Idag ska jag jobba på förskolan igen. ska ...

Idag ska jag jobba på förskolan igen. ska bli riktigt kul. dock är det inte samma avdelning som jag jobbade på i våras men hälsa på alla hinner jag säkert:) Det är ju höstlov nästa vecka så hoppas på fler dagar, saknar alla barnen och undrar hur mkt de ha växt på 6 månader! galet stor skillnad måste de ju vara!:p och eftersom det är höstlov nästa vecka så har jag ju ingen simskola. så får hoppas på jobb!:)


Helgen har varit skön, inte direkt gjort n...

Helgen har varit skön, inte direkt gjort något:p hade min andra ligamatch i helgen på 1,5 år och det gick helt ok, iaf bättre än förra helgen, framsteg! Lite träning skulle ju behövas:p Jobbet för dagen är slut, hem nu och käka och sedan vidare till gymnastiken:) börjar närma sig tjejerna första tävling för säsongen! Och första tävling som RM1 vilket har medfört en stor svårighetsskillnad, riktigt kul! Hem och mysa med Ozzy!


Ett par glas röda har åtnjutit till uppgör...

imag0231 (MMS)

Ett par glas röda har åtnjutit till uppgörandet i fotbollen, läskigt spännande! Tänk om Bajen kunde spela såhär hela säsongen! även om dagens match inte var bra så vann vi!


Regn och rusk! Så jäkla kallt och gå hela ...

imag0227 (MMS)

Regn och rusk! Så jäkla kallt och gå hela nortullsgatan i spöregn! Låten där som isbitar och mina skor läcker, toppen! Påväg hem från jobbet nu, känns lite extra nu när jag börjar en halv timme tidigare och slutar en halv timme senare! Men inget att klaga på, jobb ger pengar!:) vill oxå säga att Bajen äger alla! Riktigt illa bara att de kom på ett halv år försent!


hemmagjord lasagne!

Mycket har hunnits med denna helg! Ifredags åkte och och Blåbär till Örebro för att hälsa på våran bästis för en party kväll! Örebro är verligen 10x bättre än stockholm när det gäller party! Riktigt skojj hade vi!

Igår tog jag det bara lugnt, örebros bravader hade gjort sitt och trött jag var. MrJ och jag mös med lite chirre!;)
Sedan var det dags för min första liga-match i bowling på 1½ år...heelt sick vad tiden går fort! Ska även spela nästa helg och hooppas att det kommer gå bättre för mig då. De blev 9-11 förlust....

Tidigt match var det, redan 9,30 var det samling, så efter matchen åkte MrJ och jag och handlade, weho! Söndagslyx....njaaa..
Nu har vi iaf gjort våran första hemmagjorda lasagne och jsut nu står den i lugnen och gottar till sig. Lasagne på en söndag är riktigt lyx =)

Sen blir det ju självklart Amazing Race ikväll! MrJ och mitt favvoprogram, vi är alltid bänkade kl 19 på söndagar!

Bilderna från bröllopet är nu utskrivna oc...

imag0207 (MMS)

Bilderna från bröllopet är nu utskrivna och klara. Här har ni ett litet smakprov:) Just nu är jag påväg hem från jobbet, ska käka en snabb lunch och sedan iväg till kontoret och jobba lite. Efter det är det ju som vanligt gymnastik på schemat. MrJ och hans bror ska på hockey match ikväll så äta middag får jag göra själv.. men men så är det, får mysa med Ozzy istället:)


ozzy kan oxå!

imag0221 (MMS)

ozzy kan oxå!


Tisdagslunchen är ett bestående men, så go...

imag0217 (MMS)

Tisdagslunchen är ett bestående men, så gott så gott:) jobbar på som vanligt idag, efter jobbet ska jag hämta ut bilderna från bröllopet som jag plåta och sen mer simning. Ska på lite inspirations träff med jobbet:)


Fotboll har det vankas i helgen. MrJ, jag ...

imag0212 (MMS)

Fotboll har det vankas i helgen. MrJ, jag och Ozzy gick över till MrJ päron för att titta. Där bör ju även Ozzys bror Sixten:) Ozzy är inte än så förtjust i att vara där, hon fraser en massa men det gick tusen ggr bättre i fredags än tidigare. Som ni ser på bilden var iaf Sixten väldigt intresserad av fotbollen:) Jobbat klart har jag gjort nu och ska till arbetsförmedlingen.....inte speciellt kul, men ska bli åter inskriven i uga så jag kan få lite extra pengar, inte helt fel:)


Denna lördag skall inget göras för min del...

imag0213 (MMS)

Denna lördag skall inget göras för min del! MrJ och jag är på väg till stan för att äta en mysig lunch:) sen ska han vidare till T som fyller år och de ska gå på öl och whisky mässan. Själv ska jag sitta hemma med Ozzy och svulla, måste på tidig träning imorn med gymnastiken. 9 börjar träningen....:p Lockar inte så mkt men självklart ställer man upp när tränar kollegorna är på semester och den andra på Gotland och tävlar med sin andra grupp:)


Inte lika lyxig lunch idag! påväg hem från...

imag0205 (MMS)

Inte lika lyxig lunch idag! påväg hem från jobbet för att svida om och sen dra iväg till nästa jobb och därefter gymnastiken. kommer lagom hem till Robinson:D


Lasagne blev det till lunch denna tisdag i...

imag0200 (MMS)

Lasagne blev det till lunch denna tisdag igen! Lasagnen här på jobbet är bara så god:) Prop-mätt blir jag ska, får se till att vila lite nu innan nästa pass:p Idag blir ozzy 3 månader! Imorse firade hon de med att låta mig sova enda tills klockan ringde vid 8, jag vaknade nästan i chock:p Hoppas detta håller i sig, är så jäkla trött just nu:p Riktigt kelig var hon hela natten och morgonen och sov vid mig och MrJ i sängen hela natten:) Tror dock att detta beteende kom nu när jag inte är hemma hela dagarna, utan jobbar helgdagar. Hon saknar oss:) Blir lika glad varje gång hon springer fram och hälsar när man kmr hem:)


Sömlöst! Har fått en liten inblick i hur d...

imag0188 (MMS)

Sömlöst! Har fått en liten inblick i hur det är att vara småbarnsförälder! Ozzy väcker mig kl 04 och håller på och busar fram till 05.15 sen får jag sömn till 05.45 då det är dags för MrJ att gå upp, självklart blir Ozzy överlycklig att någon är vaken, men sen vid 6 när MrJ gått finns ju bara jag kvar så då håller hon mig vaken till 07.20....klockan ringer 07.40, det är dags för mig att gå upp. Då passar hon på att vara världens mysigaste och förföljer mig överallt. Tur att helgerna är snällare, så väcker hon mig bara en gång vid 04...och sen får jag sova fram till 9! Lägger till att jag jobbar hela dagen idag!:D Först simskola sen ska jag hjälpa till på kontoret för att efter de bege mig till gymnastiken och efter de gå igenom alla bröllopsbilder med brudparet!


SMS-inlägg


SMS-inlägg


IKEA-time! Rekord shopping idag, två timma...

imag0197 (MMS)

IKEA-time! Rekord shopping idag, två timmar bara:) Äntligen får vi ett soffbord! Tog bara 1,5 år:p fick även hem lite korgar till avdelaren så Ozzy inte leker sönder allt! Stekpanna, fruktfat och även två julsaker:p Nu ska vi hem och njuta vidare av helgen:)


RSS 2.0