Utgång!

Fem dagar har jag nu varit utan min älskling. Inte förrän igår började jag tycka det var jobbigt. Nu är det helg liksom, inge jobb och hur kul är det att äta god mat själv?

Iaf, utgång ska det bli. J ska dra ut mig så slipper jag sitta hemma och tänka på min älskling! Ska verkligen bli superkul!
Hemgången känns dock inte lika skojj! Att behövs åka hela vägen hem själv, så lång nu när jag inte bor i fruängen längre och tråkigt blir det när man är själv. Kanske ska unna mig en taxi? Har ju faktiskt pengar för en gångs skull! 11.000 från försäkringskassan kom jue nu:D De blir totalt 25.000 på kontot!:D Wiiiie!


Ikväll blir det thai mat! Mums, duktiga jag!

Ett mirakel har skett!

Idag var jag och storhandla, helt själv, de är i för och sig väldigt bra de också, men inte ett mirakel!:p Iaf jag inhandla något idag som kanske inte är mest nödvändigt just nu. Alla gnällde och klaga på att en sådan skulle man behöva ha under skoltiden så man håller reda på allt. Men jag är ju en sådan person att jag har allt i huvudet, jag lovar! Allt finns där och ingenting missar jag eller glömmer! Eller tvättiden kanske....men hur kul är det att komma ihåg de?

Iaf jag inhandlade en KALENDER! Yes det är helt sant. Jaa nu kanske ni undrar varför? Börjar jag bli senil eftersom jag alltid tidigare haft allt i huvudet? NEJ självklart inte har jag bllivit de!:p
MEN nu när jag jobbar och inte har något heltids jobb eller jobb med fasta tider måste jag ha alla jobbtider uppskrivna eftersom jag senare ska rapportera allt till försäkringskassan!
Och har jag en kalender kan jag ju även skriva upp annat:P

Men men vi får väl se om denna kalender fungerar. Tveksamt, nu gäller det ju att skriva upp saker iden. Annars är den väl bra att för MrJ att titta i om han undrar vad som sker i mitt huvud och vad vi har inplanerat!=)

Bara min <3








Money money

Vilken dag jag haft, har verkligen fått bevis på idag att jag vart trött och snurr i bollen!:p

Började dagen med mina privatlektioner, dom är verkligen superduktiga! Nu kan båda simma, minst hundra meter fast med lite hjälpa av en simkorv och utan max 5 arm- och bentag! Helt otroligt hur mycket de lärt sig!

Efter jobbet begav jag mig till arbetsförmedlingen för att få försäkringskassepapperna på skrivana och sedan en tripp till banken för att få in pengarna på mitt konto som försäkringskassan och arbetsförmedlingen varit lite sena med, men 11 000 - ja tack!
Fast en låång banktripp blev det! Gick först till nordea eftersom det är därifrån "pengarna" kommer ifrån. Satt nog en halvtimme tills jag fick veta att jag skulle gå till min bank. Så jag går dit och sätter mig och väntar. Men HA fick jag, efter 5 minuter inser jag att jag sitter på Swedbank och inte handlesbanken:p hahah Men kom tillslut fram till handdelsbanken där det inte vara någon kö! ÄLSKAR HANDELSBANKEN!

Handlade även kvällsmat sen, och nu är jag totalt slut i hela kroppen!

Friidrotten med arkivX?

Lite tur har jag ju iaf. Att det är just denna vecka som MrJ är bortrest. Ingen har väl missat att det är FriidrottsEM på tv? Nej tänkte väl de. Och det är ju jag som är intresserad och inte min älskling, så lika bra att han inte är här så jag får se på den. Får jag ens säga så?:P hehe, vill självklart ha honom här!

Fick dock en lite chock nu under kvällen. Mitt under allt börjas "Arkiv X"-introt att spelas! HALLÅ?! Försöker de skrämma skiten ur oss människor eller?
Tycker verkligen inte om den melodin, eller det kanske jag gör, den är liksom kuslig! Minnen från när man var liten kommer fram när jag satt helspänd framför TV i mammas knä:P haha


Älskade regn

Ja faktiskt! Måste vara ensam om att tycka så har i Stockholm! Men när man är ensam så får de gärna regna. Lättare att underhålla sig inne än ute och jag slipper känna ångest över att det är fint väder. Regnet behövs även, så tur att det kommer nu så blir det toppen sen när min älskling kommer hem=)

Jobbet går bara bra, trött är jag bara. Men en dag kvar nu=) Privat lektionerna är superroliga!!





Den 27e september kör jag upp!:D



Vår film

Alla pratar om att man som par ska ha en låt tillsammans. Men känns det inte lite larvigt att bestämma en låt? Och just den låten ska spelas på bröllopet och blablabla.... De är ju inte ofta att en låt blir "vår-låt" bara sådär..
Men hör här!

Satt och tänkte på det nu ikväll. Titta nämligen på en film på TV: "50 first dates" när älskling ringde. Sammanträffande nog satt han och titta på samma film som mig, fast 100 mil bort på Öland.
De jag vill komma fram till är vi har ingen låt utan vi har en film som är "vår-film", som vi inte bestämt, utan bara som blev vår.
  • Innan vi var tillsammans, under tiden vi dejtade...om vi nu kan kalla de för de:p Så messar vi med varandra och sitter och tittar på precis samma film, nämligen "50 first dates".
  • Sedan när vi var tillsammans så en kväll utan att vi visste om de så kom just den filmen och vi titta på den.
  • Sen nu, när vi är 100 mil ifrån varandra och helt omedvetna om vilken film som går på TV eller vad den andra gör så sitter vi och tittar på precis samma film, nämligen "50 first dates".
Så av en ren slump har vi en film som är "vår-film". Varje gång jag ser den filmen kommer jag alltid att tänka på första gången vi båda såg filmen samtidigt men helt omedvetna om det. Den filmen gör mig riktigt glad.

Sliten, oja!

Fattar typ nada. Min kropp har gett upp. Allt började med Gbg trippen! Under dessa tre dagar sov vi max 15 timmar, ej bra! De brukar jag snitta på 1,5 dagar:p Sen komma hem sent, upp tidigt, gråta och säga hejdå till MrJ och sedan jobba. Trött.

Gbg var iaf hur underbart som helst! Vi åt underbar mat, gjorde de vi ville och åkte en jäkla massa saker på Liseberg! Tänk hur mycket bättre Liseberg är än grönan, verkligen verkligen stor skilland. Att man ens går till grönan?
Roligare blev det t.o.m när regnet kom! Köerna är kortare, riktigt korta och allt går tusen gånger snabbare!

Ensam hemma nu ja! MrJ åkte till öland i går och kommer hem om en vecka. Så ensam är jag! Jobb jobb står mitt schema!

Pyjamasparty + gbg

Internet här hemma har legat nere ett tag! Suck, men äntligen är den tillbaka:D

Dagarna ni inte hört av mig har jag inte gjort så mycket, shoppat lite, jaa tack för en gångs skull ha jag haft råd med de=)

Just nu har jag lite pyjamasparty med mina tre pojkar för imorgon bär det av till Gbg=) Tre härliga dagar där nere och själklart kommer vi besöka Liseberg! Hoppas vädret är med oss bara!

Inte mycket som händer nu under semestern, på tisdag åker MrJ till Öland, nej! Usch, vill verkligen inte! En vecka själv i stockholm!=(

Även testlektion för körkortet på onsdag, en lite klump i magen. Bara en liten.....

En dag på straden?

Njaa inte riktigt va! Fattar inte. Inte ett moln på himmelen och så går jag och MrJ ut för att njuta på stranden och vad händer. Jo en jäkla massa dismoln kommer och efter 30 minuter så är det totalt igenom mulet. Tråkigt. Men vi kämpa på i 2 timmar iaf!

Nu är det dags att springa ner till tvättstugan, weho!

Ikväll blir det utgång!=)

En dag på stan med syrran

Jaa något bad blev det icke idag! Fint väder som det var i hässelby i morse var det inte alls i stan. Men vad gjorde de? En riktig shoppingrunda blev det iaf som verkligen behövdes!
Konstigt nog kom jag hem med ett par vinterskor............:p

Nu är det dusch och lite soft som gäller, sedan avnjuta en underbar middag med vänner och sedan anting bio eller filmkväll!
Skööönt med semester!





Älskar min Joakim <3




Körkort

Efter minigolften åkte jag och MrJ till farsta och möte upp Mam&Pap för att fixa intensivkursen! Yes så nu är den bokad!
Nästa onsdag ska jag göra ett testprov så att även körskolan kan "tro" och "se" att jag kommer klara körkortet på den intensivkursen som jag valt! Nervöst till tusen, ohja!

Samtidigt bokades även halkbana och riskettan in. Nu händer det verkligen. Ingenting som jag hela tiden säger ska göra, utan nu sker det verkligen!

Och är jag duktig nu har jag väl körkortet senast till november iaf...:D


Håll tummarna för mig!

Minigolf

En dag i solen med minigolf på schemat! Riktigt roligt och en timmes prommenad på de, härligt i solen. Verkligen de som jag älskar med hässelby! Bättre natur går inte att finna, verkligen inte. Tre riktigt stora och as fina badstränder inom 20 minutersgång, galet!

Någon dag ska jag allt gå från hässelby till alvik! Hela vägen längst vattnet! Toppen=)

Ensam hemma

Söndag morgon, dåligt väder, betyder? Joo MrJ sitter på IO med sina vänner:p haha, hoppas på sol nu resten av semestern!

Så ensam hemma jag är, lite tid för mig själv kan man ju säga! Inget vettigt att göra, nej verkligen inte.

Nu vill jag ha värme och sol igen så jag och min älskling kan börja njuta av uteserveringarna!


Dagens shopping

Vilken dag det blev! Totalt mysigt med min älskling. Sen lunch i stan och sedan mysshoppning! Och inte nog med de så STORstädade vi när vi kom hem! Damma, dammsög, torka av allt och moppa golven! Superduktiga är vi!

Dagens shopping blev:
  • Fyra böcker. Varav tre till MrJ..hrm, sen när blev han bokintrsserad?:p En halvtimme spenderade vi iaf i bokhandeln.
  • En tjocktröja till mig. Verkligen behövlig! Så supersnygg och mysig!
  • En t-shirt till mig. Ni som känner mig, vet, ni vet hur dåligt med sådana jag har:p
  • Scrub och fotfil. We neeeed!
  • Lite småsaker till hemmet: fryspåsar, ishållare....

Ikväll blir det mys och svull i soffan, totalt slut. Det var ju någon som fick torka spya i natt...... Inte sovit många timmar i natt. Men älskar min älskling ändå=)

Mysdag

Härligt att solen inte gassar idag! MrJ och speciellt jag kunde sova ut med gått samvete. Älsklingen skulle kunna vara inne hela dagen även när det är 30 grader med sool och man bara vill ut och bada.
Men iaf, så idag passar det bra med lite skit väder!

MrJ och jag ska bege oss in till stan shoppa lite och äta middag på någon mysig restaurang! Någonting vi inte gjort på länge så det ska verkligen bli supermysigt!

Chillkväll hos Tf

Jaa klar är man nu, avnjutigt en underbar måltid som min älskling och jag med lite fantasi fixat ihop. Fläskfilé strimlade, med penne och färska kantareller i en god och krämig sås. Allt detta blandade vi ihop till en röra! Och OJ va gott det blev=)

Nu ska vi strax i väg till Tf, jaa..va det står för vet väl ingen..eller?, för en chillkväll! Ska bli riktigt mys....eller hoppas väl på det iaf=)

Imorgon är det helg/semester. Skönt ska det iaf bli på måndag när jag slipper väckas kl halv 6 för att MrJ går hemifrån, skönt att få vakna upp tillsammans=)<3

Sista dagen

Gårdagen på jobbet blev supermysig! Började med att jag fick beröm att en pappa på simskolan, tack tack=)
Sedan möte jag upp L-f och hade en skönt men VARM dag på stranden. Tror det blev minst 5 dopp, galet! Jag duktig som jag är har jag inte bränt mig! Smort in med med solkräm dessa heta dagar!

Idag är det sista dagen på jobbet. Lite skönt känns det, få lite semester och allt. Segt att bära alla simgrejjor men jobbet i sig ska vara kul. Idag blir det lite avslutning med saft och kakor!

Senare i sommar ska jag ha privat lektion med en 21årig filipinsk kille! Ska bli vråltufft! Kommer verkligen känns som värsta ego kicken! Spännande!

Ett jävla gnäll!

De va ett evigt gnäll om denna värmen som äntligen har anfalligt Sverige och speciellt Stockholm! Vad är problemet? När regnet kommer, jaa tror mig...snart så, så kommer de som gnällt över att det är för varmt sitta och gnälla över att de bara regnar och inte finns någonting att göra.

Visst det är varmt ute, jag vet! Och jag förstår till hundra alla som sitter inne och jobbar i detta. MrJ är en av dom och han svettas 10 gånger mer än er där ute, så jaa jag förstår.

Men lägg ner gnället, orkar verkligen inte höra mer.
Lika mycket gnäll var det när vi hade minus 20 och tågen inte gick, är vi i Sverige aldrig nöjda? Och hur ska det då vara för att vi inte ska gnälla?

Gör något åt saken istället! Man kan faktiskt vara inne, tror det eller ej, öppna några fönster..de blir skönare.

Men nu ska jag i väg och jobba och njuta av den härliga värmen. För så länge till kommer den inte att vara kvar!

Semester snart!

Seg idag. Trött. Jaa de säger mycket. Solen vill inte vara vän med mig, så en kort dag blir det nog på stranden! Åka hem direkt efter jobbet,  får pressa min bränna när MrJ får semester. Tre dagar kvar nu. Äntligen, ska bli så skönt så skönt!=)

Dags för frulle och sedan bege mig iväg mot jobbet! Lite jobbigt börjar det bli nu att släppa på allting, men tänker inte klaga, kunde lika gärna suttit inne som alla ni andra och svettats på jobbet!


Hot, hot, hot

Varmaste dagen? Jaa de tror jag satan asså! Men riktigt skönt och det skadar verkligen inte att det är 23 grader varmt i vattnet, badat fyra gånger idag, räkna bort en..våtdräktsbad gills inte!:p
Säger fortfarande, jag är lugnt världens bästa sommarjobb!

Just nu sitter jag och avkyler mig i den lite mindre varma lägenheten, ska strax laga mat och kommer väl då löka ihjäl!:p haha

Lugn kväll, hoppas på en mysig kvällspromenad med min älskling =)

Stekar dag

Tror mig faan inte att ett är sant! Klockan är precis efter klockan nio och det är 37 grader varmt, jag kommer seriöst att dö i solen på jobbet i min våtdräkt om det ska vara så här varmt? Totalt sinnessjukt! Men ska inte klaga nejnej, men vad kom värmen ifrån, jag bara undrar liksom?

Efter jobbet idag blir det stek med Holroyd, bättra på bränna lite!

Gbg 24 juli

Jaa juste! Berättade jag att vi bokade göteborg förra veckan?

Iaf vi åker nu om två veckor? Nästa helg, den 24 juli iaf! Ska bli asnajs! Bara borta tre dagar men det ska bli skönt att göra någonting på semestern. Annars blir det väl mest sol och bad!

Dunder pris har vi iaf fixat. 2000:-/person och då ingår:
- 2 nätter
- Frukostbuffé två dagar
- Två dagar pkband på liseberg
- Två dagar inträde på liseberg
- Lakan och handduk
- Kanin och kaninöron
- Tågbiljett t/r

Sen tillkommer ju all mat och sprit.....men... Inte mitt fel att jag åker med tre killar:p

Eld i baken

Jaa nu jäklar! Massor utav saker blir gjorda!

- Arbetsförmedlingen avklarad, papperna påväg till försäkringskassan. När kommer stålarna?

- Ringt hyresgästföreningen, blivit medlem och väntar nu på att en person ska komma tillbaka från semestern så jag kan få lägenheten besiktad. Tror satan att vi betlar för mycket i hyra.

- Ringt körskolan och hört när nästa intensivkurs vecka är ledig, vecka 35. Måste bara få mitt körkortsbevis som självklart pappa har i bilen och just nu befinner sig på åland. Lyckat! Hoppas jag hinner och att mitt körkortsbevis fortfarande gäller... Segt annars att beställa nytt!

´
Kanske städa nu också när elden fortfarande är galen i stjärten... Orkar dock nog inte stryka, alldeles för varmt! 


Start vecka 2

Vecka två på Smedsuddsbadet börjar nu idag. Någon mer än jag som läser de stora bloggarna och märkt det är JAG som som gjort smedis poppis. Jaa gott folk, storbloggarna bara snor i från oss mindre! Hahah!

Denna vecka börjar simskolan 40 minuter tidigare, 10.40. Så såsom jag sa, sakt men säkert vänjer jag mig att gå upp tidigare, mycket smidigt! Sköönt iaf att det är semester nästa vecka!

Nu ska jag käka frulle, göra mig i ordning och bege mig simskolan, en aningen trött - ja, men piggnar nog till.



Ska även göra en trip till arbetsförmedlingen senare idag......

Heeeelgen!

Fredag: Blev en superkväll med glajjorna på!:p Lite småttjobbigt, svårt att urskilja om man är full eller bara glajjorna soom gör en lite snurrig:p haha
Hade iaf supermysig med J, satt på hennes balkong innan och åt tonfisksallad och drack vin. De är verkligen sommar! Kvällen var bra och stället Sommar! rekomenderar jag, men alla ser tyvärr likdana ut och har tygpåsar:p Söder, söder, söder!

Lördag: En heldag på landet blev det med finfina vänner! Skönt att få komma iväg, bort lite från stan! Grillning på kvällen blev det också, kan det bli mycket mera sommar än så?
Hemma sent var vi också, halv 1:p Iaf om man räknar med när vi åkte därifrån, tar sin tid och totalt slut var jag, utgång och sedan tidig uppgång med sool går inte super ihop!

Söndag: Jaa flytta hemifrån och en massa sysslor infaller på söndagar. Jag springer fram och tillbaka till tvättstugan med MrJ är och storhandlar!:p Men en timme kvar av detta tråkiga sedan ska vi ut i solen och njuta, även kanske ta ett dopp?


FINAL I KVÄLL OCKSÅ! YEESS! Vi hejjar alla på Holland hoppas jag, fattar inte alls att Spanien kunde ens gå till final, de har verkligen spelat super dåligt, och vill inte se en repris av när Italien vann! Ett land får inte vinna som inte ens gjorts sig värda en final! HOLLAND HAR JU FÖR FAAN KASTAT UT BRASILIEN UR VM!!!!!

Hemma en snabbis....

...för att äta lite sen lunch, dusch och göra mig i ordning!

Just nu sitter jag och vänjer mig vid mina glajjor. Det stora testet blir ikväll då jag ska första hem till J och sedan ut på någon uteservering! Kommer glajjorna att vara på eller ej? Ska försöka göra mitt bästa.
Ska bli kul att se hur det ser ut när man är fixad och sminkad. Bara haft glajjorna när jag kommit från jobbet på stranden, men uppsatt hår och inge smink. Hoppas det ser bättre ut när jag är fixad:p

Men nu ska jag hoppa in i duschen och bli av med sanden mellan tårna! Hihi!

Sista dagen på vecka 1

Yes, sista dagen nu på simskolan vecka 1. Och vart satan tog solen vägen? Irriterande! Barn lär sig ingenting om de inte är i vattnet och simmar, har inte vädergudarna fattat de? Tillbaka med solen!
När kommer den tropiska värmen?

Sjuk börjar jag bli också nu. Typiskt! Snorig och tjock i halsen. Vi får väl se om de blilr värre, haft detta ett par dagar nu, om jag har tur vänder de in igen och försvinner:p Kan ju inte vara sjuk när det är sommar, fungerar ju bara inte:P


NU klä på mig och draaa!


Duktiga jag!

Mycket har hunnits med idag, kanske även lite till?

Jobbade imorse som vanligt. Mina små barn är så duktiga, ska bli kul att fortsätta en vecka till! Det vore även kul om det skulle bli två grupper och att solen håller sig framme. Men det är ju något snack om tropisk värme?? Jaa inte vet jag, vi kan ju iaf hoppas att den håller i sig till vår semester. En vecka kvar, sen ska MrJ och jag njuta!

Göteborg bokade vi även igår, så den 24e juli dra vi iväg, sköönt!

Nu ska jag finna mig något att käka, och sen har min GLAJJOR kommit! Ojoj säger jag bara....

Jobb en vecka till!

En toppen dag har det varit idag på jobbet. Sååå sköönt med soool=) Kommer även jobba en vecka till, så tyvärr blir det inget ålande för mig näst vecka. Kommer förhoppningsvis dit senare i sommaren!

Ikväll ska det planeras inför gbg! Får vi se om resan blir av, eller rättare sagt när den blir av!


Nu ska jag börja laga mat, kanske sova en stund, soolen och jobbet tar lite ¨på mig, hihi:p

Solen vart är du?

Bättre väder idag, och bättre dag på jobbet. Kändes mycket bättre!=)

Nu är jag äntllgen hemma, fått lite mat i magen och ska ta de lugnt, kommer säkerligen att somna, verkligen inte van att gå upp förre klockan 9. Låter säkert hemskt, men en bra början att börja bli van iaf=)

Ett par samtal ska göras oxå! Tacka nej till jobb.......

Två par glasögon

Efter jobbet gick jag till arbetsförmedlingen för att gå vidare med att få min ersättning, det är iaf nu på gång.

Sen möte jag upp syrran, D och pappa även kära J kom för att nu var det dags att prova ut bågar till min glasögon. Lite över en timme stod vi och testade en miljon olika bågar, suck!
Men två stycken har jag bestämt mig för nu iaf. Man får två och betalar för en så det var ju lika bra att ta två glasögon på en gång!

Bilder i bloggen kommer nog inte komma upp.......:P Kanske om jag fotar i ett socialt sammanhang, men själv vet jag inte! Ni får träffa mig irl istället! ;)

Dag 1

Typiskt nog var ju inte vädret någe bra i morse när vi hade simskola. Direkt när allt var klart tittade solen fram, irriterande! Stackars barnen var ju blå om läpparna, jag har ju min heta våtdräkt så för mig var det varmt och skönt!=)
Första lektion gick iaf helt okej. Vi kunde inte hålla på hela 40 minuter, men 30 iaf!
Nu har jag ju lite mer koll så då kommer det säkert gå lättare! Imorgon kommer det bli kanon, hoppas bara på lite sooool!

NU fooootboll


Smeduddsbadet

Hemma från kursen..seeeeeeg. Inge mer om de. Supermysig helg. Jag älskar min chefer, dom bästa =)

Imorgon ska jag jobba vid smeduddsbadet och hela veckan framåt. Utomhus simskola! Cooolt! Kom och gör mig sällskap, lär dej simma eller kom och sola och bada bara! Ligger precis vid Rålis!


Nu vet ni att jag lever, skriver mer när jag har tid och ork!

Rubrik

Soolen är tillbacka! Taaack!

Strax ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig i ordning för arbetsintervjun! Skojj! Heela vägen mot sickla, inte de sickla som förskolan där jag vikar ligger i, utan typ vid nacka! Sickla köpkvartet! Hoppas nu på det bästa!

Sedan är det bara att röra sig hemåt, kanske jag kommer stanna på vägen för att handla lite småsaker, typ en nya deo, min börjar ta slut! Även scruben skulle det behövas en ny av!

Sedan blir det en helg utan min älskling! Första gången sedan vi flytta ihop som någon av oss kommer vara så länge ensam i lägenheten!
Men snart kommer MrJ vara själv en vecka och sedan är det min tur, suck!

Del 2

Jobbintervjuen som jag var på för tre veckor sedan, ni vet Andys lekland! Äntligen fick man tag på dom med ett beslut och ska dit imorgon för en ensam intervju istället för grupp. Jag har alltså gått vidare till del 2! Weho!

Imorgon ska jag åka de färdmedel som inte åks så ofta, iaf inte av mig. Jag ska åka både Saltsjöbanan och Roslagsbanan. Saltsjöbanan tar mig till jobbintervjun och roslagsbanan enda ut till åkersrunö tar mig till kursen. Heeeel 40 minuter på den banan, seeegt!

Dags att börja packa kanske, inte alltid det lättaste! Vad mer viktigt än lakan, badkläder, handduk och hygienartiklar behövs?
Hur ska man klä sig? Ska ju bli asvarmt, kan man ta vanlig korta shorts och linne?

1 juli

Jaa vem kunde tror de? Redan första juli, tiden går fort och snart har MrJ semester, härligt! Bara två veckor kvar nu! Sorgligt att vi åker bort omvarannat! När jag kommer hem åland, åker dit den 13e (?), så hinner jag knappt komma hem förrän MrJ åker en vecka till öland, sorgligt!
Vi får njuta sen i två veckor iaf, hoppas på road trip till gbg iaf!

Idag var tanken att jag skulle möta upp J för att bli lite brunare, men solen verkar inte ha samma plan som oss. Hoppas den tittar fram lite senare under dagen, klockan är ju faktiskt bara 10!

Runökursgård

Är det inte lite typiskt, att just den helgen jag åker på kurs ska det bli kanonväder?! 30 grader ska det bli på lördagen, sinnesjukt jue!
Tur att kursen är på ett sådant bra ställe att jag slipper gå miste om det fina vädret, eller jag hoppas jue på det iaf. Vi har ju för satan sjöutsikt! Kvällarna lär iaf bli najsa!

Så på fredag åker jag ut på landet och kommer inte hem förräns på söndagkväll, men när jag kommer hem då kommer jag vara simlärare på riktigt. Inte illa va! Yeeeah!

Dags att skriva packningslista och börja fundera på vad som ska tas med!

RSS 2.0