Ozzy på julafton!

imag0158 (MMS)

Ozzy på julafton!


Ozzys första julklapp och hon försöker red...

imag0147 (MMS)

Ozzys första julklapp och hon försöker redan öppna den helt själv den lilla fuskare! Idag har MrJ gjort en massa: handlar sista julklappen, hämtat bil, gjort knäck, julskinka och nu är julgröten färdig kokt! Packat klart oxå, åker till mor och får imorn och sen på juldagen bär det av till MrJs släkt! God jul på er!


Dan, före dan, före dopparedan!

Riktigt mysigt känns det just nu. Lite tråkigt att jag är själv, men i morgon är MrJ ledig! Har fixat sista julklappen idag så väntar bara på morgondagen så MrJ och jag ska koka knäck, göra julskinkan, mysa framför uppesittarkvällen och bara få njuta av att de äntligen är jul!
Dock måste vi hämta min fars bil i morrn....lite segt men MrJ måste ändå fixa sina sista julklappar så de får vi göra i stan imorgon oxå!
Önskar mig en bil i julklapp, går de att fixa?

Finns inget bättre än dagen före julafton, visst själva julafton kicks as, men dagen innan är för mysig och lugn.

Sitter just nu och tittar på får fina gran! Ozzy har fått en rejäl dusch då hon inte kunde låta granen vara i fred i morse, så nu har hon inte närmat sig den sen dess. Granen stod även kvar när jag gjorde mina sista ärenden! Framsteg från henne, hon har ju nu kommit in i tonåren, så börjar få förståelse för min kära mor och far som stod ut med två flickor!:P

Granen på plats!

imag0133 (MMS)

Granen på plats!


Snart ska MrJ och jag fixa granen! Stackar...

imag0129 (MMS)

Snart ska MrJ och jag fixa granen! Stackaren har varit vaken sen igår kl halv 6 på morgonen! Och först jobbat 9,5 timmar för art sedan ha rast i 5 till att jobba 15! Helt galet! Saknar min älskling!


Mer julstämningen! På tisdag kommer granen!

imag0128 (MMS)

Mer julstämningen! På tisdag kommer granen!


En vecka kvar!

Åhhh, som jag har längtat och äntligen är julen snart här. MrJ och jag tände sista ljuset i staken och hade mysmorgon framför skidorna! Vill bara ha fredag fredag fredag nu!!!! Vet att julafton är på lördag men dagen innan är minst lika mysig. MrJ och jag ska göra skinka och knäck och bara mysa! Känner mig lite som ett litet barn igen, såhär längtan till jul har jag inte haft på många år!

I går var MrJ och jag på syrrans 25 års fest! Riktigt lyckat och hon hade gjort så fint, med massa god mat! Helt perfekt! Gav min kära syster en presentationsbok (hon är ju florist) med bilder från brudbuketten hon gjorde till det bröllop jag plåtade. Blev riktigt lyckat och hon blev så glaaad!=)

Idag är det tvätt och julmatshandling som gäller! MrJ har haft feber sen i torsdags så mer än så blir det inte av våran söndag!

Snart jul! Jag längtar så mkt, julen är så...

imag0127 (MMS)

Snart jul! Jag längtar så mkt, julen är så mysig! Mindre än en vecka kvar:)


Älsklingen och jag myser. Han är sjuk så t...

imag0118 (MMS)

Älsklingen och jag myser. Han är sjuk så täcke och mkt kuddar med glögg framför criminal minds!


En tanke eller kanske mer som en undran så...

20110830098 (MMS)

En tanke eller kanske mer som en undran såhär bara. Ett mysterium har skett eller så har jag uppfunnit något som kmr göra mig älskad av alla kvinnor i världen! Det är nämligen såhär att inom 8 år har jag gått från skostolek 38 till 36...? Har funderat ut två möjliga orsaker till detta. 1. Mina fötter har helt enkelt krympt. 2. Min mamma har lurat mig vid skoköp att alltid köpa för stora så att jag ska få plats med en extra sula lr tjockare strumpor så jag inte ska frysa. Men nu när jag är vuxen köper jag efter mina fötter:p Lustigt är det, förstår inte hur jag kunnat haft skor i 38 som 13 åring och nu letar jag ibland efter 35 t.o.m (typ när läckra partyskor ska finnas), vilket inte går att finna på vuxen avdelningen. Lycklig ska jag väl iaf vara, små fötter ska ju vara snyggt?


MrJ och jag hade myssöndag! <3

imag0111 (MMS)

MrJ och jag hade myssöndag! <3


RSS 2.0