Tidig morgon

Haft en tung dag idag. Tycker verkligen inte om att plocka upp varor, speciellt inte när värsta leveransen kom på morgonen..men ska inte säga att det är den jobbigast dagen i mitt liv för imorgon ska jag inventera och börjar 05.45! Vilken betyder att jag ska upp 04.00 imorrn och det är nu dags för att gå och lägga sig! Helt galet, men väldigt skönt att sluta klockan 10...--> hem och sova igen efter de!

imorgon får vi äntligen flytta hem igen, men ingen aning för hur länge. Blir det inte mer än vecka så dör jag..vill verkligen inte flytta hem! Trivs så bra. Håll tummarna för mig!

Jobbjobb

Lördagen var nästan hemsk! Aldrig varit så trott i mitt liv! Jobbet gick bra, hade energi då men när jag går hem kunde jag inte ens krama MrJs hand. Aldrig varit så trött! Orkade ingenting! Nästan läskigt att man kan vara så trött.
Jobbade även idag, ica i aspudden! Så härligt, nära och bra=) Allting går super, härligt med ob oxå, 220 spänn/timmen tackar man inte nej till, nejnej. Har en härligt känsla ikroppen, känner mig så nöjd med de jag utfört. Än så länge är det fortfarande kul att jobb, jobb leder över skolan:p

Imorrn är det första dagen jag kommer jobba heldag. 08-17! Det blir ett test! Plock-kurs är det också! På tisdag är det inveteringsdags, ser inte framemot det! 05.45-10! Galet tidigt men skönt att sluta sen, hela dagen kvar!

Utgången

Ett jäkla stress var det i fredags. Först städa hela lägenheten för visningen, sedan hem med alla saker för helgen, mot tränar kickoffen och efter de stressa till J för att göra oss i ordning för kvällen.
Kvällen var helt okej, royal var inte det bästa, men okej, dyrt och dåligt dansgolv, men är det mesta gratis så funkar det jue ;) Superskön uteplats iaf=) Kvällen avslutades på donken som vanligt och i sängen låg vi kl 05! Jag som jobbade dagen efter oxå. Pluspoäng tills mig!

Hemåt igen

Nu är jag städat hela lägenheten för visningen! usch, inte alls kul att packa ner för att bo hemma under helgen! Jobbigt är det också:p Men nu är det gjort och på måndag är vi tillbaka igen=)

Fullspäckad helg är det. Vid halv 6 ska jag på tränar kick-off och direkt efter det hem till J göra oss i ordning och sedan göra stan osäker:P haha, nästan iaf. Vi ska till royal garden, hoppas på en dunder kväll:P
Grabbarna ska leka fina och komma dit i limo:p Rolig upplevelse!

Nu ska de sista finputsat och sedan mot skärholmen!

Visning till helgen

Haha, jag och MrJ som inhandlat så mycket mat och nu kommer vi inte äta den. Ska vara barnvakt ikväll (gratis mat), fredag tränar kickoff (gratis mat), lördag käkar vi tillsammans och söndag äter vi hemma:p Eftersom att det ska vara visning på vår lägenhet söndag och måndag kommer vi bo hemma hos mina föräldrar=)
Inte mycket till storhandling den närmsta veckan=)

Helgen blir späckad med party. Hockeypojkar party på fredag på Royal Garden:P och sedan blir det utgång även på lördags fast då med alla mina vänner:P Riktit mys, med för hemma hos mig och sedan får kvällen ta oss dit den vill. Någon som har något bra förslag?=)

Lite stressad blir jag dock! Så mycket som händer och vi ska hinna städa lägenheten innan visningen. Suck! Blir lite småstädning då och då och hoppas att de räcker. Lägenhetsägarna ska ju hålla på och fixa en massa saker på lördag, måla och lacka mm så de känns som om det kommer vara lika smutsigt då igen. Men det blir bra.
Nu ska jag njua lite och vänta på min älskling, vill att han kommer hem nu!<3

Tvätt, tvätt

Inte det roligast må jag säga! Att kalsonger kan ta sån tid för att torka. T.o.m t-shirtar gick fortare. Gav upp tillslut efter att de vart inne i torkskåpet i över en timme. De får ha sina fuktiga fläckar:P Nästan en fett tjocktröja gick fortare, dock lite fuktiga fläcktar på den med:p Men annars gick min debut i tvätstugan hela bra, gillar dock inte att de är så mörkt när man kommer ner. ingen aning vad jag kan stötta på!

Vädret har ju inte blivit bättre, men de stör mig inte, då slipper jag ångesten för att gå ut. Men om det bara kunde vara bättre saker på TV. Riktigt utråkad blir jag. Hoppas på jobb imorrn! Kul att få se hur mycket jag klara av och få göra någonting på dagarna=)

Nu börjar väntan på att MrJ ska komma hem! Sedan blir det middag, äckliga köttbullar:p, och sen mys hela kvällen=)

Vart tog sommaren vägen?

hmm...många har säkert redan undrat men nu jäklar blir jag tokig. Jag vakna t.o.m i morse av regnet, hur ofta händer de? Och det ska fortsätta hela dagen! Tänker sommaren bara försvinna nu? Känns som om den knappt kom, de var en period där innan studenten men sen bara NEJ totalt borta. Mycket tråkigt, ingen sommar i år!

Min vardag är inte den roligast. Väntan på samtal med jobb är inte så roligt. Jag går upp tidigt/ligger iaf halvvaken i sängen men icke kommer det något samtal. När ska det komma igång? Jag vet att jag ska på jobb nästa tisdag, då jag börjar 05.45, helt galet, ingen kan slå mig den dagen, har ens tuben börjat gå kl 05? hmm..
Men antar väl efter att jag gått plock-kurs och gjort mitt första jobb nästa tisdag kommer de igång. Hoppas bara inte att de smäller igång i helgen, även om det är grymt betalt!

Om ingen samtal kommer fram till 12 ska jag ner i tvättstugan själv. SJÄLV! usch! Känns inge vidare, gillar inte källor, men måste nu, alla min darlings kläder börjar ta slut. Eller d.v.s alla hans strumpor och kalsonger som han byter varje dag:P Svettiga hantverkare:P

Redan dags

Även fast vi nu knappt har bott här i en vecka, imorrn har vi gjort de. Så är det snart dags att flytta hem igen. Nu till helgen är det visning på vår lägenhet (kom inte:P) och sedan är det bara att vänta. Lägger ingen de priset som de vill ha för lägenheten kommer de inte sälja, jag hoppas verkligen att de står på sig. Trivs så bra här och vill bo kvar. Enda nackdelen är att OM vi nu får bo kvar (om gud vill de) måste vi stå ut med et stambyte! Jag har redan varit med om ett och det är inte kul! Fast de kan vara värt att flytta hem tre veckor för att få ha lägenheten i ett år. Vill verkligen!






Skola vs Jobb

Hmm...var egentligen för- och nackdelarna med skola vs jobb. Låt oss se:

1. Tidiga mornar. Ett plus till jobb, tusen gånger mer värt när man vet om att du får pengar för att gå upp klockan 06.
2. Helger. Ett plus till jobb. Men enbart om du inte har ångst inför ditt jobb. För mig är det underbart aldrig mer behöva känna ångesen för skolan, läxor, inlämningar lr prov!
3. Ledighet. Ett plus till skola. Skolloven kommer jag verkligen sakna. Tror verkligen att alla människor behöver de breaken i vardagen.
4. Kvällar. Ett plus till jobb. Läxor finns inte längre tack! Även om jag nu måste laga mat, diska, städa mm själv, men hallå, de fick jag ju även göra när jag gick i skolan, fast inte lika mycket, men nu är vi inte fyra personer heller, utan bara två, så disken är minimal.
5. Ekonomi. Ett plus till jobb. Visst det kommer med ansvar, men vad väljer du, 1050:- i månaden eller 10 000:-? Med tanke på allt jobb i skolan som du gör och sedan ändå inte kan njuta av livet. Med jobb kan du unna dej något och samtidigt äta ute och ha pengar kvar på kontot.

Ställning: Skola Vs Jobb 1-4
Hmm..tror ni min inställning kommer ändra sig efter jul? Har ju bara levt "vuxen" knappt en månad. Men än så läänge känns det bra och jag njuter så länge jag kan. Dock förstörs det mesta när jag och MrJ säkerligen måste flytta hem igen...

Den satans zorbingen

Nej min upplevelse av zorbing var inte bra! Otur som åkt framlänges första gången och kom ner med världens huvdvärk. Men trots detta bjuder jag självklart på lite bilder från upplevelsen!



Vänta på samtal

Nu när kursen är över är det bara för mig att vänta på att mobilen ska ringa och åka iväg vart de nu sänder i väg mig:P Lite segt blir de eftersom dagarna inte går att planera, men för mig funkar det. Än så läänge iaf=) Får väl se om det blir något jobb för mig idag.
Annars ska jag försöka göra lite nytta idag. Skulle behöva tvätta men vet inte om jag vill gå ner i tvättstugan själv:p Tycker inte om källare, nej, Annars kanske jag dammsuger här hemma, de behövs också och ja, de kan jag göra själv:p Sköönt med liten lägenhet, det går fort och inte många utrymmen att få rena. Perfa! Annars kommer jag väl bara degga...:p

PrisonBreak avslutning

Jaha, då var en era slut. Nej. Aldrig mer kommer vi ägna våra måndagskvällar framför vårat älskade pb. Tråkigt. Men ett bättre slut kunde det iaf inte bli. Nöjd. Bättre kunde det inte bli, soligt och bra..precis så som det ska vara. Inget utdraget som Lost, utan författaren kunde avsluta sin historia som han/hon kom på för början. En tanke från början till slut. En genomtänkt serie som jag är glad över att få upplevt:p Mycket bra och jag är mycket nöjd och glad. Popcornen till gjorde ju även sitt;)

Pengar på kontot!

Första dagen gick super! Redan lärt mig koden för banan och gullök:p haha. Skillnaden nu är att jag har fått mycket större respekt för kassabiträderna, så lätt är inte jobbet som man kan tro. Tusen saker att tänka på och kunna alla koder är grymt! Hoppas jag kommer palla att jobba som dehär nu ett antal månader iaf. Ska väl snart börja söka efter någonting på heltid:P MrJ fick även sin första lön idag, 11 000:- rikare! weho!

Nu börjar bara den stora väntan och att alltid vara redo, det är som att bli scout! Varje dag ska jag vara tillgänglig, vilket betyder: inga planerad dagar och inga sovmornar. Vara vaken varje dag klockan 8. Kanske inte så mycket att klaga på egentligen.

Kassakurs

Nu ska jag springa ner till bussen och bege mig mot Sundbyberg för min första dag på jobbet. Ska börja med att gå en kassakurs på ica supermarket därt! Hoppas på det bästa, lite nervös! Tur att jag har min jobbkompis Marcus;)

Lyckad helg=)

Helgen blev riktigt mys. Sköönt att få sova ut tillsammans för första gången och inte behöva stressa till jobb.
Kräftskivan blev mycket lyckad, med många skratt, kräftor och snappsvisor. 5-kampen satt riktigt fint, kul att göra någonting annorlunda=)
Idag blev äntligen våra studentpresent av, zorbing. Inte ALLS så kul som jag hade hoppas på. Jag blev riktigt besviken! Hade även otur att få alla smällar i första rullet så huvudvärken kom som ett spjut. Och eftersom jag inte njöt av rullet gav jag andra rullningen till min syster som skrattade hela vägen ner, tur de! Även MrJ gillad upplevelsen. Kanske bara jag som är konstigt lr hade maximal otur...?

Våran andra storhandling blev av idag:P Dock blev vi inte lika rånad denna gång. Men nu har vi iaf mat för ett antal veckor! Sköönt! Efter alla handling, ja man blir utmattad av de, åkte vi hem till min syster och käkade middag. Bra söndagsmys=) Efter de var det planeringsmöte (igen) med jumpan, där minst 50% bestod av skvaller, men vad som man förvänta sig av fyra tjejer varav en vart i asien hela sommaren och lite till?=)

Allt som allt har det vart en sköön helg=) Hoppas man inte blir för hemmastadd bara, vi kankse måste flytta hem igen....

Heeelg

Helgen har äntligen kommit. Lugn kväll ikväll med mys. Ska bli riktigt skönt, även att få sova ut med min älskling=)
Imorrn är det dags för kräftskiva med 5-kamp:p haha, inte gjort det på evigeheter, men de blir najs. Kanske det kan komma upp lite bilder snart också, börjar verkligen bli tomt på den fronten:P
Blir en mysig kräftskiva med familjen. Speciellt när kräftorna är grattis:p galet hur dyrt de är:p

Söndag blir det äntligen dags för zorbingen som vi missad förra gången. Hoppas det bli kul, dock inte alls lika taggad som sist.. Tråkigt, men hoppas det blir skojj=)

Nuj väntar jag bara på att min älskling ska komma hem, han borde vara hemma om en timme. Läängtar<3

Vill ha helg!

Allting gick super idag=) Det var jag och en kille till, Marcus. Vi fick skriva på en massa papper och hämta ut en massa kläder. Trevlig pojk dedär. Eftersom vi båda är nya och inte har några erfarenheter:P så kommer vi att göra de mesta tillsammans i början=) Vi ska på kurs nästa vecka, lära oss kassa och sedan är vårat första jobb inbokat 1 september:P Börjar då 05.45 så Haha och lustigt nog så har M gått kärrtorps gymnasium och känner personer som jag gått grundskolan med och även andra jag umgås med nu:p Han har t.o.m J på facebook, hur liten är världen egentligen?:P

Lite ångest för det fina vädret, jovisst, men orkar inte vara ute själv. Precis käkat nu och tittar på TV. Känns som jag just nu bara vill ha helg, få sova ut med min älskling och äta frukost tillsammas. Sånt man värdesätter nu när han försvinner halv 6 varje morgon.

Äntligen!

Åhh! Hela dagen utan internet! Besvikelse, men vad hade jag förväntat mig? Nu fick vi ladda våran månadsgrejj fast vi redan betalt för internet hela kvällen! Känns lite surt, men skönt att internet fungerar nu igen. Efter lite pill!

Äntligen har alla klädsäcker försvunnit från golvet nu. Allting har fått sin plats så nu kan njutheten börja!

Imorrn ska jag mot vreten och skriva på kontraktet för mitt nya jobb. Weho! Spännande och se vilka fler som är där, ålder och ifall de är tjejer lr killar. Hoppas jag inte börjar jobba förrän på måndag, så jag kan få helgen till godo.
Lördag blir det kräftskiva med familjen, mums=) Sedan på söndag ska jag och MrJ äntligen få uppleva våran upplevelse som jag fick på studenten. Vi ska zorba! Hoppas på en lyckad gång denna dag, ingen sjuka nu! Vill verkligen inte vänta till våren.

Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem med godiset som han sprang ut för att köpa, och sedan blir det en myskväll fram TVn och "So you think you can dance".

Första natten avklarad

Nu börjar vi komma igång här hemma. Kläder börja få sin plats, TVbox och DVD inkopplad. Till helgen kommer nog allting vara klart, orkar inte så mycket, vill bara njuta=)
Men jag har hittat en brist med lägenheten! Äckligt ljust är det på kvällen och morgonen. Otur som vi har går ju solen upp på vår sida och eftersom vi bor längst ner lyser morgon solen vackert in. Så när MrJ går upp vid 05 är jag halv vaken tills han går och sedan är det nästan omöjligt att somna om, imorse tog det minst 45 minuter! Till kvällen är det jag som hänger upp en filt!

Dagen består inte av mycket mer än pyssel. Resten av kläderna ska in, handla bredband (detta går ut 20.00 kväll) hämta lite små saker hemifrån.
Annars sitter jag bara och njuter i soffan framför TVn=)

2700 kronor fattigare

Nu äntligen har vi kommit till rätta i våran lägenhet. Ätit våran första måltid, duschat, gått på toa och legat i sängen för första gången! Känns toppen=) Helt själva, ingen annan att tänka på och vi kan gå hur nakna som helst! Kan det bli så mycket bättre?

Idag har min kära syster varit så snäll och skjutsat runt mig. Vi var först på coop och handlade mat och sedan hjälpte hon mig att köra över alla kläder till lägenheten, nu behöver vi bara få in allt i garderoben.
Vuxenlivet är snabbt igång, första dagen och vi är redan 2700 kronor fattigare. De är mat, busskort till MrJ och bredband (dock enbart bredbandet, för att ha internet tillkommer 250:-/månad!).

Just nu sitter vi och njuter framför TVn och myser med popcorn och cola. Bättre än detta blir det när vi båda får våran första lön!

jasså...

...de va träning ikväll också..
Hmm..den får väl allt se om en blir av. Verken lust lr ork för den. Får se hur dagen utspelar sig.

Nu på morgonen blir det lite chill, väntar på att syrran ska komma sedan bär det av på nya äventyr. Matlistan är skriven...lååång..allt nerpackat så nu ska jag käka lite och bara vänta. Om jag ändå hade både bil och körkort. Vore det mycket lättare, inte behöva vara beroende av andra.

Dagen blir tuff, morgondagen blir superhärlig. Då hoppas jag att allting är på plats!

Fullrulle imorgon

Imorrn börjar äntligen det roliga. Men även då pengarna från kontot försvinner:P
Fotografen ska vara i lägenheten fram till klockan 12 sedan får vi äntligen tillgång till den. Innan dess hoppas jag att syrran och jag kan åka och storhandla=) Sen har jag hela dagen framför mig med sysslor. Riktig hemmafru blir jag i en vecka, sedan börjar jag äntligen jobba! Känns toppen. Fått jobb på ett bemaningsföretag och är garanterad 20 timmar/vecka!
Annars kommer jag plocka upp alla kläder och ha maten klar när min älskling kommer hem. Snacka om att min vardag ändras snabbt. Igår var jag barn, imorrn hemmafru och om en vecka arbetskvinna.

Nu när jag fått jobb kan jag och MrJ äntligen börjar leta efter en "riktig" lägenhet, som vi kan få bo i längre än 3 månader. Men att hitta lägenhet är nog svårare än att få jobb. Speciellt om man tittar på bostadsförmedlingen, svårt att konkurrera med folk som stått i kö sedan 1996. Hmm..får ta en närmre titt på dedär!

Nu är det dags för PrisonBreak, näst sista avsnittet, jag som tyckte att förra avsnittet var bra, ett bra och fint slut, kanske lite snabbt. Men vad satan hade de tänkt ska hända nu? Hmm..får väl svar på min fråga nu!

Skooolan?

Nu har det ständigt tjatet som skolan börjat igen för alla som inte uppnått det härliga att ha fått slut på de. Hur länge ska detta hålla på? Jaja, skolan börjar igen och de kommer den att göra några år till för er. Sen kommer ni sakna att ha hösten planerad för er. Då står ni där och vet inte vad ni ska göra. Så snackat borde ändras och handla om oss som inte har skolan att gå tillbaka till. Det är hos oss som förändringarna kommer. Tre saker saknar jag med skolan. Inte behöva tänka på vad man ska göra, loven och 1000 spänn som kommer in på kontot varje måndag. Resten är jag glad över att slippa ;)=)


Äntligen måndag!

Helgen gick snabbt förbi! Kräftskivan blev lyckad och det var hur mysigt som helst! Lite tragiskt att jag och MrJ åkte hem vid 01.20 och var hemma 02:40! inte ens värt de!
Sen var det bara att gå upp på lördagen, bege sig mot landet och 50 års festen. En lugn tillställning blev det med mycket sprit och glada skratt! Även denna kväll blev lyckad!

Idag är det måndag den 17e! Äntligen! Nu flyttar jag! Vid halv 6 hämtar pappa MrJ och alla hans saker sedan förbi här hemma, hämta sängen och allt och sedan lär det bli fullrulle hela kvällen! Synd att vi inte får sova i lägenheten i natt, den ska plåtas. Men imorrn flyttar vi in på riktigt! Storhandling står på schemat!:P

Dehär med kläder och utseende!

För någon vecka sedan satt jag och MrJ i Kungsan och slicka på varsin glass samtidigt som vi titta på hur folk går klädda. Det är nästan skrämmande hur endel väljer att visa sig ute! Men också otroligt många som klär sig bra och efter sin size!

BIg NoNo är:
1. Strumpor i sandaler lr gladiatorskor. Tror det lr ej, jag såg en ung tjej i de, en solig dag som den var behövs verkligen inte strumpor.
2. Överviktiga människor som klämmer ner sig i för små kläder! Det ser verkligen osmakligt ut! Så länge man har den stoleken på kläder som passar ens kropp kan alla vara snygga!
3. Leggings och linnen. Alltså inte längre linne, utan linnen som vi alla andra har till jeans. Ni förstår säklert vilka jag tänker på fjortisarna. Kortast linne vinner inte. Känns dunder härligt att höra från killar att det är fult och inte alls snyggt. Hmm...kanske dessa tjejer behöver få veta de. Behöver jag tillägga att de kommer minst tre stycken och alla ser likadana ut? Vart tog indivdualliteten vägen?
4. Mixa fäger. Färger som inte får gå ihop om man inte är Mailn, 3 år med superblond hår i två flätor. D.v.s rosa och rött! Usch nej!
5. Mjukisbyxor med mjukiströja. Nej det passar bättre för hemma lr om du snabbt ska upp till Ica och handla mjölk.
6. Strandkläder. Flipflopps och korta shorts hör enbart hemma på stranden.
7. Foppatofflan. Behöver jag ens kommentera den?
8. Fiskehatten. Ja, jag hade en när jag var 8 år och älskade den. Men det är inte 90-tal längre.
9. 40+are som vill se ut som 25 år igen. Nej det går inte, finn kläder för er ålder, var stolta och snygga.
10. Fel BH till linnet. Du kan inte ha en naken rygg och sedan en vanlig BH.

Big YesYes:
1.
Ha kläder som passar dej. Vem som helst är snygg, väger du 150 pannor ta XL och se snygg ut=)
2. Äldre kvinnor,max 60 år, som har knälång kjol men skjorta och scarfs runt hals (helst kropp som kan bära upp de). Det ser snyggt och välvårdat ut.
3. Vanliga jeans, linne/t-shirt och pumps. Mer vardagssnygg kan man inte bli.
4. Tunika/sommarklänning med ballerina skor.
5. Skjorta är aldrig fel på killar.
6. "Gay-strumpor" som min käresta vill kalla de. Korta strumpor helt enkelt. Även killar har rätt till tygskor med då ska "gay-strumpan" vara på.
7. Storaväskor. Lämna dom jävla små hemma. De är endast nämnda för fest.
8. Färgglada kläder. Strumpor, BH, linne, tröja, väska..etc. Lys på världen och le. Dagen blir bättre och roligare.

Varför är det så mycket lättare att komma på saker som man verkligen inte få ha på sig. Skulle lätt kunna komma på 10 st till. De räcker ju med att titta på fjortisarna så har du massor. De måste verkligen vara den mest fel-klädda "gruppen" som finns.

Sista jobbintervjuen!

Alla intervjuer har gått bra denna vecka, bara att vänta och se vad som händer. På den här sista så har jag redan skrivit på anställningsbevis (YES) så han hör av sig om det finns något jobb/uppdrag som passar mig. Bättre än inget iaf=)

Nu har jag hela dagen att inte gör någonting, segt! Intervjun kunde ju få ha vart senare! Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Kvällen blir bättre, åker till min älskling och sedan kräftskiva=) Det ska bli najs!

Far 50 bast! och det som följer med på köpet..

idag fyller min kära far 50 år! Grattis! heelt sjukt att både mina päron nu är 50 år, sköönt iaf att de inte ser ut som 50, ja har helt enkelt snygga föräldrar:p

Men det jag inte förstår lr visste var att när man fyller 50 får man ledigt från jobbet med fullt betalt. Liksom, VA? Då tycker jag allt att 20 är större. Det finns så många som får så mycket ångest och allt när de fyller 50.
Min mammas förklaring till detta är "de kanske kommer folk som vill gratta din far och då kan han ju inte jobba, vi måste vara lediga".
Men hallå? Man får väl åka förbi jobbet och gratta han, väldigt mysko dehär. Jag tror helt enkelt att det är en undanflykt för alla gamlingar att få en dag ledigt. Säkert en man som kom på detta knasiga!

För att fira detta till max blir det fest på lördag på landet. Blir naajs!

Kareoke!

Det blev en superdyper mysig kväll! Jag, J, Ida, Mattias och Daniel drog en sväng i gamla stan och hitta ett najs litet place med kareoke! Kan det bli så mycket roligare? En sköönkväll med god dricka och sköna låter. Skönt att vara hemma tidigt iaf, börjar jag bli gamla? Kanske de, speciellt när man ska på arbetsintervju imorrn, då vlii iaf jag vara fräsh!

Chill imorrn, jobbintervjun är inte förrän klockan 2, suuper! Sovmorgon:p Sen är det bara fredag kvar, träffa min älskling, njuta av helgen och sedan flyttar vi. Gud vad jag längtar! Godnatt!

Plaanering

Intervjun gick bara bra. Känner mig dum bara som inte haft något sommjobb...men men, mitt bästa är gjort och det kommer gå bättre imorrn nu när jag fått testa på en jobbintervju:p

Nu ska jag chilla lite hemma innan jag ska till J på planeringsmöte! Kanske blir det en chillkväll på stan ikväll oxå:D

Neeervös!

Ska alldeles strax göra mig i ordning för min första intervju den här veckan. Konstigt och roligt nog ska jag gå på tre stycken den närmsta tre dagarna! Förstår inte alls vad som händer.
Magen är som en klump! Mest nervös är jag för att hitta dit, vlll bara komma rätt och inte irra runt. Börjar det dåligt kommer jag vars så osäker resten av intervjun. Gud, gör så jag hittar rätt på en gång! De är väl de enda jag kan påverka, frågorna är det bara att svara på. Finns inget rätt lr fel. Mitt liv och hur jag är, duger för jobbet så får jag väl de. Spännande!

Dags att duscha, klä sig och hoppas att rörmokarn snart försvinner härifrån:P

Två intervjuer samma vecka!

Ojoj! Segheten har nu fått betalt! två arbetsintervjuer! WOHO! Första imorrn och andra på fredag! Nervöst med roligt=)

Idag har jag äntligen städat ur min garderob till flytten! Aldrig trodde jag att jag hade så mycket kläder! Enbart slängt en full XL icamaxi-kasse med kläder, en soppsäck + en ikea påse full med kläder som ska med. Sedan är det halvfullt i garderoben, de som jag inte tar med mig! llla!
Men skönt att ha de gjort. Nu kan jag ta det lugnt. Resten som sängen och steron tar jag på måndag. Min älskling jobbar ju ändå så då har jag några timmar på mig då:P

Jaa..de va allt. mina dagar är annars som vanligt! Sitter vid datan, tv, sängen och gör nada. Men nu händer det äntligen lite saker, YES!
Onsdag: Arbetsintervju + planering inför hösten, gymnastiken
Torsdag: Chill, med jobbsök
Fredag: Arbetsintervju + kräftskiva
Lördag: Fest, pappa fyller 50
Söndag: Städ efter fest
Måndag: Flytt  ! ! !

Jobbintervju:D

Mååndagen blev lite bättre iaf! Fick ett samtal ifrån ett jobb jag sökt och ska på jobbintervju nu på onsdag klockan 11:15! Hoppas på det bästa och att jag inte blir allt för nervös och gör bort mig! Vara glad och trevlig hela tiden, även svara bra på alla frågor:p Önska mig lycka till!

Mååååndag

Herregud! Måste vara flera år sedan jag sov till halv 12! helt galet! Men nu känner jag mig verkligen utvilad och reda för veckan! Tycker synd om min älskling som gick upp 06 idag! Han är så duktig!

Brännan börjar lägga sig nu, tack och lov! Motivationen att söka fler jobb har sjunkigt! Ingen lust alls=(
Istället tänker jag baka till min fars 50-års kalas:p Kanske får mig på bättre tankar!

Riktigt segt idag! usch!

Sol, bad och bränna!

Tillbaka till tomatoface då! Fast inte så farligt denna gång:p Äntligen har MrJ fått färg oxå! Rejält:D Röd överallt:P
Helgen på landet har varit underbar. Massor med sol och bad. Helt sjukt hur länge man kunnat varit i vattnet! Jag är ändå lite badkruka, men minst 10 min varje gång! Helt galet men underbart.


Nu kommer mass-veckan! Packa, ringa live it och boka om upplevelsen, ringa på jobb, pappa fyller 50, planera hela hösten..gymnastiken, kräftskiva och sen flytta:P haha..de blir mycket, men nu börjar de roliga hända iaf. Hoppas att nästa vecka sitter jag i min egen lägenhet , bloggar och myser med min älskling=) Bilder, massa med bilder kommer upp då:D

Nu film och mys i sängen med popcorn!

Fredag

Äntligen helg. Jag längtar. Haft riktigt tråk att vara själv. Solat själv, sökt jobb själv, tittat på tv själv, ätit själv. Nej det är inte kul! Njuta av helgen och sedan ta nya tag till nästa vecka och då är ju även flytten aktuell, något jag längtar efter=)

Idag är det inte en vanlig fredag! idag händer någonting som gör mig super glad. MrJ ska sluta att röka. Det känns underbart. Stör mig inte på det så hårt, utan mer när det går för långt och bli kedjeröknng. Jag ska väl inte uttrycka mig, eftersom jag inte är rökare, men inte faan kan man vara röksugen precis efter man rökt? eller?
Såå det ska iaf bli sköönt=) Plus att det är väl inte så smidigt när vi flyttar och inte har någon balkong, att han ska springa ut så fort han ska röka nej! inte heller nu när han jobbar!
Han själv håller med mig och det känns skönt, jag vill ju inte tjata på honom att sluta men gör han det för min skull blir jag glad=)

Idag har jag vart i solen två timmar. Mer går inte, ångesten kommer...:P Sedan duscha, städat lite i rummet, bäddat och packat för helgen. Blir avslappning på landet med sol och bad. Naajs=)

Duktigt, tessan, bra!

Solen tog mer än vad jag trodde de. Är väl glad för de, men är det inte typiskt att jag ska bli röd i ansiktet? Hur gör man för att bli snyggt brun? Måste vara en omöjlilghet!

Jobbsökandet går vidare, märkte dock att i de format jag skrivit mitt CV i, d.v.s OpenOffice eftersom jag sitter på min bärbara mac, inte är så vidare bra, alla kan ju inte läsa de. Men inte tänkte jag på de när min data kunde läsa word-format! Så nu har jag suttit och mailat om till alla och ursäktat mig att de får ett mail till. Hmm...kanske är det positivt att de får dubbla mail, då syns jag mer, eller så blir de bajs-irriterade på mig. Hoppas på de första!
Dock genomlider jag dagarna med ångest. Är det fint väder får jag ångest att jag inte går ut, så jag går självklart ut men då får jag ångest att jag ligget och solar själv. Det är verkligen inte alls kul! Töntig kanske jag är, men det är så jag känner. Så mina dagar ser ut så att jag solar nån timme och sedan sitter jag inne och söker jobb, det funkar!

Imorrn är det äntligen fredag! Landet, sol och bad! Även MrJ jobbar inte:p haha Saknar honom, inte kul att vara själv hela dagarna, men ser ju hellre att jag får jobb!
Helgen ska iaf bjuda på bra väder och det låter som att vi kanske kommer mums på nån kräfta eller två. Dock skulle jag vilat haft kräftskivan denna vecka med mina vänner, men när pengar och jobb kommer ivägen går det inte. Nu får jag kräftskivan gratis men inte alls lika rolig!

.....

Allting går emot en känns det som ibland. Flytten uppskjuten till 17e augusti. Besviken, hade verkligen sett framemot att flytta nu till helgen..men nej, en vecka till får vi vänta. Flytten gick från 1 aug till 17! Inte alls glad, trots att jag har förstående.. Har längtat hela sommaren på dehär!

Nu har jag precis kommit in från två timmar i solen! galet varmt är det, speciellt om man bara ligger på en gård, skulle behöva vatten! Men två timmar i solen känns bra, bättre på brännen till helgen. Eftersom vi inte flyttar blir det en helg på landet, med sol bad och ut med båten. Längtar redan!
Denna dag blir precis som gårdagen. Chill med jobbsökande!

Duktiga jag!

05.30 imorse gick min älskling mot jobbet. Både glad och lessen för att det inte var jag! Men nu under dagen har jag iaf sökt ett antal jobb!! Och snart kommer min babe hem från jobbet. Hahah..känns mysko och vuxet att säga så! Men nu är iaf framtiden mer säker. Vi kan stanna i lägenheten tills den blir såld, precis som vi ville=)

Dagen har jag försökt att ägna åt solen oxå, men den försvann lika fort som den titta fram. Så allt övergick till jobbsökande och navigering på facebook. Försöker att lära mig och det kommer sakta men säkert:P haha har fått upp bilder nu iaf. Pay back time!:P

Idag har jag även fått tillbaka min mobil som för 4e gången vart inne på lagningen sedan november förra året! Varför valde jag Sverige sämsta mobil? Men nu är den hel och fin igen. Nästa gången den går sönder blir det en ny, garantin gick ut nu i sommar..

Till helgen flytt.....lääängtar:D

Shopping, påssjuka och sjukhus

En kort stund i stan skulle de bli, men nej ingenting går som planerat! Först mot bromma för att fixa läkarintyg till zorbingen, men nej de öppnar klockan 17! Vem fan gör de?! Möte upp älskling i stan som nu fått jobb:D Toppe! Överlycklig! Hade mys i stan och shoppa även till lägenheten! Smutskorg, väckarklocka (kommer ju behövas de har ju MrJ bevisat tydligt idag:P) och en ny kudde även till han. Känns soligt och vuxet! Snart storhandla haha:p

Hem till MrJ, åt supergod middag, renskav med potatis! Mums! Dock så har ju Lillebror J påssjuka så där stannade vi inte länge utan drog direkt till sjukan för att fixa intyget! Någonting jag trodde skulle vara enkelt men nej! Krångligt till tusen. De ville att jag skulle betala 450 spänn för ett entyg! Galet! Lika dyrt som våran zorbing nästa. Med mycket om och men så fick vi till en journalanteckning som var grattis (!!!) och fick bara betala 140:- för läkarbesöket (som jag aldrig varit på) och de kan ju iaf en ombokning vara värd=) En jävla dag på sjukan har det varit! Var där över en timme..ojoj..svenska sjukvård, vad betalr vi skatt för?

Morgondagen lär bli seg. MrJ går upp vid 05 imorrn:P haha..stackarn! Annars blir det solning och jobbsökande! Nu jävlar ska jag också fixa jobb! Dags att börja anstränga sig!

Ohneeej!

Varför kommer det fina vädret när jag är ensam? Får ångest att vara inne när de är fint vädere och ångest att sitta och sola själv. Suck. En stund på balkongen blir det kanske. Ska hämta läkarintyget idag i Bromma så att Zorbingen kan bli av senare och sen ska jag väl försöka söka lite jobb...även kanske raka benen, de behövs!

För en stund sedan drog min älskling på jobbintervju. Men inte den bästa starten! Hans mobilklocka gick en timme fel så när han gick upp 07.15 och trodde han hade världens tid på sig var den egentligen 08.15!!! Jäkligt tur att jag titta på klockan och insåg skiten! Men 08.45 satt han iaf på tuben! Hoppas de går bra för min babe ändå=)

Lugn vecka annars, händer inte mycket, som sagt dags att börja packa snart! Blir väl roligare blogg då med bilder från lägenheten och så:p
Inte blir det någon kräftskiva av heller....tid finns men pengar..finns..men behövs till senare. Känns ärligt inge bra att ha massa med pengar som  jag inte kan använda! Jobb behövs!

Halvt tillbaka

Mycket tjatande den senaste tiden om miyy nya loiv som börjar om cirka 5 dagar. Men så blir det ny, med alla tankar som snurrar runt. Att bara bli påmind om att både bowlingen och gymnastiken börjar snart gör mig påminid om att skolan inte kommer vara där i höst. Även fast jag söker jobb så tror jag inte riktigt att jag fattat att jag verkligen behöver ett jobb för att hösten och framtiden ska bli lyckad. När ska allt sjunka in? När MrJ och jag sitter i lägenheten och äter vår första måltid själva efter att precis vart och storhandlat för första gången och insett att 600 spänn är borta från kontot? hmm..

Men positiva tankar nu till flytten. MrJ börjar troligen att jobba imorrn=) solen lyser och vi alla mår bra:P Läskigt nära är allting bara nu! Snart ska jag väl börja packa också! Alla kläder ska ner:O:P
Tyvärr blev inte zorbing av då MrJ låg och spydde hela fredagsnatten!!! Men läkarintyget är fixat, bara att skicka in och boka om zorbingen! Hoppas bara på att det finns tid och plats detta år:P

Breaking news! Jag funtar fan på att skaffa facebook!:O Vad har hänt?!

RSS 2.0