Risgrynsgröt!

Sitter nu i soffan med uppkäppt jeans och helt proppmätt!
Har precis avnjutigt min hemmagjorda risgrysgröt! MUMA!=) Mormorsrecept! Har lite halvt grötkoma just nu kan man ju säga...:p

Dock saknas det ju 25 grader, sol och att jag sitter i bikini och äter min gröt ur kosa! De är rätta stilen och det är då risgrynsgröt är som godast!

Har inte jobbat idag p.g.a magont sedan i onsdagskväll! Känns bättre nu, kanske en liten släng av maginfluensa? Men istället för jobb så har jag jobbat här hemma. MrJ och jag har städat lägenheten till tusen, imorgon ska vi ju hålla i vårt första kalas. Första gången som vi inte firar en födelsedag hemma!


Ny vecka, samma sak

Jaa typ så känns det. Helgen var de vanliga: jobb, tvättstuga och übermys=) Men även lite kakbakning hann vi med! För om en vecka fyller MrJ år och vi ska ha kalas på söndag! Första gången vi håller i något sådant. Sen hur alla ska få plats i vår lägenhet är ju frågan. Näst intill omöjligt!:P
Och 23 dagar senare fyller jag år, så då blir dete fullrulle igen!

BigBrother har ju även sats igång och det känns ju bra att man nu har åldern inne för att se de, jaa eller iaf nästan. Visst tittade man även när det gick sist med det tycker ju inte mam var så tasty!:P hahah, men iaf ikväll blir det BB, dock i sängen då de börjar så sent!
Jaa ni hör ju bara....22 sent för oss...vilket liv vi lever!:P


Glad alla hjärtans dag!

En av årets mysigaste dagar. Ni som gnäller kan ju ställa er frågan: Ska vi ta bort mor- och farsdag också då? Eller kanske din obetydliga födelsedag?!

Singlarnas dagar kan det vara resten av dagarna på året, låt oss som har en käreste, vän eller famlij att få njuta denna dagen utan erat gnäll!




Jag och min älskling har iaf bäddat på golvet med en massa kuddar, täcken och tända ljus. Även tre rosor står på bordet brevid! =) <3










Nej jag är inte död, jag har bara blivit vuxen!

Och med de innebär det att jobba heltid 6 dagar i veckan, plus gymnastiken! Liver rullar på rätt hårt! Men mycket roligt är det!
Jobbet på förskolan är superbra och roligt! Hoppas på många månader! Bajsblöjor är jag snart proffs på!

Annars händer det inte mycket! Linas matkasse startar imorgon igen! Mycket bra!


Glöm inte gott folk! ALLA HJÄRTANS DAG imorgon!<3

RSS 2.0