Så var julen över...

...och nyår står redan och knackar på! Tid för någon vila, nej! Jakten inför nyår börjar, klänning pch fest ska finnas. I detta fall, tror det eller ej, så är festen lättare än klänningen. Galet på rean, står inte ut!
Blir en trip till kista imorgon tror jag, så både kläning och alkohol kan kirras!

Mer händer inte hos mig, njuter av ledigheten!

Dagen före!

Det är dagen förre julafton. Men känslan som fanns i magen när jag var liten, den finns inte kvar! Eller den finns ju där, men verkligen inte lika speciellt.

De enda som känns pirrigt, roligt och mysigt är att detta är första julen som jag inte sover hemma. Nej, MrJ och jag ska ju vakna upp själva i lägenheten!
Ikväll ska vi själva göra skinkan, koka knäcken och förbereeda för morgondagen. Sedan imorgon ska vi själva öppna julstrupeklapparna och äte julfrukost. Annorlunda, men otroligt mysigt!

Tvättstugan väntar på mig, men de måste ju också göras. Sedan en trip till stan, titta lite på kläder till mig själv!:P Kanske en julklapp också vem vet:p
Sedan hem för att hämta julskinkan och bilen!

Lite pirr i magen är det trots allt!


Mycket nära nu!

Idag är dagen då jag inte gjort något. Dagen jag tillbringade i sängen till klockan halv 4. Dagen då jag inte behövde göra något.

Jaa de stämmer ju nästan. Hämtad faktiskt tvätten hemma hos MrJs päron! Annars ingenting! Men hade fullt ös igår och imorgon är det ju tvättstugan som gäller... Så med all rätt för denna dag. Annars bara lite ångest att jag inte hittat något att ta på mig på julafton. Tråk!

Men morgondagen blir härlig. MrJ och jag ska göra skinka och knäck. Och sedan bara njuta!

Julen är snart snart äntligen här!   

3 dagar kvar...

Ledig som jag är denna vecka. D.v.s om förskolan inte ringer, men vi kan ju hoppas på att jag får denna vecka. För det behövs verkligen!
Dessa två dagar har jag hunnit med en massa:

  • Slagit in alla julklappar! Det blev mellan 25-30 st från mig och MrJ! Måste verkligen vara rekord
  • Dammsugit och dammat hela lägenheten
  • Tvättat två tvättar plus att jag har tvättstugan på torsdag
  • Även strykigt all tvätt. Plus den som legat i två veckor....:P
  • MrJ och jag har klätt våran gran, den är underbar! Tur hade vi också, fick den gratis i V-by då vi handla för 500:-. Men sedan när vi skulle välja så fick man inte det, alla granar var redan inslagna. Men grymma som vi är valde vi en perfekt. Tror nog aldrig jag sett en sådan bra gran!

Målet är att få gjort så mycket som möjligt innan den 23e. För då ska bara skinkan göras och knäcken kokas. Kanske vi även skaffar lotter till uppesittarkvällen, lite av tradition jue!
Allt ska göras så vi kan få njuta. På julaftonsmorgon finns det ingen tid till sådant, allt ska vara klart, så vi kan få öppna julstrumpeklapparna och äta julfrukost i lugn och ro innan det är dags att dra till våra familjer.

Julen närmar sig snabbt som attan, det är helt sjukt. Men jag längtar så till ledigheten!


Julen närmar sig!

Ojoj! Tiden springer iväg och tusen saker har jag för mig. Inte ens hunnit blogga något!

Den senaste veckan har det varit så mycket så jag t.o.m glömde bort gymnastikavslutningen i söndags. Det slog mig mitt i natten att jag glömt något! Hemskt känns det. Hoppas på lite lugnare nu när julen kommer och både MrJ och jag är lediga. Ska bli underbart!

Jag är nu ledig fram till 3e januari och sedan sätter simskolan igång igen den 23 januari. Så nu har jag några lediga helger framöver, vilket verkligen behövs!

Våren kommer bjudas på mycket! Många nya och utmanande gymnastiktävlingar, 2 årsdag, födelsedag och 1 år i lägenheten.

Visste ni även att jag varit simlärare i ett år nu? ;)

Lucia

Lucia står åter här igen. Det mysigaste med denna dagen är alla Lucia-tågen. Sångerna, pepparkakorna, lussekatterna och glöggen!

Men trots detta så har jag inte sett ett enda lussetåg. De på TV börjar när jag åker till jobbet och är slut när jag kommer hem. Några barn har jag inte som jag kan titta på, inte heller är jag något barn längre eller jobbar på förskola eller skola:P

Men Lucia är det iaf idag och tanken och minnerna om alla Lucia-tåg jag upplevt. Det är ju inte ett tåg direkt!=)


Julförberedelser

Sitter här nu igen hemma i Fruängen!
Direkt efter jobbet åkte jag till mormor för att hämta upp mamma och pappa för att åka iväg och titta på lite julklappar. Fick iaf tag på en till som är till farmor! En julgransfot fick även följa med hem...:P
Imorgon åker MrJ och jag iväg för mera julklappasjagande!

MrJ är nu ikväll på julfest med jobbet så jag ägnar min lördagskväll i mitt gamla hem:P God mat har jag avnjutigt och snart deckar jag väl i soffan framför TV. Att simma tär på min kropp:P haha!

Har även JÄVLIGT ont i min axel! Tacka gymnastiken och 20 tjejer för de. Att passa på överslag en hel träningen är inte att rekomendera. Min axel går ej att röra:P

Vinterkyla

Denna dag krönts till kylansdag! Satan vad det är kallt och vad jag fryser! Inte alls kul!
Sitter hemma med långfillingar, fleecemjukisar, dubbbla strumpor, tjocktröja och en filt runt mig! Varför skulle jag bli en sådan kall person? Tur att jag ha en varm pojkvän=)

Sitter just nu hemma i fruängen! Ska åka och handla mat med min fader för att sedan sno bilen så jag slipper den jobbiga vägen till jobbet imorgon. Vågar knappt testa roslagsbanan såhär års!:P

Helgen kommer bestå av mycket lugn och julklappsjagande! Jag vill ha det klart nu så vi slipper jaga sista helgen innan julafton!

Julstrumpa någon?

Hemma nu och slagit in de två första julklapparna! Och de gick till MrJ! Har dock ett antal fler stående bakom gardinen (bra gömställe?) som vi ska slå in senare tillsammans!

Ville helst slå in MrJs klappar redan igår och sedan låta de ligga framme lite oskyldigt så han skulle få sukta lite! Men nej det gjorde jag inte!:P Slog in dom nu och la dom i julstrumpan! En väldigt bra uppfinning!
Någon annan där ute som har julstrumpa?
Annars verkar det bara vara jag och min syrra men vi är då också de enda som får julklappar på morgonen! Både i strumpa och under gran!

Lite fix oxh trix här hemma, sedan ska jag ta bilen till jobbet, ha möte med chefen och sedan bege mig mot träningen för att sedan ha julslagning med bowlingen! Händelserik eftermiddag!

Jag älskar att jag har körkort, det gör livet lite lättare!

Julklappsjakt

Julklappshandeln går framåt. Två presenter köpte till min älskling idag, känns ju lite skönt iaf:P Ut och leta järnet i helgen! Vill få det klart så jag kan njuta av helgerna!

Nu när julen närmar sig så närmar sig även slutet för det mesta. Simskola, gymnastiken och jobb tar slut. Eller uppehåll kanske jag ska säga!
Men det ska blir skönt med lite ledighet nu under julen. Julen är något av det bästa jag veta, man får mysa hela tiden och dricka ton med julmust!:D

Ett nytt år kommer snart igen och jävlar vad fort det gått!

Ett liv i bilder

Sitter nu och försöker reda ut mitt liv i bilder. Alla dessa bilder som tagits. Goda, fina och roliga minnen enda sedan 2005!
Bra ordningar har jag alltid haft, många mappar så jag har stenkoll! Men sedan jag flyttat har det legat lite bilder här och lite där och många på den externa hårddisken. Men nu ska det bli ordning.
Mycket kommer finnas på den externa så jag har plats på hårddisken för annat skojj!

En riktigt titt på allt ska jag ta när jag blir klar. Datorn tänker och det är "bara" 52 minuter kvar (d.v.s 8000 bilder som ska till alla andra bilder)...:P



Om tiden finns, och ork från min sida, kanske vi kan gå igenom alla åren 2005-2010 med några bilder/år så får ni se lite.
Men det var ju just om tiden och orken finns:P

Söndag

Blir väckt i morse av att telefonen ringer och de är jobbet. Hann ju inte riktigt tänka så svarar såklart och får självklart frågan om jag kan jobba idag. Njaa, kändes inte helt skönt, jobbat konstant sedan i onsdags så nej. Men sista utvägen fick jag blev men denna söndag fick jag vara ledig, vilket jag behövde!
Skulle alla gånger jobba om de ringde på en vardag..=)

Annars så drog vi på släkt kalas idag! MrJs kusin fyllde 6 år, inget speciellt med de, men trevligt. Lite mathandling hann vi med också.
Annnars blir det en mysigkväll! Njuta innan nästa vecka börjar igen:p

Men julen är ju här snart och jag längtar verkligen! Bara lite ångest över alla julklapps inköp...


En skvätt för mycket

Äntligen lite ledigt! MrJ och jag har precis bakat pepparkakor! Det gick superbra! Dock fick kristyren en skvätt för mycket ättika! Men vad ska vi göra åt saken?:P Folk får äta och le ändå!

Ikväll blir det chillkväll med glögg, pepparkakor, lussekatter, vin, öl, sprit, sällskaps spel! Självklart får vi härlgit sällskap!

Imorgon ska jag gå på min första julmarknad!

åhhh!

Mitt liv består av jobb jobb jobb!

Bloggen kommer att finnas, och mer inlägg om mitt liv kommer, när jag får tid att ha ett liv mer än jobb, städa, laga mat, äta, sova och sa jag jobba?

Älskar min älskling!

RSS 2.0