Fiskmåsarna på taket är spännande!

imag0448 (MMS)

Fiskmåsarna på taket är spännande!


Glad valborg! började dagen med att jobba ...

imag0447 (MMS)

Glad valborg! började dagen med att jobba lite, sedan möte MrJ upp mig för lunch:) Tog sedan en skön promenad från Odenplan till djurgårn där vi åt en glass vid vattnet i solen. hur mysigt som helst! en helt okej valborg, hoppas vi kmr i väg till en brasa, den i Hässelby har lagts ner, tråkigt nog! Men nu ska jag njuta vidare på balkongen med ett glas Rosé:)


Barnvakt dags! Lite extra jobb sådär, skön...

Barnvakt dags! Lite extra jobb sådär, skönt att solen lyser och att det är lika varmt som igår. Bara inte solen försvinner, har inte klätt mig för regn!


Är det vår nu?

imag0436 (MMS)

Är det vår nu?


Fredagens middag!

imag0433 (MMS)

Fredagens middag!


Helt vanlig torsdag..

imag0432 (MMS)

Helt vanlig torsdag..


Dagens rätt! Fisk i tomatsås med matvete o...

imag0431 (MMS)

Dagens rätt! Fisk i tomatsås med matvete och avokado, tomat, paprika och solrosskott!


Jobba och vara hemmafru!

Jaa, tänka sig va? Jag kan både jobba och vara hemmafru, undar hur de rika skulle överleva!

Efter att vara i poolen sedan klockan 9, har jag kommit hem, sprungit ner till tvättstugan coh väntar nu på att första omgången ska bli klar. Inte alls lätt att både jobba och sedan behöva tvätta hela eftermiddagen. Glöm inte bort sen att middag ska lagas.
Tar det aldrig slut?! Tufft att bli vuxen. Skulle ju även underlätta om MrJ inte gjorde av med 50 par strumpor och 25 par kalsonger på mindre än två veckor.. Känns som om det är det enda jag tvättar, strumpor och kalsonger!:p

Plus iaf att solen är tillbaka och att det inte är bäcksvart när klockan slår 3, kändes otroligt när jag åkte hem från jobbet i går vid halv8-8 och solen förfarande var uppe! Livet känns ju lite lättare!

Fick mig en chock när jag kom ut från jobb...

imag0430 (MMS)

Fick mig en chock när jag kom ut från jobbet. Solen var fortfarande uppe och varmt och skönt var de! Känns lite lättare nu att jobba på dessa mardröms tisdagar iaf om solen tittar från såhär! Passade på nu, då jag aldrig vet om jag har lika tur nästa vecka, att äta mitt mellanmål ute, mys! Men nu ska jag hoppa i min våtdräkt, simskolebarnen väntar redan i poolen!


Trevlig söndag eftermiddag! Min käresta ha...

imag0429 (MMS)

Trevlig söndag eftermiddag! Min käresta har spelat nu sen han kom hem, hela tiden 'bara en match till'... Uttråkande för mig! Men nu får han sluta och spela något med mig! P.s mina två förkylningsblåsor som bildat en stor krater i min käft har inte blivit något bättre. Smärta är ordet! Att prata i tele med mor min var ingen höjdare, hur ska jag då kunna ha lektioner imorgon?


Då kör vi!

imag0428 (MMS)

Då kör vi!


Denna helg har jag varit ensam hemma. Tur ...

imag0424 (MMS)

Denna helg har jag varit ensam hemma. Tur att jag har ozzy då, så slipper de kännas så ensamt! MrJ har grabbhelg och kmr inte hem förrens ikväll. Själv har jag roat helgen med att städa, någonting som behövdes! Har även fått hjärnsläpp och fått för mig att gå på träningen idag, utan bil! De är en jävla lång väg på tuben från Hässelby till gullmarsplan! Men har ju som sagt inget bättre för mig, bättre att göra något av dagen!


RSS 2.0