Sjuk.

Huvudet är tungt och det forsar i höger näsborre. Trevligt. Så fort mitt infekterade finger valde att lämna mig och gå vidare med sitt liv drabbas jag av detta. Får vi se hur länge detta väljer att följa mig..

Tror att jobbet kan ha påverkat min sjuka, har plockat färskvaror hela dagen. Vilket betyder att jag stått i kyla i fyra timmar, inte alls kul att plocka skinka en hel dag! Annars är jag glad att onsdagen är slut och det vankas helg=)

Kvällen ska jag tillbringa i sängen med min älskling och titta på prison break:P Första säsongen börjar ju nu igen och måste nästan se den, iaf första avsnittet, minns inte de och hoppas de ska bli kul=)

Hatar denna dag i veckan

Finns inte så mycket värre dag på veckan! Måndagn går bra, då går jag upp för att, tisdag är jag basjtrött från gårdagen..har ju träning på kvällen t.o.m, onsdagen lika seg...men lättare eftersom jag inte har någon träning, torsdag går bra..positivt tänkande att det snart är helg och jag har nu blivit van att gå upp innan resten av svenska folket:P, fredag är lyckans dag..trött är man men van och de går lätt med tanken att om 5 timmar är min dag slut och jag kan ta helg. men tisdagar hatar jag!

Sovit sen jag kom hem idag, väntade på min älskling som vanligt och nu ligger vi sängen efter att ätit lite ben&jerrys och ska strax göra oss i odrning för träningen. Har jag världens bästa pojkvän eller ej? Han följer mig överallt så jag slipper gå hem själv på kvällen=)

Älskar att ha en bärbar dator, kan sitta precis vart jag vill=)

Fixa till mig i skallen!

Nu är det dags efter min hårmodell tid att fixa till mig i skallen, mot sunbyberg och Eve för att bli fin.....hoppas jag iaf:P Kan ju inte bli mycket värre, hoppas de går och färga...iaf så jag får en lite varmare färg=) och klippa mig blir najs, hatar folk som klipper rakt av!!!

Kom hem från jobbet nu till en sjuk älskling, han ligger nerbädad i sängen och ömkar sig:p Ska gå och ta hand om honom innan jag dra och klipper mig=)

Söööndag

Lugn och bra utekväll igår, kanske endel drack för mycket monkeybrain, men annars var det trevligt. Jobbigt dock att vi gick lika mycket som vi satt ner, mina fötter mådde inte så bra! Skor med 7 cm klack tror jag...lr iaf något sånt:p

Idag har varit chill, mys i sängen och mycket god mat. Självklart blir det dip i kväll.


Någon mer än jag som tycker alla mina inlägg börja låta likadana hela tiden? Hmm...mycket intressant liv jag har. Heller inge bilder, usch, det går inte så bra nu! Måste fixa en extern hårddisk så jag får alla mina bilder, blir galen!!!!

Nu 17 again med morrötter och dip!=)

Utgång

Vissa männsikor är allt sega, mina kära kompisar har precis käkat, ej bytt om, och vi som skulle föra!:P aja, de blir lite fjortis med sprit på tuben mot stan! Måste vara inne vid 10 då vi ska möta upp J som slutar då! Blir en lugn kväll, på någon pub gärna med kareoke, de är verklligen inte helt fel:)

Nu är det bara att hoppas på de bästa och njuta av kvällen=)

Fixar lördag

Självklart har mitt infekterade finger inte gett upp, älskar mig till tusen! Men nu har jag varit hemma och pysslat om den och hoppas på sätt att den ska lämna mig i fred!
Var även hemma och hämta min post:P Inget roligt alls, men ska iväg och lämna blod för andra gången, vuxenpoängen rullar in=)

Nu har vi precis ätit frukost, ni får väl kalla de lunch om ni vill och ska strax åka hem till MrJ och fixa sparkonto, hans tack-kort från studenten (super sen är han!) och hjälpa hans pappa med hans ipod:P För detta får vi middag där, mums! SKönt att slippa laga och diska sen:P hehe

Kvällen avslutas ute, troligen på grodan om inget annat förslag kommer upp!=)

Äntligen fredag=)

Äntligen helg. Äntligen sovmorgon. Äntligen bra väder. Äntligen mycket mys tid med MrJ. Helgen är det vi längtar efter varje vecka. Precis som vi lever för sommarens om enbart vara max tre månader här i sverige lever vi för helgen som bara är två dagar, vi människor är ju rätt puckade!

Nu ska jag bara njuta till tusen. Kroppen tar verkligen stryk på att gå upp så tidigt, även om de bara är fyra timmar! Men det hade ju vart lättare med arbetstid 10-14!
Den långa väntan har börjat nu igen på att MrJ ska komma hem, sedan ska vi åka och shoppa lite, kanske även blir storhandlingen idag om vi orkar:P

Duktiga jag!

Mycket skönt med en välbehövd sovmorgon, blev upphämtad halv 7 istället för att vara på jobbet då. Lycklig=)
Dagen gick fort idag, tror de eller ej..och jag som plockade varor t.o.m...de borde grävas ett stort pris till mig! Dock lyckades jag krascha två hallonsyltburkar de första jag gör! Toppen!:P

Råkade tyvärr somna när jag kom hem och vaknade med ett ryck klockan tre och hade en timme på mig att göra lasagne och göra mig i odrning för träning, hann allting och känner mig duktig! Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem som jobbar över, men som han inte skulle behöva göra om de inte gick en timme tidigare varje dag..de är så typiskt hantverkare:p, så vi kan äta middag tillsammans=)

Imorrn är det fredag och jag längtar redan tills klockan blir halv 12 och jag får helg!=)

Trött

Dagen har gått riktitg segt, eller rättare sagt de fyra timmarna som jag jobbat! Men frukosten är verkligen super på icamaxi! Nybakt bröd, grönsaker och minst tre olika pålägg t.o.m ägg. Det finns även fil med fem olika sorters flingor. Det är som himmlen! Speciellt när man inte bor hemma längre och vi enbart har ost och skinka i kylen...:P
Ännu en dag med städning. MEN usch va äckligt det är i icas hyllor!! kanske dags att ringa aftonbladet! Stor minus till ica!

Hemma nu och bara ta det lugnt och sedan ska jag laga mat, mycket mat. Det blir köttfärssås, gott! Tråkigt att äta själv bara, MrJ ska nämligen jobba över ikväll som det ser ut just nu! Men jag överlever väl:p Mot tränigen senare ikväll!

Måndag

Andra jobbveckan har börjat. De har gått bra, tråkigt i morse men dagen har flyttit på vilket har varit härligt! Känns skönt att vara hemma nu och slutat jobbet:P Kanske det inte är så pjåkigt att börja tidigt...eller? Hmm kanske ändrar mina tankar på onsdag:p

Träningen ikväll som vanligt, ska dock bli riktigt skönt. Tycker faktiskt att det är kul. Härligt med tränare i min ålder, även min bästa vän och sen gymnaster som lär sig och försöker sitt bästa, snart får vi dom dit vi vill, det är dock en bit på vägen, men det kommer=)

Nu ska jag njuta någon timme innan träningen, den enda nackdelen, är trött nu..:p

Jag tycker om..

1. När jag får ligga och mysa med MrJ
2. När min älsling tar hand om mig
3. När mina kära skickar sms bara för att fråga hur det
4. Få ta ett varmt buddelbad själv eller med min älsling
5. När solen lyser..även på hösten och vintern

Helgen

Helgen har varit fartfylld! Saker att göra hela tiden, datan har inte ens varit på, hur ofta hände de?:P
Lördagen var mysig! Började med storhanadling utan att ha bil, otroligt jobbigt. Men sen hem, varmt bubbelbad, god middag och snabbt men trevligt förkrök=)
Sedan var det mot stan för att träffa resen! Efter mycket om och men kom vi tillslut fram till vart vi skulle gå, förstår verkligenn inte hur svårt det kan vara! Att människor kan ha så mycket åsikter! Det slutade iaf med att vi hamnade på the bright. HAHA otroligt mycket har ju förändras, verkligen! Suck! Men kvällen var trevlig och vid halv 3 låg vi helt slut i sängen!

Välbehövd sovmorgon fick MrJ och jag, sedan har vi inte gjort någonting idag! Gick ut en stund och njöt i det härliga vädret med en promenad...annars har vi bara legat i sängen:P Haft lite nostalgi=) Lyssnat på "Sune-band" som vi både somna till:P hehe!

Nu vankas det mot en ny arbetsvecka. Fortfarande lessen över att chefen gjor fel och att jag ska jobba tidigt, men ska lida igenom denna vecka och kanske det blir bra ändå, det blir ju vad jag gör det till, bara negativ just nu!

Infekterat finger!

Mitt nya liv. Jag och mitt finger, den som är infekterat! Den fyller upp mitt liv med sin röda färg och det härliga dunkandet. Varet på morgonen och den konstanta smärtan gör att jag gillar den ännumera! Den följer mig överallt och den glömmer inte bort att påminna mig om att den finns och fortfarande finns kvar och vägrar att lämna mig. Kärleken är helt oförklarig!

Men sanningen är att jag hatar den! Usch! Jag har för mig att när ett infekterat finger väller ur var ska de försvinna, men nej, denna gång är det annorlunda. Fingret måste älska mig. Vägrar att lämna min sida, följt mig nu varje dag på jobbet, inte så kul när varje dag består av upp-plock av varor. Min vardag är fulländad!

De är freeedagsmys!

Äntligen hemma från jobbet, underbart! Dock ringde chefen och jiddra om att jag ska jobba tidigt i fyra veckor!!! Hoppas verkligen de går att ändra, jag har ju gjort planer efter att jobba varannan vecka tidigt och sent, suck! Går ju även miste om mina härliga jobbkompisar, va faan är mitt jobbsproblem! Hoppas på en lösning nu!

Nu väntar jag bara på att MrJ ska komma hem och sedan ska vi göra oss i ordningen för kvällen, de blir en chillkväll hemma hos en kompis=) Supermysigt! Godmat med dricka!

Sommarn är verkligen slut nu...

Det är verkligen galet. Sommaren är verkligen slut och hösten är redan här! Usch, bara en fördel snygga kläder, halsdukar och mycket mycket närhet. Riktigt mys men hatar att gå ut i det kalla, speciellt om solen i skiner.
Känner nu på morgonen när jag åker till jobbet 05.30 att det suger, rök ur munen, kylan tränger genom allt och det är bara så kallt, ingenting roligt alls. Sedan när jsg slutar jobbet är det najs vårväder, vilket är skönt, men mornarna dödar mig! Vill aldrig mer gå upp såhär tidigt i mitt liv!

Tung dag

Tror de var första dagen på jobbet som jag hade "kul":P Tiden gick fort och allt flöt på, superhäligt, det kändes inte segt som de gjort alla andra dagarna! Mycker skönt.
Dock var min babe sjuk idag, gick hem från jobbet med halsont, huvdvärk och snor i näsan..inte så roligt så när jag kom hem från jobbet tog jag hand om honom en studen sedan deckade jag i sängen. Äckligt trött är jag. Helt sjuk vecka har det varit och über skönt ska det bli med helg. Längtar redan, så sova och njuta med min älskling som tur nog mår bättre nu efter lite ibumetin och många sovtimmar:p

Träningen gick super, men nu lockar sängen...bara sova nu, tidigt och hoppas jag vaknar pigg och fräsh:p

Ledig dag

Efter jobbet ärjag verkligen helt död. Superskönt att inte ha någonting att göra nu ikväll. Ingen träningen, ingenting. Nu ska jag njuta:p Ligger redan i sängen med laptopen på magen och TVn på, kan det bli mycket bättre? Jo..just åt precis den överblivna pizzan från igår! Nu väntar jag bara på att min älslking ska komma hem! Sedan är kvällen fullbordad!

Efter jobbet gick jag även på en snabb intervjua på ett lekland i skärholmen. De ville verkligen anställa mig direkt=) Men de kunde bara erbjuda deltid just nu och de har jag ju redan och timlönen var mycket sämre. Men efter nyår ska de anställa två på heltid och hon tyckte jag passa perfekt eftersom man kommer ha "lektioner/kurser" med typ gympa eller dans och jag är ju redan gympatränare, så det kan ju inte bli mycket bättre=) Vi får väl se vad som händer. Vill inte ha deltid utan är nu ute efter heltid, med hyfsad lön, minst 100:-/timmen, girigt? Nej, tjänar mer än de just nu!

Ni äger!

Fattar aldrig hur jag kommer att orka med att gå upp så tidigt varje dag. Känner mig duktig, och är helt förtrollad över hur ni hantverkar gör de i flera år, varje dag! De krävs massor. Ett poäng till er=)

Gick även på bowlingen idag, de gick bra, börja få till allt igen...iaf så de känns lite bättre. Och jag som skulle satsa...usch vi ser ju hur illa de gick, och jag kommer verkligen inte ha orka för de senare heller. Även där ett plus poäng till er som verkligen kämpar och satsar på eran sport!

Själv ska jag njuta av vuxenlivet och äta popcorn och vänta och längta tills hellskitchen börjar:D

Att vara inhyrd

Andra dagen på jobbet bestod av städning. Kul! De ger oss inhyrde de tråkiga jobbet och har sedan maga att gnälla på att vi jobbar sakta! Man hinner inte så mycket på 4 timmar, speciellt när vi måste ta deras raster! Usch, otacksamma människor!
Vi har iaf plockat av hyllor, torkat av (jävligt mycket damm!!!) och sedan in med alla saker igen + att torka av dom, ingenting man gör sådär, speciellt inte när man håller på med glassflaskor...eller de kanske är bättre att hälften ligger på golvet!
Bättre dag imorgon hoppas jag=) Frågan är bara hur mycket jag kommer orka, inte kul när klockan ringer 04.45! Beundran till alla er hantverkare!

Nu ska jag försöka slappna av, kanske sova lite, ikväll blir det träning! Hoppas jag orkar...

Det är ljust nu, riktigt ljust!

JAAA! Vi får ha lägenheten en månad till! WEHO! Heeelt underbart!!! Gud så sköönt!

Mer kunde jag väl knappt önska mig, få bo en månad till! Så nu alla där ute som inte har kommit och hälsat på än, nu är ni mer än välkomna! Troligen för på lördag för ni som är intresserade!:P hehe

De börjar ljusna!

När jag kom hem från jobbet mötes jag av mycket mycket bra nyhet! Vi kankse få bo kvar en månad till och jag är överlycklig. Jag vill verkligen, så gärna!
Tjejen som köpt lägenheten kan nämligen inte flytta in förrän första november så om att gå bra, låter positivt, så får vi bo en månad till, d.v.s fram till 20 oktober! weho! Nu håller vi alla tummarna för mig! Eller oss kankse jag ska säga:P Min älskling och jag <3

Första dagen

Första dagen avklarad på jobbet och det känns underbart att vara hemma och redan hunnit laga mat för veckan:P Gjorde korvstroganoff, blev supergott fast vi inte har mycket kryddor (salt och peppar) men med lite list fixade jag de på annat sätt;) Så nu har vi en middag och minst två matlådor:p Flytta hemifrån betyder planering!:P

De tråkiga dock med jobbet är att det verkar som om vi enbart ska göra plocka, d.v.s plocka upp varor, vilket är superjobbigt och tråligt, mycket tur att dagarna inta är längre än 4.5 timmar:p Då står jag iaf ut:p

Strax dags att dra på träning! Ett tufft jobb. 25 stycken småflickor i 9års åldern är nästan det värsta som finns. Men vi ska allt få pli på dom hoppas jag:p hihi

Ut på nya äventyr med nya kläder!

Utgång ikväll då! Vi börjar på nivå och sedan får vi se vad som händer, kvällen tar oss dit den vill. Dock ska vi vara hemma tidigt, bowlinghallen 09 imorrn... Första bowlingmatchen, det kommer ju gå toppen med 0 träning!
Hoppas på en trevlig kväll ute=) Asjobbigt dock att bussarna i innestan inte går som vanligt, men de går säkert bra ändå!
Mot stan och en dunder kväll!

Sista helgen

Nu är det sista helgen i lägenheten! Nästa helg flyttar vi hem eller nej! Det verkar som om vi har en lägenhet i hässelby=) Den ska vi titta på imorgon=) Dock är det inge vidare att bo där p.g.a mitt jobb och träningar. Men det lockar verkligen, kanske vi är där ett tag iaf. Vill inte flyttar hem!

Riktig sovmorgon fick vi idag iaf=) Vaknade vid 12 och insåg att våran tvätttid börjar, oops:P Men nu är de klart och vi ska springa ner och torka allt nu.
För att utnyttja sista helgen blir det utgång ikväll! Fast en lugn=) En chillkväll på någon bar, ej club:P Jag ska ju vara i bowlinghallen 9 imorrn så:P Men kankse lite för härhemma iaf, riktigt mys kommer det att bli=)

Om någon har ett bra kycklingrecept, så hör av er, annars blir vår middag mycket mycket svår:p

Jag fick nog priset istället:p

Precis som mig själv somnade nu MrJ efter maten och lite massage och kli i håret. De blev jag som diska upp och plockade upp alla hans ny inköp:p Nog märks det att vi fått våran första lön, hehe=)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske glo lite på repris av bigbrother:P Känner mig pigg nu...jag har ju redan pn:p Hmm..ska nog se till att väcka mig darling nu!

I kassan med lila och grått hår

Första dagen med det nya håret gick helt okej. Fick faktiskt två kommentarer om att de va grymt snyggt. Dock var en otroligt mysko och den andra bög:P Det säger kanske mer än mitt hår:p

Efter tre dagar av hårt slit visar verkligen kroppen de. När jag kom hem väntade ett varmt bad och en barcadribreezer och sedan sängen med ett uppvaknade till färdig middag. Jag måste nog ha världens bästa pojkvän=)....han får nog första priset om han diskar ikväll oxå;)

Kvällen ägnas åt TV, morötter med dip, säkerligen chips, popcorn och cooola också:P

Dagen efter

Det positiva med gårdagen var allt ompysslande. Att få bli sminkad och styalad, kände mig verkligen som en prinsessa då, superkul. Men inte lika kul när jag kommer hem och inser efter en lång dag i förnekelse hur jag se ut ihåret. Mot badkaret och mycket balsam. Ska försöka få in mobilbilderna så får ni se på eran underbara nya Tessan.

Hoppas bara inte jobbet ratar mig nu p.g.a hårfärgen, ska ju trots allt sitta i kassan hela dagen idag på ica..inne i stan! Med ett glatt hurmör och självförtroendet på topp...not...kommer detta gå galant!

Det är äntligen helg! Najs med sovmorgon! Äntligen lite tid för mig och min älskling att njuta. Vart två hektiska dagar nu!

Hårmodell för Matrix

igår blev det inpuls besök på stan och Matrix. Via MrJs kompis E så fick jag lite tips om att vara hårmodell. Vilket jag tyckte lät kul och spännande.
Ringde upp dom och de ville ha in mig på en gång. Så vid 8 igår kväll åkte jag mot stan, som tur fick jag syrran som sällskap och chufför=) När vi väl kom dit fick vi vänta i två timmar, kändes skit eftersom vi stressa dit... Sen var det dags för mig och omg säger jag bara. Just nu känner jag mig som en förortskärring i USA. Jag har lila och grått hår!
De började med att bleka mitt hår, sedan i med blåbärochmjölk färg i hårbotten och ännu en blekning i topparna för att få bort det gula.
Jag kommer säkert att se asgrym ut ikväll när det är visnig. Kommer ha världens största hår med en mega tira full med döskallar i håret. Och inte nog med de så ska jag gå in först! Jaa detta känns ju toppen:P Hhaha, jag hoppas på det bästa.

Känns bara tråkigt med mitt hår. Men blåbärs färgen ska försvinna med ett antal tvättar och bli "blont" enligt dom och engligt mig grått, de är ju den färgen jag har nu! Syrran påstår att jag har askblond, ni får ju välja själva när ni ser mig;)
Men vi får se hur de blir efter ett antal tvättar:P Kommer ju behöva tvätta de minst tre gången i natt bara när jag kommer hem, mitt hår kommer ju vara fullt med hårspray och tupering. Ska försöka fota med mobilen!

Det börjar ljusna nu!

Riktigt lesden var jag när jag vakna imorse, inget jobb idag heller och inte blev det bättre när det första som händer när jag slår på datorn är Marcus som undrar och chefen ringt mig också ang ett fyra veckors jobb! Blev så arg att han får erbjudande som ligger hemma med pencilin och inte jag.
Men han fick mig då att ringa chefen och fråga varför jag inte fått något jobb på senaste tiden. och tydligen håller de på med varssel och min chef slutar jobba idag, men blev ändå inbokad på samma fyra veckors jobb så det känns bra=)
Jag måste verkligen bli modigare och våga!
Så jag jobbar varannan vecka tidigt och varannan vecka sent! Alltså 07-11.30 och 16-20.30. Tycker om fasta tider!

Vad gör man på sin ledighet?

Jaaa, vad ska man göra när man är ledig? Hmm, jag börjar verkligen tröttna på att sova ut och bara slappa. Även om det låter underbart så tröttnar man på de efter ett antal dagar och speciellt eftersom jag hela tiden är ensam, suck. Jag måste verkligen kommer på någonting annat att göra, kanske börja träna? Simma kanske, men hur kul är det själv? Usch va sorlig jag känner mig:P Tror det är dags att titta runt på lite andra jobb också.. Illa men sant, att jobba på helgen när min älskling är ledig lockar inte..




Tisdag

Tur att man flytta hemifrån, där hemma håller de nu på att få fiber, d.v.s det ser förjävligt ut och en massa polacker springer runt i lägenheten. Mycket tur också att de är klara idag, så de är rent och fint när vi flyttar hem igen nästa helg, 19e. Tråkigt, men sant. Kanske även har en till lägenhet på g, hoppas fortfarande på det bästa=)

Idag har jag inte fått något jobb heller, det känns verkligen som om jag säger nej till något jobb, gjort EN gång, så får man inget jobb på ett antal dagar och sen när helgen kommer tycker de at man ska jobba fre, lör och sön! När alla andra är lediga. Eller är det bara jag som inbillar mig?

Idag blir det även min första bowlingträning, mycket lustigt att se hur det kommer gå, inte spelat sedan i maj? Något sånt iaf:P Och nu längre kommer det inte finnas träningstisdag, eftersom gymnastiken nu är på måndagar och torsdag, sköönt=)

Ny vecka

Jaha då va helgen slut och ny vecka är här. Det är första gången jag har ångest. Riktigt skolångest. Hmm..ingen aning varför, men jag gillar det inte. Usch!

Inge jobb idag så det blir en slapp dag=) Träning ikväll, de är väl de som händer. Känner inte alls för någonting, jävla ångest!

Söööndag

Gårdagen var hur mysig som helst. Riktigt gott och otroligt mycket mat. Nästan helt galet, aldrig sett större lövbiff, inte undra på att de kallas för elefantöra:P Singlar var inte heller så pjåkig, konstig konsestens men de gick att äta och vi kom därifrån mätta och belåtna. Efter det tog vi en lång promenad i stan och myste, MrJ dregla även över en massa bilar, otroligt många ute igår, ett antal mustanger=)
Efter det hitta vi utestället där vi träffades på riktigt första gången, Citykrogen=) De blev en riktigt speciell känslan och där satt vi och tog en öl och fick sällskap av jimmy med vänner=) Kvällen var verkligen lyckad!

Idag har vi tagit en mys dag. Inte gjort någonting förräns nu, och då har vi verkligen gjort något. Städat hela lägenheten och nu håller vi på nere i tvättstugan! Det blir även lasagne ikväll, mums=)

Franskt

Nu: Mot sniglar, vin och myskväll. Eller vad är det mer som är franskt? Hmm..detta blir en upplevelse, tur att donken finns till hands om det smaker pyton men det hoppas och tror jag inte!

Det är inte varje kväll man får klä upp sig och unna sig lite, hehe, hmm, hoppas på en dunder kväll=)





8 månader

Dagen börjades tidig. Jobb i Ösmo kl 07.30 vilket innebar att jag var tvungen att åka 06 hemifrån, helt galet för en lördag, men slutade vi två och kan nu njuta av resten av dagen/kvällen.
Idag är det den 5 september vilker betyder att jag och MrJ har varit tillsammans i 8 månader=) Detta ska vi fira med att gå ut och käka på ett franskt ställe, även detta en studentpresent som vi fått=) Det kommer bli riktigt mysigt och kul att få lyxa till sig lite=)

När jag kom hem från jobbet tog jag och MrJ ett härligt skumbad med varsin barcardibreezer/coorna, haha det kändes vuxet men verkligen hur mysigt som helst. Nu ska vi strax börja göra oss i ordning och sedan lyxa ännumera=)

Tillbaka i skolan igen då..:P

Inget jobb idag heller... Så nu sitter jag i skolan igen istället för att fixa och trixa lite med min data. Segt bara att min lärare..lr ex lärare kanske jag ska säga...inte kommer förrän om en timme:p Men får väl stå ut, någonting man är van vid iaf i den här skolan.
Inte började dagen bättre på skolan när man möts av dryga ettor, tur verkligen att jag inte går kvar längre, skulle få riktigta utbrott! Eftersom jag tagit studenten kommer jag ju inte in på media, min hemvist, vi lämnade ju tillbaka våra blipar. Knackar då på dörren för att få komma in och möts av "Här kör vi med blip"..åhh idiot, gav svaret "nej inte när man tagit studenten!" Stum blev bitchen då, klara verkligen inte av såna människor!

Nada kommer väl hända idag, men kvällen blir mys som alltid. Längtat efter tacos så länge så de blir smarrigt med det ikväll, även skönt att MrJ slutar redan klockan 15 idag, hoppas det blir så=)

Hur ska det gå?

Första fristående träningen för min del var en mardröm! Någonting måste varit fel för tjejerna var inte alls koncentrerade eller så var det någonting annat som spökade. Tränings kändes verkligen inte bra, mer som kaos. Hoppas verkligen inte tjejerna kände så utan bara vi tränare. Men det blir säkert bättre med tiden hoppas jag=)

Nu har jag och min älskling precis ätit en god måltid, chicken nuggets, oslagbart:P Kvällen underhålls med godis och popcorn framför tv, supermys=)

För- och nackdel med ledig dag

Nu har jag haft två lediga dagar från jobbet, visst är det skönt men...

Jobb Vs Ledig:
1. Sovmorgon. Ett plus ledighet. Någonting varje människa avgudar, att få ligga i sängen tills man känner sig redo för att gå upp. Dock kan jag ju få jobb på eftermiddagen, men måste ju vara tillgängligt 07-11.
2. Tiden. Ett plus jobb. Att vara hemma hela dagarna utan att göra någonting kan vara riktigt segt. Det går ingenting på TV efter en timme är t.o.m datan tråkig.. När jag jobbar går tiden fort och jag har alltid någonting att göra.
3. Pengar. Ett plus jobb. Samtidigt kännner du dej nöjd för att utdfört någonting bra, det är precis som att gå och träna. Sen är det inte pjåkig när lönen kommer in på kontot, man känner sig verkligen som kung i baren!
4. Trötthet. Inget till vardera. Att bara vara hemma en dag eller två gör en riktigt seg. Nästan skönare att jobb för då är man mer trött. Fast inte så kul att bara komma hem och somna, då går man mist om allt mys, men ett långt varmt bad med MrJ är inte heller alltid fel;)
5. Mat. Ett plus ledighet. Pga mitt jobb så är man alltid ny på ett ställe, inte de bästa jag vet men de är bara så jag kan utvecklas på den sidan. Att ha med sig matlåda är svårt, inte alltid man kan laga så mycket mat dagen innan, speciellt om man äter stekt falukorv. Så mat på jobbet är ett "hinder" och om jag inte jobbar kan jag laga godare mat och den är klar i bra tid.

Jobbigast att vara ledig är även ensamheten. Inget kul när alla går i skolan eller jobbar. De är rätt ensamt. Hoppas på jobb imorrn, gillar passen 12-16 även 12-18 går bra. Då slipper man oftast matpausen och det är mitt på dagen, vilket ger sovmorgon och jag kommer hem en bra tid!

Ledig igen=)

Gårdagen var helt okej. Hände inte så mycket eftersom vi inte kunde följa med ut och ändå var vi hemma halv 12! Lika bra det.

Idag är jag ledig igen skönt, har tagit ett välbehövt bad och känner mig superren:p haha, skönt var det iaf. Ikväll är det dags för träning, min första friståendeträning med den nya gruppen, det ska bli kul att se hur duktiga tjejerna är. Det är en stor skillnad på gruppen jag har nu och den jag hade. Det är 25 tjejer mellan 8 och 10 år, jämfört med 15 tjejer i åldern 9 och 12 år. Även kunsakpsnivån är lägre nu, känns både bra och dåligt. Kul att träna svårare saker men även roligt att få påverka tjejerna ibörjan som sedan kommer leda till perfekta övningar:p
Annars sblir det abra mys ikväll med min älskling! Super=)

Hemåt igen

Jaha nu är lägenheten såld och om vi har tur får vi bo kvar tills den 20e iaf.. Konstigt datum att flytta in, men två veckor till skulle jag vilja ha. Sedan tänker jag inte heller betala hyra för mindre än en månda! Åhh...vill inte flytta hem igen. Kanske ska hoppas på E och lägenheten på lidingö....långt bort och inte nära till någonting, men kanske är det värt de och slippa på bo hemma, vi får väl se.

Idag blir det inge jobb, jobbade ju dubbelt i går så den här dagen behöver jag. Sov gärnet inatt, var helt galet trött.
Ikväll verkar de bli party, lr rättare sagt överraskningsfest...hmm, kanske inte så bra när MrJ ska upp 5 dagen efter men vi får väl se till att vara hemma i tid:p

Jobb hela dagen

Inventeringer gick bra idag, var klara redan kl 08 men då ville människan hitta på en massa nytt arbete och det slutade med att vi plockade upp deras varor och tre naglar brytna. Tycker inte alls om att plocka upp varor, de är tråkigt.
Ska även jobba ikväll 15-21, fast nu kassa, Yes.....fast blit lite nervös för de är ica maxi, mycket annorlunda än ica nära liksom:P Men hoppas på det bästa:p

Nu ska jag bara njuta hemma medans jag saknar min älskling, inte träffa honom på heela dagen/kvällen!

RSS 2.0