Vilken lördagkväll:D

Ojojoj säger jag bara! Lördagskvällen skulle ju vara en helt lugnt kväll för mig. Avböjde många som vill dra ut mig, hade inte hurmöret för det + att jag inte vill vara ensam tjej:P Men tillslut fick syrran snurr på mig. Efter middagen åkte jag till henne och Dennis (fästman). Där satt vi och föra lite med hans två polare, Thisse och Max. Planen för kväll var att första lira bowling (alla är bowlare, utan Thisse;)) och sedan vart det party i hallan:D Helt galet var det! Träffade Kim som jag inte sett på typ 10 år och massa andra roliga människor, bara bowlare såklart!
Massa med bowlande, jag har aldrig och dricka! Massor med dricka! Usch!:P Sedan tog jag mig friheten att bli tatuerad. Hela min höger arm är gaddad av Thisse, otroligt fint:P
På vägen hem möte jag upp MrJ i gullmarsplan som gjorde mig sällskap till fruängen och även sovsällskap, mys :)
När jag äntligen fick lägga mig i sängen, hade klockan sprungit iväg till halv 5! En otroligt rolig kväll! Verkligen någonting som jag behövde efter allt.

Känner dock lite ångest nu! I fredags somnade jag inte förrän vid halv 3 och skulle upp kl 6, fick alltså sova 3½ timme. Höll igång hela dagen, kvällen, natten. Kommer hem vid halv 5, somnar säkert inte förrän 6 och vaknar vid halv 10, sov alltså 3½. Visst låg jag och MrJ i sängen fram till klockan 2:) Men känner att kroppen inte riktig är med, har sovit 7 tmmar totalt denna helg! 7 timmar bör man sova varje natt! Och självklart ska jag vara i Gubbängen imorrn kl 9 för att plåta. Tidig kväll blir det idag!

Silvermedalj :D

När klockan på mobil ringde drömde jag att det var en rockstjärna som skickade sms till mig. Varje gång trycker jag på snooz och varje gång det ringde trodde jag det var ett sms. Drömde även vad de stod i sms:n, men det minns jag inte. Visst kan det bli konstigt! Men de kankse berodde på att jag inte somnade förrän halv 3 och klockan ringde 06!
Kom iaf upp i tid när jag tillslut insåg att de inte var någon rockstjärna som sms:t mig utan bara mobilen:P
Lite deprimerande var det att gå ut kl 7 på en lördagsmorgon, helt mörkt ute, kändes verkligen inte rätt!
Dagen har gått otroligt fort, inte ens haft tid att sätta mig ner för att äta, så de gör jag nu!
Tävlingen gick superbra! Några få småfel, men vi fick super poäng, max 10,0 (otroligt svårt att få, man brukar säga att 9,8 är max)!
Plint 8,90
Trampett 9,05
Matta 9,05
Detta räckte till en andra plats! Men vi hade några tjejer som var lite giriga och vill allt ha den där guldmedaljen, det börjar ju bli som en liten trend, vi kommer alltid 2a! Men det tycker jag bara visar hur otroligt duktiga vi är. Vi har ju t.o.m utökat gruppen från ca 14 till 24, så med många nya är resultatet finemang!
Dock kan jag ju själv inte sluta att tänka efter vad vi skulle få för poäng om vi toppade på alla varven! Just nu så är ju sjävklart de bästa med, men med några undantag eftersom alla ska få vara med på något och att de inte är samma 8 som kör varje varv. Men med toppning tror jag lugnt att första guldmedaljen skulle komma...


Väntan på prisutdelning, två glada silvermedaljöser, grupp bild (Min grupp med medaljer MiniDM och sedan Minitruppen som kom på en fin 5e plats!)

Vackra, sköna och bästa MiniDm! Ett riktigt härligt gäng tjejer, nästa gång kommer guldet:D


Små förberedelser

Imorgon gäller det!
Min mobil lär ringa kl 06:00 imorrn, för tidigt, blir hämtad kl 07:00 uppe i centrum! Sen bär det av till Tyresö!
Eftersom det blir tidigt morgon har jag redan gjort några små förberedelser!
1. Tagit bort nagellacket (inget sånt får finns när det är tävling, alla ska vara så lika som möjligt)
2. Skrivit lista på vad jag ska ha med mig, så jag ingenting glömmer
3. Valt ut kläder och hur håret ska vara (få längre tid på morgonen då:))
Börjar blir lite smånervös nu, även om det inte är jag som ska tävla, så är det otroligt påfrestande att stå nere på golvet och bara hoppas på att tjejerna får till, det finns ju ingenting som jag eller någon annan tränare kan göra för att påverka. Mer än att peppa tjejerna till max innan!


Jag och syrran tar ett dopp på Åland i SEPTEMBER! Super skönt var det och vågorna var helt perfekta!

Fredagskvällen blir lugnt, behöver jag ens säga varför:P, sen på lördagkväll har jag ingen aning om vad som händer. Om kära J bara kan så blir det självklart utgång. Känner att jag behöver en utekväll med tanke på förra helgen, vill inte uppleva de igen....:P Men de känns som om att det lutar åt en lugn (trist) hemmakväll om ingen annan dra ut mig på äventyr, men som om det skulle hända! Hoppas går ju men som man säger "Önska i ena handen och skit i den andra och se vilken du får mest i!" Haha..uttrycket stämmer ju rätt bra! Passar in på min helg oxå....:P


Nostalgi

Idag åkte jag till gubbängens skolan för att plåta, trodde jag ja. När jag väl kom dit snackade jag med Kenta (bajen kenta, the kenta:P) och jag var välkommen att komma på måndag. Då kommer jag att få följa med en klass, 7F, en hel dag. Känns som att gå tillbaka lite i tiden. Års 7, liksom, hur många minnen har man inte därifrån? Inte kanske de bästa heller, hehe..
Så de var bara att vända för mig och åka hem igen. Men inte skulle dagen gå till spillo för de tycket jag. Så jag satte mig och ringde till de andra skolorna som har Hammarbyfotbollsakademi och "bokade" in mig. Så nu är allt de klart. Synd bara att alla skolorna bara kunde på måndagar, så nu har jag jobb mån-tis i 3 veckor framåt men sedan ingenting resten av veckorna:P hehe..

Nu har jag varit hemma ett tag och lyssnat på gamla godingar på youtube! Verkligen så otroligt många minnen som kommer upp. De fick mig att börja rota i gamla saker och jag hitta allt möjligt. Balbilder från 9an, slutbetygen i 9an och massor utav såna saker! Lite känslosamt blir det ju!



Balbild på L8 och mig x2, bussresan hem från kungsberget A,
Kväll på stan Ch, L8 & W, Ch och julgrisen W med Ch :D


Gnällkärring!

De senaste dagarna har jag gnällt på all snö och att det är kallt och blablabla. Nu förstår jag inte riktigt varför! Jag gillar snön, men inte när det är snöstorm, om jag självklart inte är inomhus då är det supermysigt! Men en dag med strålande sol och massor utav snö - finns det något bättre?
Så idag när jag vaknade kände jag mig som en gammal gnällig tant! Jag saknar allt det vita. Nu är det bara grått, trist, blött och kallt ute!


Ojoj, detta var längsedan! När man åkte till Kungsberget med klassen, tror detta är från års 8!
Haha, massor med minnen och SNÖ som inte finns nu;)

Åkte till skolan idag för att vara en duktigt flicka, hade ju ingenting att göra där! Åkte dit och hjälpte till lite. Fick tömma stora 50 liters dunkar med kemi. Inte så trevligt. Det luktar illa och livsfarligt för kläderna! Har fått sedan tidigare fläckar på både jeans och tröja, det går inte bort! Minnen från skolgången som alltid kommer sitta kvar:P
Sköönt att vara hemma nu iaf:) Kallt om tårna men glad att jag lever:P Ska ju sluta och gnälla och vara med positiv:P
Ikväll ska vi till farmor och äta middag oxå! Mys :)

Nu börjar tankarna oxå komma hårt! Är det bara jag i denna stora värld som totalt bojkottat Facebook? Får mail hela tiden om vänner som precis skaffa de och blablabla ni vet:P Kommer jag kunna stå emot eller kommer jag oxå att falla för grupptrycket och skaffa Facebook?! Hmm...livets stora fråga..hahah

Onsdag pinsam

Idag har skrivandet blivit uppskjutet av disive saker:P Haft en sköön och mysig dag med MrJ, lite pinsamt när pap kom hem bara, kanske bra iaf när man tänker efter, slipper jag undangömma saker:P Utvecklingen går vidare:P
Annars har det inte hänt så mycket idag, kom precis hem från träning. Lite nervöst nu eftersom det var sista träningen inför tävlingen som är nu på lördag (samling 07:30!!!). Men har ändå en känsla att det kommer att gå helt galant! Tjejerna är verkligen jätteduktiga:D

  

Nästan alla mina smågymnaster, från lägret på Lagnö i septemper!

Hååål i skorna!

Ett mysterium har funnits länge. Idag kom jag på lösningen!
Jag har haft väldigt iskalla fötter/tår på sistonde utan förklarning. Självklart kan ju vädret vara en orsak men resten av kroppen har ju klarat sig. När jag kom hem idag märkte jag att strumporna var blötta, vilket då tyder på att jag har hål i skorna! Suck.. Hålen måste ha funnits länge men inte vart så pass stora att de läckt in vatten/snö!
Har redan vart på jakt efter nya skor nu till vintern, eftersom att jag halkar runt överallt, inte världens bästa sula på de skor jag. Sulorna är så illa att jag gick ner i spagat imorse på bussen, klacken bara gleeed iväg:P
Men till saken. Jag hittar inga skor som jag vill ha! De finns ju bara superhöga klackar eller klumpiga klackar. Jag vill ha en vanliga "stövel" men normal sula så jag slipper frysa och bli blött om fötterna!

Träningstisdag som det är idag oxå! Har riktgt sug för bowling idag, inte vet jag varför, men det ska bli skojj :D

Praktiken skiter sig...

Jaa snöstormen skulle ju komma men när MrJ messa imorse och jag hittade ut vill jag bara dra täcket över huvudet och sova vidare :)
Självklart tycker jag om snön, superhärlig och mysig, men så taggad att gå ut i stormen, helt ensam, är jag inte! Och speciellt inte för att ta mig till skolan:P Såna här dagar man ligger hemma i soffa och myser framför en film!
Tack vare detta vinterväder skiter sig min praktik oxå! Dessa veckor som är kvar var det tanken att jag skulle åka runt till de 5 andra skolor/gymnasierna som har akademiverksamet och plåta den miljön. Men inte faan går de när det är 3 dm snö ute och flingorna bara yr så i stället måste jag vara i skolan. Vet inte riktigt vad jag kommer att få göra. Hade hellre sett att jag fått vara hemma och pluggat lite, men vad gör man inte gör betygen:p
Hemma iaf nu efter att fixat söderstadion bilderna, skönt att det inte är träning i kväll = Kan vara inne i värmen hela kvällen! :D

Mardrömshelg på väg!!!!!!!

Kanske ska skola om mig till en synsk kvinna istället för fotograf! Hade jag inte rätt om att nästa helg kommer att bli en mardröm! Boka mig på första bästa flyg härifrån tack!
Lördag samling 07:30 i tyresö, bollmorahallen, tävlning gymnastik
Söndag samling 08:40 i brännkyrka, match med bowlingen!
Känns som om hela helgen är förstörd, när ska jag få sova eller bara få ha en rolig utekväll..
Säg byee byee till de Therese!

Tråk, tråk, tråk

Detta har varit första helgen på över 2 år som jag verkligen inte ha gjort någonting! Trodde det skulle vara skönt och avslappnade men så fel jag fick. Riktigt uttråkad är jag. Inte ens match har jag haft i helgen. Trodde inte att jag kunde blir så uttråkad, helgen har kännts som en evighet, men inte en evighet på något bra sätt. Ett utdraget och djävulsk evighet. Hoppas de blir lite fart nästa helg. Tidiga lördag blir det iaf, då mina småtjejer har tävlning, samling 07:30 !!! Inget party den fredagen iaf. Skulle inte förvåna mig om jag har match på söndagen oxå så att hela helgen är förstörd:P Och toppen på de som kommer det säkert hända massa kul just nästa helg och jag får sitta hemma själv! Är inte ödet fantastiskt?

Tuff vecka = Lugn helg

En tuff vecka, men många starka och jobbiga känslor följs av en lugnt helg. Bevisat sen tidigare i mitt liv att helgen efter något så ska man ta det lugnt, och bara låta allting sjunka in. Även hur tråkigt de må vara. Och det är precis det jag tänker göra!
Idag har jag varit ute på shopping runda med päron, vilket alltid slutar i kaos. Men tillslut finns vi det vi ska ha och kan åka hem med glada miner. Jag hittade ingenting, tråkigt!
Ikväll kommer mormor och Lasse hit på middag. Én lugnt kväll helt enkelt.
Längtar efter helgen där jag bara får vara och ta den som den kommer, eller iaf en kväll. Hoppas den kvällen kommer med MrJ nästa helg eftersom det inte gick ikväll. Vore helt underbart :)

Fundera

Måste man alltid gråta för att världen ska förstå att man är ledsen?
Måste man alltid le för att världen ska förstå att man är glad?
Är det ingen som har hört talas om fajk-leende, ett leende som döljer tårar? Eller att tårar är ett sätt att få uppmärksamhet?
Varför måste man alltid gå på det yttre för att se hur en person mår? Visst, de är det första man ser. Men borde inte världen har lärt sig vid det här laget att det yttre inte alltid talar sanning?
Varför kommer bara följd frågan "Varför de?" om någon säger att den mår dåligt? Ska vi bara fokussera på det negativa. Tänk va glad man skulle blir om någon frågade "Varför de?" när du sagt att ditt liv känns helt underbart!
Varför lägger vi inte ner med energi på det positiva och sådant som gör oss glad? Personer som är glad, behöver de mindre stöd och uppskattning än personen som är ledsna?
Kanske är världen förblindad av att bara hjälpa andra när de är i kris? Varför hjälper man inte andra att behålla lyckan? För med lycka kommer ju också motgångar.

Då tar jag helg då :)

Samtidigt som jag hatar min praktik, eftersom jag är helt ensam och int får följa en fotograf, så älskar jag den. Jag väljer själv tid, plats, vart. Riktigt skönt. Även att jag bara gör ett fotojobb/dag lr om jag är i skolan och redigerar. Det blir inga tidiga mornar och korta dagar. Börjar runt 10-11 och kommer hem 12-15, naajs är enda ordet:)
Idag är en extra skön dag, då jag kunde ta helg redan kl 11, vem klagar på de?;)
Helgen blir lugn dock, ingen utgång, ingenting. Känner inte riktigt humöret + att J ska plugga inför sin uppkörning och teoriprov som hon ska göra tis&ons! Superstolt över henne och är övertygad om att på onsdag har min vän körkort och kör mig dit jag vill:P Kanske det t.o.m blir utgång på ons för att fira körkortet, vem vet:)

Riktigt kallt är det idag, ungefär som igår men då var det skönt, blåste inte så förjävligt som det gör idag. Ingen vinterjacka kan rädda mig idag. Och toppen av isberget så måste jag ut igen i kylan för att Olav i min klass ska låna mitt 70-300 objektiv till kameran, så ska möta han i stan vid halv 4 :) Kan ju inte be stackarn åka till Fruängen när han bor i Nynäs:P hehe...vad gör man inte för klassen, måste ju uppehålla ryktet som Klassens mamma :D

SACO-mässan

Idag har jag vart på SACO-mässa. En mässa för alla som går 3e året på gymnasiet. Fanns det någon som inte var där, äckligt mycket folk:P
Att gå på mässa är något jag har svårt för, var likadant när de va gymnasie-mässa. Det är folk överallt och man har ingen aning om vart man ska ta vägen. För mig utbryter det lite panik. Kan inte koncentrera mig på vad jag vill titta på eller någonting. Så egentligen får jag ingenting ut av att gå på dessa mässor. Men en trevlig dag med J var det iaf :)
Att välja utbildning efter gymnasiet känns så långt borta från mig, speciellt när jag inte ens vet vad jag vill göra efter gymnasiet. Och inte finner jag några svar av att gå på någon mässa heller, vet inte riktigt vad som skulle passa mig. Kanske först och främst måste komma på vad jag är intresserad av. Studera utomlands är något som vore skojj, men eftersom jag inte direkt är språkintresserad så känns det som ett hinder.
Tiden efter gymnasiet är ovis...


Dagen efter benmärgsprovet och det gör fort. ont. Men det är bättre än går. Dock har jag svårt att sitta ner en längre tid och böja mig ner. Att springa finns inte på världskartan. Får se om det blir bättre till helgen med tanke på att jag har match, hmm, får väl se hur det går. Kan ju inte spela om jag har ont.

Benmärgsprov

Allting gick bra idag. Fick komma in i ett rum och lägga mig på mage, både en doktor och sjuksyrra var där. De började med att tvätta rent men en MASSA sprit, de verkligen bara rann ner för min midja. Doktorn pratade en massa: Du va allt en smal tjej men ändå vad tjock benstome du har...väldigt smala höfter men starka ben, tänk att ett barn ska få plats där.. Och mer blablabla:P Sen så skulle bedövning sprutas in. Kan verkligen säga att de gjorde ont. Riktig smärta. Svetten och tårarna bara rann, riktigt obehagligt. Sedan när hon skulle börja så kändes det såklart igenting. Men gud vad hon fick kämpa doktorn. Det var helt sjukt! Hon stod och pumpa och pumpa ,för att komma igenom in till höftbenet, hur länge som helst. Hon hade aldrig varit med om någon med så starkt skelett, vilket självklart är bra! Och detta tack vare för att jag tränar och gymnastik var visst väldigt bra, det skulle hon rekomendera till andra, hehe.P
under själva alltet kändes det inte så mycket, bara obehagligt att känna typ som något slog mot benet och sen ryckas upp och ner, kändes ända ner till tårna:p Skulle velat ha sett vad hon gjorde, fick ligga på mage och bara känna hur hon höll på de. Det hade känns lättare, iaf för mig, om jag fick se vad hon gjorde. På  såsätt får jag mer förståelse för vad som pågår och skulle inte behöva ligga där och oroa mig i onödan och inte riktigt veta när det kommer göra "ont".
Nu efteråt känner jag mig lite snurrig i huvudet av bedövningen, halva rumpan och ryggen är avdomnat. Känner att bedövningen börjar försvinna och lite ont göra de, kankse inte ska sitta ner? Bättre att ligga kanske + att jag nu inte heller får duscha på två dagar, iaf inte så att "plåstret" blir blött. Vilket blir svårt eftersom hur duschar man utan att blötta ryggen/rumpan?

Nu tänker jag bara ta det lugnt, försöka att plugga lite. Får se om jag går på träningen ikväll, beror ju lite på hur de känns:) 


Att hitta mig själv

Har har gjoirt mitt val för att kunna finna mig själv. Att kunna inse och erkänna för mig själv är tufft. Men de behövs. Jag behöver få vara ensam för att ta reda på vad jag själv vill och vad jag själv känner. Kunna göra det som hjärtat vill utan att behöva känna ångest.
Är glad över att alla är så förstående över mitt beslut och stöttar mig till hundra. Men jag vill inte se det som ett slut utan kanske blir det en början på en livslång och otroligt djup vänskap eller så kommer jag hitta tillbaka till den känslan jag hade för ett år sedan.
Känns så skönt att ha alla dörrar öppna och att det som jag trodde skulle stå i vägen inte alls är ett hinder.
Mina vänner - Ni är allt och jag är så glad att ni finns ett + att ni tänker precis som mig oxå :)


Min handledar har fått arslet ur vagnen i dag iaf och få tag på en kontaktperson till mig så jag kan åka till söderstadion och plåta - äntligen, nu kan jag planera min vecka bättre :)
Strax är det dags att dra på träning. Tror det är första gången det ska kännas riktigt härligt - Så mycket som man får av dess småtjejer är det inte många som kan ge :)

En dag kvar till benmärgsprovet - nervositeten kommer krypande...


morgondagen klar, tack

Det värsta jag vet är när morgondagen inte är klar. Klar på vad man ska göra. Innan jag går och lägger mig vill jag veta vad som ska ske nästa dag. Om det inte är helg förstås.
Min kära handledare som jag ringde idag, skulle försöka få fram info om söderstadion, så antingen ska jag dit imorrn eller så åker jag till skolan och fixar bilderna från kvarnen. Hoppas på söderstadion och att solen lyser så att bilderna blir fina :)
Nått säkert iaf är att imorrn är det träning som gäller, från 16.30-20:00 - stolt över mig själv :)

Godmorgon

Godmorgon:) Faan va härligt att vakna nu! Har dock försovit mig men de spelar ingen roll för min handledare, Urban, har inte hört av sig så jag har ingenting att göra idag. Hade ju tänkt åka till söderstadion och plåta men där kommer jag ju inte in utan att veta vem jag ska söka efter och vart, de som Urban skulle ha mailat mig om! Irriterande!
Så vad ska jag hitta på idag då i detta härliga väder med strålande sol?! Funderar på att plugga lite, alltid bra att få de klart och sedan ska jag åka till min farmor för att äta lunch, myspys!

Hade en jättekonstig dröm i natt! Drömde att en kille i min bowling som åker speedway gick i den grupp som jag är tränare i (gymnastik) och var med på rörelseskolning, såg helt sjukt ut:P Han hade inte fått följa med resten av bowlinglaget till Italien på läger sådärför var han där, tror jag eller så var de bara en bortförklaring istället för att erkänna att han ville vara där:P Även marcus var med på ett hörn i drömmen, helt psykad:p hahah

Nu är det bara två dagar kvar tills benmärgsprovet - tror nog att jag börjar bli lite nervös nu!

dagen efter

Det är nog första gången efter en utgång som jag vaknat upp så sliten som jag gjorde imorse. Kroppen helt slut och ont i vaderna, vad var skiljde denna kväll från någon annan?
Kvällen var iaf den bästa på läänge :) Vi började ett gäng hemma hos mig - Kul att min barndomskompis med vänner kunde komma. Snacket gick om vad vi skulle dra någonstans. Grabbarna vilje dra till Toxic, men J och jag kände direkt att de stället gillar inte oss. Vi har ju några exempel varför: Första gången kom vi inte, likadant andra gången då de helt plötsligt skärpt på reglerna med 20års gräns. Men övertalade som vi blev eftersom grabbarna "kände" ju vakten drog vi dit. Inte var det några problem att komma in, nej, vi sa ju bara att vi stod på gästlistan, vilket vi oxå gjorde. Det konstiga var ju bara att J och jag inte satt upp oss på någon lista! Hahah,  fråga inte mig hur de gick till:P

Men J och mina problem med Toxic tog inte slut där. helt klart måste de har någonting emot oss. Vi kommer in, allt är lugnt, köper drinkar, sen kommer bomben. "VAR är jacklapparna?!" Sjävklart har vi båda tappat dom! Men som tur var lösde det sig efter lite snack med vakten, inte var han glad på oss efter de.
Sedan drog vi vidare till Viper för musiken sög på Toxic och för att J såå gärna ville träffa sin pojkvän:) som inte kom in på Toxic med sina vänner hehe. Kvällen avslutades iaf där, med mycket dans och skratt.

Så imorse var det bara att kliva upp när klockan ringde halv 9, för klockan 10 var de samling för match, inte var jag bakis som J men som sagt rejält sliten:P
Ont i ryggen har jag nu fått efter matchen som vi förresten vann oxå:) Även om de var uset spel:P
T.o.m den första snön har kommit nu oxå, de vräker verkligen ner, men sjävklart kommer de och försvinna, inte kommer det bli några minugrader i sthlm!

Hejja på BP idag oxå! Mot allsvenskan! Synd bara att ni kvalar mot Ljunskile, skulle allt velat ha sett båda lagen i toppserien, det skulle ju inte skada om AIK tog en tripp till superettan en gång till eller varför inte DIF, i år var de ju nästan nära att försvinna. Länge leve grönvitt :D<3

15 november

Snart en månda till jul, skrämande vad tiden går fort.
Dagen har bestått i att titta på TV och bakat en kaka till mam födelsdag som är på måndag men vi ska fira henne imorrn. Tror det är första gången jag misslyckats med denna kaka, vet ju dock inte resultatet än men de kändes fel bara:P
Ikväll är det utgång som gäller och känner mig inte taggad någonstans, iofs brukar jag inte vara det på dan, men denna gång känner jag mig mindre. Jag dras mellan två vänner om vart vi ska och blablabla, jag vill alltid vara alla till lags, även om jag själv måste offra min egen vilja. Så hur kvällen ser ut har jag ingen aning om! Får hoppas på att den blir bra och att jag taggar till lite. Just nu skulle jag lika gärna kunna ligga hemma i myskläder och titta på en film i soffan, illa!

Läääängesedan...känns det som iaf :)


Var tog värmen vägen?
Då det var roligt att gå ut. inte frös man då.
Nu ska man ta på sig vinterjacka och hoppas att kön för att komma in är kort så man slipper stå och frysa i sina strumpbyxkor:P
Men alkoholen värmer väl såklart, men ändå?
Sommar året om tack - Kanske att 1½ månader kunde få vara kall, men då med krav att det ska vara minst en dm snö!

Äntligen helg

Då är vi framme igen då - De är helg
Med helgen ska det ju tillkomma: Lååång asena kvällar/nätter, låånga skööna sovmornar och uppladdning för veckan. Men varför kan aldrig mina helger se hur så? Denna helg är precis som alla andra. Idag tog jag helg redan kl 11, då jag var klar med plåtandet på Restaurang Kvarnen, åkte till stan, shoppa fördelsadagspresent till mam och lite till mig :) Sedan möte jag upp systrarna Larsson, handlar drickan för helgen och drog hem till C för att färga L8 och mitt hår - mys. Kvällen bilr även mys då jag ingenting har inplanerat....lr..?
Sovmorgon imorrn? Skulle inte tror de. Då mam ska dra upp mig och A för att hjälpa till på landet att slänga och åka till återviningen och sen är det bara att ladda för kvällen. Visst det är det enda som stämmer in på mina helger - lååång sen kväll/natt. Vi är ett helt gäng som ska ut, ska blir super!:)
Sovmorgon på söndag? Nej. För självklart har jag match då och det är samling 10:00, suck, inte gör det de hela bättre med att jag är reserv - sen när blev jag de? :P
Så denna helg är som alla andra helger. De förstörs av tidiga mornar vilket för att den härliga kvällen blir lite förstörd när man måste tänka "de är en dag imorrn oxå".

För alla er som undrar - Så JA håret blev super. Ljust och fint, även om det bara är jag som märker det. Håret ser iaf inte trist ut nu när jag tittar mig i spegeln!

Snitt 5-15 Gb - Jag 36 Gb :$ ... hehe

Idag är det en riktigt tråk idag! Det är kallt ute, jag fryser och är otroligt trött!
Var i skolan idag och fixade bilder ifrån Årsta IP och Nackastatyn. Snackade lite skit med min lärare och blev sur för att servern var full och ingenting mer fick plats. Vi tittade då hur mycket utrymme varje elev hade. Snittet låg väl mellan 5-15 Gb, sen kom jag på 36 Gb:p Kände mig lite som boven i det hela. Men rensade lite och fick ner min mapp till 28 Gb istället, duktiga jag! Men det visar ju oxå vem som fotar mycket och har en del sidoprojekt - Jag :D haha

Ikväll händer nada, men såklart kommer bästa program ever efter ONE TREE HILL - HELLS KITCHEN!

Snart säger de väl att jag är blodsjuk...

Sist jag var på vårdcentralen för att prata om provsvar från mina blodprov sa doktorn att hon skulle skicka provsvaren till huddingesjukhus, de var hennes plikt att informera om dom. inte mer tänkte jag på det.
Sen igår fick jag brev i från Huddingsjukhus, antog att det bara skulle stå något om provsvaren men iställer kommer bomben! Du är välkommen på BENMÄRGSPROVTAGNING! Trodde nästan mitt hjärta skulle stanna, de lätt lite för läskigt för min del.
Det stog så fint beskrivit på lappen vad de tänkt att göra oxå. Jag kommer att bli lokalbedövad och sen kommer de sticka in en nål i min höft. Det kommer inte göra ont men känns lite obehagligt. Efter 10-15 minuter är det klart och jag får gå därifrån, men hur satan ska de gå till med en bedövad höft! Känner redan skräcken!
Samtidigt som jag inte riktigt tror att det hela har sjunkigt in, men nervös och rädd kommer jag iaf att vara när jag väl ligger där med nerdragna byxor!

Idag ska jag dra i väg och plåta Årsta IP, får skjuts av mormor och Lasse :) Sedan ska jag möta upp C och vi ska gå och sola och äta någon god lunch. En riktigt mysdag hoppas jag:)
Sen ikväll


Träningstisdag

Ny dag på praktien, nya tag. Förkylningen börjar ju äntligen att gå över. Känns skönt. Får iaf sova nu på nätterna :)
idag har jag inte kunnat "göra" något på praktien, väntar på att Urban ska maila mig till uppgifter om Restaurang Kvarnen som jag ska plåta. Så idag har jag lagt ner tid på att plugga lite. Känner mig lite duktig. Har jobbat med sociologin, skrivt massor om "skilland" mellan tjejer och killars sexdrift, om jag på något lätt sätt ska kunna förklara vad det handlar om. Men som alltid när jag skrivit massor och blivit klar blir jag alltid osäker på om jag tolkat uppgiften rätt! Sociologi är ett helt nytt ämne för mig och vi hann bara göra en uppgift innan vi drog ut på APU så det känns inte riktigt som om jag fått grepp om ämnen, vilket gör det ännu svårare att jobba på egen hand coh samtidigt göra ett bra jobb och blir nöjd med resultat.
Känner mig iaf duktig att jag kommit igång, 1½ uppgift klar av 3 st som jag ska göra! Och igår fick jag även lite körkortsteori gjort, läste i boken och svarade på frågor.

Ikväll är det träningstisdag, första gympan med småtjejerna från 16.30-19:00, men jag går 18:15 för att själv träna vid halv 7 - booowling!
Sköönt med APU - får sova tills jag vaknar och slipper gå ut i regn och rusk.

Helgens planer redan klara på måndagen?:S

En tankeställare kom precis upp i mitt huvud:P
Vi kan ju börja såhär. Idag är det måndag och helgen har precis rullat förbi. Det första J säger till mig "vi ska väl ut på lördag, vet du om A ska följa med?!" Den första tanken som kommer till mig är "Det är måndag, helgen har precis varit och jag har ingen anning vad jag eller andra ska göra i helgen som kommer":p haha, eller är det bara jag som är seg med att komma igån?:P
Visst sa jag att det blir utgång nästa helg i lördags, men de sa jag ju bara, inte hade jag räknat med att "planeringen" skulle börja direkt. Hahah...J får mig alltid att fundera, hon är taggade dan efter hon varit ute.
För mig börjar man "planera" helgen, lr rättare sagt hör runt ang. helgen, tidigast på onsdagen, då J anser att "detaljplaneringen" börjar.P. För vem vet eller har "planerat" vad som händer i helgen på måndagen?:P Kanske bara jag som är lite "efter" alla andra....vem vet:P

Nu har vi även kastat ut våra trasiga soffor och fått nya. Men nya och nya vet jag inte om man kan kalla dom. De kommer ifrån mams kompis. De klarade iaf testet. Liggtestet. Helt okeej, mjuka och sköna, tar väl ett tag att vänja sig bara.
Själv kommer jag nog aldrig köpa skinsoffor - iskalla på vintern och så klibbar de på sommaren i hettan!

 

Sjuk.

Som alla vet, är min nya mobil sönder igen. Den höll 1½ månad. Min gamla mobil som jag nu måste ha, har världens vibrator, och då menare jag verkligen världens. De låter som faan! Men iaf, så får jag ett sms mitt i natten så vaknar jag alltid, det är nästan som om hela sängen vibrerar med:P
Ett tecken på att jag skulle vara hemma idag mer än att nästan rinner, nu går det inte att andas igenom någon näsborre, och halsen svider + att jag låter som en tant som rökt i 60 år så vaknade jag inte när jag fick ett sms! Kankse låter helt cp, men det "bevisar" iaf för mig att "Therése, idag är du hemma, så att du kan bli normal igen":P 
Så idag blir det en hemmadag och pyssla om sig själv och som vanligt känna om någon frågar hur man mår att "det är mest synd om mig i hela världen":P En vanlig symtom jag får när jag blir sjuk.

Hoppas att jag blir bättre snart eftersom om jag är sjuk får jag inte lämna blod och det var någonting som pap och jag tänkt att göra denna vecka. Vad mer ska komma emot mig och att bli blodigavare/komma in i vuxenvärlden?

JL <3 Me

JL gick strålande idag. Sa ju att jag, Andreas och Patrik skulle spela skiten ur alla. Superhärligt. Det är så kul att spela med killarna, hoppas de händer igen :)
Annars har det inte hänt så mkt idag, förkylningen börjar bli bättre, tror jag, men halsen krånglar, hoppas jag får sova i natt iaf! Efter matchen låg jag och glodde på fotbollen, avgörandet av allsvenskan. Blir så trött på att Ellos på allvar trodde de hade en chans emot Kalmar på guldet, insåg alla andra utan de att guldet redan var säkrat?

Imorrn är det APU igen, ska ta o ringa Urban, infoansvarig på Hammarby, och höra lite. Sedan ska jag väl dra och plåta restaurangen Kvarnen. Tror jag bara gör de imorrn, känner att jag vill vila upp mig och bli frisk. Eller iaf få en riktigt natts sömn.


En helt vanlig helg

Denna helg har varit/är som de alltid brukar vara. Jag är ensam hemma:P Inte gnäller jag över de, det enda som stör är att jag själv måste fixa käk.P Men det blir ju ofta grillen 2 minuter hemifrån:p
Igår hände ingenting speciellt, blev en lugnt kväll! Dum som jag är sätter jag mig själv i mörkret och tittar på gothika, en film jag aldrig sett tidigare och aldrig i hela mitt liv skulle kunna se på bio:p, men som tur var kom A hem till mig efter ungefär halv filmen. Natten var dock dålig, kunde verkligen inte somna! Min hals är helt tjock och det känns som jag har en massa hår i halsen som irriterar. När klockan var 04 låg jag fort vaken, inte speciellt roligt, somnade tillslut iaf.
Idag har det var familjedag med jumpan, inte det bästa att knappt sova innan när  man ska vara pigg. Det gick helt bra och tjejerna var jättduktiga. Lite nervösa tror jag eftersom små misstag begicks som inte brukar ske:p
Ikväll är det dags för bio, otroligt läängesedan jag gjorde de. Tyvärr ligger J hemma i kräksjukan och kan inte följa med:( Synd att vi bokat biljetter innan, men jag hoppas att der löser sig. Hoppas filmen är bra oxå, den är bara 1½ timme vilket iaf jag tycker är konstigt:P

imorrn är det äntligen dags för JL. Läängtar redan. Det är verkligen den roligaste tävlingen. Den är inte speciell på något sätt men det är själva stämningen och gemenskapen med alla andra lagen. Hoppas det går bra i morrn, jag, patrik och Andreas kommer spela skiten hur resten :D

6 november

Riktigt seg dag idag. När klockand ingde kvar över 8 trodde jag inte var sant. Skönt att jag styr mitt egna schema, så låg var till kl 09. Tog det lugnt, blev irriterad när jag fick höra att det var sigalfel och 20 minuter försening på pendel, att ta ser ur sängen då ble svårare. Pallade iaf mig iväg, tog en buss som gick 30 min senare än vad som var tänkt från början och kom till skolan, enbart 15 mnuter senare. Jag är en riktigt jävel på att ta in tid:)
Kom hem sedan vid kl kvat över 3, sköönt med inga läxor (nästan), snackade med J, bokade biljetter till Saw V på lördag:D, la mig i soffan och tittade på One tree hill. Bästa seriern ever!
Somnade sedan till AFV och vaknade när mam ringde och undrade om jag ville ha pizza till middag (eftersom hon skulle komma sent hem) och vem tackar nej till de :)

Ikvällen består i harmoni. Bara ta det lugnt, titta självklart på Hells kitchen och sedan sova i min underbara säng.




Allt liv är lidande..



...






Allt liv är lidande.






Bajen bilder

Här kommer lite matchbilder som jag tagit. Först är det bilder från derbyt mot dif och sedan kommer det bilder från sista hemma matchen mt malmö (den galna matchen:P)













Helt galet

Igår plåtade jag säsongens sista hemma match för bajen. Det var en konstig match, 7 mål på 37 minuter, d.v.s nästan ett mål/5 minuer, helt galet. + att malmö går och får em straff som måste utses till årets filmning, trodde det var ett skämt från början, en riktig domar skandal. En topp domare ska kunne bedöma bättre! Matchen slutade iaf 3-6 till Malmö, helt galet, finns nog inget bättre ord att beskriva matchen med.
Svin kallt var det också, fyfaan, trodde mina tår skulle försvinna. Jobbigt värre blir det ju oxå när ingenting händer i matchen, kanske fick ihop max 7 bilder på andra halvlek! Tur at första haövlek var lite mer fartfylld:)

Idag har jag suttit i skolan och fixat med alla bilder, kommer ett inlägg senare med dom :) Annars en rätt så tråkig dag och kvällen består av träningar och möte, kommer inte hem förrän halv 10 ikväll typ, suck!
Ge mig ett liv :P

Då var jag i gång då

Helgen har vart piss, därav skrivtorkan, verkligen ingenting att berätta om, inte haft lust att skriva. Men nu är det nu vecka och nya tag på g.
idag var det första dagen på min praktik. Min lite annorlunda praktik vill jag nog säga. Fick uppgifter idag inte så värst många, 10 st, vet inte hur lång tid det kan tänkas ta, men känns som att på 4 veckor borde jag kunna få det gjort, vilket ger 3 veckor kvar, vad händer då? Känns skönt att ha reserv tid, jag kan ju inte styra vädret lr om jag blir sjuk. Så reservtid känns super att ha efter att jag grovplanerat lite hur jag ska lägga upp allt.
Det finns ju inte en chans i världen att jag kommer dra ut och plåta i regn eller snö, inte skönt för mig och bilderna blir heller inte bra!
Ikväll är det iaf sista hemmamatchen för denna säsong, det är väl de enda som oroar mig eftersom jag nu bara får en chans att göra klart en del av en uppgift, att plåta miljöbilder på söderstadion med publik, vilket innebär att jag kommer tsm med Urban att få gå in mitt på plan (:D!!!) när han snackar laguppställningar och plåta. Eftersom press "delen" är vid södraläktaren kan jag inte ta bilder på de, så lite pirr imagen över det, en chans för att det ska bli bra!
Tur att jag redan har bilder på klacken och östra, kan jag lägga lite mindre tänk på de.
Men det ska bli skitkul ändå, sista hemma matchen och allt, kanske klacken hittar på något speciellt, hoppas på de så att bilderna blir ännu grymare!








En sak som jag dock inte har med i min planering är det plugg som jag har att göra. Men just nu känns energin på topp och APUn ska ju vara pluggfri, kanske finner lite tid här och där. Har ju gått om tid att läsa när jag åker till varje ställe. Bara positivt tänkande nu.




RSS 2.0