Kärlek <3


En bild får tala för min frånvaro ett tag! <3

S O M M A R !





Härliga, gamla som nya, sommarbilder! Inte finns det mycket mer som är bättre än dessa sommarminnen! <3

Hemma igen....i hettan!

Man ska inte klaga när något man väntar på äntligen kommer, tänker inte heller sitta och klaga här över den otroliga härliga värmen vi fått. Men dock ska jag klaga över att jag just nu förtillfället är hemma i lägenheten i hettan! Har precis kommit hem från landet, dalarö...känns nästan hemska att kalla det landet eftersom min skola enbart ligger 20 min därifrån med buss, där allting har varit perfekt! 3-4 dagar nu har vi kunnat åka ut med båten och bara njuta av solen och att vattnet har blivit såpass varmt att man kan bada, endel försöker även med att det är badkarvarmt, inte har jag iaf 19 grader i vattnet när jag badar badkar!:P
Har varit helt fantastiskt att få vara ute på landet, tyst och lugnt! Dagarna har gått fort i solen och låren blivit brända, AJ..kan verken sitta eller sova på kvällarna! Men äntligen har man iaf fått lite färg på kroppen så att man inte behöver känna sig som en engelsman när man kommer tillbaka till skolan om mindre än en månad! Usch, inte tänka den tanken, har minst tre härliga veckor framför mig med massa ledighet med mycket sol, bad och sena kvällar! :)

Är killar prylgalna?

Nu har jag gjort någonting som jag egentligen borde ha gjort för läängesedan. Köpt en ny mobil.  Micen på min gamla mobil, cirka 4 år hade jag den, gått sönder två gånger inom loppet på 6 månader, den stängde av sig helt själv utan anledning och batteriet räckte knappt en dag. Tecken som verkligen tyder på att det är dags att inskaffa sig en ny telefon! Så nu är det iaf avklarat och inte var priset så farligt heller, 1300:- sommarrabbat med 500:-! Det blev en Sony Ericsson 380i lila och fin! Har dock länge varit emot Sony Ericsson men färgen gjorde allt, haha! Och äntligen har jag Comviq kompis, vet att jag är efter, och min räkning kan sjunka lite till, även om det är omöjligt eftersom den ligger runt 100-120 kronor redan nu!:P Men alla pengar som går att spara in är bra! Ett helgjobb skulle behövas, men tiden räcker inte till med alla matcher och träningar + att tiden till kompisar självklart också måste finnas! Ett problem jag själv får skylla mig, gör jag inget åt ska jag inte gnälla!
Men sedan så är det nästa grejj, gäller det alla killar eller bara A? För något år sedan, kanske två minns inte riktigt, köpte han en ny mobil. Inte har jag hört någonting om att han vill ha en ny mobil men nu när jag gått och köpt en, för att jag MÅSTE, så vill han också ha en ny. Detta tycker jag är helt sjukt:P Det är ingenting fel på han mobil och han behöver inte en ny. När man säger detta till han skyller han bara på att han inte har tillräckligt med minne för låtar. Men vad har han då en Ipod till? Handlar det egentligen om att killar är prylgalna och klarar inte av att deras tjejor har en nyare pryl än de själv?

illa.

Mer än tur kan man inte säga. Att det inte blev 1-1 är ett under. Ett tidigt mål för bajen lovade gott, men sen hände det ingenting mer! Själv satt jag och njöt av solen, skönt att inte något regn kom! Dock så dog mitt kamrabatteri efter cirka 30 min, otroligt klantigt av mig, JAG VET! men jag trodde att 2/3 pluppar skulle räcka, man lär ju isg av sina misstag! Trots detta så gjorde det väl inget, tur i otruen kan man ju lugnt säga. Som sagt satt jag i solen och njöt och sminket rann för att jag satt och skissad i 45 min! Eftersom solen lös åt det hållet som bajen skulle göra mål, men eftersom bajen inte hade något anfall blev jag sittande åt det hållet hela tiden! Knappt något anfall alls ifrån bajen i andra halvlek, dock två bortdömda mål av charlie pga offside, vilket var helt fel! Iaf första offsida avblåsningn, jag satt precis bakom linjedomaren och såg allt han såg, inte fan i mig var det offside! I samma veva blev jag även förskräckt när jag ser ett mynt komma ifrån bajensläktare och detta ska vara familjläktaren (jag snackar om södra) och dimper ner enbart 1-2 decimeter ifrån linjedomarens huvud! Detta trodde jag verkligen inte skulle komma ifrån familjeläktaren, från klacken är en annan sak, men ska inte familjer kunna gå på fotboll utan att sånt här ska hända? Trodde verkligen familjeläktaren var till för att se på fotboll i lugn och ro med familjen utan att behöva oroa sig för sina barn och vad andra ska göra på läktaren!

Fick till ett par bilder iaf som var bra, några riktigt bra också! Men skulle verklilgen velat fota mer, även om det inte hände så mycket! Nästan match ska jag vara redo med nyladdat batteri, dock blir det inte nästa hemma match som är mot Ljungskile den 3 augusti för då ska vi dra på titta med bowlinglaget. Det ska bli super!

SÖDERSTADION!

Ikväll är det äntligen dags igen! JAG ska plåta matchen mellan Bajen-Örebro! Ska blir superkul, hoppas vädret håller i sig vill inte se något regn ikväll, nejnej! Solen ska värma och göra min kväll perfekt + att det vore gött ifall kvällen avslutas med 3 poäng!
Finns förstås alltid ett hinder, varför skulle någonting gå smärfritt? Har anmält mig till urban, ansvarignågonting för hammarby, angående ackreditering men vet inte om han fått mitt mail och fått mig uppskriven på listan! Det vore både pinsamt och ledsamt när jag kommer dit om jag inte står med på listan för fotografer!!! Vad gör jag då? Köpa en biljett och sitta helt själv..? Njaa så mycket lockar inte det! Hoppas verkligen att mitt namn står på listan annars dör jag tror jag...iaf svimmar en aning!



Min alldeles egna bilder ifrån bajen-gelfe! Det var första gången jag vara och plåtade på Söderstadion, gick helt bra, hoppas bara det gårlika bra igen! :D

Träffa tjejerna!

Äntligen! Det var läääääängesedan nu jag träffade J&J. Hemma hos Johanna och bara mysa, tänkte ta med min boxvin och se ifall den fortfarande är drickbar, hehe :) De va ett tags sedan den  inköptes, hoppas på det bästa iaf!

Snaaart är det match igen, på söndag! Bajen-Örebro. Hoppas vädret blir bra så att jag kan plåta matchen, sist när jag skulle dit, Bajen-Norrköping, regnade det jue och lusten försvann, även om det är skit kul! Men att sitta och frysa lockar inte, tyvärr!
Sen på tisdag ska jag tillbaka till vårdcentralen och "diskutera" mina provsvar. Var där i måndags och lämnade ännu ett rör med blod, har ju detta 3 ggr nu inom loppet på två veckor! Bara för att man har för lite blodplättar för att bli blodgivare! Får väl se vad läkarn säger, fruängensvårdcentral är inte direkt omtalad eller omtyckt, finns inge värre än att gå dit!

Neej, att röra på fläsket! Upp till grillhörnan och käka middag med A och sedan möta Jossan för att bege oss till Johanna och ha en superduper kväll med massor utav skratt! Kankse även en tripp på studsmattan?

Gamla fina bilder från en kväll i stan! Vilka minnen och flashbacks jag får! :D

Kumlingegrabbarna värdesätter jag högt!

Hemma igen, som vanligt en kortis bara. Kom hem från Åland igår kväll och som vanligt har jag haft det underbart där! Vädret har varit helt okeej, soligt men blåsigt! Sen går det verkligen att säga detta fler gånger, men Kumlingegrabbarna måste vara de bästa och skönaste på hela denna jord. Personligheter som man verkligen uppskattar, försöker inte vara någon de inte är utan helt enkelt sig själva. Kankse det beror på att stället är så litet, t.o.m jag är släkt med hälften, och alla känner alla. Det är som att komma till en lite ö där en enda stor härlig familjbor! Svårt för mig att beskriva, något man behöver uppleva. Det spelar ( OFTA ) ingen roll vem du är utan alla bryr sig om varandra och ser till att man kommer hem ordentligt på kvällarna. Det är bara synd att två dödsfall skulle behöva hända för att detta ska hända. Samma typ av olycka, två killar i åldrarna 18-21 har kört ihjäl sig på fyllan, nästan åren efter varandra. Genom detta så ser alla till att ingen sätter sig i bilen onykter, vilket jag tycker är toppen, men priset som man fick betala för det var det verkligen inte värt!
Känns verkligen hemskt att tänka på det. Detta är ofta något jag läser i tidningen där jag inte känner offren eller deras familjer. Här är det tvärt om, man kände dem alla. Och på sådana små ställen påverkar det alla, det är ingen som går därifrån oberörd.
Hoppas verkligen inte detta kommer hända igen, någonstans, som jag sa på midsommar DON`T DRINK AND DRIVE ! Ska du dricka, drick med förstånd och lämna bilden hemma...


Några Kumlinggrabbar:
Atti och Leo, Magnus (min småkusin/syssling), Kenny + någon:p


Ronja (min småkusin/syssling), Anina och Ronja på kräftskiva 2006


Utsikten från holmen, Yttreholmen, där vi håller hus. Fotar från holmen mot Seglinge!


Fler bilder från sommaren 2006, gamla.
Hamnen, man ser Yttregolmen till vänster bild; Ronja kör båten; en natt i tält, jag utanför

Alla bilder är ifrån Åland/Yttreholmen/Kumlinge sommaren 2006, väldigt gamla, med massor utav härliga minnen som jag knappt kommer att glömma bort! Längtar redan tillbaka! Någon följa med? :D


sooommar :)


Vad mer än en häligt fotbild kan jag bjuda på! Helt ärligt, har jag inte stans vackraste fötter? Speciellt mitten tån på höger fot? Den slutade inte alls växa för ett par år sedan. Den kände väl att den inte behövde bli längre för att överleva i denna gryma, kalla och otäcka värld! Själv tycker jag att den är charmig, på något sätt får man alla att le efter de sett den ;)
När jag ändå pratar om fötter kan jag lika gärna säga detta också! Som alla andra gör, även jag, så köper man nya skor till sommaren, det är ju nästan som ett måste. Men vad händer ofta hela tiden, iaf för mig, när man köper nya skor? Jo, såklart, man får skoskav, vilket suger och gör pissont. Sedan när man ett par gånger har gått in sina nya skor, blir skoskaven bättre, men inte helt smättfritt, just därför tänkte jag hjälpa alla er vilsna själar där ute - KÖP Compeed skovskavsplåster! Ofta brukar reklamen ljuga, men detta fungerar verkligen! Man känner ingen smärta efter man satt på plåstret, dock måste jag medge att det är svårt att göra det själv, speciellt på hälarna...men men, be någon om hjälp...plåstret syns knappt och man kan bada, sola, duscha, sova, helt enkelt göra precis vad man vill och plåstret sitter kvar! Detta måste vara sommarens lifesaver, iaf för fötterna. Tänk om det bara fanns något som hjälpte mot dvärTÅsyndrom!

följer solen med till åland?

Äntligen en dag med sol igen, vart regn nu de senaste dagarna, inte så vidare kul. Det är såna dagar som får en att känna att man bara slösar bort sommarlovet genom att ligga i sängen och glo på TV eller film. Men idag fick man iaf gå ut och njuta av solen. Jag och L8 begav oss till persone, kankse inte det bästa, men ett ställe där man kan sola och gå ner till poolen om man behöver svalka sig, det finns även en kiosk men den är inte så värd att besöka må ag säga:P
En härlig dag blev det iaf, även om den var kort, måste ändå hem för att packa, åker till åland imorrn och kommer hem på måndag. Synd bara att man missade visfestivalen som var nu i helgen, typ en fest för hela familjen, på dagen för barn, sen vuxna och tillslut oss ungdomar, haha:P Men har fått höra att Lapo-festen ska äga rum nu också, får väl se hur det blir med den eller om det var nästa helg den kankse va:P
Några mysdagar blir det väl iaf :)

Som säkert fler har läst och tittat in, så även jag, var jag bara tvungen att göra om en viss person, kan ni gissa vem? ;)


stannar som tonåring ett tag till

Imorse fick jag ett samtal ifrån Södertappen, där jag var igår för att göra om min undersökning för att bli blodgivare. Men tyvärr denna gång som den andra har jag för lite blodplättar. Förstår själv inte så mycket av det, men det är ingenting som är farligt behöver helt enkelt mitt blod för mig själv, kan inte dela med mig! Toppen på detta måste jag till en distriktläkare också för att göra fler prover. Så ett steg närmre vuxenvärlden får jag vänta med, iaf i ett år sedan ska jag gå dit igen för att undersöka mig och se om mina blodplättar har ökat:P

Kanske detta är ett svar på att jag hela tiden är för trött? Att jag har lite järnbrist vilket leder till att jag hela tiden är trött. Det går knappt en dag utan att jag kommer hem från skolan och slocknar direkt, typ som en powernapp i en timme varje dag. Det kan väl knappast vara normalt? Lägger mig normalt på kvällarna och sover minst 7 timmar/natt.
Så kankse detta kan vara orsaken till min trötthet och isåna fall är det bara bra att det märktes nu. Får väl se vad distriktläkaren säger och kanske, kanske får jag svar på min underliga trötthet.

ett steg mot vuxenvärlden?

Jaha, idag var det då tänkt att jag skulle dra till härliga söderstadion för att plåta bajens första hemmamatch efter EM-uppehållet. Men vad är det för väder man vaknar upp till? Jo regn. Nu har det regnat konstant sedan klockan halv 9 imorse när jag klev upp ur den varma sängen, suck. Har ju sett framemot denna dag väldigt länge, en heeel månad. Hoppet om att det kankse skulle sluta regna till matchstart har försvunnit nu. Visst, matchen börjar inte än men om tre timmar och det regnar fortfarande, vad är oddsen att det ska sluta? Eller iaf att det ska bli sol och lite värme? Finns inge värre att sitta där och frysa, tillslut kan man inte röra händerna, tror jag måste investera i tunnafingervantar som man hade på dagis!

Det finns olika stadier i livet som man ska gå igenom för att bli vuxen. Jag tror nu och känner att jag har tagit ett steg närmre vuxenvärlden. Visst det börjar redan när man fyller 18, då får man göra det mesta, dricka sig supfull på krogen dock inte gå på systemet, men man får även rösta om vem som ska styra vårt land, reglerna för att fylla 18 är lite flummiga kan man ju lugnt påstå. Men det finns en sak till som iaf jag tycker är en stor grejj - att bli blodgivare. Förra veckan var jag för att undersöka mig för att bli en ny och fräsch blodgivare. Allting gick bra, trots att mitt blod tog slut i höger armen och bara räckte till 2/3 rör - kanske redan där var ett tecken på att jag inte ska bli blodgivare? - så tjejen där var tvungen att sticka mig i väster arm också. Allting kändes finfint när vi gick därifrån sen kom smärtan. Innan hon stack mig i vänster arm så grävde hon runt i höger att att få ett fullt rör, men inte gick de och jag fick lida för de, är nu lite blågulbrun vid armvecket.
Sedan nägra dagar senare får jag ett samtal ifrån labbet dit mitt blod skickats och får reda på att jag måste åka och göra om allt igen för att någonting blivit fel eller att jag helt enkelt har för lite blodplättar, som han som ringde mig sa var mycket ovanligt. Hmm...vi får väl se vad vad resultatet blir denna gång, ska jag få ta steget mot vuxenvärlden eller inte?

äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma igen. Tre dagar som kändes som evigheter :D hänt massor, som jag som vanligt visar i bilder, roligare för alla!
Vi hade iaf tur med vädret en dag och ser ut som negrer allesammans, eller d.v.s mam, vi resten ser väl helt normala, så bruna som vi svenska brukar bli i sverige medan mam ser ut som hon varit i spanien i två veckor, väldigt orättvist! (Fia du är likadan, absolut inte avundsjuk på dej ;D)
På tors kommer A hem oxå, inte setts på över en vecka, måste nästan vara rekord måste jag erkänna, tur att mobilen finns, saknar honom så mycket, nätterna är nästan värst. Det är då alla, tror jag iaf som har pojk-/flickvän, vill ha sin älskling mest, att ligga och bli omhållen är väl det bästa som finns! Man känner sig älskad och trygg och allt känns lätt, ingenting är fel i världen, allt är bara underbart, tänk om sådana studer kunde vare längre, och finnas för alla :) Det är de små ljusstunderna i ens liv som man måste ta vara på och riktigt njuta av. Man vet verkligen inte när man får uppleva det igen och hur morgondagen kommer att se ut!

Livet leker,glöm inte det! :D

RSS 2.0