Fotboll och solsken i blicken

Uppföjlingsdag på sex och samlevnad! Det kom lite männsikor RFSL (Riks förbundet för sexuellt likaberättigade) och hade lite mindra föreläsningar för varje klass. Detta var lika bra som igår, och det gick otroligt snabbt eftersom vi hade "fått lärdom" från i går, föreläsarna blev lite smått chockade.

Ännu en dag med otroligt härligt väder, känns nästan som om sommaren är här, men det är väl inget att hoppas på utan bara njuta medan man kan. Det är även perfektfotbollsväder för er som inte redan listat ut det och vad kan då vara mer passande än att gå på fotbolls match?!:P Som alltid bestämmer vi oss på dan om vi ska gå eller inte, aldrig kan vi bestämma oss :P Men nu ska vi iaf iväg, hoppas det inte blir lika kallt som sist, men vädret är ju bättre och varmare idag!
För er som inte har fattat eller kopplat än så är det självklart matchen bajen-elfs som jag snackar om, hoppas på en riktig bra match med många mål och ett trevligt avslut med vinnst för oss såklart.

                   


Poppen får gärna hålla nollan oxå, det är han verkligen bra, backlinjen får ta att skärpa sig! Sedan får vi oxå hoppas på att det kommer gå bra fast alla skador vi fick gentemot kalmar! Hoppas, hoppas, hoppas!

Nu ska jag hoppa in i duschen!
Solen ljuser idag, njut av den, imorgon kan det vara försent!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0