Snart så, snart...

Snart är det dags att springa upp till t-banan och åka till tekniska för att möta upp laget ;D skojjskojj....trött bara, gick upp 05:10..en härlig tid, ingen annan än vi var vakna skulle jag tror.
Nu har vi en lång resa framför oss, inte framme förrän kl 13 i Mariehamn tror jag!
Hoppas på en rolig helg, med mycket skojj och bra bowling!

Hare gött i Sthlm medans jag är borta!
Livet leker, glöm inte det!

Åland här kommer vi!

Klockan springer iväg, vi är fortfarande vakna, hur ska morgondagen gå? Hoppas att jag C att somna snart..känner mig själv helt slut, gick ju upp 6 idag, sömn, sömn, sömn behövs! Kommer väl antagligen somna på bussen till grissleham om ja inte fryser ihjäl, sägs att det brukar vara kallt på dessa bussar. Vi får väl se.
Helgen blir väl säkert rolig, om inga roliga människor finns får man göra det bästa av det! Röj, röj, röj på ålande....akta er stockholmarna kommer.

Ingen bloggande på hela helgen som ni kankse märker, kommer att få mycket att skriva sen när jag kommer hem. Ledig på måndag oxå, kommer superbra! Får man sova ut lite efter helgens bravader!
GodNatt <3

Ute i solen med J <3

Strax ska jag ut i denna sommarvärme och träffa J. Myspys bara sitta i solen och njuta, dock är det otroligt varmt, hoppas temeraturen går ner lite nu på kvällen :) runt 20 vore skönt, 32 grader i solen är alldelse för mycket, värmen kommer som en chock.

Satt och tittade igenom min betyg, på de kurser som jag gjort klart från 1an. Lite kul, 6 kurser var klara och jag hade 3 MVG och 3 VG, skit bra jue. Sedan började jag tänka vidare:P och började räkna på vad jag skulle få för betyg i kurserna som tar slut nu. MVG i psykologiB, arbetsmiljö, mediekunskap, textkomunikation och VG i matteB (:D:D:D) sedan är det lite oklart i mutimedia, natutkunskap och idrottA...får anting VG eller MVG i alla tre, hoppas på det sistnämda;)
Känns lite skönt att skryta om det! Är otroligt glad över mig själv, har aldrig tidigare varit något MVG-barn, enbart fått en massa VGn, gick ut 9an med 4 MVG så jag har verkligen höjt mig :)

Sluta och softpotata er i soffan, ut och njut av solen, alla behöver vi lite färg på kroppen, om man nu inte är en fuskare och kör fuskbränna under vintern! Då blire ju inte lika kul att bli brun under sommaren om man redan är brun! OCH mixa aldrig fusk brun, solarium, med vanligt solljust, skit farligt, så ta vara på den naturliga solen :D

Äckligt varmt

Fyfaaan för vädret, superhärligt men äckligtvarmt! Visst ska man ju inte gnälla men jag tycker de är tillåtet när man nite fått sommarlov än. Man kan ju inte riktigt njuta av värmen, den blir bara jobbig! Men snart sååå....endag kvar denna vecka....två dar nästa vecka och är det dags för SOMMAR :D jäklar vad tiden har gått fort! Det går verkligen inte att beskriva och inte heller har man hunnit förbereda sig. Inte vare som när man va liten och typ hade utflykter och såna roliga saker när det var 25 grader varmt ut. Nej nu sitter man i klassrummen och jobbar skiten ur sig för att få allting klart!
Idag har jag gjort klart ALLTING i skolan....så nu blir typ slappaslappa sista tiden, weeehoo....kan ju inte komma lägligare, hoppas att värmen håller i sig!

Nu orkar jag inte göra någonting, USCH! ;)

Sooool

Vilket härligt och skönt väder vi börjar att få nu! Humöret höjs med 10 och man kan börja klä på sig sommarkläderna:D Jippi.....gud vad skönt, nu är det bara cirka en vecka kvar tills skolan tar slut. Mycket skönt, men skrämande att trean snart dra igång, alla vet vi hur fort sommarlovet går samt att detta blir mitt sista sommarlov, lite dystert! Nog för att det är väldigt kort tid kvar har jag inte så mycket att göra i skolan, det är rätt lugnt. Har MatteB prov imorrn som inte har sådan stor betydelse bara jag skriver G, vilket jag själklart kommer att göra, får jag ett VG i slutbetyg, sköntskönt. Och sen har vi textprov på torsdags, känns inte så komplicerat, läsa några sidor och det ska nog gå bra! Om jag minns allt är de det mesta, sedan såklart några inlämningar, slappt ;)

Idag har jag valt ut några speciella bilder som jag plåtade på Söderstadtion om ni minns, fixade till dem lite och satta sedan upp dem på kapita, grymt snyggt och många som häpnar till när de ser bilderna! SuperKul:D
Idag ska jag verkligen inte göra någonting, plugga lite lätt såklart, men annars bara ta det lugnt, orkar inte så mycket p.g.a av alla stressiga och fullspäckade helger, behöver lite veckovila:P Denna helg bär det av till Åland med Bowling för läger, hoppas det blir lika kul som förhoppningarna är, men vi får väl se hur det blir med den saken, någe röjj kommer det ju verkligen inte att bli! Vore kul men då bryter vi mot "kontraktet" som vi skrivit på...hihi. Massa bilder ska jag ta oxå!

Ikväll blir myspys i soffan med dh, något som ingen får missa, tror inte heller att någon kommer att göra det, superbra program, något som jag nämnt ett flertal gånger :D Tåls att säga mer!

Hejhopp i Lingskogen, tare lugnt, det kommer en morgon dag!

brons, silver och utgång

Weeho! Vilka är bäst? SOL såklart! Vi kom 3a i tumling och 2a i hopp, inte kan det blir så mycket bättre! Är verkligen superstolt över tjejerna, de körde verkligen sitt bästa och var supernöjda över resultatet! :D Detta ger självklart en större motivation att träna ännu hårdare. Förra året på samma tävling kom vi 4a i matta och 3a i hopp. Bara genom resultatet ser man hur mycket tjejerna har utvecklas, superkul!

Snart kommer J hit:D Då ska vi fixa oss lite, förkröka lite med chips och dipp såklart! Kommer att bli en underbar kväll/natt! Hoppas HerrJ oxå följer med ut, skojjskojj.

Denna supersköna bönan är det som skall firas i kväll!

image67




En fullspäckad helg

Igår var den enda dagen som jag och A kan ses denna helg, lite tråkigt...tur att telefonen finns :)
Idag är det dags för VIkingacupen med småtjejerna, vi får hoppas att det går lika bra som det gjorde förra helgen...härligt med lite fler medajer :D Snart blir jag hämtad och då beger vi oss till Lidingö och gångsätrahallen!

Sen på kvällen/natten ska jag och J ut och fira hennes 18 års-dag, äntligen liet fler som får åldern inne, börjar känna mig lite ensam:P En liten nackdel bara ska spela bowlingfinal dan efter, samling 09:30, vi får se hur det går med det;P kanske inte spelar någon stor roll eftersom endel inte ställer upp för laget så vi kommer verkligen verkligen inte ställt upp med det bästa laget, vilket är synd eftersom chansen att vinna är STOR! Skäms till er som sviker ert lag! (finns dock några som har godkända ursäkter, så ta inte åt er!) Är så skit arg på att man inte ställer upp, ARG ARG ARG!

Men nu ska inte denna ilska få förstöra denna dag eller kväll....ilskan kommer personerna få veta!
Men nu ska jag bege mig upp mot centrum och ge gärnet i tävlingen! Kom igen nu tjejer, detta klara vi :D


Livet är underbart <3

Morgonen började med filmtittande på psykologin, Livet är underbart. Denna film är italiensk och otroligt bra. Den har vunnit 7 oscars och hela sjuttarejtit. Jag hade sett filmen tidigare men det var längesedan, mindes inte så mycket, vilket är bra så förstörs inte filmen. Efter när filmen var slut så tror jag banne mig att det är min favvo film. Den innehåller allt! Humor, kärlek, drama och sorsna stunder. Den slutar så ledsamt att jag skulle kunn gråta. Filmen är så fantastik, kan rekomendera den gång på gång, det spelar verkligen ingen roll om man är tjej eller kille, gammal eller ung. Den passar alla och berör alla! Att filmen är på italienska förstör verkligen inte, utan filmen blir bara mer charmig!

Äntligen är det vackre vädret tillbaka, solen lyser och man kan vakna upp med ett glatt humör. Allting blir lättare när solen lyser, är det inte konstigt? :D
Fick även avtalet med Hammarby akademin idag. Ett avtal som fick min lärare att gå i taket av ilska och rektorn fattade inte vad akademinsnubben höll på med. De två ska nu försköa göra ett eget avtal och lämna som förslag. Får se hur det går med det där, hoppas på det bästa!

En dag räcker

Tror det eller ej, men en dag att bara få vara hemma och unna sig själv en dag gör otroligt mycket! Vanligtvis brukar jag vara väldigt trött i skolan, har hänt vid flertal tillfällen att jag somnat när vi haft håltimmar. Även klasskompisarna komenterar att jag hela tiden är trött. Men idag vaknade jag, kände inte alls den vanliga segheten utan gick upp helt utvilad, det känndes underbart. Har heller inte varit trött idag i skolan och känner mig pigg och laddad att gå till träningen ikväll!
Kanske detta vore en ideé att man är lediga en dag iveckan, typ onsdag eller torsdag, mitt i veckan när man behöver ett break som mest. Jag tror att fler skulle ha energi och ork att vara koncenterarde under lektionerna som då leder till bättre studieresultat. Jag skulle rösta för iag :)

Äntligen har jag blivit klar med bilderna från matchen, bajen-gefle och lämnat dem till akademin. Supernöjd med resultatet, endel bilder tycker jag (och många till:D) är skitbra! Nu väntar jag bara tills upphållet ska ta slut så att jag får göra det igen :D faan för EM säger jag bara, kunde ju få komma nån vecka senare ;)
Här är några bilder som jag gillar:

image61
Lagsnack innan match!

image62
Erkan trollar med bollen

image63

image64

image65
Lite kärlek och kram kram efter ledningsmål - Erkan och Petter

image66
Petter och Simon - Finns inga bättre <3

Självklart är det jag som tagit alla bilderna när jag förra måndagen var på plats som fotograf på sönderstadion. Hade orange väst och allting:D Fast min väst var väl mer som en klänning, haha, inte värmde den ett dugg heller!

Småsaker som berör djupt

Denna dag var som uppgjord för snyftfilm och vilken film är inte snyftarnas film. Jo, självklart The note book (Dagboken). En otroligt bra och vacker film! En film som jag skulle kunna se hur många gånger som helst och kommer att snyfta lika mycket varje gång jag ser den. Den innehåller verkligen allt som en film ska, speciellt såna filmer som jag gillar. Jag snyftar från start till slut, kanske beror det just på att jag vet vad som kommer att hända, för egentligen är det inget vidare sorligt i början, men det är så vackert att man börjar snyft för fortsättningen. En film som jag verligen kan rekomendera!
Man blir berörd av den lång tid efter man sätt den, gått 30 min nu sedan filmen tog slut, men har låtit musiken fortsätt. Musiken säger så otroligt mycket att massor utav tankar börjar att rulla runt i huvudet och man vet inte riktigt vad man ska göra av dem, känslosamt, speciellt när man är ensam.

Sedan finns det även böcker som berör mig precis lika mycket som denna film. Det finns just en bok, läst den ett antal gånger, varje gång läser jag ut den på en dag och ligger och nästan störtbölar. Den är såå sorlig men samtidigt så jäkla bra, en bok som man läser om och om igen. Det är kanske inte den mest skönlitterära boken, väldigt ungdomling. Malin + Rasmus = Sant.  Läs så förstår ni vad jag menar!
Jag har en liten favvo författare, Katarina Von Bredow. Hennes böcker berör mig lika mycket allihopa, kan sätta min in i varje bok jag tror att det är mig hon skriver om. Precis som innan är det lättlästa böcker för yngreungdomar men kan inte låta bli att fastna i dem.
Sen är det samma visa efter varje bok, jag lovar mig själv att läsa en till bok av henne, men hur kan jag låta bli? Kanske har alla böcker samma struktur men för mig spelar det ingen roll, något som jag gillar att läsa om.
Finns bara en bok av henne som jag inte blir arg, ledsen lr liknande efter att jag läst. Hur kär får man bli? Även där ett bra bocktips!

Nu ska jag försöka komma ifrån dessa småsaker som berör djupt. Kanske gå ut i det fina vädret, får se om jag orkar, det är verkligen inte min dag idag, en dag där jag bara ska vara. Ibland händer det så mycket att jag glömmer bort att ta en paus. En paus som är behövlig. Måste få en stund att hitta mig själv och släppa ut allt som far omkring i mitt huvud, någonting som inte går att göra i skolan där man hela tiden ska verka glad, för annars är man skit sur, (knepigt dedär). En del kan inte helt enkelt förstå att den gladaste oftas har mest inombords som den inte vill att andra ska veta om. Någonting som den döljer så bra med sitt leende på läpparna.

Utgång, när min kompis L8 fyllde 18 :D


innan allt när vi sitter och gassar i solen och käkar tacos!



Härligt väder, vin och sopbubblor kan det bli härligare och roligare?



Glada miner och snabba fötter på dansgolvet!

Ännu en pendelhistoria

Nu idag har jag än en gång hittat ett irriterande och störande uppträdande på pendel. Förrut var det nyfikna gubbar men nu har det gått ner till tonårsgrabbar. Alla vet vi, att alla ungdomar dricker och att alla dricker mycket. Det är inte någonting som vi behöver upplysas om. Fine att man pratar om det, men när det kommer till den punkten att man bara säger saker för uppmärksamhet blir man irriterad. Kanske är det bara jag som känner denna irriation, men ändå! Bakom mig sitter ett gäng grabbar, ålderna svår att bedöma men kankse imellan 16-18 år.
- Asså, 6 plattor bira och två jäger, det sa bara svisch och så vad de slut....
Prata ibakgrunden som jag inte lägger på minnet och så fortsätter samma kille.
- Och sen då...faan va jag spydde....men jag spydde bara på toan, faan va jag spydde... Simon?...Simon?....SIMON? faan va jag spydde, men bara på toan.........
Mer prat som jag inte lägger på minne, samma kille igen.....
- Men jag spydde bara på toan, det vet jag iaf vad jag minns....aaa, jag spydde bara på toan....Simon...bara på toan iaf vad jag minns......he he he.....
JA, tack nu tror jag att hela pendelvagnen har hört klart om detta, hur mycket du spydde och hur mycket du inte minns. Tack för upplysningen! Vi hörde inte bara de första gången.....men efter tre gånger så tror jag att det riktigt fastnade i allas huvudn...iaf mitt som kankse märks eftersom jag skriver om det.
Just sånt här tycker jag bara är så töntigt att sitter och skryta och skrika ut på tåget...herregud tror de att de är de enda som dricker på helgerna eller vadå? Och att de är ensamma om föjderna? HAHA...lite sorligt är det att de ska behöva hävda sig på sådant sätt, men killar är väl som de är...eller ska jag säga försenade fjortisar?

Två silvermedaljer!

Vilken toppen dag det blev till slut. Visst var vi alla otroligt nervösa, både innan tävlingsstart och efter när vi satt på golvet alla samlade för att få veta resultaten och vilka som kom 1a, 2a och 3a.
Jag tycker att tjejerna gjorde jätte bra ifrån sig, det såg inte alls bra ut på förträningen men alla höjde sig ett snäpp och sträckte lite extra på tårna! Det enda som man skulle kunna säga gick fel var ett lite fall, men vad spelar det för roll när resten var strålande? :D
Vi kom både två i hopp och matta med poängen: hopp: 8,67, matta: 9,13. På matta var det vara 0,07 p till guldet, vinande laget hade 9,20, lite surt, men säkert rättvist. Jag tror att vi i alla i Mini-DM är otroligt nöjda! Bara att ladda vidare för nästa helgs tävling, får hoppas att det går lika bra då som det gjorde nu! Dock tävlar vi bara på tumbling då, Vikingacupen.

Nu börjar en till jobig skolvecka, redan prov imorgon, har inte pluggat så mycket, men tror inte heller det behövs. Kan redan det mesta, inge vidare svår om man gör det som man ska på lektionerna, har väl även ett plus att vissa saker är jag lättinlärda på.
Men nu är det dags för sängen efter man sett klart på fimen på TV4.
Sovgott och dröm sött men inte blött ;) 

lång natt, ger lång dag

Det blev en lång kväll igår, somnade redan tidigt för att sedan bli väckt när det var dags för Sverige-Canada. En underhållande match med många mål, synd bara att Sverige inte vann. Andra perioden, där alla målen kom, tyckte jag var rätt tråkig, visst kul med mål men inge vidare när det först blir mål för Canada och sedan 2 minuter senare mål för Sverige och sedan höll det på så en hel perido! Men det var härligt tempo med många tacklingar :D
Vädret har verkligen inte varit på vår sida idag igen så A och jag har inte gjort något speciellt, vi sitter nu hemma hos mig, ensamma, ska väl ha en myskväll, kanske titta på matchen Sverige-Finland (bronsmatch). Alla vet vi väl hur OS-finalen slutade, vi får väl hoppas på samma rysare med samma vinnare. En optimal match blir då :D Heja, heja, heja blågul!

Imorgon är det dags för trollbäckscupen med mina smågymnaster, lite smånervös sådär som alla tränare blir, tror dock att tjejerna är stencoola, något som de alltid är även sekunderna innan de ska ut på golvet.
Det kommer att bli en lång dag, det är redan samling 0900 i tyresö, verkligen nära där jag bor, not! Kommer behöva gå upp tidigt imorgon, inte något vidare kul. Sen lär jag inte vara hemma förrän kl 16 heller, kommer vara helt slut i både kroppen och knoppen. Får hoppas att humöret är på topp med en guldmedalj runt halsen. Men ska inte hoppas på för mycket. Det är typ 45 lag som ska tävla, top10 tycker jag iaf kan vara ett mål och någonting som tjejerna absolut kan klara av!

Nu ska jag bänka mig framför TV med en stor chipsskål och en mysig A brevid mig!
Håll tummarna för oss imorgon!
Livet leker, glöm inte det! Morsning!

äntligen helg

Nu är det äntligen helg igen. Denna fredag började precis som förra, ni kan ju gissa. Inte satan vill vår lärare komma, han "försov" sig, en annan lärare fick ringa och väcka honom, hmm....konstigt jaa man börjar ju undra vad det är för skola jag går i. Är det verkligen meningen att ens kollegor ska vara ens väckarklocka? Som jag brukar säga, min skola ligger på landet - det förklarar mycket, om inte allt ;)

Nu ska jag så fort jag packat klart åka hemma till A, han stressar mig...otålig antar jag, speciellt nu när solen för första gången på flera dagar kikar fram.
Sedan på söndag är det dags för trollbäckscupen med jumpan, tror att det kommer gå super bra för mina små gymnaster, speciellt eftersom de är anmälda till en lättare grupp. Nästan så att man kan börja hoppas på en medalj tror jag, hoppas på det bästa.

Ching chong kines :D Trevlig helg <3

läskigt.

Vet inte vad det är, men det är någonting med musik tror jag, eller kanske är det bilderna i början? För varje gång jag tittar på medium (TV4 torsdagar kl 21) så vågar jag knappt gå från vardagsrummet till mitt rum, och det är inte långt. Måste tända alla lampor på vägen och nästan springa. Förstår verkligen inte vad det är som är såå skrämmande, men jag får hela tiden känslan av att jag måste titta bakom mig och det får verkligen inte vara mörkt, jag har ju inte någon aningen vad som väntar mig! Det blir ännu läskigare om man är ensam hemma, knappt så att jag vågar gå och lägga mig, skit löjligt jag vet! Kankse behöver hjälp mot detta? :P

Från en sak till en annan, byter ämne helt nu, men en tanke som alldelse nyss slog mig. Varför är det alltid så när man har som mest brottom och ska precis logga ut från msn eller bara logga ut så är det alltid någon som börjar skriva till en? Det är oftast någonting viktigt så man måste stanna och prata ett tag. Men grejjen är att det alltid känns så jobbigt att behöva säga det till personen i fråga. Personen hinner precis säga hej och då ska man ursäkta sig för att man har brottom och måste dra. Jag får iaf känslan av att personen kankse känner att man bara säger så för att slippa prata och för att sedan blocka personen. Kanske låter helt luddigt, men delvis sant?

Nu ere dags för sängen tror jag, välbehövd sömn, börjar 8 imorrn, bara att stiga upp innan 6 med ett leende på läpparna och hoppas på att läraren dyker upp denna fredag, någonting som inte alls händer för ofta!

GODNATT <3

Jävla nyfikna svenskar

Det finns verkligen någonting som jag inte kan förstå, det är hur vi svenskar egentligen är funtade? Idag på vägen hem ifrån skolan, handen, så hinner vi inte komma längre än till Farsta Strand. Där måste vi stanna för att det hänt något med någon passagerare. Och så dumma som vi svenskar är så ska självklart alla dit och tittad vad som hänt! Tänk er själva om ni låg där på pendelgolvet och hade redan 25 pers som satt och glodde på dig och sedan ska resten av tåget också komma för att titta vad som hänt. Vad är det som är så jäkla intressant? Visst vill man veta vad som hänt, eftersom att det alltid är läskigt när sådan här saker händer, men jag tycker att det är barnsligt att vuxna män ska springa fram och tillbaka i vagnen för att ta reda och försöka analysera vad som hänt!
Men iaf så blev tåget så försenat att vi fick hoppa på tåget som kom efter, lite irriterande eftersom jag stressat lite för att hinna me tåget som gick innan!

Och på allt detta så är det inte första gången det här händer denna vecka. I tisdags när jag skulle till skolan gick inte tåget längre än till skogås för att det hade inträffat något olycksfall i handen, fick reda på senare att någon hade hoppat framför tåget, vilket inte heller är första gången det händer i handen. Fick iaf ta ersättningsbussen till skolan, det gick helt bra men som alltid när det gäller mig så kommer inte oturen ensam. Utan jag får sitta bervid en tjock, skäggig illaluktande gubbe! Jag tror nog alla vet hur äckliga gubbar luktar! Inte blir det bättre heller eftersom att bussen är fullproppad och dövarm!

Idag var det meningen att jag skulle på gemensam avslutning med alla trupper i SOL, hade dock inte fått något papper med info om detta, men huvudtränaren lovade att maila mig om detta igår kväll. Men inte har jag fått något mail! Allting skulle börja kl 17 men vart det vet jag inte!
Hade kanske inte heller spelat sådan stor roll eftersom jag slutade skolan kl 16 och inte var hemma förrän kl 17 p.g.a den lilla incidenten!

En lugn dag

Inte har det hänt speciellt mycket idag, rätt skönt. Plåtade lite produkt i studion idag, gick helt bra, har inte lagt in bilderna på datorn än så får se hur bra resultatet blev!
Sen på matten fick vi tillbaka NP-proven som jag varit så nervös för. Det gick 4 ggr bättre än vad jag kunde ha trott, fick ihop tillräckligt med VG-poäng för VG, men lite mindre G-poäng. Men allt som allt, en starkt G nära VG som kommer att ge mig ett VG i slut betyg i MatteB, är otroligt glad över detta. Specillet när jag har kämpat så hårt under året!

La in bilderna från matchen igår (bajen-gefle), det såg riktigt bra ut och jag kan känna mig nöjd med resultatet! Synd bara att detta var sista matchen inför uppehållet eftersom jag får komma dit och fota när jag vill och hur mycket jag vill, är helt överlycklig för detta:D Får vänta lång tid till nästa tillfälle!
Sitter just nu och tittar på dh, ett avsnitt som både ör soligt och roligt:P Kan ju vara ett av världens bästa serier ever! De och prison break såklart, den superduperserien får man ju verkligen inte glömma ;)

Imorgon ska vi har idrottsdag i skolan, den ska tydligen vara den roligast idrottsdagen enligt lärarna, de påstar att tidigare elever har sagt det, får väl se om det är sant eller ej! Haha...men nu ska jag bege mig till TVn och njuta vidare, sedan väntar JohanBlund på mig i min varma och gosiga säng, dock utan det bästa, sovsällskap, vill ha A här, saknar honom! <3

Härliga måndag

Hela helgen har gått men inte en rad skriven. Beror på att tiden inte har funnits, fullt upp hela helgen, precis som det kommer att vara 3 helger framöver! kul men jobbit!
I fredags var det utgång, jag tyckte det var grymt kul, ville inte gå hem! Sen på lördagen tog jag det mest lugnt, inte för någon baksmälla utan för det varma varma vädret, finns är det skönt, men man steks jue:P Sedan på söndagen var det daga för KM. En tävling som skrämt mig eftersom formtoppen inte vart på topp de senaste veckorna. inte blev det bättre när man började uselt. Låg sist efter tre serier, hade ju dock tre serier på mig att klättre mot toppen, och vilken klättring jag gjorde. Inför sista serien ledde jag med en pinne, det var myckte jämnt mellan oss fyra tjejer. Jag gick gladast ur striden och kunna lägga till ännu en vinst. 4/5 KM-vinster, det är inte illa pinkat det! Känns riktigt fintfin och jag själv + andra tycker att jag var mycket värd vinsten, har höjt mitt spel så otroligt mycket de här året, så för mig kändes det rättvist. Men alla spelade verkligen bra, vem som helst kunde ha vunnit, inte trodde jag att jag skulle vinna efter min usla inledning, men det bevisar ju bara att man inte ska ge upp eller ta någonting för givet!

Idag hade jag mitt slutprov i psykologiB, det gick ju verkligen inte bra, kändes så iaf. Hade hoppas på ett MVG i slutbetyg men efter detta blir det nog bara ett VG, om jag inte har lyckats på provet, vilket jag inte tror eftersom jag "missuppfattade" vad jag skulle göra. Skrev mycket bra men inte det som läraren sökte, iaf om jag har rätt!
Efter denna besvikelse kunde det ju inte gå värre när jag nu äntligen skulle få fota på  S Ö D E R S T A D I O N  + bajenmatch! Så jag kom med ett stort självförtroende och tycker själv att jag lyckades. Det blev ett bra resultat iaf för att vara första gången man fotar någonting sånt här stort. Lägger upp bilder senare, om ett par dagar när jag fixat dom!
Dock vad det otroligt kallt att sitta still, vilket leder till att man spänner sig som i sin tur leder till en härlig spänningshuvudvärk! Men de var det verkligen värt!

Nu ska jag titta på sporten så jag får se målen! :D sedan gå och lägga mig så att jag blir av med denna värk!
En glad tessan är alltid roligare än en ledsen <3 

Utgång

Ikväll är det utgång som gäller :D jag, L8 och Carro, kanske fler, har inte den stora kollen:P Det blir säkert roligt!
Vädret kan man ju heller inte klaga på, så himla härligt, nu vill man ju bara ligga i gräset och njuta!
Ska bara packa det sista nu och sedan dra till Carro!

Njut, njut, njut, soolen är framme :D

Nationella...

Kvällen igår kunde inte ha slutat bättre än vad den gjorde! A kom, otroligt skönt, sovsällskap är det bästa som finns :P och vad mer kan man begära när vi går och vinner derbyt, så jäkla härligt att det inte går att beskriva, det var så otroligt viktigt och jag själv blev helt glad i kroppen, hoppas att det går lika bra på måndag, speicellt eftersoom jag ska foto matchen! Helt underbart kommer det att bli, super nervöst men underbart!

Idag var det ju dags för NP i matteB, usch och tvi. Åkte lite ektra tidigt till skolan för att läsa igenom allt och känna mig någotlunda säkrare, den säkerheten höll sig ungefär första delen, d.v.s G-delen, av NP...sen blir det värre. Men provet klarade jag iaf, kändes så iaf, men vad hjälper det när man siktar på ett VG och känner att det nog inte kommer att gå så. Legat på VG-nivå hela året, väldigt surt om det ska sumpas p.g.a detta, men på något sätt måste jag vara nöjd med mitt G, ett godkänt är alltid ett godkänt. Dock spricker ju mitt mål med gymnasiet då. Mitt mål var att inte gå ut med ett enda G, de enda ämnerna som varit i svaj att inte klara VG är just MatteB och EngB, men EngB känns som att jag ska kunna klirra ett VG. Hoppas, hoppas, hoppas att det går vägen med matten.

Nu är två stor saker klara denna vecka, slutprovet i FotoB och NP, men inte får jag vila för det. På en gång är det bara att sätta igång med psykologin som det är typ slutprov i psykologiB på måndag. Känns bra ibland "detta klarar jag, lätt som en plätt!" och sedan går det en dag och så känns det tvärtom, få helt hjärnsläpp.
Nu ska jag sätta mig och skriva lite svenska uppsatts!

Hejsvejs, tomatofejs :D


Onsdag

Idag blir det inte något låångt inlägg, försöker att "plugga" lite matte inför NP, går väl sådär...hoppas på det bästa imorgon. Snart kommer min älskling hit, bli att gå och lägga sig tidigt ikväll ska vara i skolan kvart i 8 imorgon. Har inte hunnit kolla resultatet i derbyt, men hoppas det går bra, en vinst behövs!
Har även kommit på att från och med nu och 3 veckor framåt är alla helger fullbokade de e JL, två gymnastiktävling etc. Nya och roliga saker hela tiden!

Nu ska jag ge gärnet med matteboken! Sovsött där ute:)

Tisdag

Det är nog första gången jag inte har någonting speciellt att skriva, vem vill höra om min vanliga dag? En dag som så många andra upplever oxå, inte direkt läsvärt!
På träningen idag gick det superbra, hittade tillbaka till mitt spel, kanske inte jättetopp men iaf så att jag själv känner mig bättre nu när det är dags för KM på söndag!
Känns som om man har en fullspäckade helg. På fredag ska jag ut med min kompis som nyligen fyllt 18 år och hennes syrra, sedan på lördag hoppas jag att det blir en lugnt dag, mysa med A och sen på söndag är det ju KM, men måndagen blir ju bäst, säger bara ett ord  S Ö D E R S T A D I O N  :D

Men vi får inte heller glömma bort det viktiga derbyt imorgon, nu får vi faan göra mål och förhoppningsvis vinna, det såg riktigt bra ut mot IFK bara att chanserna inte satt. Känns som att bajen och jag är lika, spelet har inte fungerat men nu är det på väg på toppen igen ;D Kanske har vi fler likheter?

Nu ska jag sova ut och försöka hajja NP i MatteB, hade lektion idag, kändes mycket bättre, skönt med lektion imorgon innan det blir prov på torsdag!
Slutprovet i FotoB gick bra, iaf kändes det som det, svarade på alla frågorna, sedan är det bara att hoppas på det bästa!
Snipp, snapp slut och så var dagen slut! GodNatt <3


Minnen som får en att smälta







Härliga sommar minnen, snart är vi där :D
Här har jag blanat gamla och nya härliga sommar minnen. Visst längtar man? 

JAAAAA :D:D

Även fast allt bara känns jobbit ibland, som t.ex just nu, så kommer det alltid någonting att se framemot, någonting som gör en helt överlycklig. Denna stund har nu kommit i mitt liv. JAG ska få fota på  S Ö D E R S T A D I O N  !  Finns det något häftigare?!?! De blir ju grymmare och grymmare när man älskar fotboll och bajen!
Supercoolt att få gå ut på planen med en massa publik och sedan få fota. Dock är det denna gång mening att fota några grabbar ifrån Hammarby Akademin som ska få någon utmärkelse eller vad de nu var! Hoppas bara jag får stanna kvar :D
Eftersom jag kommer att få ett sånt där "pass" för fotografer kan jag gå på alla hemmamatcher, ta med mig kameran foto för mig själv och sedan bara stå och njuta av en underbar match med en underbar publik.
Tror inte att det finns någon som är gladare än mig just nu :D:D:D

Lååång söndag

En kamp efter att hitta spelare till JL, ja deet gick ju inte så bra som alla vet. C och jag gjorde vårat bästa, även om det nästan är omöjligt att vinna 2 mot 3. Men vi va väldigt nära, hade vi spelat som vi kan, ligga runt 170-180 hade vi vunnit en match iaf, men Sollentuna är en svårspelad hall och jag är verkligen inte i toppform, något som jag varit under våren, tungt! Men förhoppningsvis går vi till final nu, vi "vann" en W.O. match, vilket gav oss två poäng, vi får väl se, jävligt surt om vi inte går till final p.g.a att endel inte ställer upp för laget, även om beskedet om match kommer sent tycker jag att man ska ställa upp om man har chansen, om inte är ute med båten där man inte får tag på någon (fia, jag vet att du alltid ställer upp <3).
Hoppas att jag själv hittar tillbaka till mitt spel, eftersom det är KM nästa helg, skit i om jag vinner så länge jag spelar bra och är nöjd själv så får andra gärna spela bättre, roligt när det går bra för alla :D
Sedan var det bara att kasta sig in i bilden och hem, duscha, snabbkäka och sedan in till Globen för match:D Goda förhoppningar till en god match, som dock slutade mållöst, kändes fel, bajen ägde spelet mest, ävne om IFK hade några chanser, konstiga domslut oxå, ser det lilla minsta men inte det värsta!

Är supernervös nu oxå eftersom snart kommer slutprovet i FotoB men nest skräckinjagande är NP i MatteB, kommer att gå lägga mig med orolig mage varje kväll nu fram till torsdag, alldelse för stor prestationsångest! HJÄLP! :'(
Ett tips som jag alltid får höra som jag nu oxå ska försöka ta efter: "Ta det lungt, låt det gå som det går, du kan det du kan och det kommer att gå super." Får hoppas att detta fungera, några lugnande samtal med A och det ska säkert gå bra! Som tur är har jag ju två MatteB-lektioner kvar tills NP, dock nada i Foto!

Nu ska jag slagga, drömma gott och glömma allt jobbit! tufft men ett måste :)

Lördag

P.g.a mitt idiotiska NP i MatteB var Emelie och jag tvugna att sitta från kl 9 imorse till halv 12 och göra ett psykologiarbete, via TELEFON vill jag bara tillägga. Det kändes inte så kul, men resultatet blev utmärkt. Lite finslipning som vi ska göra bara.
Sen var A och jag tvugna att åka till hallen för att hämta mitt klot för morgondagens JL. Vi har två lag, men endel ställer inte upp till 100% så nu har vi bara ett lag, som inte ens är toppat...lite irriterande eftersom det är sista omgången inför finalen, men jag tror vi redan har kommit till final eftersom det i år bara är en tjejliga. Men jag litar stenhårt på att jag, Oliva och C klarar detta utmärkt, trots att Oliva bara är 8 år, tror jag.

Nu idag och ikväll tror inte jag att jag och A ska göra något speciellt, plugga inför NP? om jag orkar, det skulle ju behövas, känns iaf som jag kan det mesta inför slutprovet i FotoB iaf, det känns ju skönt, måste ju leva upp till MVG som jag fick i FotoA.
Synd att vädret är dåligt, hoppas på bättre imorrn när det är match, hoppas vi inte spelar lika illa som vi gjorde i svenskacupen, man släpper inte in 4 mål på 30 minuter, även om man är en man mindre + att man möter ett div1-lag, pinsmat, nästan så att man skäms att vara bajaren för ett tag. Nya tag bajen på hemmaplan!

Simsalabim, nu är du blind :D

Tråkigt väder leder till tråkig dag

Idag är det en sån dag när man inte gör någonting, kvällen innan planerar man massa, men när man sedan vaknar på morgonen och anser att halv dagen har gått finns det inte mycket att göra. Även om dessa dagar kan vara otroligt sköna, får man även ångest, det finns så mycket man vill göra. Fast glad är jag iaf att vädret suger, för annars skulle jag behöva tvinga mig ut och göra någonting, lyser solen går det inte sitta in. Då måste man helt enkelt ut!
Sen finns det ännumera sura saker! Bara för att man har fyllt 18 så ska allt handla om att man är vuxen och ta hand om allt själv. Denna månad måste jag gå till banken för att få mitt studiebidrag för maj-månad. Det skickades hem ett utbetalningskort till mig. Surt, surt, surt...speciellt eftersom jag inte har några pengar att röra mig med! Får hålla mig ett tag innan jag kan göra saker...ska till banken så fort jag kan! Kan någon förklara för mig varför det händer mig?!?!

Nu ska jag gå och mysa med A. tjingelingling :D

Djävulen bär prada

Äntligen, äntligen ska jag få se en film som jag alltid velat se. Enda sedan den kom på bio, men aldrig har det blivit av. Men nu av alla gånger så skall jag och A lägga oss i sängen och mysa till "Djävulen bär prada", dock har jag hört att den är överskattad, precis som 1408. Hoppas iaf att den är bra, kommer säkert inte upp i vad jag föreställt mig, men man kan ju alltid hoppas :)

Tanken är även att vi ska ha movienight nu oxå, får se hur det går med de, brukar ofta somna fort om jag ligger i sängen och glor film.
Imorrn ska vi försöka bege oss till badhuset för att träna lite, simma några längder, kanske få mig att våga dyka ifrån startpallarna? Något jag aldrig gjort (!!!!!!) Men när det var simning iskolan och MVG var att stå stilla och dyka ifrån trampolien och sedan springa och dyka så ansträngde och pressade mig hårt för att göra det. Någonting som jag verkligen är stolt över. Vet inte varför det känns läskigt, kanske helt enkelt är rädd för magplasket! ;D

Men nu ska jag spring in till A innan han blir galen på att jag inte kommer :)
Sov sött och dröm gött och inte blött :D

Kväll + dagen efter

Efter myckte stress och springa efter buss efter buss kom tillslut jag och A till J. Redan då började det regna, vilket gjorde att vi inte satte upp studsmatten, jädra..de som är så kul när man har lite dricka i sig:) Eftersom det regnade ställde vi engångsgrillarna i eldstaden :D gick otroligt bra, luktade bara lite rök sen dagen efter. Sedan kom nästa J och vi började att grilla. Efter ett tag senare så joinade HerrJ oss oxå, och nu var vi änligen alla som skulle komma. Vi förgyllde kvällen med att utmanna varandra, vilket lede till det ena och det andra. T.ex så sprangs det naket runt i huset, stearin på magen, äta smör mm. Haha lite skojj. Kommer lägga upp lite bilder sen när jag fått dem ifrån HerrJ :D
Vi bäddade sedan ner oss in på småtimmarna, 5 pers i ett litet rum, det var inte alls varmt! Men alla somnade till slut med ett leende på läpparna.

Nu sitter jag hemma hos A och har precis duschat och försökt att göra en inbakad fläta som går runt hela huvdet, kramp i armarna säger jag bara. 3/4 blev lyckat, men sedan på slutet gick det åt skogen, men flätan är på plats iaf. Alltid kul att försöka utmanna sig själv, se vad man klarar av och inte. Med lite övning och kanske hjälp från någon som kan, dock inte A kan det bli riktigt snygg!

Nu ska jag bara mysa och glo på handbolls SM-finalen tillsammans med A, hoppas på utklassning ifrån bajen, behöver lite framgång nu eftersom det går så förjävligt i fotbollen, hoppas på vinst mot IFK på söndag! Det får iaf vara varmt och soligt väder så jag, A och C kan njuta ordentligt, kankse en kall bira till? :)

Lev livet, glöm inte det!    <-------- V I K T I G T  !

RSS 2.0