Torsdag

Jaa nu har jag haft körkort i nästan 4 dagar! Weho!:P

Idag är det iaf träningsdags! Även lite planeringsdags eftersom att vi nästa helg åker till Lagnö på läger. Hmm..kanske dags att planera lite inför de!
Får se om jag får tag i A då alla de andra jobbar eller pluggar så vi får något vettigt gjort idag!

Lite lugnt nu, sedan tillbringa dagen söder ut med sen hemkomst! Hoppas MrJ har middagen klar då!:P  

Avreagerat mig!

Precis hemkommen ifrån arbetsförmedlingen! Och jävlar vad arg jag är! Inte tänker jag berätta allt, ni kommer ändå inte förstår, de måste höras i från min min direkt! Och gärna i mitt uppröda tempo, då de flesta inte hör vad jag säger för att det går så fort. Jag brukar ju säga att de som inte hör inte har intelligensen för det!:P

Men jag fick iaf avreagera mig på arbetsförmedling idag! När man äntligen en dag inte känner att de är idioter så bevisar det duktigt motsattens för en!

Arbetsförmedlingen är riktiga idioter! Speciellt de som jobbar i Liljeholmen, tur att jag bor i Hässelby nu, men synd att det är handläggarna här som får höra hur arg jag är. Men ärligt så jobbar de faktiskt i samma företag så de så!
Arbetsförmedlingen skulle behöva lite nya ideér istället bara för att gnälla på att de inte har tillräckligt med resurser! De handlar om planering och om att värna om sin kunder!

Försvinner alla från arbetsförmedling så har ju inte de sina jobb kvar (kanske därför man ska ta hand om sina kunder som alla andra företag gör - kunden har alltid rätt?) och då får de veta hur vi känner det.
För just nu är hjälpen på arbetsförmedlingen lika bra som om de inte fanns!

Trötter

Hemma nu och tar det lugnt, njuter lite. Synd att det ska vara orkan ute annars hade det varit skönt med en havspromenad här i hässelby i solen!

Men nu istället ligger jag i soffan och tar det lugnt, inte helt fel det heller!

Efter att MrJ kommit hem från jobbet blir det kalas för lilla mig i Fruängen med tårta!

Detta är min dag! Vem klagar?:P

Mentalt borta

Att ta körkort är mer ansträngade än vad man tror. Under själva prossesen är det inte så jobbigt, men under den dagen du ska skriva och köra upp går verkligen alla dina krafter åt att klara proven!
Det är nu efteråt som jag märker hur trött jag är! Och hur mycket det tagit på mig!

Du sover inte till hundra varje natt, du ska tänker konstant på allt du har lite svårare med och prestationsångesten ligger ju där bakom och gömmer sig!

Förräns nu kan jag slappna av och de kan jag säga er är riktigt ritkigt skööönt! :D

JAAAAA!

KÖÖÖÖÖRKORT! YES YES YES YES!

Duktiga jag, duktiga jag!

Allt illamående och nervositet är nu borta! Äntligen ska jag få sova en natt utan att vakna vara sekund och titta på klockan!
Skönt att slippa allt plugg!

Tror det eller ej men detta känns bättre än när jag tog studenten! Mer plugg och orohet har det varit nu än vad jag känt under mina 12 år i skolan! Helt sjukt!

Men nu har jag väl blivit vuxen. Flyttat hemifrån, jobbar och har körkort. Fattats det bara ville, barn, bil och hund! HAHA!

Har ni någonsin?

Alla tror jag säkert ha känt känlsan när man stoppar blodtillflödet till handen. Handen blir lite vit, kall och känslar att den vibrerar.

MEN har ni någonsin varit med om att vi få denna känsla i hela kroppen? De hände mig alldelese nyss.

Tänk er att det känns som om blodet bara försvinner ut kroppen, du kallsvettas mer än du någonsin gjort och tror att kroppen ska koka över. Benen "vibrar" helt sjukt mycket och fingrarna skakar som de kan göra när man är nervös. Du är helt kritvit om hela kroppen.
Plus allt detta ligger du och spyr galla och har ont i njurarna!


Låg och tog en skön sovmorgon nu när jag äntligen har chansen. Inge tvättstuga eller behöva åka och storhandla.
Gick upp, gick på toa och sedan bara hände allt. Riktigt läskigt!
Men nu efter en timme innne i badrummet känns allt bra igen!

Vad satan hände med min kropp?

Pojkvänsfrihelg

MrJ är nu i tallin, hoppas han har det bra, saknar han inte så än men det kommer säkert i natt....:P

Nu ska jag fixa för morgondagens jobb, sen över till MrJs päron för att käka och sen hemma och ha lite mys ikväll.
Imorgon flyger jag söderut för att träna vidar på körkortet. Inte så värsta nervös än men kommer säkert äckligt mycket på  söndag, HJÄLP!

Nej dags att klä sig och gå över så jag inte kommer försent till middagen.

När nästa bloggning blir vet jag inte, kanske om ni har tur i helgen:p eller inte på aslänge, vad ska jag liksom skriva om det inte går som jag vill och hoppas på måndag......... Tårarna kommer spruta och det kommer bli lokal översvämning i hässelby!
Fast det kanske även sker om jag klara det....:p

Intensiv helg

Imorgon åker min älskling till talling med jobbet och kommer inte hem förrän på söndag eftermiddag, så helgen är jag själv. Och det är inte vilken helg som helst, utan en av mina viktigaste helger hittils! PÅ MÅNDAG kör jag upp!

Riktigt läskigt och det blir en plugghård helg! Jag måste klara detta nu, vill vill vill verkligen! Ni måste alla hålla alla era tummar och tår för mig på måndag!

De som gör mig orolig är att körningen gått så bra och idag gick det inte alls något vidare.... och imorgon har jag bara en lektion på mig sedan är det slutprov.....

HJÄLP!

6 dagar

Nu är det bara, BARA en vecka kvar! Helt jäkla sjukt! En vecka kvar tills jag kör upp! Hur satan ska detta gå.....? Äckligt nervös redan nu, hur kommer jag då vara nästa måndag?! Måtte jag bara teoriprovet som är första så blir det nog inga problem hoppas jag...:P

Nu när jag hemma efter en dag på bilskolan. Hade dubbellektion medans regnet öste ner och valde att sluta när jag klev ur bilen...glömde även glasögon, bra där! Sedan satt duktiga jag och läste i 2 timmar. Lägg till att jag därimellan sov 30 minuter på bänken också...:p

Nu är jag hemma och ska ta det lugnt. Kanske söka ett jobb...?

Jag & Du

Ikväll blir det världens myskväll! Älskar!

MrJ och jag ska äta riktigt god mat: Potatisgratäng med rostbiff (stekt på något gott sätt, älskar när det är riktigt stora tjocka biffar:P....) och en flaska rött!

Vi ska nämligen nu njuta av våran fina inflyttningspresent, ett halv år senare! OMG, har vi bott här nu redan i 6 månader...?!?! Helt sjukt hur fort tiden går!

Men kvällen ska iaf ägnas åt att njuta! Imorgon blir det jobbjobbjobb, sedan iväg till landet för att träna på att köra köra köra, för att sedan hem på sönagen hinna rösta och gå på utbidlning!

Stressig helg kräver en lugn och mysig fredag!=)

Vad ska ni hitta på?=)

Äntligen fredag!

Gud vad härligt! Första fredagen på länge som jag bara jobbar morgon och har chansen att njuta hela dagen. Totalt underbart. En total lycka. Ibland lever jag ett jäkla bra liv!

Även skönt att få vila skallen från teori och annat jobb. Dock skulle jag lätt kunna köra flera flera lektioner idag, för de är roligt och börjar sätta sig i kroppen så huvudet slipper jobba så mycket:p

Nu ska jag bli hemmafru och diska och stryka miljoner kläder tills MrJ kommer hem från jobbet. Hej 1800-talet!:P


Totalt hjärndöd

Var på apoteket idag, trött i huvudet? Yes! Börja med att glömma parplyt där, men kom på det innan jag lämna affären, bra!

Tröttheten fortsätter i huvudet. Har precis suttit och skrivit ungfär 8 sidor teori på datorna. GALET! Huvudet och fingrarna är helt slut, förstår inte ens varför jag sitter och skriver här......:p

Nu ska jag iaf ta lite vila, har ju suttit och skrivit sedan klockan 10,30, så två timmar är ju inte illa pinkat!:p

Ikväll blir det asgod kycklingsås (hoppas jag), längtar redan, kanske dags att ta lite lunch?


Höga lovord!

Att blgoga verkligen försvinner, verkligen!

Halkbanan igår gick super bra, DOCK inte alls lika kul som alla så högt sagt om de. Inte för att jag hade astråkigt, men man snurra ju inte direkt runt och allt!
Ett moment till klart inför körkortet. Nu är det ju faktsikt bara de jobbiga kvar.... De som man verkligen måste kunna.

Ska kämpa kämpa på nu! Skriver mycket teori hemma och ska i helgen till landet för att köra lite extra!
Ni måste hålla alla era tår och tummar för mig nu de två närmsta veckorna!:P

Heeeelg

Äntligen helg! Skönt! Sovmorgon imorrn, yes!

Hemkommen från jobbet nu och vilar lite! Ska väl laga mat snart och sedan göra mig i ordning för ikväll blir det utgång!

Igår var det ju grönan och Hoffmaestro som gällde! Ensam var man ju inte, fast vem hade förväntat sig de? Kanske den drös som trodde de kunde komma till grönan halv 8 och då börja ställa sig i kö!
Full hus var det på grönan iaf! En bra kväll!

Duktig, duktiga jag!

Allt på körskolan går bara bra! Tycker faktiskt att jag är riktigt duktigt! Ser framgången själv iaf, och känner mig mer säker i trafiken på de som jag ska göra! Teorin går även framåt, mer rätt för varje gång jag gör ett prov. Tre stycken har jag gjort nu och haft resultatet: 40, 48, 52!:P Duktiga jag!
Målet med teorin är att jag ska gå igenom hela boken och skriva upp de jag anser är viktigt och som de nämner i sammanfattningarna för att sedan renskriva de! Tror jag kommer lära mig bäst på de sätter, sedan kommer även MrJ att få förhöra mig på alla alla alla frågor!:p

När jag kom hem från körskolan har jag först renskrivit alla (nästan, de vi hunnit gå igenom) instuderingsfrågor, lagat lasagne som nu står i ugnen och diskat upp från gårdagen! Duktiga jag!:P

I väntan på maten ska jag nu njuta av lite datortid:p 

Första körlektion

Lååång dag har det varit. Sov en halvtimme i teoriboken i väntan på nästa körletion=)
Allting gick superbra idag, kändes otroligt bra! Körläraren är tusen gången bättre än han som jag gjorde testlektionen med. Positivt!

Precis av njutigt en supergod middag och ligger nu och myser i sängen med MrJ! De behöver vi verkligen! Vila upp oss för morgondagen!=)

Vem ska bestämma i landet lagom?

Vankas ju även för val snart, vad ska ni rösta på?

Kan LOVA att ni skulle rösta på mig om jag var politiker, skulle göra Sverige en aningen bättre!
Finns verkligen tusen små saker som skulle göra livet bättre för många i Sverige!

Här är några (LOVAR ni ska inte behöva läsa allt som MrJ får höra varje kväll när jag är irriterad eller upprörd över någonting som suger i vårt mellan-kland):
          1. Ingånslönen ska vara den samma för kvinnor som män. 
Sedan har alla rätt till sin löneförhöjning efter vad man presterar på jobbet.
          2. Sänk priserna för kommunaltrafiken. 
Plankningen minskar och det behöver inte svida för att tänka på miljon.
          3. Utbilda våra ny-svenskar i det svenska språket så vi kan ha RÄTT person på RÄTT jobb.
Det ska ingå i kravet för att få komma till Sverige, ska man få bidrag ska man även bidra med något.

Själv kommer jag nog att rösta blankt som det ser ut just nu. Inte så insatt i politik, men jag tycker att demokrati är bra! Och då visar jag detta genom att rösta!
Så länge inte KD vinner så är jag nöjd.....:P


Potatisgratäng

Duktig som jag alltid är...:P...så när jag kom hem från jobbet så började jag direkt att diska upp, skala potatis och skiva den inför potatisgratängen som ska avnjutas ikväll!
Detta blir min första potatisgratäng som jag gör, blir spännande och se resultatet! Mycket ost och vitlök så nu luktar det himmelskt gott i köket!

Till detta serveras "Rost"...något slags "lyx"-kött:P Dyrt var det iaf, men ibland måste även vi små-inkomst-tagare så leva livet och njuta med lite lyx:P

Lördag

Igår kväll sprang MrJ på fotboll så jag hade kvällen för mig själv, lite skönt. Men blev bjuden på middag av MrJs päron, riktigt mysigt, så största delen av kvällen spenderades där!
Men var ju tvungen att röra på fläsket hem för att planera alla lektioner för lördagen, jobbar ju då som ni säkert vet!
Jobbdagen är mellan 06-16! Resvägen självklart inräknad och totalt slut är jag nu!

Väntar på att MrJ ska komma hem, han jobbar också helg! Så en myskväll blir det! MrJ ska ju upp tidigt imorgon igen och han startat en vitmånad! Tror ej han klarar det då han ska på jobb-resa i slutet av september och om de inte super lovar jag att springa naken i stan, annars kallas inte folk för "Knull-jörgen".......:P

Tiden rinner ur våra händer!

Tiden går äckligt fort ibland. På måndag börjar jag med intensivkursen för körkortet! Måndagen efter de är det dags för Gillinge och halkbanan och två veckor efter de kör jag upp! Lääääskigt!

Fångarna på fortet står på såklart på TV och MrJ och jag sitter i soffan och njuter med vindruvor=)

Jobbet flyter på och jag är trött. Och på fredag är jag ensam..=(

Hoppas lätt att Hallenius stannar kvar i bajen, heja heja!

RSS 2.0