråkigt nog verkar det vara dåligt med jobb hos storesupport, så idag är jag ledig:P Kan njuta av det idag, men hoppas verkligen inte att de pågår hela veckan.

För att fira min första sovmorgon på 4 veckor äter jag tacos till frukost och tittar på one tree hill. Kan inte bli så mycket bättre=) Jobbigt att MrJ gick från sängen klockan 6 imorse bara!

Mysdag!

Söndagen är kommen vilket betyder mys. Jag ser dunder framemot att inte behövs gå upp innan 5 imorgon utan kunna ligga kvar i sängen medans min älskling går upp:p Kommer kännas underbart.

Idag är det en riktigt mysdag, ätit god frukost och myst i sängen med reprisen av idol. Håller mycket låg standard hittills!
Nu ska vi se på "the boat that rocked" och bara njuta av livet. Inge plugg eller beskymmer!

Svensk bowling 100 år

Igår jobbade jagg på galen "Svenska bowling 100 år". Tänk er typ fotbollsgalen fast utan TV ungefär:p Massa med folk, priser och underhållning:p

Mina uppgiftar var att hjälpa till där det behövdes! Jag kom dit redan klockan 5, det började vid 7. La ut alla bordsplaceringskort och pins till alla. Galet jobbigt! Tar verkligen mer tid än vad man kan tänka sig. Tur att jag och min älslking satt två timmar innan detta och la alla kort i "bords-högar" iaf!
Efter det var jag som en gäst, hjälpte till vid prisutdelningarna, bar upp priser och sånt. Typ som en ring-girl i boxning:p Agerade även mingelfotograf!

Våran konfrensger var Katerina Hultig, ni vet hon på radiosporten och sportspegeln..så lite pampigt var det väl:P Erik Linder, killen från Talang, var våran underhållning:p De va nästan som fotbollsgalan, lite mindre av allting bara:p
Maten var tyvärr ingen hit, men vad hade man förväntat sig! Förätten var riktigt god, toast skagen med en touch av wasabi=) Varmrätten behöver vi ju inte ens snacka om. Visst lätt det fint med lammytterfile, men usch vad det smaka, köttet var det självklart inget fel på men den låg i någon otrligt starksås, inte bara jag som tyckte de. Sedan ingen påotatis till utan någon mysko rotfruktkompott lr vad det heter. Såg ut som potatistärningar men smakade inte alls så... synd. Tur att jag inte pröjsa 1000 spänn för det...:p

Sedan bjöds det på livband med dans fram till klockan 1! Och inte är det alla som kan säga att de varit mingelfotograf på Berns....sedan behöver man ju inte säga hela saningen;)

Lyckad kväll!

Hur lyckas man äta gott, träffa vänner, basta och dricka alkhol men ändå ha mys efter klockan 22:p Skit sköönt känns det! Kan inte bli mer lyckat! skit skönt att basta oxå, varm i hela kroppen och mycket skit snack i bastun=)

Just nu är det fast and the furious som gäller! Fullt ös mys i soffan nu och senare sängen, älskar fredagar!

Bastukväll!

Sista helgen i lägenheten ska mysas! och firas! Ikväll är det dags för bastukväll! Ska bli jäkla najs, god mat och dricka med mina bästa, kan det bli så mycket bättre? Har verkligen sett fram emot dethär hela veckan! Ska bli mysigt och kul att göra någonting annat!

Hoppas vi fyller på bara med folk. Att folk orkar vara osäkra, de är ju bara och komma, vad bättre kan man göra en fredagskväll? Inte fan ska alla titta på idol och för er som inte vet de så går de i repris och kommer vara en miljon avsnitt till!

Som tur som vi har oxå är bastun asfräsh. De trodde jag aldrig! Riktigt fint och ser nästan helt nybyggt ut! Förstår inte varför det inte är mer poppis att basta? Glömmer folk bort att den finns eller vad handlar det om? Jag tycker iaf att det är en rolig sak att göra och skullekunna tänka mig att göra det oftar, dock flyttar vi ju hem nästa helg men iaf:P Och på köpet svettas man bort några kilon oxå:P haha...

Äntligen är lidandet slut:P

Såå nu har fyra veckor sprungt förbi! Äntligen klar på icamaxi! Yes! Sista dagen idag och jag hade faktiskt kul på jobbet! Såg till att plocka upp roliga varor, d.v.s tvättmedel, socker, mjöl, te och kaffe. Sånt som är lätt och luktar gott:p hehe
De ändå jag kommer sakna, hör och häpna! De är frukosten. Nybakt bröd är underbart! Massa pålägg, grönsaker och flingor att välja på. Det är underbart! Men skönt att slippa gå upp innan 5 varje dag, det kommer jag verkligen uppskatta! Att vakna klockan 7 kommer vara värsta sovmorgonen!

Sista helgen.....

......nästa helg bor jag hemma igen. Kan någon stanna tiden? Vill inte!






Sista helgen.....

......nästa helg bor jag hemma igen. Kan någon stanna tiden? Vill inte!






Vuxenpoäng!

Efter jobbet idag åkte jag till mammas jobb för att snacka med hennes chef om kvällen på lördag, vad jag ska göra moch vart jag ska gå. Allting kommer gå så bra hoppas jag=)
När jag var klar åkte jag till stan för att lämna blod! Andra gången i mitt liv. Det gick bara bra, kändes bättre än första gången och duktigt av mig att göra det själv! Tycker det är lite läskigt!

Just nu är jag hemmas hos mam&pap för att äta middag. Ugnspannkaka serveras ikväll, mums. Även sköönt att slippa diska! hehe

Imorrn är det torsdag och bara två dagar kvar på ica maxi.... Hurra!

Måndagar är aldrig bra!

Skit dag på jobbet, tänker inte ens berätta om det, är så arg! Tur att det bara är denna vecka kvar! Lite positivt var det att jag jobba över i kassan, jag tycker om kassan=)

Träningen gick som vanligt bara bra, känns som om min vardag bara går går och går, inget roligt händer! Hoppas på bastukväll på fredag iaf!

Helgen

Freedagen blev oväntad! Från ingenstans fick vi till en utgång=) Med både nya och gamla vänner blev kvällen mycket bra;) Shotandes på metro och som vanligt ätandes på donken efteråt:p

igår var det dags att fira min morfar som fyllde 80 år igår. Levt riktigt länge där:P Så alla barn och barnbarn, till han såklart, gick ut och åt mycket god middag inne i stan på Linas bar. Bra mat och trevlig väder, mycket synd att vädret inte kunde vara bättre!
Påvägen hem blev det spontan bowling. Vi skulle förbi bowlinghallen och hämta lite diplom och sen från ingenstans stod vi på banorna och körde en serie. Jag hade match i dag och värmde upp igår med härliga 37 poäng, det är ett nytt bottenrekord!

Som sagt, bowlingmatch idag, gick helt okej..vi vann en och förlora den andra. Jag spela helt bra, bäst i första och sedan gick det helt bra, vi tog iaf poäng medans jag hade bajsont i rygg och tummme! USCH!

Nu väntar jag på att min älskling ska komma med mat, sedan ska vi bara njuta framför TVn med one tree hill och topmodel=)

Det är dags för fredagsmys=)

Jäklar vad veckan har gått fort. Helt sjukt! Så jäkla skönt att det är fredag, denna dag är vad jag längtar till när jag är står och väntar på bussen när ingen annan är vaken på måndag dag/natt:p
Fredag är som ett oskrivet blad, inte den blekaste vad som händer ikväll:P Kan lika gärna bli utgång som en hemmakväll med idol hehe!

Fick en chans till idag på jobbet. Sa i från till min "chef" där och då fick jag sitta i kassan idag igen och självklart gick de galant! De är helt hjärntvättade på dedär stället! Så dagen har varit perfa, så skööönt att sitta i kassa och bara njuta. Alla kunder är så trevliga oxå för alla vet om att när de kommer hem är det dags för freedagsmyys=)

Nu väntar jag som vanligt bara på min älskling=)<3

Den vanliga rutinen...

..alla älskar raymond, oprah och sedan somna till hennes babbel...
Haha samma visa varje dag när jag kommer hem från jobbet:P

Jobbet idag gick bra idag, dock blev jag skit irriterad på kassaledaren! Skulle sitta i kassan och så stötter jag på ett problem. PLU listan fungerade inte som den skulle och eftersom jag inte suttit i kassen på över en månad kom jag själv inte på felet så ringde kassaledaren för hjälp och på en gång när hon sa felet kom jag på det och allt gick bra. Sedan ringde jag även en gång till för att det kom en DVD-film som ska larmas av, vilket jag aldrig gjort tidigare, inte ens lärt mig på kassa-kursen och efter de fick jag inte sitta kvar i kassen för de tyckte jag var osäker på PLU-koder. Fuck them! Kommer aldrig lära mig om jag aldrig få sitta! Och det var ju inga problem utan de två som löste sig på en gång och kunderna stördes inte, de förstod och de var ingen rush lr kö! Åh...blir så arg!

Ikväll är det träningsdags...som vanligt:P Kul ska det bli=) Länge sedan jag såg framemot doomhär träningarna, roligt=)

RSS 2.0