Sista måltiden

Ikväll var det dags för sista måltiden i från Linas matkasse. Idag serverades det varm spenatdressad sallad med penne, rökt skinka och senapsdressing. Riktigt gott var det och det passar perfekt som både varm och kall. Det är någonting som vi kommer att servera igen här hemma!

Men nu är det uppehåll en vecka! Så nästa vecka kommer vi att laga våran egen mat igen:p Och veckan efter de ska vi blir beordrade igen om vad vi ska stoppa i våra magar. Hoppas på bra mat igen så jag slipper vara hungrig:P

Chokladkalender

Nu har jag och MrJ laddat upp för första december. Vi har nu köpt två chokladkalendrar. En varsin. En ska vi ha här hemma och en hemma hos MrJ.
Så nu kan december månad få börja, för nu är vi redo. På något sätt ska vi också få tillfälle att se julkalenderna..hur det nu ska gå. Och de lär säkert inte heller vara värt besväret då den säkerligen kommer suger bäverstjärt.

Hmm?:P

Snart dags för träning och nu är det inte långt kvar på terminen. Bara ett enstaka gånger...men innan dess så har vi juluppvisningen som vi kan se framemot och träna till. Annars är det rätt svårt att komma på lite vad man ska göra på träningen när det är få gånger kvar och precis efter en tävlingen. Man vill ju inte direkt börja på någonting helt nytt som sedan kommer försvinna från tjejernas huvuden under julen:p

Men kul kommer det iaf bli! Tjejerna lär ju vara extra taggade sedan den finfina tävlingen!=)

Julen är nära nu!

Ny vecka igen då, och några steg närmre julafton. Första gången på länge som jag känner mig som ett barn igen. Sitter och längtar till jul varje dag. Men kanske har det med att göra att jag sitter hemma hela dagarna och inte har något bättre för mig?:p Tycker bara att det ska bli dunder mys och hoppas till tusen att jag har jobb efter nyår!

Fick samtal i morse av min älskling att han inte mår så bra på jobbet...kankse jag får hem min pojkvän tidigare idag då! Inte alls kul, stackaren! Hoppas bara att de inte är svin eller liknande!

Första advent

Första adevent har tillbringas i stan med MrJ. Riktigt mys! Bara gå runt och njuta och försöka få in så m ycket julkänsla som möjligt. Nu är det äntligen okej att börja spela julmusik, göra julfint hemma med tusen tomtar och bara mysa med lussekatter. Finns det någonting som är godare? Julmust och lussekatter gör min jul=)

Hittade även en till julklapp idag! Superskönt! 7/10 klara! Yes! Om jag nu inte kommer på fler som ska ha julklappar i år:P haha.

Resten av första advent ska jag tillbringa hemma i soffan med El Clasico, julmust och lussekatter.
El Clasico gör jag väl mest för MrJ..:P

Silvermedalj!

Woho!!! Det gick superbra för tjejerna idag! Vi kom 2a av 11 lag! Superduper!
tänk deras första tävling och kommer 2a, jag måste verkligen vara en toppentränare, haha:p De var även ett annat sol-flickslag med som vann vilket var superkul!=) Båda lagen i toppen, var mer kan man önska sig av en tävlingen?


Glada silvermedaljöser....ävan om de inte ser så glada ut:P Det togs en heldel bilder och en del av dom tröttna väl på att le:P


I väntan på prisutdelningen!

TyresöTruppCup

Tävlingsdags imorrn då!
Sist jag var på tyresöTruppCup var med min förra grupp och jag inte minns faktiskt inte hur det gick:O Men har för mig att vi tog medalj och det ska vi ju fixa imorgon också! Det hoppas jag iaf=)
Tar med kameran imorgon det är ju dags att få bilder på mina nya gymnaster:P Så snart får ni bli bekanta med nya små supergymnaster!=)

Håll tummarna för oss imorgon! Kommer hem vid 5! Hoppas på ett glatt inlägg då! Vi får inte glömma att det är deras första tävling så för höga tankar ska jag icke ha!:p

Lammfärsbiffar...

..med aburgine- och festostsallad och potatisklyftor serverades idag ifrån Linas matkasse. Hittils den bästa maträtten men det kan ju även beror på att den hittills vart den vanligaste. Tänk er pannbiffar med vanlig potatis i ugn=)


Vi lagade aburigne för första gången. Konstig grönsak dedär..smakade inte heller speciellt bra!


Jag har även stått och rivit en hel lök, inte alls kul kan jag tala om! Även kikärtor har jag tvingats att äta.


På den konstiga aburigne salladen skulle de vara gurka, persilja och fetaost över. Under tiden gjorde jag grymma biffar!


Slutresultatet...inte illa va?=)

Julmarknad

Idag har jag varit fröken duktig igen:P Jag har dammsugit och varit uppe i centrum och handlat mossa till julstaken till mamma.
När jag var där uppe såg jag även att de hade julmarknad. Och de känns lite konstigt att de har de uppe i lila fruängen:p Men roligt är det så jag ska möte MrJ efter att han slutat jobbet och så ska vi titta lite. De har ju verkligen allt möjligt, även godis..så någonting kommer vi säkert hem med=)

Hoppas även vi kan hitta någon julklapp, de vore sköönt=)

Freedagsmys

Veckan är äntligen slut och jag är glad!:P Så sköönt med fredag då får jag bara vara hemma och njuta med min älskling!
Samtidigt blir det första fredagen på länge som jag är hemma här i fruängen, jag och MrJ har de senaste veckorna varit i hässelby under helgerna:P Hehe...kanske blir det en speciell fredag!

Ser så i framemot morgondagen! Då är det dags för tävlingen för mina småtjejer och det kommer blir så kul och det kommer gå superbra.....hoppas jag:p Tror nog det pirrar mer i min mage än i deras!:p

Snön är även på väg säger vädergummerna och gubbarna, vi får väl se vad som händer under helgen då!

Kocken Tessan del 2

De två senaste dagarna har vi ätit mat, ni vet från Linas matkasse, och då har det varit mat som iaf inte jag trott varit god men idag ska jag laga någonting som faktiskt låter gott. Det är typ köttfärssås på kycklingfärs med bacon, fast de har valt det fina namnet Köttfärssås på kycklingfärs och bacon med bulgur och vänskapssallad.
Skulle inte förvåna mig om nu när jag tror det kommer var god mat att den kommer smaka piss. T.o.m igår vad den god fast det bestod av allt som jag inte tycker om i matväg:P Så det blir spännande!

Så nu ska jag bege mig till köket och lyckas med maträtt nr 3.

Undervattensfotograf?

Har precis kommit hem ifrån jobbintervjun på Trampoolin och det gick superbra! De lät verkligen positiva och stämmningen under intervjun var härlig! De var inga stela frågor och smästa/bästa egenskap utan mycket mer prat och bara lära känna varandra!
De blev även mycket intresserade när de fick veta att jag är fotograf så de började spåna på nya uppgifter för mig att kanske få foto baren under vattnet! Verkligen superkul! Bara att de nämnde de fick intervjun att kännas så mycket bättre!
Hoppas på det bästa nu!=)

Telefonintervjuare?

Informationen idag på Skop gick bara bra. Men som jag trodde var det lite knepigt att hitta. Kom på något konstigt sätt upp i fel tunnelbanne uppgång men hittade iaf till hummlegården (Woho) och därifrån var det inte så svårt.

Har skrivit upp mig som provjobbare nästa onsdag för att se hur det är. Kändes inte så bra..miljön var sunkig det var som att komma tillbaka till klassrummet på högstadiet! Plus att lönen sög! Under provtiden 70 kronor och sedan om man bli anställd 80 kronor! Helt galet! Lockare inte så mycket...men funderar på att ha det som lite extra under tiden jag söker jobb, ger lite pengar iaf och bra att ha i CV:t till senare.

Trivs jag på onsdag kommer jag fortsätta annars inte!

Dag två

Idag har vi "avnjutit" den andra middagen från Linas matkasse. Idag serverades det ungsgrillade grönsaker med halloumi och paprikakräm med bulguri. De var ju verkligen inte det godaste jag ätit och det saknades en stor biff till:P Kändes som jag bara åt tillbehör, ingenting att bli mätt på. Så vegiterian kommer jag aldrig att bli men jag kan lugnt tänka mig att göra samma maträtt igen, med lite potatis i grönsakerna, liter mer krydder i paprikakrämen och sedan en biff. Tror att det skulle bli en supergod maträtt då och t.o.m nyttig:P

Mot Skop

Förstår verkligen inte varför jag alltid ska vara så nervös när jag ska någonstans där jag inte varit förut! Jag är verkligen usel på stan och det är så lätt att gå vilse. Gillar verkligen inte de.
Men har glott ögonen ur mig på eniro nu och ska nog hitta dit jag ska..annars får jag väl fråga hur jag kommer till hummlrgården och få stämpeln som dum blondin:P haha

Även nervös för vad som väntar..hmm..de snacka bara om information men vad betyder de? Och vad krävs för att få jobbet? En bra röst? För i så fall är jag körd...min röst är kanske inte den bästa och jag har en tendens att prata lite väl fort..oops:P

Jobbintervjuer

Jäklar! När man minst anar det så står intervjuverna på led! Idag ska jag till Skop, telefonintervjuvare och imorgon till Trampoolin, typ som simlärare:S De är verkligen dumt! Jag minns inte vad jobbet gick ut på......... Illa! Men har en känsla av att det hade med simlärare, lekledare...iaf något i den stilen! Hoppas på det bästa!

Så idag tänker jag vara njuta tills det är dags att åka mot stan, östermalmstorg, hummlegården! Varför ska jag ha så svårt att hitta? Hummlegården borde väl alla som bor i stockholm veta vart de ligger..eller?


Första maträtten avklarad!

Och de gick super! Smakade helt okej och mätta blev vi. De var inte det godaste jag ätit men de var inte heller äckligt:p

Träningen gick bra idag, gjorde nytt rekord! 269!:D Gjorde även rekord på strikes i rad, 8 stycken så jag är nöjd med dagen träningen!
Fixade även till mina hål...har dock fortfarande ont och vet inte vad felet är. Väldigt mysko! Tiden får väl utvisa!

Imorgon är det Skop som gäller...ska jag bli telefonintervjuare eller inte!

Linas matkasse

Som jag berättade om förut så ska vi i familjen testa på någonting som heter Linas matkasse. De går ut på att företaget Linas matkasse kommer hem med mat till oss och recept som vi sedan ska tillaga. Man får alltså allting hemkört och sedan instruktioner och recepten till alla maträtter som de valt!

Idag blir det Feta- och persiljebakad sejfilé med tomathalvor och kokt potatis. Till detta serveras även vänskapssallad:p
Jag har nu precis skalat potatisen och gjort den fördömde vänskapssalladen! Ap-jobbigt. Både kål, morrötter, paprika och purjulök i! Kunde aldrig gissa att det tog sån tid! Till vänskapssalladen blir det även någon varm dressing som inte alls låter god. Men grejjen med detta försök är att testa all mat och kan få lite mer inspiration!

Önska mig lycka till och att jag går och lägger mig mätt varjekväll denna vecka!

Det går fort nu

Helt galet är det. Tiden springer bara förbi! De är liksom första december om en vecka!:O
Har precis fått glögginbjudan från sol-flickorna som äger rum den 17e december! Kommer så väl ihåg förra året och det är otroligt sjukt att det snart är dags igen!
Precis lika sjukt som att jag fyller 20 om fyra månader! Känner mig ju inte äldre än när jag fyllde 15!:P

Efter project är det dags för lite käka och sedan jobbsök!

Irriterande telefonintervjuare

Dags för träning igen! Längtar tom! Tänk att jag kunde göra de också! Sån stor skillnad med denna höst om jag jämnför med alla år jag varit tränare. Nästan första gången de är riktigt kul!=)

Kankse även får ett jobb på onsdag! Som intervjuvare. Ni vet såna som ringer runt till folk och ställer en massa irriterande frågor!:P Så passar er, snart kanske jag ringer er;)
Det är iaf bättre än inget och någonting jag kan göra på dagarna när jag ändå går hemma=)

Målet idag var att sortera alla DVD-filmer som jag gjort, målet för morgondagen är att söka jobb. Hoppas det finns fler än sist jag titta!=)

DVD-filmer

Måndag morgon. Samma ritual som vanligt:p hehe

Har precis suttit och sorterat alla våra DVD-filmer, tror de är närmre 500 stycken! Så nu ligger alla efter kategorier så man lätt kan hitta den film man vill se. Aldrig mera behöva gå igenom alla 7 högar! Sköönt! Duktiga jag:P

Idag är det även sista träningen inför tävlingen som är nu i helgen. Vi får ingen träningen på torsdag för att äckel-AG ska ha hela hallen då och tänker inte på att det finns fler i föreningen. Kul att inte få sista träningen innan en tävling. IDIOTER!
Hoppas vi kan få träningen någon annan dag, tror det verkligen kan behövas eftersom detta kommer bli tjejerna första tävling! Vi får ge järnet idag!

DVD-filmer

Måndag morgon. Samma ritual som vanligt:p hehe

Har precis suttit och sorterat alla våra DVD-filmer, tror de är närmre 500 stycken! Så nu ligger alla efter kategorier så man lätt kan hitta den film man vill se. Aldrig mera behöva gå igenom alla 7 högar! Sköönt! Duktiga jag:P

Idag är det även sista träningen inför tävlingen som är nu i helgen. Vi får ingen träningen på torsdag för att äckel-AG ska ha hela hallen då och tänker inte på att det finns fler i föreningen. Kul att inte få sista träningen innan en tävling. IDIOTER!
Hoppas vi kan få träningen någon annan dag, tror det verkligen kan behövas eftersom detta kommer bli tjejerna första tävling! Vi får ge järnet idag!

Nattbio i sängen

Nu när det är söndag brukar alltid jag och MrJ ligga i sängen med laptopen och titta på film. Det blir som nattbio fast i sängen! Riktigt mysigt. Nattens film är Wedding crashers och nattens snacks är popcorn...som vanligt:P Att vi inte är feta är ett stort frågetecken!

Målet för morgondagen är att sortera alla (ALLA) våra filmer! Blir helt galen! Ska göra olika högar med dom! Skräck, action, drama, komedi osv:P Önska mig lycka till!

Söööndag = IKEA

Idag har jag jagat vidare på julklapparna! Första året jag verkligen är ute i god tid. Annars brukar det bli panik shopping med resultat av att jag inte blir nöjd med resultatet!
Men iaf, idag drog jag och MrJ till IKEA för att handla ramar till bilder som de äldre i släkten ska få! Sköönt att ha det klart!

Nu har jag fixat julklappar till 7 personer bara 4 kvar, men de jobbigaste också!:P

Tillbaka

Hej och välkommen tillbaka! Säger jag till mig själv då! Efter att vårat mobila bredband gick sönder i onsdags så fortsatte oturen med att MrJs data hemma fick virus i fredags! Super! Inte suttit vid en dator sedan dess..känns lite mysko!

Helgen har annars varit bra! Fredagen är som alltid lugn hemma med chips och dip, verkligen bäst. Lördagen fullrulle, MrJ jobbade över och jag tillbringade den soliga dagen inne i bowlinghallen som sedan gav mig till följd att jag inte kan använda mitt finger. Den pallade verkligen inte 8 serier bowling! Nu ska jag fixa om hålen, och peppe får säga vad han vill!

Efter det tog vi en chillkväll på stan! Dock kommer jag aldrig dra tillbaka till Soft kök och bar. Helt jävla sjukt, varit där förut tillochmed men ändå så skulle vakten hålla på om att det inte var jag på MITT leg! Han ville att jag skulle visa någonting annat som bevis på att det var jag! Men vadffaaan ska jag ha mer än mitt leg?!?!?! IDIOT!
Kvällen tillbringades sedan på Broder Tuck, ett mycket bättres ställe!

Fredag!

Eftersom jag har så dum så blir det dålig uppdatering, sitter ju på famlijens dator och då kan jag inte sitta där hela tiden som jag gör med min laptop:P

Men iaf, idag är det fredag, skönt! Får se om vi bara blir hemma ikväll eller om det blir bio, ingenting bestämt än! Blir det bio så ska vi se 2012! Hoppas på en bra film=)

Morgondagen blir lååång. Första ska MrJ jobba över, en heldag på en lördag. Suck jag blir så trött på hans jobb! Men cashflow blir det iaf:P Samtidigt som jag har dubbelmatch som kommer pågå hela dagen! Med en liten tanke till mitt finger, kommer de palla 8 serier? Skönt med reserv.

Arg på mig själv

Igår, precis efter att jag skrivit klart mitt inlägg, vad tror ni händer då? Jo jag "tappar" min kära laptop så att modemet går av på mitten! Superkul! Så nu måste jag lägga ut 400 spänn på ett nytt fast det gamla bara kostade 300 + att jag har betalt internet tills imorgon kväll! Jag tackar gud för detta! Så irriterande!

Annars var kvällen igår mysig, det slutade med att J tattuerade sig!.O De blev verkligen jättesnyggt och verkligen värt de, Tim du är så duktig!=)

Nu sitter jag hemma i hässelby igen och leter efter någonting att äta, de går inte alltid bra men hitta någon pasta i frysen som jag tänkte testa:P

Kocken Tessan

Nu har vi precis ätit klart våran måltid hos tim:p Självklart fick jag göra allt, helt själv! Men kanske lika bra..så blir det som jag vill:p Lite bestämd är jag allt i köket..vill ha det på mitt sätt..de blir alltid bäst så också:p haha!
Idag serverade kocken T kyckling, pasta och sås. Supergott! Någon som behöver en personligkock?

Nu blir det chill hemma hos Tim sedan fotbollen och sedan njuta av att vara ledig (arbetslös.):P

Middag hos Tim

Happ då var jag tillbaka som hemhjälp! Idag ska jag ner i tvättstugan och sedan hem till Tim och laga mat till sex pers:p haha. De kommer gå galanters!

Annars bär det av mot hässelby idag, där vi stannar till helgen. Sedan ska vi vara hemma här hela veckan för vi ska testa på att få mat hemkört med recept och allt:p Har lite ångest ifall det kommer bli abugine soppa eller något rotmos. Kanske kommer tappa några kilon nästa vecka!

Nu mot tvättstugan och de roliga som de medför:p

Första julklappen!

Jaaa tror de eller ej! Köpte första julklappen idag! Otroligt tidigt jag vet! Men gick förbi och såg de mest utmärkta så då var det lika bra att slå till tyckte jag. Då har jag ju iaf två personer avklarade:p

Men det var inte de enda jag och MrJ gjorde i skärholmen! Vi hämtade även ut hans jeans, köpte födelsedagspresent till  mamma och ett spritspel! Så nu blir de för hemma hos oss! Rolette för hela slanten!;)

Nu har vi precis bakat en mumsig chokladkaka till mam och MrJ slickat skålen:p Nu ska vi bara slå in presenten och sedan duka lite fint sedan har jag fixat klart åt min mamma!

Grattis Mamma!

Idag fyller min kära mamma år. Grattis grattis grattis!
Så idag ska jag baka kaka! Roligare än att städa så jag kan göra mycket av!

Min käraste är hemma idag också, han kunde inte sova någonting i natt och då är det tugnt att gå upp halv 6. Så idag är vi hemma tillsammans och ska baka, hämta jeans och lite fler småärende.

Just nu är det project som vanligt! Det är idag min älskling får följa mina tråkiga dagars rutiner!:p

I gymnastikhallen!

Dum som jag vart förrut och inte kläckt ideen att jag kan ha med mig datorn till träningar är den nu med hela tiden! Om jag ända har internet så ska jag satan använda den, samtidigt som vi kan ha spotify och få den musiken som vi behöver under träningarna. De är helt enkelt perfekt!

Just nu sitter jag och väntar på att alla ska komma! Det är äntligen dags att börja träna inför tävlingen och nu riktigt ordentligt! Hoppas det går bra och att tjejerna kommer klara de vi kräver av dom galant!

Måndag hela veckan

Än en dag i sängen, avundsjuka? Kanske ni är eftersom det är måndag. Men för mig är det måndag hela veckan. Helg 24/7! Tänk om jag bara kunde få betalt för det också:p

Ingenting vettigt för mig idag, träningen senare..annars ska jag väl bara ligga kvar i sängen med TVn på. Jippi..

Söndag

Dagen har varit den äkta dagen efter!
Gårdagen var bra! Sköönt med en chillkväll på stan! Halv 4 var vi hemma och i säng låg vi 5! Toppen! Helt seg blir jag av de, vi som skulle göra så mycket idag har istället blivit en slappdag med spel:p hehe

Såå detta kommer jag ägna min söndag åt och absolute ingenting annat!

Utgång

Helt sjukt! Åkte vid ett och kommer hem vid 7! Vilken jävla bowligmatch! 40 minuter försenat..inge vidare! Men vi vann iaf, så de va sköönt! Inte för att jag spelade bra men jag spelade bättre än vad jag gjort, de är ju iaf framsteg!;)

Nu har jag hunnit käka och duscha...bara börja göra mig i ordning och sedan en tur på stan! Chillkväll är tanken! Inge discodans ikväll, utan mysa på en pub=)

Bowlingmatch

Efter två veckor av uppehåll i ligan är det nu dags för match igen! De blir första matchen för mig och mitt nya klot, vi får väl se hur de går helt enkelt! Håll tummarna för att mitt finger håller, så duktigt att vi inte har någon reserv.......

Så ska strax börja röjja på fläsket ifrån hässelby! Såå låångt att åka, ni får tycka vad ni vill, hässelby är landet!
Nu mot frukost bordet!

Dagen biter tillbaka

Haha..självklart är det fullt på bion, enbart platser längst fram och det vägrar jag! Men de är ju frdagen den 13e trots allt:p De kommer alrdig vara en tur dag för mig! Ingen aning vad kvällen har att erbjuda då, om de blir hemmakväll eller vad som händer!

Dagen har varit riktigt slapp, sov till halv 12! Fast de behövde jag för i natt kunde jag inte sova. Låg vaken för länge. De va varmt, låg obekvemt, trångt, kallt! Usch hatar såna nätter! Tur att jag inte går upp 05.30 iaf;)

Fredagen den 13e

Jaha, dagen var här igen! Oturs dag eller inte?

Sitter hemma hos MrJ och har precis torkat upp kattspya! Vi tackar för den och Tarzan har verkligen fått känna mig som en i familjen, inga hemligheter här, nejnej!
Lilla Zelda har också välkomnat mig genom att tvätta mitt ansikte rent hela morgonen..trevligt! Nästan som att få ansiktet peelat fast värre, tungan är inte så skön kan jag meddela ;)

Reunion börjar närma sig, snart har vi hittat alla som försann under skoltiden! Jaaa! Naja det kommer bli, hoppas jag! Ett datum setts snart och då kan jag börja längta lite mer;)

Kvällen bjuder troligen på bio! Ha! Två helger i rad, vad händer?!:P

I hässelby nu

Träningen gick superbra idag! Tjejerna är verkligen grymma! Blir najs med tävlingen!

Just nu är jag hemma hos MrJ hemma i hässelby! Vilken betyder med imorgon morgon med katterna i sängen, de kommer alltid och myser med än då! Det är då man duger...annars är sängen eller matbordet bäst!:P

Så sköönt när vi är här. De betyder mys i sängen framför TVn..vill oxå ha så hemma hos mig! Såå nu tänkte jag ägna mig åt de!

Saw VI bilder

Bättre sent än aldrig? Såklart! Här kommer iaf lite bilder ifrån Saw-kvällen=)


Detta var folket som förskönade kvällen + J som står bakom kameran!

Vi gjorde ett stop på Royal och fyllde på med lite fätska;)

Åkte lite skridskor i kungsan när vi ändå var där!:P

Och sedan var det ju dags för nattbion, där endel av oss kanske såg hälften av filmen ;)

Tur i oturen!

I går ringde Rickard, han som hörde av sig om jobb till mig. Dock var jag ju tvungen att vara ärlig och säga att jag söker heltid och de är mitt mål. Känns så trist då han verkligen var interserad av mig men jobbet gäller för minst ett år och det är bara två dagar i veckan. Förstår att det inte funkar då, för får jag ett heltidsjobb går ju de förre. Så tråkigt! Ville verkligen ha jobbet!
Men som tur är ville han jättegärna spara min uppgifter och skulle göra av sig senare om det blev aktuellt!

Dagen ägnas åt lite städningen och tvätthängning!:p Sedan bär det av mot träningen! Fast innan dess ska jag hämta dräkter som tjejerna ska ha på tävlingen! Kommer bli mega kul! Kameran följer till tusen med då!

Big, big world

Med all städning här hemma kommer även en massa minnen fram! Samtidigt har jag och MrJ tittat på gamla bilder på mig när jag var liten. Till allt detta behöver ju även lite stämningsmusik från samma år som kläderna vi hittat och bilderna vi sett.
Så just nu går Emilia, Britny och massor av 90 tals musik på högsta volym och alla sjunger med, vi är precis familjen Von Trapp! Inte alltid det händer i familjen Norbergs liv eller ens på 2000-talet.

Men nu ska vi bege oss mot "vardis"...familjen norbergs smeknman för vardagsrum som MrJ älskar.p hehe. I vardis ska vi iaf äta morrötter med dip och titta på någon höjdar film!:P

Big, big world

Med all städning här hemma kommer även en massa minnen fram! Samtidigt har jag och MrJ tittat på gamla bilder på mig när jag var liten. Till allt detta behöver ju även lite stämningsmusik från samma år som kläderna vi hittat och bilderna vi sett.
Så just nu går Emilia, Britny och massor av 90 tals musik på högsta volym och alla sjunger med, vi är precis familjen Von Trapp! Inte alltid det händer i familjen Norbergs liv eller ens på 2000-talet.

Men nu ska vi bege oss mot "vardis"...familjen norbergs smeknman för vardagsrum som MrJ älskar.p hehe. I vardis ska vi iaf äta morrötter med dip och titta på någon höjdar film!:P

Reunion

Bra besked från mitt duktiga jobbsökande igår:P Av de två jag sökte fick jag svar av en! Hur stor är chansen? Superkul iaf=)

Fick även arslet ur vagnen i går och skickade i väg ett litet meddelande på facebook, tänka sig så bra att skaffa de:P, till alla som jag gick i samma klass som på lågstadiet om en reunion! Fick en jäkla massa med bra respons och alla är verkligen taggade inför detta! De trodde jag aldrig skulle ske!
Så nu får vi ju hoppas att det blir av, för jag längtar redan! Eller kanske man ska passa sig lite? Ingen aning hur alla människor blivit, haha!

Idag ska jag agera städerska här hemma. Det är dags att röjja i garderoberna!:p

Lasagne

Nu har jag varit duktig igen! Imorse var jag uppe och handlade mat till kvällen och nu har jag precis lagat den. Ikväll serverar jag lasagne! Inte illa pinkat va? Dock blev de fullkorn för de hade inte vanlig..så kan inte lova att det kommer vara lika gott som de brukar!

Om någon timme är det träningsdags, hörde ni om någon TIMME! Helt sjukt att våran träning börjar 19.45, verkligen inte hälsosamt och inte gör de hela de bättre att jag suttit med huvudvärk sedan klockan 3 idag. Usch!

Längtar fram 20 dagar!

Sitter här i soffan, med en filt och tittar på Project Runway som jag gör varje morgon! Kommer bli expert på alla repriser!
Fick dock arslet hur vagnen och sökte jobb idag. Tråkigt nog var det mycket dåligt med jobb, jag som brukar kunna söka 15/dag hittade bara TVÅ stycken! Sjukt! Nytt försök imorgon!

Mycket spännande händer det inte, ser fram emot 28-29 november då vi ska tävla för första gången med småtjejerna. För de flesta kommer det bli deras första tävling och jag är minst lika nervös som dom om inte mer! Kommer bli så roligt och jag längtar, älskar tävlingar!=)

Ny vecka

Ny vecka och måndag igen. Jag hoppar av glädje:p
Giller inte hur sega dagarna verkligen kan vara och hur trött jag kan vara! Kan ju inte vara trött av att göra ingenting.

Just nu sitter jag med datorn i knät framför Project Runway, som jag gör varje morgon. Strax dags för att käka lite frulle!

Farsdag!

Japp, farsdag var ju igår. Hoppas ingen missade den.
Vi firade med att gå ut och käka på Chendo, en av Sverige bästa kina place. Supergod mat med bästa personalen! Sedan åkte vi hem till mormor och käka tårta:P Eller resten åt tårta, inte jag. Tycker inte om tårta, knappt chocklad heller! Kanske ska skratta mig lyclig?;)

Mer gjorde vi inte denna söndag..hade hellre velat legat i sänge, var helt slut efter bion, tror de eller ej :p

Mys med det bästa!

Ojoj...hela söndagen utan blogg och dator. Haha, händer inte ofta!

Saw XI va grymt bra och den rekomenderar jag verkligen. Men två saker har jag att säga. Saw 4:a och 5 skulle kunnat vara en film, de har verkligen ingen betydelse, speciellt inte när jag inte minns de knappt och jag fatta hela 6:an. Jag vill fortfarande veta vad som händer med flickan som är inlåst i rummet i slutet av 3:an...irriterande!:P
Annars var lördagen mysig, Tim och Jimmy började kvällen tidigt med öl redan vid 11;) hehe. Vi satt på söder och mösdrack lite i väntan på resten och sedan drog vi för att käka.
I väntan innan bion efter att J slutat jobbet drog vi ju till royal och chilla. Måste ju säga att det är illa ur många nattklubbar som ligger nära på nerläggning. Tråkigt!
Kvällen slutades iaf med en rush till tuben och sedan slocknade vi i sängen på en gång:p haha

Saw VI

Strax ska in mot stan och en kväll på stan och en natt på bio!=)
Kvällen börjar på någon pub där vi även äter och tror jag rätt lär vi sitta där ett tag eftersom bion börjar 23.59..hoppas alla kan hålla sig under salongs berusade så vi inte behöver skämas på bion:P hehe!

Vi ska även göra en god tjänst idag åt, TF..va faan de står vet jag icke, men en god vän är det. Han jobbar på Royal Garden och behöver 50 garanterade gäster annars får han kicken och det vill vi jue inte. Så även lite club ska vi hinna med innan vi drar på bion!

Det kommer bli en fullspäckad kväll och jag hoppas den blir grym. Men vad annars än grym kan det bli när jag ska i väg med dom bästa?=)

Familjedagen!

Idag har det varit den årliga familjedagen. Dagen då alla grupper i föreningen får visa upp vad de lärt sig för sin familj.
Mina tjejer var superduktiga med tanke på att de inte ens fick förträna utan köra direkt. De har verkligen lärt sig fort och mycket under den korta tiden de tränat. Jättekul även att träffa mina gämla småtjejer, saknar dom jättemycket..kommer alltid att vara dom bäst! Illa att jag inte får vara tränare för dom efter nästan tre år, jag har följt dom sedan de va på den nivån som mina nya småtjejer är=) Så egentligen är det väl mig de ska tacka att de är så duktiga idaG:p haha

Nu ska jag hoppa in i duscha och göra mig redo för en kväll på stan och en natt på bio!

Fredaaagsmys!

Nu sitter vi i soffan, jag, MrJ och hans lillebror med popcorn, godis, chips och dip..självklart har vi cola också, det är jue ett måste! Det som saknas nu är bara Ben&Jerrys! haha, riktigt svullos är vi.
Idol är självklart de vi tittar på, de är ju fredag:P

Men vi laddar för morgondagen då familjedagen och nattbio står på schemat!

Mot bowlinghallen

Haha...jag börjar låta som alla i hellas. Bowlinghallen är lugnt deras andra hem!

Men iaf...:p riktigt så illa är det inte för mig! Just nu sitter jag här hemma och väntar på att MrJ ska komma hem så vi kan åka mot bowlingenhallen och spela lite=) Dagen har varit riktigt seg...behöver verkligen någonting att göra på dagarna. Börjar trött till tusen nu!
Men fredagskvällarna är iaf alltid på topp. Riktigt mysigt! Nn får jag äntligen bara njuta med MrJ=) Naaajs!

Discobowling

Fredag och jag ska ta hand om två pojkar:p haha...ska strax ner och handla mat för kvällen. Och inte ett enda middagstips, kul! Men det är ju fredag och jag har längat såå!
Bowling står på schemat ikväll! Sköönt att få spela och inte behöva vara duktig:P Discobowling är kul! Hoppas bara jag inte blir slagen av MrJ och hans lillebror..hehe. Efter det blir det mys hemma!

Min vecka har varit lika seg som alla de andra. Idag tog jag låång sovmorgon och sedan ett varmt bubbelbad=) Lite vardagslyx kan behövas. Men lite förändring ska ske! Målet för nästa vecka är att börja söka jobb. Riktigt trött på mig själv nu!

Sunes sommar och jul!

Äntligen! Torsdagen är strax förbi och det är fredag imorrn. Har precis kommit hem från träningen och fått mat i magen. Jag har även hunnit med att tappa ett glas i golvet. Toppen!:P

För alla er som inte vet än, kommer lite breaking news, så har MrJ börjat träna. Han har köpt gym-kort och allt och tränar nu tre gången i veckan med min svåger:p Jag har en poäng med varför jag berättar det, annars skulle jag inte göra det, för jag antar att ni inte bryr ett skit, men de jag vill komma till är att efter MrJs träning va de förbi Coop där han köpte Sunes sommar och sunes jul på DVD! Så nu ska vi lägga oss i sängen och få lite julstämning=)
Om MrJ sedan blir som BradPitt i Fight Club får vi senare se...i så fall är jag först med bildbevis ;)

Har funnit det jag saknar!

Någon mer än jag som älskar att vara hemma själv? Och speciellt om man är hemma själv hos någon annan? Sitter just nu hemma hos MrJ själv och tycker de är dunder mysigt! Inte för att jag är helt ny här hemma men nu kan man titta runt i alla skåpen och hitta och märka sådant man aldrig gjort förrut! Det är ungefär som när man är på hemmafest och går på toaletten, finns det något bättre än att gå igen partyvärdens badrumsskåp?:P Haha...kanske är det bara jag som gör sånt?

Jag har även idag märkt vad jag saknar i mitt liv. Ett djur. Hela morgonen sedan alla försvann till jobb och skolan har jag fått sällskap i sängen av MrJs lilla katt. Så mysigt. Då känner jag mig verkligen inte ensam och katten är en mycket bra standin för MrJ. Varmt och sköönt dock ett plus till katten - mysig päls:p

Nu ska jag inte göra mycket mer, utan bara vänta tills det är träning. Vilket liv jag lever!


Mobiler asså!

Åhh! Heela jäkla Tele2 nät ligger nere! Vad är grejjen?

Finns det något värre än när måste få tag på någon och det inte fungerar att ringa?!






Träningsfri

Äntligen onsdag. Jag tycker om onsdagar. De betyder ingen träningen. Som betyder att jag är ledig hela dagen och kan få umgås med MrJ längre. Börjar själv höra hur jag låter. Men de är höst, snart jul och då är det som mysigast att bara vara två i sängen och mysa och njuta!

Eftersom vi fortfarande har en massa hantverkare utanför våra fönster och en massa plast hängandes framför fönsterna är alla dagar fö rmig grå:p De drar ner humöret riktigt duktigt..inte undra på att jag inte orkar göra något på dagarna. Fast solen kanske inte skiner ändå?


Jag längtar efter:

1. Jultider. Allt som har med julen att göra! Snöstorm, julshoppa, lussebullar, julmust och julafton.
2. Nyår. Hoppas på att det ska bli lika lyckat som förra året!=)
3. Lördag. Saw VI..behöver jag säga mer?
4. Femte januari. Ett år med MrJ
5. 23 mars. Jag blir 20 och får göra en massa roliga saker.



Finns säkert tusen saker till, men dessa läängtar jag så till!

Går det vilt till på krogen ibland lr?:D


Hahha ser verkligen ut som vi älskling hånglar upp min syrra!!:O:P



Riktigt ös på daaansgolvet! En av det grymmaste kvällarna på lääänge!

Vilket bök!

Åkte ju för att hämta biljetterna till Saw VI precis. Och eftersom man kan hämta ut biljetterna på vilken SF som helst så tänkte jag att det vore skönare att åka till heron city än till stan. Skönare med buss och närmer. Men vad händer när jag kommer dit? Joo självklart är inte bio-delen öppen så jag får åka till stan ändå! Suck!

Men nu har jag iaf hämtat ut biljetter och längtar redan till tusen! Kommer bli grymt kul! Denna helg kommer blir grym! På fredag ska jag och MrJ vara barnvakt åt han lillebror och då ska vi spela bowling!!! Och sen på lördag blir det först familjedagen med gymnastiken och sedan drar vi till stan käkar ute, tar en öl med alla och sedan biiooo!:D

Saw VI

Har precis vaknat och ätit frukost! Usch! Hela dagen försvann jue!
Idag ska jag dra och hämta ut biljetterna till Saw VI som harpremiär på fredag, men vi ska självklart se den på lördag, nattbion, som vi alltid gör! Härligt med traditoner!
Suck bara att jag måste åka själv och hämta ut dom....så tråkigt!:p

Nej nu måste jag göra mig i ordningen om det ska bli någon bio på lördag!

Vi är grymma!

Har precis kommit hem från träningen som btw gick super bra. Känns som om vi hinner med så jäkla mycket varje gång. Förstår inte hur vi bär oss åt!:p Sköönt iaf att träningarna är roliga nu, de va ded verkligen inte förut! Tänk vad tränarbyte kan göra mycket!

Nu är jag iaf äntligen hemma och ska bara njuta med min älskling som alltid. Kommer aldrig tröttna på de!

Måndag

Heelgen är slut och måndag är här. Suck!

Min dag lär väl se ut som alla andra. Jag ska handla, laga mat, tvätta och sedan dra iväg på tränigen! Roligt liv? NEJ!
Usch så trött på allt just nu, skulle vilja ha ett jobb eller iaf någonting att göra på dagarna..men än att städa och laga mat då. Skulle jag vilja fylla mina dagar med de skulle jag söka ett sånt jobb!

Till helgen är det familjedagen med jumpan och hoppas verkligen att det kommer fler gymnaster nu. Vi har varit i snitt 8 pers nu och vi är 18....hoppas verkligen att de har att göra med höstlovet! För nu börjar träningen inför famlijedagen. Även om det inte är något "viktigt" eller "stort" så kommer detta bli några av tjejernas första uppträdande och vi vill ju visa hur duktiga vi är!

Bilder från helgen!

Här kommer äntligen lite bilder från helgen! Läänge sedan nu igen...:P



Vi var iaf tre stycken som såg normala ut under kvällen..sedan hade vi..

JIMMY! och...

TIM!


Vi tatuerade oss också!


Jag och min älskling!<3

En myckte bra halloweenkväll!

Snart jul då!

Vi går in i ny månad och det var länge sedan jag längtade så till jul. Det ska verkligen bli toppen! Julmat, mys, snöstorm, knäcka nötter, chocklad...kan det bli så mycket bättre?
Längtar redan till jul och det är inte ens december, fy!

Heelgen va bra. Föret var det bästa på länge. Supermysigt! De va verkligen föret som innehöll allt! Vi åt fin middag tillsammans, drack sprit, strip tävlingen äge rum även tatueringar! Supernajs!
Vi hamnade tillslut på pilot som är lika stort som mitt vardagsrum! Och som ni alla ver bor jag inte på östermalm, så så stort är inte mitt vardagsrum:p Litet var det..men man måste ju testa de nya ställerna också. Kan någon meddela mig bara när ni tittat det ultimata partystället?! Stort, bra dansgolv med grym musik och inte den dyraste spriten, ska de vara så svårt?

Imorrn går jag in i min första riktiga arbetslösa veckan! Det firas med jobbsök på platsbanken...

Snart jul då!

Vi går in i ny månad och det var länge sedan jag längtade så till jul. Det ska verkligen bli toppen! Julmat, mys, snöstorm, knäcka nötter, chocklad...kan det bli så mycket bättre?
Längtar redan till jul och det är inte ens december, fy!

Heelgen va bra. Föret var det bästa på länge. Supermysigt! De va verkligen föret som innehöll allt! Vi åt fin middag tillsammans, drack sprit, strip tävlingen äge rum även tatueringar! Supernajs!
Vi hamnade tillslut på pilot som är lika stort som mitt vardagsrum! Och som ni alla ver bor jag inte på östermalm, så så stort är inte mitt vardagsrum:p Litet var det..men man måste ju testa de nya ställerna också. Kan någon meddela mig bara när ni tittat det ultimata partystället?! Stort, bra dansgolv med grym musik och inte den dyraste spriten, ska de vara så svårt?

Imorrn går jag in i min första riktiga arbetslösa veckan! Det firas med jobbsök på platsbanken...

RSS 2.0