Shopping

Denna dag har tillägnas åt shoppning. Någonting som MrJ och jag inte gjort på evigheter. Känns helt underbat att för första gången kunna handla det jag vill ha istället för att titta på vad det kostar!
Detta kom jag hem med:

  • 3 par trosor
  • 2 BHar
  • 1 linne
  • Vinterjacka
  • Halsduk
  • Mössa (björnmuff)

Så nu är vinteroutfiten klar och jag är redo för den omtalad kylan som ska komma! Hoppas på riktigt kallt och snöstorm!
Med all denna shoppning är jag nu ett par tusen kroner fattigare, men ändå inte pank! Tänka sig!

Imorgon jobb, med hopp om ännumer!


Solresa

Sitter nu i sängen och värmer mig, kallt ute, väldigt kallt.
Men jag har värmt upp mitt sinne med att titta på solresor! Väldigt svårt att finna några nu men i maj en vecka, frukost, hotell och flyg för två - 10 000:-. Inte alls farligt och jag vill verkligen åka. Kanske lägga undan lite pengar och sedan prata med MrJ för att sedan boka? JA tack!

Bowlingen är det ju slut med för min del, men ikväll ska jag faktiskt spela. En kompis till mig spelar i mistral (inte en höjdar klubb och även svindyr tyvärr då de ej har sponorer) och vill att jag ska komma och träna på deras extra träningen i jacobsberg. Så varför inte?
Kul grejj att göra iaf.. Börja spela kommer jag nog ändå inte att göra på ett tag..

Nu ska jag vila lite, kanske sätta på en film och njuta lite av att få ha en ledig dag!

Uppdatering

  • Mitt häxperuk till hår har nu blivit ljusare. Färgen släpper som bara den. Tur är väl de. Snart har jag den färgen som jag ville ha från början. Tur att det är kallt ute så jag har en anledning till att bära mössa:p
  • Jag kör bil så ofta jag kan och älskar det.
  • Förkylning som kommer och går har jag även fått. Grönt snor varje morgon:p
  • Blivit lack på arbetsförmedlingen att antal gånger. Ena gången sluta med att jag skällde ut min handläggare.
  • Börjat med kurs två denna termin (simskola)
  • Lärt mig att hitta till Åkersberga med bil själv. Även till gullmarsplan! WEHO:P
  • Vart på kryssning med brudarna i släkten.
  • Vart på läger med gymnastiken.
  • Upptäckt att grannen redan satt upp en julstjärna...
  • Snart gått klart min simlärarutbildning.

Lite kort och gott om vad som hänt i mitt liv. Hoppas vi inte ser fler av dessa listor i framtiden.


Måste dock berömma alla er som faktiskt följt mig otroligt bra fast jag inte skrivit en enda rad. Blondinbella släng dej i väggen!:P

Hej Bloggen!

Therése här för er soom glömt bort mig. 20 år fyllda och har ett liv som tar alldeles för mycket tid!:p

Tycker det är helt hemsk när jag inte har tid att sitta vid datorn, låter helt otroligt säkert, men det är så. Att sitta vid datorn är en frihet samt avkoppling.
Det senaste två veckorna har jag jobbat 24/7. Fick min första sovmorgon igår. Välbehövd kan jag lova!

Som ni då förstår händer det inte mycket i mitt liv. Jag lever ett vuxenliv helt enkelt där man bara jobbar, äter och sover. Har man tur hinner man med någon stund med pojkvännen mellan tvättstugan och matlagning.

Men nu blir det lugnt ett tag hoppas jag. Höstlov nästa vecka vilket ger mig min första och enda lediga helg denna höst!

Min lediga dag..

..har jag tillbringat på bästa sätt!

Åkte till skanstull imorse för att lämna blod, men mitt hb-värde har nu sjunkigt så jag får vänta ett tag. Krångligt att bli blodgivar ska ni veta:p iaf om man heter Therése... Hela historien har nu ju redan hört!

Då blodgivningen inte blev av tog jag mig rätten till en härlig frukost på blodcentralen och sedan en liten shoppingtur!
Nya handdukar till badrummet, röd nu inför julen...dags för mig och MrJ att börja julshoppa..vi har ju ingenting sånt, värmeljus och en ansiktstvål!

Mot vällingby sedan för att hämta mina nyklckade skor inför kryssningen på lördag!!!!

Hemma nu, skrivit alla diplom inför helgen, städat och ska nu sammaställa lägrets stryketest!


Ledig dag var det?


MacMacMac

En helg efter läger har gjort att jag nu inte kan klä av eller på mig. Träningsvärk ifrån nacke ut till deltamusklern! Haha, illa, men ska väl försöka flirta till mig en massage ikväll=)

Just nu sitter jag på min Mac som inte ofta händer. Vet satan inte varför! På något sätt hamnar jag alltid framför MrJs:p Fast det är alltid lika skönt att sedan sitta vid Macen när jag väl hamnar framför den:P

Utmattad är jag iaf, skönt med en liten halv ledig dag imorgon. Tänkt lämna blod och kanske sola lite!
Städa hemma skulle också behövas...:P

Häx-peruk med vita slingor

Ojoj! Lite blogg på en vecka! Nej nu jävlar! Visar lite kanske hur mitt liv ser ut? Finns det inte ens tid att få vara med min älskling är det lååångt i från att det ska finnas tid till datorn!

Iaf, mycket har jag hunnit med denna vecka!

I onsdags fick jag ryck gick till frisören och färga håret. Grät hela dagen och gick sedan till min riktiga frisör och gjorde om! De mellanblonda om jag skulle bli är nu istället mörkt. Så brunett med slingor nu då!
Innan jag gjorde om det kallade jag mitt hår för "häx-peruk med vita slingor". Ni vet dom som alla barn har på Halloween!

Torsdag var jag på babysim utbildning.

Fredag myspys med idol, chirre och dip!

Lördag och söndag läger!


Plus allt detta har jag ju självklart även jobbet!

Ensam på en fredag?

Det är äntligen fredag. Dagen då man ska mysa, t.o.m på TV säger dom ju de "freeeedaagsmyyyys". Men ändå ligger jag här själv i sängen...:(
MrJ är ute med jobbet och äter och tar en öl. Har varit lite mycket sådant nu tycker jag på sista tiden. Tror nästan det är tredje helgen i rad jag äter middag hemma hos MrJs föräldrar själv... De säger väl allt!

Och sedan nästa helg åker jag på läger och helgen efter de på kryssning, dyster må jag säga! Vill ha min tid med min älskling!

Ligger iaf just nu i sängen med tända ljus och väntar på att idol ska börja. Mer bjuder ju tyvärr inte denna fredagskväll på..

Tror allt jag ska ta att ringa hem min pojkvän, nu får det vara nog!:P

RSS 2.0