Sista sommardagen

Sista augusti är det. Officielt sista sommardagen! Värmen försvann för längesedan, men imorgon börjar hösten!

Arbetarlivet känner jag av nu. Datorlivet försvinner verkligen. Fast helt ärligt så ligger jag ju heller i sängen med MrJ och myser!:P Trötta är vi båda två nu efter jobb, idag har vi även storhandlat! Men just nu ligger vi i sängen och bara myser! Finns ingenting bättre=)

Jobba vidare gör jag också! Lär mig nya saker varje dag! Helt otroligt!

Fångarna på fortet går på TV just nu=)

Träningsstart!

Ikväll är det dags för träningsstart i gymnastiken! Egentligen skulle ju den ha varit i torsdag, men det var bara jag som kunde komma på den. Resten var sjuka, hade tentor eller var bortresta, oddsen på den?:P

Så om någon timme ska jag bege mig mot Gullmars och enskede hallen! Första gången nästa i historien som föreningen satsa på oss lite yngre elit grupper! Ska bli superkul att få träna där, hoppas tjejerna får stor nytta utav möjligheterna som finns i den hallen!

Efter det ska MrJ och jag fixa våra SL-kort på SL-center där dom har Sveriges längsta kö! Iaf så burkar det vara så varje gång jag ska dit iaf! Hoppas att vi "bara" behöver vänta en halvtimme.....:p

Matlagning

En ordentlig sovmorgon tog jag imorse, eller kanske inte, vakna vid 10 men låg kvar en timme. Nu är kroppen tillbaka på topp!
Gårdagen var supermysig, en liten lugnar kräftskiva! Kvällen avslutades med en jäkla massa kortspel!

Nu har jag precis stått och lagat mat för veckans matlådor, är jag inte grym?
Denna gång blev det bacon-pasta gratäng! Så jäkla gott! Nu lite avkoppling så maten får svalna lite inne jag ska lägga allt i lådor!

Jobb, tv, kräftis, paj, bästa blogg :D

Hemkommen från jobbet, smått död, men otroligt roligt var det!=) 8 nya grupper, en miljon nya namn att plugga in. Sedan måste jag sätta ihop namnen med ansikten....:p

Medans jag var och jobbade har MrJ fått arslet ur vagnen och gått och köpt en ny TV till oss:D WEHO! 40 tum, lcd, inbygdd box blablabla.... Jaa ni förstår, ny TV iaf, nu ska vi skänkam bort våran "Ragnar" till J om hon fortfarande vill ha den=)

Kräftskiva 4/4 står på schemat ikväll. Notera att detta är kräftskiva 4 på FYRA veckor! Helt galet!:P
Ännu mer galet är att MrJ har diskat, städat (lite) och nu står och lagar sin första paj:p Han har t.o.m gjort pajskalet! Håller världen på att ändras? Kvinnan jobbar och mannen är hemma och lagar mat och städar? höhö

Jaa mer hade jag väl inte att säga. Ska försöka skriva mer, men jag jobbar som sagt mer och ni följer mig troget! (Världens bästa bloggare = jag.....haha)

Livet går går går

Fortfarande tusen saker att göra. Bloggen och datorlivet tar stryk, men vad gör de?:P

Jag lever iaf! Jobbar, sover, betalar räkningar, äter lite, försöker sova mer, men jag finns iaf här!:P


Dags för dedär jobbiga med att betala räkningar....:P

Intensivt

De senaste dagarna har tiden vid datorn varit liten, men jag ser att ni hänger med och döds längtar tills jag ska skriva, eller hur? (hahah, nej de tror jag inte)

Iaf! Mycke aktiviteter har det varit, kräftskiva utgång och jobb. Denna helg var det kräftskiva 3/3 men MrJ och jag har redan blivit tillfrågade om en till kräftskiva nu på lördag! HAHA, eftertraktade är vad vi är:p Vi som gör kräftskivan (h):p

Annars jobbar jag en massor för en gångs skull, nu på torsdag drar gymnastiken igång igen och även simlektionerna på lördagar. Gymnastiken kommer även ligga på söndagar.... Vilket betyder att jag kommer vara rätt död.. Hoppas bara på jobb nu som ligger som normala jobb...:P

Nu ska jag njuta av min lediga dag, för imorgon blir det åka av. Första till kontoret i bromma för att lämna alla flythjälpmedel som jag haft under mina simskolor, sen till fruängen för att gå till tandläkare (de ska suga pengar ur mig) för att sen åka tillbaka till kontoret för att gå på en kurs..... ojoj:p

Nostalgi



Skriver imorgon! Jobbat hela dagen!

Titta även på "Fångarna på fortet":D Så roligt att de är tillbaka, men gåt-gubben kan ju hänga sig, skämst! Resten var toppen, dock mer spännande när jag var liten, men de har väl all sin rätt!


Söndag

Sista helgen att njuta! Resten av helgerna kommer jag jobba, jobba, jobba och jobba lite mer!

Tvättid idag, seegt! Verkligen ingenting att säga nej!

Kräftskivan var bra igår. På vägen hem kör en bil mot rött och kör rakt in i tvärbana som MrJ och jag sitter på! Kanske de ända spännande för tillfället...?


Stresstress

jobbjobbjobb...inte mer att säga!

Precis duschat, laga mat nu sen kroooogen!

Fotboll!

Duktiga MrJ och jag handla idag. Fylla på lite här hemma, äntligen. Jobbigt att handla när man inte har bil, att ta 6 påsar mat på tuben är inte alls roligt. Hoppas att körkortet kommer 27 september=)

Nu sitter vi hemma hos MrJs päron och tittar på BP-DIF!
Det vore otroligt roligt ifall ett till sthlm lag till skulle ramla ner i superettan! Har väldigt dålig tror till att bajen kommer gå upp men man vet ju aldrig. Skulle ett till sthlm gå ner så blir det verkligen en generationsväxling i svenska fotboll, kanske behövs?


Imorgon blir det mycket jobb! Ska jobba på förskolan, Solbacken!

Ledig eftermiddag

Tidiga morgonar är inte någonting för mig, nejnej, men totalt underbart att ha hela dagen kvar att kunna göra precis som jag själv vill=)
Hatar dock bara nu efter semestern när jag kommit lite i ofas, eller vi kanske jag ska säga. Storhandling står på schemat idag! Inte kul att göra de mitt i veckan!

Lugn dag annars, längtar STORT till kräftskivan på lördag. Bröjar bli lite smått beronde av kräftor, sååå GOTT!=)

SOL-möte

Provmodell för J. Lindberg kommer jag iaf inte bli. Kan tyvärr inte göra något åt att min kropp är perfekt men att gud gav mig för stora tuttar!:P hehe, kändes ju inte så kul, men hellre för stora tuttar än för stor bakdel:P

Efter de möte jag upp A&J för SOL-möte. Det är ju dags för en ny säsong och termin nu med nya gymnaster och roliga utmaningen och tävlingar!
Möte gick bra och vi planerad faktiskt det vi skulle innan vi gick in på allt skvaller=)

Nu är jag iaf hemma och tar igen lite på datorn som jag "missat":P haha.

Sjukling.

Imorgon är det dags för casting! Riktigt spännande ska det bli!

Just nu sitter jag hemma med min älskling. Han har fått någon mystisk sjukdom. Började må illa i går kväll och nu inte sovit på hela natten och allt har bara snurrat! Stackars min älskling!

Det blir en lugn dag med en massa mys!=)

Kräftskiva 2/3..

...är i full gång! Trevligt trevligt!
För en gångs skull så, speciellt denna helg, så har vi haft sommarkvällar. Gårdagsnatt var underbart varm och skön, precis som det är nu ikväll. Totalt underbart! Älskar det, nu slipper man sitta ute i pina och frysa sig igenom kvällen!
Är iaf på landet just nu! Sköönt att få komma bort från stan ett tag! Otroligt dåligt av mig denna sommar att inte en enda gång vart ute med båten. Och med de i bakfickan förstår man varför jag är så blek denna sommar, speciellt om man jämför med hur brun och vacker jag brukar vara=)
Men det blir väl så när man inte längre har sommarlov och blivit vuxen......:P

Nostalgikväll

Efter denna givande dag där jag städat hela lägenheten själv. T.o.m dammsugit och våttorkat! Duktiga jag!
Dagen/kvällen ska tillbringas på ap-berget. Det blir riktigt nostagli! Där "hängde" man när man var 16-17 typ! Så kanske blir det så att man stötter på några fjortisar i kväll som upplever kvällen precis som vi gjorde en gång i tiden:p hahah....visst låter man gammal?

Just nu sitter jag och MrJ och dricker lite och myser i soffan! Allt i väntan på alla andra!

Skansen











Internet krånglar! Men några bilder från skansen! Många fler och bättre finns på facebook!=)


Modell

Har fått ett roligt svar på ett jobbmail jag skicka för någon vecka sedan.
Angående att vara provmodell för J. Lindeberg. Ni vet de "häftiga" märket som levde sina glans dagar för 5-6 år sedan?:P
Ska iaf på tisdag dit på casting där de ska mäta mina mått, titta på balansen (???) och min kroppshållning!

Det blir verkligen en värdering av min kropp. Lite läskigt sådär, men det ska bli kul och testa på.

Det är ju inge modelljobb vilket jag tycker är underbart! Utan den som får jobbet kommer vara provmodell för deras kläder!

Men som MrJ sa: "Om då får jobbet kan jag skryta på jobbet att jag är ihop med en modell". Hrmmm? =)


Kräftskivor

Från att knappt hitta en kräftskiva att gå på, det brukar typ bli om jag har tur en med familjen, till att nu ha tre stycken inbokade denna sommar!

Den första var förra helgen såklart, med alla härliga kompisar=) Imorgon är det dags för kräftskiva med familjen och grannarna på landet! Mysmys!

Men även nästa helg ska jag också iväg på kräftskiva!:p Även då med familjen men med lite annat sällskap. Kommer verkligen äta ihjäl mig på kräftor! Siken tur att detta bara sker en gång om året:P

Hoppas att lite bilder ska ramla in, inte kommit upp några på facebook än från första skivan, men hoppas hoppas!=)

Jag jobbar tidigt!

Fick en liten verklighetsuppfattning idag efter jobbet. Skulle åka förbi vällingby för att handla mat till kvällen, alkohol och vax-strips. Men vad händer när jag kommer dit? Joo allt stängt! Självklart, klockan var ju bara 09.10! SUCK!
Tur iaf att coop var öppet så jag kunde inhandla lite iaf och sluppigt gått av i onödan!:P

Nu när jag kommit hem har jag dammat och torkat av hela lägenheten! Duktiga jag! Har även bakat en paj!
Vad den och alkoholen ska vara till kanske ni kan gissa?

Nu blir de lite simning och sedan lite vila och förhoppningsvis lite mera städning!



GRATTIS till min kära far som fyller år idag! Inte den mest lyckosamma födelsedagen!;):P

Detta hann jag med idag:

  • Tvätta av datorerna
  • Plockade upp ALLA kläderna, vek dom och lad på rätt plats
  • Plockade upp alla andra sakerna. Väskor, papper, påsar....
  • Sorterade alla betalda och obetalda räkningar
  • Diskade
  • Försökte att stryka kläder, men så fort jag stoppa in kontakten till strykjärnet gick proppen, vad kan vara fel?
  • Lagt in bilderna från Skansen och fixat dom.
  • Duschat.
  • Handlat mat
  • Panat ALLA jäkla flaskor. 40 spänn blev det! Tycker allt det är mycket eftersom vi bara är två personer, men sen så var det ju också lääängde sedan vi panta, nästan en månad!

Nu ska jag glo vidare på simningen och väntar på att min älskling ska komma hem=)

Ledig!

En välbehövd sovmorgon! Verkligen! Vaknade faktiskt innan klockan ringde halv 10 och var pigg. Superhärligt! Annars så brukar jag ju sluta jobbet vid den tiden:P höhö. Utvilad nu iaf!

Men är man ledig från jobbet finns det alltid jobb att göra hemma. Idag jag ta itu lite med som vi inte gjort på hela semestern:P Lite småjobbigt är det, tycker verkligen inte om när det är stökigt hemma! Målet är att plocka undan allt från golvet:p och om jag orkar ska jag stryka lite kläder!

Annars förgylls min dag med simning=)

Klipp, det är klippt

Idag bara en privatlektion, gick super, men jobbet tog inte slut för de. Åkte direkt till kontoret för att klippa reklam. Ni vet såna där lappar med telefon nummer på som man drar av? Såna lappar har jag suttit och klippt! Har ont i min höger hand nu och vänster har fått en annorlunda färg i all reklam:p

Nu är jag iaf hemma och ska njuta lite. Skönt att solen är framme och hoppas den är de i morgon oxå för då är jag ledig!=)

Klar för dagen!

Jobbet gick super idag! Simmade även 1000 meter efter att ha varit två timmar i vattnet! Duktiga jag!
Och till min förvåning var det inte så jobbigt som jag trott, visst kändes det när jag gick ur vattnet, men 500 meter till skulle nog inte vara några problem om jag bara ville. Känns riktigt skönt! Kanske inte är så otränade som jag trott?:p haha

Äntligen är jag hemma nu också, precis handlat och ätit lunch! Sitter och njuter framför simhoppet! Ska strax ta en tupplur:p Vila upp mig lite! höhö

Posten - 5 poäng

Det är ju nästan lite skrattretande. Posten kom precis hem hit. Ett handskrivet brev hade kommit, weho! Inte ofta man får sådan fin post. Men vad tror ni de står på brevet? JOO: "Marianne och Ove Norberg"!
Men HALLÅ?! Hur kan jag få mina föräldras post! Sinnessjukt! Det är ju jag som flyttat inte dom, hrm. otroligt mycket konstigt.

I brevet var det iaf ett bröllopsfoto (för er som undra:P). Så vilken tur att min kära pappa fyller år på fredag så kan de få fotot!

Men posten får ta att skärpa sig, det är ju nästan lite pinsamt!

Äntligen...

...får jag lite tid vid datorn. Har verkligen inte funnits en sekund under hela helgen att få sätta sig ner och njuta lite:p

Kräftskiva i fredags var underbar! Och GUD vad gott det är med kräftor, verkligen! Tror säkert att jag åt 20 stycken! Mums!=)
Festen varade iaf hela dagen/kvällen/natten och för endel morgonen. Jag hoppa i säng med MrJ klockan 4 men några tappra killar festade gärnet till 8 på morgonen. Att spela el gitarr klockan 07 stoppade dom inte heller:p

Efter partajet så blev lördagen lugn för mig och min älskling! Satt hela kvällen i soffan och tittade på "Vänner"! Snart har vi gått igenom säsong 1:p

Söndagen bjöd på Riskettan, så nu är den avklarad. Inge mer kommentarer om de, och sedan började semester ångesten och söndagsångesten att komma. Själv har jag jobbat klart nu och ätit! En tupplur blir det nu iaf framför simningen=)

Kräftskiva

Jaa nu jäklar ska jag ut och åka. En bra bit blir det. Kräftskiva vankas det ikväll ute i skolan. Värd för det hela är Jonas! Ska bli riktigt trevligt och mysigt! Lite busigt att vi inte heller kommer hem!:P Förstår ni då hur långt bort jag ska?:P Hela vägen ut i skogen! Täby, vallentuna, brottby:p hihi

Dags att hoppa i duschen och bli snygg för kvällen!

Hörs i morgon och förhoppningsvis finns det någon kamera där! Orkar nog inte ta med min egen....eller?:P

Skansen

Denna lite mer soliga dag kommer att tillverkas på Skansen! =) Riktigt mysigt ska det bli!
Otroligt länge sedan jag var där! Har aldrig varit inne hos lemurerna eller akvariet, så idag ska MrJ visa mig de! hihi! Kanske aldrig ha besökt Skansen på riktigt eftersom jag inte varit inne där? Hmm...:p men iaf, hoppas vädret håller i sig!

Kameran följer såklart med! Om bilderna inte kommer upp här, hittar ni dom på facebook!;)

Sista kvällen

Imorgon kommer MrJ hem, jej! Äntligen! Slipper vara ensam!

Kvällen har underhållts med "Sex and the city". Måste ju jobba vidare med min box:p Inne på säsong tre just nu tror jag:p Inte illa sen att de går ikväll på TV:p Perfekt att somna till och efter kommer fler serier, typ på kanal 6, som förtillfället är min nya pojkvän. Den riktiga kommer ju som sagt hem i morgon kväll!=)

Lusten för jobb är lågt just nu. Känner mig lite nervös för morgondagen! Hoppas på sol, kommer kännas konstigt att ta in två pojkar i 9 och 11 års ålderna på damernas och byta om....
Hoppas hoppas hoppas på sol!

Heldag imorgon

Imorgon är det jag som ska vara lekfröken/simlärare hela dagen! Plus att efter de ska jag ha en privatlektion! Snacka om att jag kommer snarka gått på kvällen! Tråkigt att just MrJ kommer hem den dagen jag kommer vara mest trött! Men en mysig middag ute när jag kommer hel blir iaf perfekt!

Så imorgon kommer jag vara borta hela dagen, bada häcken av mig och försöka underhålla två barn! 9 och 11 år! Önska mig lycka till! Ska även försöka få dem att simma utmärkt!

Nu blir det dusch och mat! Hemmagjord pyttipanna med köttrester från helgen! Kan det bli mycket bättre?;)

Regn regn regn

Vilket öväder det varit då! Regnat konstant nu sedan i går kväll! Helt sinnessjukt! Hoppas verkligen vädret blir bättre efter tisdag när MrJ kommer hem! Vill kunna njuta ute i solen. Sen kan det få regna vecka efter så får vi en heldag i sängen!:P Inte helt illa!

Min dag blir väl inte mer spännande än detta, film och slö i soffan:p Lite hemskt, men skönt, dock så måste de bli bättre väder snart, annars bli man ju deprimerad:p

VA, redan söndag?!

Intervjun gick bra idag! Svårt att avgöra hur det kommer att gå. Tror mycket har med om barnen tycker om en:p

Annars har det varit en lugn dag för mig! Ätit middag precis och tittar nu på när Leila bakar:p Älskar lätt hennes program, så mysigt!=)

Min kväll kommer bestå av friidrott. Både höjd final för damer och längd final för herrar med svenska deltagande! Härligt! Även om vi inte vinner något, blir det iaf roliga att titta på.

Så en kväll för mig själv ska det bli. Behöver nog sova, svårt att tänka mig att jag ska jobba imorrn, nej! VA är det reda söndag liksom. Inte van att jobba dagen efter söndag! Lugn kväll i sängen dårå:p

RSS 2.0