Valborg!

Skönt, skönt, underbart vad skönt! Skulle det inte regna idag, skönt att metrologerna alltid har fel! Det är verkligen superhärligt i solen och tur har man ju eftersom man hade halvidag idag så fick man lite extra tid att njuta!
Strax ska jag träffa J&J och så ska vi åka och handla lite käk inför kvällens grillning, myspys:D Hoppas det fina vädret håller i sig, men det börjar se lite molnigt ut :(...det kommer säkert att vara varmt iaf!
Sedan får vi väl se vart kvällen tar oss, kanske en tripp till långsjön och sedan stan? vem vet...roligt kommer vi iaf att ha det och att titta på en brasa är ett måste, traditioner är traditioner, även om det inte är superkul så är det någonting man gör bara för att:p

Nu ska jag fixa iordning mig och sen ut i det vackra vädret och möta två vackra flickor:D
Slutet gott, alltinggott! See you later alligator....:D

Tisdag

Inte finns det speciellt mkt att säga om denna dag....men för en gångs skulle har man kunnat jobba i skolan under lektionerna istället för att bara "sitta av" tiden som vi brukar säga! Imorrn är de halv dag som skönt är...ljuvligt med lite "lov" nu....synd bara att man måste plugga, har både np i MatteB och slutprov i fotoB...skulle verkligen behöva ha denna ledig helt. Känner mig stressad mentalt, orkar ingenting...så lite lov och avkoppling vore skön, dock kommer jag väl inte att plugga hela ledigheten...men nån dag behövs iaf.

Imorgon ska jag, A, J och kanske herrJ hem till J...det ska bli mysigt, grilla lite, hoppas studsmatta :D och allt sånt där skojj, bara de inte går som förra gången då jag åt och drack för mycket innan jag hoppade vilken slutade i spya:p men självklart mådde jag bättre efter de. Man måste vila magen efter man ätit, viktigt viktigt!
Vi får väl se hur kvällen slutar, allting är lite oklart just nu, men någonting skojj hittar vi säkert på :D
Nu är det snart dags för dh, jippi, äntligen lite bra TVprogram otroligt synd bara att det var sista avsnittet av prison break igår, det finns verkligen ingen bättre serie än den, mkt spännande, längtar redan till hösten! :D


Tråkig måndag...

För att lätta upp denna tråkiga måndag ska jag bjuda på två roliga historier som jag fastnade för igår på kinaresturangen :D

En man satt i restaurangen och noterade en mycket sexig kvinna vid ett annat bord. Han kallade på kyparen coh bad honom ge kvinnan restaurangens dyraste flaska champagne.
Kyparen levererade champagneklaskan till kvinnan, som skickade tillbaka den till mannen med en lapp: "För att jag skall ta emot denna flaska krävs det att du har en Mercedes i garaget, 10 miljoner på baken och tjugo cm i byxorna."
Mannen läste lappen och skickade en egen lapp tillbaka till henne: "Bara så du vet, råkar jag ha två Mercedes i mitt garage och över 20 miljoner på banken, men inte ens för dig skulle jag kapa fem cm!":

En förrymd fånge, som suttit i fängelse för mord, hade spenderat 25 år av sitt liv i fängelset. När han är på rymmen bryter han sig in i ett hus där ett ungt par sover. Han binder mannen på en stol brevid sängen och kvinnan binder han fast i sängen. Han böjer sig över kvinnan, det ser ut som om han kysser henne på halsen. Plötsligt reser han sig upp och lämnar rummet. Mannen tar sig fram genom rummet fortfarande fastbunden vid stolen. Han lutar sig över kvinnan och viskar: "älskling, den här killen har inte sett en kvinna på många år. Jag såg att han kysste dig på halsen innan han skyndade sig ut. Det bästa du kna göra är att samarbetaoch göra allt han säger till dig. Om han vill ha sex med dig, gör det och låtsas att du njuter av det, gör inget motstånd och förarga honom inte. Våra liv hänger på dig, var stark och kom ihåg att jag älskar dig."
Den halvnakna kvinnan säger "Älskling, jag är sålättade att du känner så. Du har rätt, han har inte sett en kvinna på många år, men han kysste mig inte på halsen........
Han viskade i mitt öra, han sa att han tycker att du verkligen är söt och sen frågade han om vi hade Vaselin i badrummet. Var stark och jag älskar dig oxå!"


Varsågod, ta för er ett gott skratt det gjorde jag!
Nu är det dags för prison break! :D bästa forever!

SOLisar



En del av mina duktiga gymnaster, tagen från juluppvisningen 2007!
Egentligen är de cirka 7 st till =)

SOL-flicksdagen

Oj, oj, oj...idag var det dags för den stora och långa dagen. Redan 12:45 var det samling, eftersom tjejerna inte hade fått förtränat tidigare, uppvisningen började kl 16! Allting gick jättebra, som sagt var tjejerna Fantomen på Operan, vi var ju då lite kreaktiva och målade vita masker på alla, supersnyggt! Jag fick även sitta och göra två st inbakade flätor på hälften av gruppen, det kändes i fingrarna kan jag säga. Publiken verkade oxå gilla våra "masker" oxå, endel yngra barn blev helt till sig:P
En lång dag har det varit, kom precis hem nu såå...men nu ska vi ut och käka på Chendo, ett kinaplace i Örby, otroligt gott och dunder trevlig personal, ett ställe jag verkligen kan rekomendera!
Imorrn är det dags för ännu en skolvecka, skönt att den bara är halv p.g.a valborg :D

MorsningKorsning!

Lördag

igår åkte jag och A inte till stan, eftersom hans as krossade mina solbrillor, vilket gjorde att han fick kööpa nya :P Sedan tog vi en glass på donken och njöt i solens sken. Sedan åkte vi hem, jag fixade och trixade med L8s presenter, sedan drog vi till J. Där drog vi¨igång med att titta på Fantomen på operan, men efter 30 min fick vi spring i benen och stängde av och drog istället igång SingStar :D...haha, superkul!
Sedan kom Johan och Erik förbi och joinade oss...sedan var jag och A tvunga att dra hem vid halv 12.

idag har jag varit hos frissan och fått mig en ny frilla, döläcker:P Känns skönt att få klippa sig, speciellt när det blir bra! Men nu ska jag dra till L8 och fira henna på hennes 18-års dag! PartyParty :D



Hoppsan hejsan kerstin!


Torsdag

Det har varit en seg dag efter en seg match! Blir alltid lika trött efter att ha varit på match, nu för cikra 7 minuter sen sov jag i soffan till malmö-norrköpning, och det säger väl även allt + att kanske matchen sög lite oxå!:P
Matchen igår kan man väl inte säga var så himla mycket bättre, synd att inte Castros ribbskott gick in! En önskning slog in iaf, Poppen höll nollan, mycket skönt :D
Imorgon är det fredag hippi! Skönt att få sova ut lite, på lördag ska jag klippa mig, äntligen, kl 12 i Sundbyberg, sedan bär de av mot min kompis som ska fira sin 18-års dag me släkten, men hon fyller egentligen på måndag! Sedan på söndag är det SOL-flicksdagen...förstår inte hur man kan ge 7-9.åriga flickor temat att vara "Fantomen på Operan" de har ju inte ens någon anning vad musikalen handlar om! Men jag som sätt den kan iaf säga att filmen är grym men sorlig! Får iaf in lite stålar då oxå, känns skönt eftersom jag missat mycket p.g.a alla mina bowlingmatcher...det håller ju på hela dagen från 12:45-18:00+ skulle jag tro!
Men nu ska jag gå och lagga mig innan jag drunkar framför datan, svin trött!

Hoppsan, i galoppsan...tralalalalalala! GodNatt :)


Fotboll och solsken i blicken

Uppföjlingsdag på sex och samlevnad! Det kom lite männsikor RFSL (Riks förbundet för sexuellt likaberättigade) och hade lite mindra föreläsningar för varje klass. Detta var lika bra som igår, och det gick otroligt snabbt eftersom vi hade "fått lärdom" från i går, föreläsarna blev lite smått chockade.

Ännu en dag med otroligt härligt väder, känns nästan som om sommaren är här, men det är väl inget att hoppas på utan bara njuta medan man kan. Det är även perfektfotbollsväder för er som inte redan listat ut det och vad kan då vara mer passande än att gå på fotbolls match?!:P Som alltid bestämmer vi oss på dan om vi ska gå eller inte, aldrig kan vi bestämma oss :P Men nu ska vi iaf iväg, hoppas det inte blir lika kallt som sist, men vädret är ju bättre och varmare idag!
För er som inte har fattat eller kopplat än så är det självklart matchen bajen-elfs som jag snackar om, hoppas på en riktig bra match med många mål och ett trevligt avslut med vinnst för oss såklart.

                   


Poppen får gärna hålla nollan oxå, det är han verkligen bra, backlinjen får ta att skärpa sig! Sedan får vi oxå hoppas på att det kommer gå bra fast alla skador vi fick gentemot kalmar! Hoppas, hoppas, hoppas!

Nu ska jag hoppa in i duschen!
Solen ljuser idag, njut av den, imorgon kan det vara försent!


Tröttenheten kommer

Idag var Chrille gästtränare, vi fick öva på presition, vilket gick helt bra ibörjan...vet inte vad det var, men orkade inte spela på bollen, kände mig inte riktigt på topp...på något sätt sliten fast jag inte har gjort någonting speciellt...men de gick heelt bra...körde en timme extra på slutet. Skönt att träna lite extra, irriterande bara att det inte fungerade!

Men värst av allt var när syrran och jag skulle TILL träning. Vi kommer på påfarten till motorvägen, och sen på själv påfarten (de sträckade området) kör en audi om oss, samtidigt som en långtradare precis byter till våran fil, detta leder till en rejäl tvärbromsning, och hjärtat i halsgroppen + att bilarna bakom oss fick tvärstanna. Det var rusktigt nära att det small till, spände till så hårt i nacken att jag fick världens spänningshuvudvärk, inte trevligt. Sen blev jag även lite chockad precis efteråt. Läskigt när man vet vad som skulle kunna ha tänkt och det är inte direkt någonting som man glömmer, det ligger kvar i bakhuvudet.

Nu sitter jag bara och väntar på dh, man blir extra sugen att se efter man tittat på trailen...hoppas det blir lika bra som man förväntar sig. Det är ju inte ofta det händer, ett STORT exempel är filmen 1408, aldrig haft större förväntningar på att en film ska vara bra och att den sedan suger så inihelvete hårt! Det var en riktigt besvikelse, man satt ju bara och väntade på att just de som man trodde skulle komma, men det kom aldrig! USCH, tvi, blä!

Ett het tips: andas, njut, lev :)

Sex och samlevnad med FrågaOlle

Första tanken som vi alla fick när vi fick vet att vi skulle ha sex och samlevnad vad "Va faan går vi i för skola?"  Är det inte lite försent att ha det när man är 17-18 år? Men kankse reagerade vi så oxå eftersom vi inte riktigt visste vad som skulle komma. För av egen erfarenheter så är inte min skola den bästa på att arangera temadagar, det brukar bara gå rätt åt skogen....men denna temadag måste någon annan ha planerat, eftersom det var grym. Det kan knappast ha varit medielärarna för då skulle hälften av alla elever inte kommit efter lunch.
ALDRIG har jag varit med om två så jävla grymma föreläsningar, de som pratade var grymma och hade något vettigt att komma med som gjorde att alla tyckte det var intressant.
Det började med att vi fick sen en kondom-film, vilket kankse inte var bra, men man får väl ta de som de kommer. Sen kom en tjej ifrån OkejSex och berättade om det, endel saker kankse kändes sådär, men hon gjorde de på ett bra och intressant sätt. Sen kom en annan tjej och skulle berätta om HIV (aids). ibörjan var det inte direkt någon som brydde sig, folk satt och småpratade, men sen bara från ingenstans kläcker hon ur sig:
"...när jag var som sämst, det var i november 1995, jag vägde bara 38 kg och hade testa alla mediciner som fanns. Hela min begravning var färdig planerad, även vinet köpt, det ända som var kvar var begravningsdatumet..."
Detta fick alla som satt i Aulan (ca 300pers) att tystna och var sedan tysta under resten av föreläsningen. Det var så jäkla intressant så att den 1½ timmen gick apsnabbt.
Sedan var det time för lunch, efter de fick vi besök av FrågaOlle (han från TV), han hade en liten föreläsning och sedan svarade han på våra frågor, la även in en del skämt, rätt kul faktiskt!
Har aldrig varit med om två så jäkla bra föreläsningar i hela mitt liv, och för engångs skull kändes det som att man hade en anledning att gå till skolan, det fanns ett syfte som inte har funnits på länge. TACK för denna dag!

Nu ska jag bara käka och sedan springa iväg till bowlingträningen...ska bli skönt att få spela igen efter att det gick skit i helgen, men blir alltid gladare när det fungerar! Speciellt när man vet att man kan och brukar ligga 50 p mer i varje serie, det suger rätt hårt då när det inte funkar!

Solen skiner, fåglarna kvittrar, dagen kommer, dagen går, snart är det kväll! :D

Lyckat...verkligen

När man är på IKEA kommer man aldrig hem med det som man bara skulle ha, utan någonting mer. Skulle jag gå där själv skulle de har blivit mycket, det är svinbilligt, sånt är roligt, när man får mycket för pengarna :D Men ikväll va det spann efter en ram vilket jag hittade, en snygg helt vanlig ram, med lite tjockare svart kant! Passar perfekt till bilden. Sedan skulle mamma ha någon ny blomma, men istället hittade jag en tuff kaktus, alltid kul med lite nytt, livar upp fönsterbrädan lite även fast det bara är en kaktus, då behöver jag heller inte oroa mig för vattningen, den kan ju vara lätt att glömma när man har så mycket på gång i sitt liv som jag har :D hahah :P
Men sen när vi kommer hem märker jag det fasansfulla!!! Tror inte att ramen är hel, neej! det är som en rispa i hela glaset som man inte såg i affären när det var plast runt om...kändes ju kul, bara att åka tillbaka imorgon igen!

En bra sak hände ikväll iaf, eller två faktiskt eller t.o.m tre! 1 djurgårn vann inte, tack GAIS. 2 Rajalakso gjorde inte mål, han måste vara allsvenskans mest överskattade spelare, näst efter Ramii dårå! 3. AIK stor förlorade mot IFK mycket härligt, även där ett överskattat lag, inte av andra, men vad sig själva. Även kul att Ljungskile vann sin match! Gillar alltid nykomlingarna och extra kul när det slår topplag. BP´s insats förra säsongen mot djurgårn var guddomlig, tacktacktack för det, det förgyllde hela mitt år! Någonting som vi bajare kan leva på resten av vårat liv!
Men nu ska jag bänka mig framför TV!

Haregött! Bara bajare, bara bajare, bara bajare! :D


Snart så, hur lång tid kan det ta

image1

Svetten rinner, humöret vinner !

Hejsan hoppas kerstin! Vilket väder vi har, även fast jag bara har haft tunik och leggings så rinner svetten om mig efter att ha suttit på en fullsmakad buss hem från skolan! Usch! Inte blev det trevligare heller när ett gäng gårdare hoppa på bussen, antar väl att de skulle på matchen, härligt matchväder får de iaf, men hoppas på en ovagjord match, det måste ju gynna baajen :D

Nu när jag kom hem tog jag fram mitt kreaktiva jag och designade en tröja till min kompis som fyller 18 år på måndag, fast vi ska fira henna nu på lördag! köpte bara ett vanligt snyggt grönt linne på HM som jag sedan gjort om. Ritade en figur i höger nedre hörn och skrev hennes namn på baksidan som en nummerplåt på en bild, kankse hjälper så att ni får en bild över hur den ser ut! Tyckte själv att resultatet blev strålande, slutade mitt i det roliga då det är som bäst, inget onödigt klotter! Snart när päronen kommer hem ska vi till IKEA och köpa en ram till present nummer 2, vilket är en bild som jag tagit på henne och hennes kille innan vi gick ut på alla hjärtans dag, fixade och skrev ut den i skolan nu behövs bara en snygg ram! Sedan ska jag förbi HM eller nån affär och se om jag kan hitta något litet mer, kankse ett nagellack eller liknande!

Dagen går, bajen bestå men djurgårn är dom vi slår!

Söndag !

Usch vilken dag, visst vi vann matchen, men jag spelade ju uselt, kan inte minnas sist det gick såhär illa, men kämpade in i det sista och fick till en godkänd serie på 175, annars vara bara skit! skönt att det är uppehåll nu ett tag!
Är helt slut i kroppen nu och trött...A och jag har suttit framför datorn nu på helspänn i 45 minuter för att titta på kalmar-baajen, nervigt eftersom det var mållöst t.o.m näst sista minuten, sorligt att kalmar skulle få in ett mål, men vad kan man säga, alla byten gjorda p.g.a skador och sedan en utvisningen, tur att vi har Poppen, annars hade det väl blivit 3-0 till Kalmar. Får titta på sporten ikväll och se hur målchanserna såg ut! det är ju match snart igen så det är bara att kämpa vidare, men en ny baklinje önskas!

Hoppas det härligta och soliga vädret håller i sig så att man kan njuta imorgon i skolan och så blir man lite gladare samt att man kommer upp lättare på morgonen :D Men de har ju utlovat bra väder, får väl hoppas att de har rätt för en gångs skull!
Nu ska jag gå ut till A och bara ta de lugnt framför TV sedan ska vi till grillen och handla middag, mums.....eftersom päronen bestämt sig att stanna på landet, får vi ungdomar (:P) fixa vårat eget käk!

Livet leker, glöm inte de!

Solen skiner :D

Sitter nu här hemma, det är strax dags för match...även fast jag och A gick upp tidigt känner jag mig pigg. Synd bara att man ska vara nere i en varm och äcklig bowlinghall i detta härliga väder, inte lockar det speciellt mycket. Men det är sista matchen för sesongen, sen får jag njuta i solen :D

Eftersom päronen är på landet kan vi inte se på matchen :'(  kalmar-baajen, men får väl vara aktiv på textTv och se hur det går, hoppas på vinst och att Poppen får stå, Ramii kan slänga sig i väggen!

Jag och Cicci har egna planer på att marknadsföra hammarbybowling :D Planen är att vi och några från laget ska på bajenmatch i våra matchtröja, ganska grymt när 10 pers sitter med "Hammarby Bowling"-tröjor :D Kan det bli grymmare?! Hahha, hetast på läktaren!

Men nu ska vi bege oss mot hallen och spela skiten ur de andra laget, har vi tur kommer syrran och hämtar upp oss!
Hejhopp i lingskogen!


Lördag

Klockan hinner knappt bli 10 förrän A är vaken...självklart väcker han mig, och den härliga sovmorgonen försvann. Men vi kom inte upp ur sängen förrän halv 12, mycket skönt :) Nu har vi precis käkat frulle och tar det lugnt. Inte tror jag vi kommer att göra någonting idag, blir en slappdag framför TVn och en massa myspys :)
Kvällen blir väl densamma eftersom vi ska upp på tidigt imorrgon p.g.a min bowlingmatch!
Hoppas att det kommer att gå lika bra som förra helgen, vad kan bättre vara än personbästa, 229 + att vara matchbäst?! :D Säger bara en sak, tanter, släng er i väggen !!

HippeleHapp, snubbeliSnapp !


Kvällen lider mot sitt slut !

Inte blev kvällen den man hade trott....när var det sist 4 18-åringar satte sig och spelade alfapet och sedan hade en djup diskution om skolan och allt omkring. Utan anledning kände jag mig som "mamman" som sa till och försökte ändra mina kompisars vanor... Någonting bra kom självklart ut över detta, även om inte några vanor ändrades så fick vi alla fyra en trevlig och anslappnaden stund idagen jätte.....mina skinkor gör fruktansvärt ont fort.! Hoppas bara det röda blir till den fina gyllenbruna färgen som man alltid drömmer.

Nu börjar J&J att röra på sig, J ska till Nacka för att grilla....hmm...skumt säger jag:P medans andra J ska hemåt och jag och A ska hem till han och mysa.

Hejochhopp och snipp och snapp nu är denna bloggstart slapp
Puss och kraam sov så gott och dröm sött och ej blött ;D

Bloggstart !

Vad kan mer än dessa två anledningar vara till att mina galna kompisar, J&J, fixade och trixade till denna blogg.
1: De tycker att mitt liv är så intressant att jag måste berätta det för alla
2: Att de anser att jag inte har något liv så jag har all tid i världen att blogga


Just nu sitter jag med ont på mina små skinkor, helt enkelt av den enkla anledningen att jag och J&J var och solade idag. Ljusrören måste ha varit helt nya eftersom när jag tidgare har solat (20 min) har jag aldrig bränt mig, men denna gång, vad tror ni händer? Hela fejjan är röd, bröstet och rumpan, har snygga stringmärken!

Nu är vi alla samlade hemma hos mig, självklart är J&J här + min käreste Anton. Vad denna kväll leder till kan man aldrig veta, men fydundrar va roligt det kommer att bli :D

RSS 2.0