Snart så

Bara morgondagen kvar och sedan lååångledigt=)

Jobbat på som satan idag, känner mig överlycklig. Starkt av mig, fått både historia och mediekommunikation klart. Nu återstår det bara trafikk. och svenska att plugga i helgen, kul! Men snart är det över, ej att glömma.

Äntligen har även min studentklänning kommit, denna gång icke sönder. Dock kanske lite liten, men de löser sig..och en aning lång, farmor sy upp? Annars känns de bra, vit och fin=)
I helgen ska jag även hinna med att ragga studentskiveklänning..hmm...mycket som skall göras nu, tur att helgen är någolunda lång:P

Träning i kväll som gäller, sen hem duscha och packa för morgondagen!

Nationellaprov

Jaha, dags igen för nationellaprov. Denna gång i EngB. Usch, finns det något ämne jag mer hatar? Nej.
Men det gick i alla fall bra, kanske inte toppen nöjd, kändes inte som om jag var närvarande när g skrev, så som jag kännt den senaste tiden nu. Ett G har jag iaf, men inget jag är nöjd med, hoppas på bättre=)

Lång dag idag i hallen. Från 16.30-21.30. Det är helt galet. Det är en galen träningstisdag! Även med en väntan på en hel timme! Usch, hoppas på att det finns roligt folk i hallen som jag kan fördriva tiden med. Sedan kommer MrJ oxå och det ser jag framemot. Mys som alltid!

Bara en dag kvar nu sedan långlediggt, valborg och mösspåtagnign! Galet nu går tiden verkligen fort! Hoppas vädret fixar till sig, på torsdag vill jag inte se ett moln på himmeln och strålande sol. Kan det bli en mer lyckad valborg/mösspåtagning då lr?=)
Och med värme skulle det även göra chillgrillkvällen toppen!
Dock kommer jag fylla mitt långledigt med plugg, ragga jobb och studentskiva klänning. Önska mig lycka till!

Kort vecka

Som sagt..kort vecka. Valborg på torsdag och första maj på dredag. Det är najs och verkligen helt okej.
Hoppas på en trevlig mösspåtagning och sedan att det blir en najs chillgrillkväll=)

Nästan fått klart mitt projekt arbete idag! Poäng till mig. Nu måse jag bara göra bildspelet och sedan klart, fixar jag lätt nästan måndag:P Annars är paniken för allt som ska göras klart halvt under kontroll, vi får väl se vad som händer när det närmar sig. Antingen blir det panik lr chill - hoppas på de sistnämnda.
Imorrn är det nationella i EngB, ska jag få mitt VG i de så är det dags att börja hålla tummarna och be till gud, kanske även någon annan gud..finns ju massor att välja bland ifall jag skull ha vart hindu, men så är icke fallet. Får väl lite på mig själv. Blir det inge VG i EngB blir det nog ett tufft leende på studenten...

Även strax dags för mig att göra mitt sista blodprov, 5/5. Med detta visare det verkligen hur fort tiden går. Känns som det inte var för längesedan jag gjorde benmärgsprov. Lite småskrämmande.
Mindre än 40 dagar kvar och sedan ett steg närmre vuxenvärlden. kanske blir det två samtidigt om jag nu får bli blodgivare.

Fjärilar, värme och mys

Helgen går fort, nästan så att veckorna går lika fort. Läskigt! Sommaren och studenten närmar sig med stormsteg=)
Härligt härligt att vädret även har fattat att det nu snart är valborg och första maj!

Helgen har varit helt mys! Fredagen blev lugn..solning efter skolan och god mat hos MrJ med fotboll. Dock somnade jag väl vid 22 och sov sedan hela natten..:P
Vaknade till världens sommarväder, galet varmt/hett var det! Inte kände det bättre när jag visste att vi skulle till fjärilshuset, där tempen aldrig går under +25 grader:P Men måste man fixa projekt arbete så måste man och det gick helt bra! Svårt att fånga fjärilarna men tror att en del blev jäklig bra=) Sedan blev det mys kväll hemma hos min syrra med sällskapspel:P
Idag har jag och MrJ bara tagit det lugnt...legat i parken och myst i solen! Mycket händelserik dag=)

Kort vecka har vi nu framför oss! Valborg och mösspåtagning på torsdag och sedan har vi långledigt! Super! Blir väl som vanligt en chillgrillkväll med alla kompisar samlade =)

Nyår is the shit





Tillslut blev vi båda vackra på bilden <3





090422

Ojoj..nu är det  bara cirka 45 dagar kvar av mitt skolliv - hjälp!

Dagen har varit rätt soft i sig =) Gjorde vykort på mediekommunikationen:P Hahah...blev ett riktigt klipp och klistrande! Men inte kom vi undan så lätt utan nu ska vi göra en marknadsplan om vårat kort! Häng mig i vägen..ap-mykcet att skriva, men men, det går väl de oxå!
Har t.o.m jobbat bra på engelskan idag! Stolt över mig själv:P

Projektarbetet som ska vara klart imorrn stressa upp många i min klass. Jag tar det rätt lugnt, trots att jag inte ens börjat på mitt. Men ska ju plåta på lördag som sagt och sedan går resten av arbetet relativt fort känner jag på mig. Jag är lugn.
Men vi ska även fixa inför våran utsällning som är den 7 maj - Alla är hjärtligt välkomna! Så imorrn är det dags för nästan ett panik projektmöte där allt ska planeras. Vem som bakar vad och när, eftersom vi tänkt sälja billigt fika och lite vem som ska göra vad. Hoppas verkligen att det blir bra, pinsmat med en dåligt utsällning, speciellt om det kommer mycket folk som jag hoppas! ÄVen om mitt inte kommer vara såå intressant heller. Ett bildspel på fjärilar? Hrmm..aja..fina bilder kan det juiaf säkert bli =)

Har tyvärr insett att jag kommer får en galen vecka runt min student!
5 juni - Tar studenten
6-7 juni - Tävling med jumpan
9 juni - MrJ och L8 tar studenten
10 juni - J tar studenten
11-14 juni - Åka på läger till västerås med småtjejerna
Hmm..funderar på hur detta kommer gå till. Ofta jag kommer vara i form för tävling dagen efter min student! Suck, bara att hoppas att tävlingen är den 7e och att jag tills dess är tillbaka i mitt normal tillstånd, men det ska nog inte vara några problem. Det är ju mig vi snackar om - Supertess (dricker inte tills hon stupar....oftas...:P)

Träningstisdag

Rent ut sagt, inte gjort ett piss idag i skolan! Suck!

Träning står på schemat idag, en riktigt lång dag. I hallen från 16.30-21.00...tugnt! Men men..de ska nog också kunna gå:p
Finns inte så mycket mer att säga.....synd att vädret inte hållt i sig. Vill få tillbaka sommarvärmen och sitta i solen och ta en glass=)
Efter träningen blir det mys med min älskling<3

Kvällen lystes upp



Äntligen lite mål framåt! Och vi visar att vi är starka nog att vinna även fast domaren är emot oss, som alltid.
Det är ju ingen nyhet.
När var det senast en domare dömde för bajen?
Kan tyvärr inte minnas när. Tycker mest att vi förlora våra matcher p.g.a domaren.
Förrutom när vi spelar som 97or vill säga, det händer ju rätt ofta.
Men två ruttnalag spelade ikväll iaf, och ett av dom fick lite bättre status nu iaf.
Bajen.





Solflicksdagen!

I söndags var den årliga solflicksdagen. När alla grupper i föreningen visar upp vad de kan inför alla föräldrar i ett fullsatt eriksdal! Uppvisningen för mina småtjejer gick strålande, inga problem alls och vi var lugnt snyggast av alla med våra härlig ansiktsmålningar. Ingen annan grupp hade fixat det som vi...därav att alla lånade våra ansiktsfärger...suck!
Tyvärr dog kamera batteriet, så har det roligaste bilderna å mobilen...men ett par hann jag iaf få!




Otroligt vackra allesammans! Kanske Irma är den finaste...sticker ut gör hon ju iaf. Men så går det när man är testkanin och tränarna inte vet riktigt hur de vill ha det. Men bäst och vackrast är det iaf=)<3

Derbymåndag

Så var skolveckna igång igen. Dagen börjar prim med världsförseningar på pendeln, mitt tåg var över 30 min sent! Tugnt, men spelar ju ingen större roll då jag har foto hela dagen fram till kl 15. Fått lite gjort idag iaf. Jobbat med bilder i FotoC och t.o.m hunnit byta projekt. Perfekt nu när det ska vara klart nästa vecka. Toppen! Men det känns iaf rätt eftersom jag inte kunde göra det jag ville till rättvisa. Don´t drink and drive är så pass stort och jag känner verkligen noll inspiration och ingen aning hur jag vill slutföra allt, bättre att lägga det på is och göra något annat.
Lite läskigt att min lärare föreslog att jag skulle dookumentera fjärilishuset när vi i helgen snacka om att åka dit nu ihelgen. Så de passar ju bra. Slipper deadlinen också då jag istället ska göra ett bildspel istället för att prina alla bilder. Bara att börja om med ett leende på läpparna. Tur att jag har min älskling som finns där för mig när allt är som tuffast!<3

Ikväll är det derby. Skulle väl inte tror att någon gått mista om det. Känns som om det antingen blir en piss match eller super match. Eftersom både bajen och dif suger röv just nu. Vore ju trevligt om något utav lagen iaf kunude göra mål:P Men men...vi får väl se hur det går och om det är jag eller MrJ som kommer somna med ett leende på läpparen och mindre ångest om att vårt lag suger bäver.

Fredag&lördag

Med mina sista krafter kämpade jag mig upp i gårmorse..skolan är ju viktigt. Men när jag sitter på bussen från handen till skolan och tittar på mina mess och inser att min första lektion är inställd, kl9, och att nästa inte börjar förrän kl 13.. Det kändes förjävligt. Men när jag ändå var i skolan kunde jag ju lika gärna jobb med de uppgifter vi fått i religionen och sedan dra hem för inte tänker jag sitta hela dagen, nejnej. Gjorde även lite sociologi som var min sista lektion, och sedan drog jag hem. Dagen blev kort. Men sedan får jag veta att även sociologin var inställd så helt enkelt kunde jag varit hemma hela dagen och jag som kämpat mig upp..hmm..vara positiv och se att jag fick gratis pluggtid som kommer att löna sig senare=)
Efter skolan åkte jag mot stan och möte upp MrJ..gick runt i stan och mystet i solen med glass och sedan möte vi upp L8 för att sola...bygga upp brännan till studenten! Härligt när solen lyser.
Hem sedan för att fixa i ordnig sig för en utekväll.

Kvällen var helt okej, ¨knappt några pengar hade verken jag lr MrJ men de var en mysig kväll. Vi var på gamla Ice som nu byggt om jag haft sig, även fått dit en stripstång som jag vet att J kommer bli överlycklig över om ni nu någonsin kommer gå dit igen:P Känns dock lite efter...en stång på hela stället och det kom nu..på GranCanaria var det minst 3 stripstånger/ställe! haha..verkligen någonting som höjjer stämningen, men kankse inte de roligaste när det är 75 pers på samma som det såg ut att vara här hemma i Sverige.

Idag har jag och MrJ bara haft det soft. Tagit det lugnt och legat i sängen nästan hela dagen=) Strax blir det hämt mat och mera mys och sedan blir det den lååånga vägen hem till mig eftersom det är solflicksdagen imorgon!
Shit kommer vara helt död på kvällen, ska vara hallen mellan 12-18 ungfär! Ej okej!

Att få arslet ur vagnen

Visst känns det riktigt skönt när man får saker gjorda, d.v.s få arslet ur vagnen?
Denna vecka har jag inte bara gjort prov, utan även gjort min första ordentliga engelska läxa! Stolt över mig själv eftersom de flesta borde veta att jag hatar engelska. Jag har även mailat min bajenkontakter angående jobb effter studenten och ska nu sätta mig och fixa till mitt CV. Sprang även förbi kansliet idag och hämtade ut tränar tröjor, att det skulle behöva ta nästan ett år också.
Men efter allt dehär känns det verkligen toppen! Mer kontroll på mitt liv och att det kanske inte är så farligt att tappa tryggheten med skolan? Det finns ett liv efter.

Älska torsdagar kommer jag alltid att göra, iaf tills studenten. Så underbart att sluta kl 12 och få tid att göra allt det jag nämt ovan. Irriterande bara att min första lektion imorse var inställd. Fick sitta i skolan mellan 08-10.30..segt. Fast jag sov ju nästan 1½ timme också! Synd bara att jag inte kunde ta den sömnen i morse i sängen bara!!!

Snart är det helg igen och ikväll kommer min älskling, finns massor att se framemot=)<3

Åren går

Nu börjar jag känna mig riktigt gamla. Ryggen gör ont, bilr nerförkyld av lite varmt väder och hostar som en tant som rökt i 60 år och småtjejerna i gympan undrar om jag och MrJ bor tillsammans. Är det detta som förväntas av en nybliven 19åring?

Kanske inte ryggontet, verkligen någonting jag måste kolla upp eller sluta tjata om. Kan ju inte gå emot mig själv att säga att jag hatar folk som klagar och inte gör någonting åt det. Kanske ett läkarbesök strax igen då?
Men att flytta ihop? Vad finns det för krav och kriterier för de? 1. självklart pengar och då behövs ett stadigt jobb och turen att hitta en någolunda billig lägenhet som inte är helt off - känns nästan som en omöjlighet.
Finns det någon gräns på hur läge man vart tillsammans, eller har det med åldern att göra? En 16åring som haft samma kille i ett år är verkligen inte mogen för de steget. Hmm..stor fråga som kräven en lång fundering:P

Sjukdomar. Har åldern någon betydelse eller är vi alla människor helt enkelt olika?
Ett härligt väder kom med påsklovet, inte klädde jag av mig speciellt mycket. Långbyxor, linne, jacka och halsduk. Ändå sitter jag nu med rinnande näsa och hosta, mycket illa. Har även den egenskapen att vakna med huvudevärk på morgonen? Är det jag som är konstig eller är det fler som känner som mig?
Brukar ju alltid vara så frisk av mig...

Jag tror allt att de har med åldern att göra:P Som jag sa till en småtjej i jumpan som har problem med knäna och är strax 11 år.
"Efter man fyllt 10 år går det bara nerför".


Mittiveckan

Onsdag idag, provet gick super - på de jag hade pluggat på vill säga. Inte satan har jag tyvärr någon aning om hur en kunligkrona ser ut eller hur stockholms stadsvapen ser ut. Nej, så smart är jag ej. Får helt enkelt hoppas på det bästa:P

Lugn dag annars, skönt med inställd engelska, men måste dock läsa en novell vi fick, så ska väl se till att göra det:P Känns ubersegt alltsammans.
Helt tom i skallen så inget vettigt att skriva. Försök till plugg och sedan träning är det som gäller!

Tillbaks till vardagen

Skola idag då. Rätt lugn start. Inte hänt mycket. Förvånade? Nej.
Sitter just nu och klurar på top10 lista på fulaste människorna i min omgivning:P Förhoppningsvis kommer listan snart, måste bara finna bilder på alla:P Kanske även ska göra en top10 finaste listan också? Hmm får se, fulast känns mer relevant och aktuellt. Men som sagt måste klura vidare på de..förhoppningsvis läser ingen av dom min blogg!

Med en trevlig skolstart kommer även prov såklart. Redan imorrn, jippi...så lite plugg på de hoppas jag att det ska bli, även träning och pojkvän ska jag försöka klämma in i mitt schema:P Önska mig lycka till=)

En dag på stan





En dag på stan. Målet var studentklänning, det blev varmchoklad med grädde och det är verkligen någon som behöver ny plånbok;)

Hemma igen

Det blev en längre vistelse på landet än beräknat:P Hela helgen..men för att klara av det åkte vi hem meed syrran på lördagen och lira lite wii och sedan tillbaka ut igen för att njuta av solen och god mat=) Helt sjukt hur fort lovet har gått! Imorrn är det tillbaka till skolbänken och allt som ska göras. Kämpa ut till det sista.. Men det är inte lång tid kvar nu, helt otroligt!

Sista dagen på detta lov ska tillbringas med läxor, otroligt va? Men någonting som behövs så ångesten dämpar ig lite, trots att jag inte har mycket att göra har jag en tendens att hetsa upp mig, lr som jag vill uttrycka det, prestationsångst! Presterar bäst och högst på allt. Orken nu på sluten finns inte..men jag har iaf inte varit skoltrött längre än något år, finns ju dom som haft det sen års 7. Förstår verkligen inte hur de står ut, men kanske har det med ens egna mål och krav på sig själv. Eller sjunker kraven när skoltrötthten kommer? Ger man bara upp då för att man själv inser att det inte är någon mening att kämpa, eftersom det ändå inte kommer gå bra? Mycket knepigt dedär iaf..men tryggheten med skolan försvinner ju snart ifa..vad satan ska jag göra sen? Vad ska jag söka för jobb....?

Just nu går jag fler steg mot vuxenvärlden. Skolan tar slut..börja söka jobb, städat hela lägenheten:P och redan gjort mitt 4/5 blodprov. Snart ligger jag där som blodgivare om någonting såklart inte går snett men det hoppas jag inte på. Tiden bara springer i väg. Säg hejdå till de dagliga mönstret, loven och kraven och välkommna jobba för pengarna, finna nya rutiner, planera semester veckor och betala skatt..!
Livet var allt enklare när jag var 6 år..

Påsk

Lovet lider mot sitt slut och för att fullända lovet/påsken blir det nu en tripp till landet! Inte varit där sen i somras så det ska bli mysigt=) Även om jag föredrar när det är 25+ och vi tar båten ut till ön, men lande tär ändå landet! Tyst och lugnt, mycket behagligt, komma ifrån staden liten:P och njuta av naturen.... hrm kanske inte, jag behöver väl inte påminna igen att landet ligger 25 minuter med buss från min skola?
Antligen så är landet för mig förortens förot eller så går jag i skola på landet, bara att välja själva, jag går på de senare!

Med att solen nu kommer så betyder det att mina päron åker till landet varje helg vilket ger FF varje helg:P Tack tack tack, tillbaka till härligheten som jag hade i höstas och längtat till så lääänge;)

Dags att packa, klä på mig och vänta på att bli upphämtad av P och sedan dra ut mot landet, tysnaden och grillat till middag ;) 

Sista lovet

Sista lovet springer fram till tusen..speciellt när vädret är så här bra..knappt tid till att blogga, inte för att det händer mycket på dagarna:P
Det blev en ritkigt långpromenad när vi var och plåta, riktigt härligt med solen=) Även hunnit med lite småshopping och försök till lite titt på studentklänning..går väl inge vidare och just nu är kontot tomt p.g.a småshoppningen, men som samtidigt är nödvändig! Nytt smink och en sommarväska! Någonting jag behövt mycket länge och det är ju ingen stress på klänning än iaf=)

Ikväll ska vi ut en kortis och bara chilla, 18 års festen vi var på i lördags, det är hon som ska ut ikväll eftersom hon fyller å idag=) Det lär bli trevligt. Skulle ju egentligen varit på tjejkväll med tjejerna iklassen men på något mysko sätt har det blivit inställt..hrm..aja..en extra dag med min älskling istället=)
Lär väl inte hände mycket mer under veckan, en snabbis till landet blir det säkert, måste ju iaf fira påsken och hoppas på något påskägg;)
Och snart är det ju dags för första hemmamatchen på söderstadtion=) Längtar! Hoppas på bra väder och att jag får plåta, vore naajs=)

Som sagt! Sista lovet nu, så njuta till tusen och sedan går det bara utför!;)
Livet leker ;)

Soooommar=)


Sol, sol, sol

Underbart! Det håller i sig=) Gud glad idag och skänker oss dödliga lite vår/sommarkänsla! På balkongen där solen steker hela dagen hade vi 30 grader i helgen! Inte alls dåligt!
Nu känns det verkligen som om sommarn, studenten och vuxenvärlden närmar sig med storsteg! Inte alls lång kvar! Kanske dags att söka jobb...?

Helgen i bowlinghallen var helt ok. Spelade väl inge vidare själv sådär, men min kära syster vann DM =) Verkligen någonting hon är värd eftersom hon det senaste året haft sån problem med sina fötter att hon inte kunnat spelat! Många kramar till henne<3

18års party var helt okej i lördags,började otroligt mysko, att människor orka förstöra fester är så irriterande, men när dessa var utkastade så öjdes stämmningen och det avslutades nästan på topp=)
Dock kom jag och MrJ hem vid 04, smnade säkerligen inte förrän 05 och gick upp 08 för att lira bowling, toppen! Skojja inte om jag sov hela dagen igår=)

Men nu ska jag ut i solen med min älskling ochplåta lite FotoC uppgifter och bara njuta, sedna ska jag väl offra mig att glo på DIF matchen! Heja Örebro!:D

Helg, sol och bowling

Lovet är här och solen lyser till tusen, kand et bli mycket bättre? Fram med vårkläderna och bara börja att njuta=)
Dock är jag denna helg instängd i bowlinghallen, känns verkligen inte bra! Idag var det DM, gick helt okeej, dock inte till final, snitta lite mer än 170 så får väl vara nöjd=)
Och imorrn är det JL, suck..men glad kankse jag får vara eftersom att om jag gått till final hade jag spelat den efter JL...... inte det bästa:P
Ska försöka att njuta mer av solen imorrn och hoppas att den hänger kvar i luften ett par dagar till=)

Ikväll ska vi till MrJs kompis tjej som fyllet 18=) Får väl se hur det blir, med tanke på att jag ska vara i bowlinghallen 09:15 imorrn.....ej okej! Men en rolig kväll lär det blir det iaf=)

Soool

idag står solen på schemat..med glass i handen och allt! Supemysig! perfa till lovet ochallt...en lite fuskbränna ska det bli också..tyvärr fortfarande för kallt att dra på bikini och lägga sig på stranden. Men snart så=) Nu är det riktigt nära..poch snart står jag med klänningen och mössan på och tolvårs av plugg är över. Shit nu är jag vuxen snart!

Neej slut med tänket, ut i solen och njuta av det härliga som finns! Ta vara på dagen!

Livet leker!

Snart så..=)

Då var det bara torsdag och sedan puttig fredag kvar och sedan ett härligt lov som jag verkligen inte tackar nej til. Hoppas bara att solen hänger kvar ett par dagar så jag kan få njuta lite extra. Känns även som om kroppen behöver vila lite, har haft huvudvärk de senaste dagarna nu..

Imorrn blir det första vanliga skoldagen på länge, eftersom vi har haft nationella två dagar i rad nu, tur att vi bara går till klockan 12=) Sedan ska jag iväg till Sumpan och förhoppningsvis bli lite vacker i håret. Det var ju över ett halv år sedan jag klippte mig. Veckan efter skolfoto, ni kan ju bara tänka er hur mitt hår ser ut!
Sedan blir det mys med MrJ, sedan snabbt fredag eftersom tiden tenderar att springa iväg när jag är med honom, och sen så hoppas jag att fredagen går fort, efter skolan blir det snabb tripp till solen med L8, dags att börja steka sig till studenten och sedan är det helg och sedan lov. Tiden får allt gå fort nu!

Klockan ringer 05.45 imorrn så godnatt!

Nationellaprov

Idag var det dags för nästa del i SvB nationella, skrivdelen. Tyckte att det gick helt okej, nöjd med det jag skrev och förhoppningsvis har jag skrivit en essä, någonting annat tycker jag inte att det ska finnas att klaga på:P

Fick även hem en klänning idag som jag beställde igår=) Men det är bara ett fel! Eller kanske två:P När jag testar den märker jag att den är sönder! Hallå! Superirriterande! Och sedan att den är förstor i midjan, försöker få tag på företaget men kommer inte fram. Suck, bara att testa och ringa igen och hoppas på det bästa. Jag ska ha en ny klänning som inte är sönder och i mindre stolek och inte behöva betala frakt för klänningen som är sönder!
En vacker dag som denna förstördes rätt snabbt!

Annars är det fortfarande under att solen lyser och värmer=) Mycket skönt! Nu kanske jag även kan börja med min vårskor..:P Är ju lite efter jag eftersom jag fryser hela tiden. Men idag har det iaf varit varmt och skönt!

Nu ska jag ringa och ringa tills jag få tag på dom och fixa min klänning, sedan käk och sen träning!

RSS 2.0