Framme

Nu är vi framme i stugan! Skidor och liftkort är kirrat. Nu börjar allt som ska fixat, sängarna ska bäddas, allt ska packas upp och maten ska börja lagas strax.
Målet är för denna vecka, men än att ha as kul och inte komma hem med några brytna ben är att lägga ut lite bilder varje dag så ni får se hur bra vi har det!

Just nu så fungerar det inte att lägga ut bilder. Suck. Men senare ikväll så. Nu vet ni iaf att vi har kommit fram=)


I bilen

Nu har vi åkt kanske halva vägen iaf och ska strax stanna för att käka lunch. På första stället där vi från början tänkte stanna var det så överfullt så vi vände i dörren. Galet! Men det måste ju bero på att det är sportlovsveckan! Magen börjar iaf kurra nu så mat sitter allt bra=)

Vi borde vara framme om tre timmar iaf och då blir det skidor och liftkort, sedan stugan och sen bara chilla och ladda för morgondagens skiddag. Våran första!

Hörs senare!

Muskelbristning

Idag är MrJ hemma med mig p.g.a hans muskelbristning och den börjar verkligen ora mig! Hoppas vaden blir bra tills på måndag för då är första skiddagen. Men de sägs att en muskelbristning tar 6-8 veckor att läka. Kul!

Vädret suger ju just nu! Nu vill jag har sol och minus 5 hela veckan!

Nu ska vi käka, packa ner ALLA saker och sedan troligen bege oss till hässelby!=)

UNDERKÄNT!

Träningen gick bra idag! Skönt! Vill bara få till friståendet nu och hoppas på att A håller med oss om att korta ner allt med hela 30 sekunder! Så mycket för långt är friståendet och det hade jag inte aning om. Helt galet att ha 30 sekunder för mycket att förlora poäng på när vi verkligen inte behöver de!

OS till dagen i ära igen. Men illa har det gått. DamSkidorna var väl ok med tanke på laget, curlingdamerna gjorde super och hockeylaget både gubbar och flickor kan gå och hänga sig i röven! UNDERKÄNT! Vi har ju faan ett stjärlag på herrsidan, skäms!

NU hoppas jag på curlingpojkarna=)

Torsdag

Denna natt har jag sovit 3.5 timmar. Tittade på curlingen, som pojkarna vann, till halv 3 sedan gick jag upp klockan 6 för att titta på hockeyn, som vi förlorade. Säkert var det mitt fel eftersom jag inte tittat så noga i de tidigare matcherna och nu när jag väl tittar förlorar vi. Så skyll på mig:P
Lite sömn har jag iaf fått, sov säkert nån timme sen när matchen var slut.

Träning idag och skönt att tunnelbanan fungerar! Jaa iaf i den mån som jag ska åka. Bara till midsommarkransen så jag slipper byten, de är väl då man fastnar och inte kommer vidare:P

Nu dags att käka lite mat tror jag!

OS i natten

Nu sitter jag här i soffan, ensam och OS med curlingpojkarna som sällskap! Ja..män eller herrar tänker jag inte kalla dom, de är max pojkar. Unga och superduktiga!

Tråkigt dock att det ska gå mitt i natten, vill hellre ligga previd min älskling i sängen och mysa. Men det krockar ju überdåligt med hans tidiga uppgång! Snart är iaf OS över och vi åker på skidsemester. All tid i världen för varandra då=)
Tänkt även försöka gå upp i morgon och titta på hockeyn. Har inte följt mycket för det är inte värt att gå upp mitt i natten om det inte gäller något. Nu är det iaf vinna eller försvinna och jag är med och hejjar i soffan, förhoppningsvis...om jag nu inte somnar:P

Allt detta ska med, något glömt?

  • Alla kläder till skidåkningen + liftkorthållare
  • Handduk, bikini, shampoo, inpackning, duschtvål, scrub
  • Hygienartiklar
  • Tandborste + tandkräm
  • Plattång, hårborste, snoddar, spännen, hårspray
  • Smink
  • Underkläder
  • Kläder till allt som inte rör skidor
  • Minst två par skor
  • Underhållning..spel, Wii kontroller mm
  • Dator + laddare + internet
  • Tidning, godis, vattenflaska, mp3. Allt som är nödvändigt att ha under bilresan upp och ner
  • Lakan + kudde
  • Kamera + laddar + sladd till datan
  • Rakhyvel, tops, nagelfil. Småsaker som är livsviktiga
Ska allt detta ner i en väska? Tror jag verkligen inte! Hur ska detta gå? För en veckas skidåkning! Jag ber om skjuts till hässelby, vägrar att ta allt detta på tuben!

Sooolen är tillbaka=)

Älskar att solen skiner idag! Så härligt! Någon annan som är ledig idag och vill ta en mysig promenad?
Har stora problem med att komma ut själv...

Men skönt att vädret är på bättringsväg, kanske SL kommer igång snart! Så jobbigt att inte kunna ta sig någonstans. Kanske passar bra att vi åker upp till fjällen till helgen, men då lär vi alla problem vara borta igen! Står ju iaf på SL nu att allt börjar fungera igen!

Mys i soffan ett tg nu=)

E.T äger!

DM kvalet gick ju inget vidare idag! SeniroDM var det v i kvalade till och det känns verligen bajs. Om jag ska kvala i inviduella DM så ska de vara i junior där jag har någon chans iaf. Men jag får skylla mig själv att inte säga ifrån:p Roligt och spela var det även om det gick bara ok. E och jag äger tillsammans=) Längtar till nästa ligamatch!

Problemet med tunnelbanan förstör verkligen allt. Kommer nog inte kunna åka till hässelby förrän till helgen, då med skjuts om det inte blir bättre. Problem med att komma till träningen på torsdag också... Segt!

Nu mer OS=)

Lagar mat!

Nu någon vecka efter att jag och MrJ gjorde världens storkok har jag nu slutföljt vårat uppdrag. Sista rätten är nu klar och wook stod på schemat idag:p Många matlådar har det blivit men gud så bra det är. Billigt också! Spar så mycket pengar. Kanske ska ta och baka en uppsättning bröd till snart?


Vädret är ju bättre idag. Varmt också. Enbart minus 6 ute! När ska tunnelbanan komma igång igen? Nu har inte SL något att skylla på!

Packningslista

Vi åker ju nu på söndag upp i sverige för en vecka med skidor. Men stört att jag redan ska vara färdigpackad imorgon! Eftersom att vi blir upphämtade hos MrJ så är onsdag den enda dagen som passar att åka med en massa packning. Annars så kommer så mycket i vägen, t.ex träningar!

Så packningslistan är nu klarskriven! Förslag på någonting som ska med som är viktigt? Förutom de sakerna som är självklara!

Träning senare idag! DMkval som jag inte anmält mig till men ändå är anmäld till (?). Det är väl bara att spela skiten ur resten:P heehe...hoppas går ju alltid!

Vardagslyx i allt kaos

Kaoset verkar ha kommit ut på bilvägarna nu också! Efter träningen idag fick jag skjuts hem men det tog lite tid innan skjutsen kom:P Men tusen gånger bättre än ersättningsbuss. Vilket problem vi har här i stockholm:P hihi

Träningen gick bra idag! Lite annorlunda med mycket teknik som är tråkigt med mycket viktigt. Siktet är mot nästa tävlingen=)
Musik till solflicksdagen fick vi även idag! Temat är stockholm och vi har fått operan:P Konstigt men tusen gånger bättre än att bli slussen:p Vet inte riktigt vad kommetén håller med just nu. Tråkigt tema iaf!

Nu när Linas matkasse för denna vecka är över har helgmaten kommit in i veckan. Så idag åt vi helstekta fläskfilér, inbakad med klyftpotatis och gräddsås! Mycket gott och riktigt måndagslyx!

Sverige eller nordpolen?

Okej snön kommer få lite mer uppmärksamhet här! Trodde aldrig att detta kunde ske!
All tågtrafik till hässelby finns inte! Inte från liljeholmen till fruängen eller norsborg! Ingen trafik utanför tunnlarna! GALET!
Imorse fick MrJ vänta 35 minuter för att komma med en buss! Han va ute så mycket tidigare för vi visste ju att tunnelbanan inte gick, men inte hjälpte de. Ersättningsbuss och kommer till jobbet 30 min försent! Vad håller på att hända i sverige?

J kommer inte ens till skolan! Och hur träningen blir ikväll vet jag inte. Jag kan ju klä på mig och gå till träningen! Men de andra då? Luktar inställdträning...eller att vi tränare kommer och inga gymnster:p

Utanför min balkong droppar det nu ifrån alla istappar, solen verkar ju vara lite varm iaf. Dagens PLUS=)

Ett ord: KAOS

Jaa inte tänker jag skriva tusen om SL nu...det börjar bli lite för mycket med allt. Men kan meddela att jag är hemma nu och levande efter att ha åkt med SL hela helgen. Förstår inte varför jag ska ut just denna helg, men allt handlar ju om tajmning:p
Tack vara SL missade jag min jobbpraktik idag. Strandad i hässelby strand (haha...där fick jag till de:P)

Annars har helgen varit bra!
  • Fixat MrJs 20års present
  • Haft supermysdag med J
  • Jobbpraktik
  • Tusen med massor av OS:D
  • Åkt alldeles för mycket tunnelbana och väntat i evigheter i kylan. Även hunnit med ett äventyr med ersättningsbuss
Nu MER OS :D

En vecka kvar

Idag ska jag träffa kära Blå och mys lite på stan. Först ska vi handla MrJs 20års present och sedan luncha. Eller kanske blir det i omvänd ordning:P Sköönt ska det bli iaf, får göra lite. Sedan bär det av västerut!

Skönt med fredag eller vad säger ni? En lugn och skön helg väntar kanske för er? Men icke för mig. Har ju praktik både lördag och söndag! Jobb hela helgen. Men skönt att det bara är några timmar så helgen försvinner ju inte!=) Och det verkar som om vi nya ska ha egna grupper v.12 hmm..undrar hur det kommer och gå?

Nästa helg kommer iaf att bli underbar! För då åker vi. Äntligen! Mot en vecka ledighet, skidor och mys. Längtar så mycket. Hoppas på bra väder!

Hon svimmade!

Hemma från praktiken nu och precis avnjutit en mycket god middag! Vi har ju Linas matkasse igen som jag säkert inte sagt. Idag var det typ korvstroganoff ala indien med curry. Supergott=)

Praktiken gick bra idag också. Basängen på oasen är superkall! Tror de bara är +27° och jag är van vid +34° så kallt var det. Stackars den andra praktikanten som glömt våtdräkten! Eller "frökenkläder" som ett barn så bra sa!
Trivdes inte så bra i denna basäng! Så stort, kall pool, många barn och kaos. Inte de lugna lektionerna som jag är van vid. Men mycket lärorikt och bra att få se hur man gör med äldre barn.

Men en läskig sak hände sen efter simningen när vi skulle byta om. Andra praktikanten som glömde våtdräkten svimmade i omklädningsrummet!!! Och jag tror de berodde på att hon kom från det kalla och sedan satt i bastum, en stor temperatur skillnad. Jag som hade våtdräkt frös i slutet av passet, fatta då hur kallt hon måste ha haft det! Läskigt dedär!

Spelar han för bortalaget?



Haha..idag blev min pojkvän uppraggade på gymet. Av en kille som ville ha hans nummer. MrJ svara då i ren panik:

"Nej tyvärr, har ny mobil så kan inte mitt nummer"


Kanske ett litet väl för bögigt svar. Vad hände med "nej jag har flickvän" ?

Jobbpraktik

Vaken tidigt idag också. Skönt. Men det har ju sina nackdelar. Ingenting på TV:p hehe

Idag ska jag iväg på jobbpraktik i stan så det blir ingen gymnastik för min del. Utan ska istället vara i vattnet i fyra timmar:P Kommer vara död ikväll, tar så otroligt mycket på krafterna. Men i söndags var faktiskt första gången jag inte somna när jag kom hem. Verkligen framsteg och det känns underbart!

Klockan två bli jag upphämtad och innan dess ska jag bara ta det lugnt, packa och ladda!:P

Hemma igen

Hemma vid den tidenjag brukar vakna nästan. Känns toppen, supersköönt! Jag är pigg och har hela dagen kvar! Senare idag ska jag träffa L och ta en trip till solen=)

Lite irriterade är jag. Någon som är förvånad?:P Vi börjar med:
  • Skidskyttet! Aco blir släppt 13 sekunder försent, sedan i herrloppet går fransken 33 sekunder för tidigt!!! Är det ett OS det håller på med eller en DMtävling i Nepal? Får verkligen detta hända? Stor skandal om ni frågar mig. Pinsamt Canada!
  • Det kallas för "nattens sändningar". Men inte faan är det så. Just nu visas skidskytteherrar från igår och en helt ointressant hockeymatch! Varför visar de inte curlingen med de svenska damerna? Någonting som iaf ligger i lite värde för oss svenskar!
Lite positiv ska jag väl också vara=) Så ett STORT plus till Charlotte Kalla och Björn Ferry! Superroligt att det ramlar in lite medaljer så vi får jubla i denna skit. Längtar redan till kvällen med sprint och störtlop (?). Synd bara att det inte kan vara bättre repriser på dagarna=)

På strång!

Tänk er va? Jag är redan uppe och redan på väg ut! Vad har egentligen hänt?:P hehe! Men så här fungerar jag, när jag har saker att göra och ska iväg någonstan så går jag upp i tid. Tänk om alla mina dagar kunde börja såhär! Får ju ut så mycket av dagen!
Mina ärenden idag är:
  • Ungdomsmottagningen
  • Träffa pms för att lämna Holroyds skor
  • Växla in alla småmynt jag har. Hoppas på tusen kronor, men tror att det kanske kommer bli 700 kr! Men det är toppen!
  • Hem och titta på OS:O:D;)
Så nu ska jag spring till tuben! Höres senare!

100216

Jag har faktiskt börjat att lära mig! Imorse när jag vaknade städade jag på en gång, japp helt sant. Eftersom jag känner mig själv om jag sätter mig i soffan kommer jag inte orka städa sen. Så städningen är redan klar så nu kan jag bara njuta i stället=)
Ni kanske märker att jag inte städa igår men fick arslet ur vagnen och gjorde idag=)

Träning står på schemat idag. Bowling såklart. Och DM börjar ju närma sig. Till MixDM är jag ju redan anmäld tillsammas med jesper, som för övrigt köpte nytt klot igår;D. Men det jag ville komma till var att jag blivit anmäld till inviduellaDM utan att anmält mig! Fattar ingenting, hade ju inte tänkt spela men kanske detta är ett tecken:p haha!

Imorrn ska jag till ungdomsmottagningen, träffa Holroyd och sola med L=)

Sackosäck!

Sackosäcken måste nog varit den saken som vi som är födda på 90-talet alla haft! Eller känns det så! Jag hade en och självklart en svart. Kan inte minnas hur länge jag haft den men säkert sedan jag var 7 år.
Så efter 13 år åker den ut!

Använder den knappt aldrig längre, mer än som en avdumpningsplats. Den har även börjat gå sönder, eller "fodralet" har töjts sönder, inga hål än, men nära är det. Så innan jag får tusen små kulor över hela golvet åker den ut! Skönt!
Så nu har jag ett "tomt" hål i mitt rum...hmm..vad ska jag fylla ut den med?;)

Att vara gymnstiktränare

Nu har jag ägnat den senaste timme åt att rita om redskapsskissarna till gymnastiken. Paint är verkligen inte de lättaste att jobba i och det blir verkligen INTE detsamma på utskriften som på skärmen. Denna gång blev det iaf bättre. Kanske borde jag ha ritat i InDesigne? Tusen gånger bättre.
Tyvärr kan jag inte visa er mitt konstverk, bloggar ju på min kära mac som inte är kopplad till skrivare så har suttit och ritat på pappas PC.

Det är nog första gången som mitt "jobb" som gymnastiktränare har blivit allvar. Förrut har jag alltid varit ett bihang som bara är där och hjälper till, men nu är vi verkligen ett super tränargäng. Alla har någonting att säga till om, om man vill. Alla har lika mycket ansvar och vi är lika. Vi kan ju liksom snacka om mer än bara gymnstik!

Träningarna är roliga nu, men arbetet runt om är rätt tugnt i bland. Träning snart!

Schemat för dagen

  • Äta frukost och titta på topmodel och project runway
  • Göra om redskapsskissar till gymnstiken
  • Söka jobb?
  • Städa...?
  • Titta på OS om det nu kommer något vettigt
  • Träningen
  • OS
Haha..mycket TV tittande ingår i mitt schema! Men nu frulle!

VinterOS

Jaa..vinterOS är ju igång nu. och hittils har det väl inte gått så bra:p Men det kommer säkert sen, de har ju precis börjat.
Irriterande bara att allt går på natten och nu när de är repris från nattens sändningar så visar de sånt som gick kl 20 igår! Det är väl iaf inte natt? Suck. Jag som ville se puckelpist herrar. De GICK i natt. Tråkigt.
Sen trodde jag även att hela dagarna skulle vara fullda med OS och inte bara en massa repriser som alla redan sett, gillar man sport så missade man väl inte herrarnas skidskytte igår?

Jag längtar tills det kommer igång på riktigt, känns inte som om det gjort de än!

Alla Hjärtans Dag!

Praktiken idag gick bra. Bästa praktikdagen hittils, mycket roligt var det!

Alla hjärtans dag firade jag och min älskling igår med en massa mys. Idag har de vart så mycket så skönt att vi idag bara kan ligga i soffan, titta på OS och sedan bege oss mot sängen och titta på någon film=) Precis som denna dag ska vara. Extra mysig och mycket kärlek!

Jag älskar alla hjärtans dag och kommer alltid göra de=) Tråkigt sen bara att mobbing ska förknippas med denna dag. Jag har aldrig fattat vitsen med att dela ut rosor i skolan (!!!?!?!?!) och har heller inte varit med om det! Fattar verkligen inte varför skolor har sånt? De blir ju bara skit och det är skolans fel inte dagen!

Dagen är bra och den blir var man gör de till. Sluta och gnäll på den och gör den till något bra eller HÅLL KÄFTEN!

Dehär med alla <3 dag!

Jag blir så jäkla trött på alla som ska gnälla om "alla hjärtans dag är en dag när man ska visa kärlek till sina kära. Men jag tycker man ska göra de varje dag. Så för mig betyder inte denna dag något speciellt."
De som säger så är antingen konstiga och negativa eller helt enkelt bara singel!

Sjävlvklart ska vi visa kärlek till våra kära varje dag, men vad är det för fel med att ha en speciell dag? Annars är det massa stress, jobb, skola, aktiviteter! Förstår verkligen inte grejjen. Då kan vi ju lika gärna ta bort mors-/farsdag eftersom vi ska visa kärlek till dom varje dag. Gå och häng er, ni är bara löjliga.

Och att affärerna ska bara tjäna pengar på denna dag och också skitsnack. De är ju NI där ute som bidrar till de! Varför ska gåvor visa kärlek, räcker de inte med känslor och tid för varandra, som kanske inte alltid finns i den vanliga vardagen?

Detta tjat om att alla hjärtans dag suger gör mig galen. Ska man gnälla kan ni väl gnälla på valborg och lucia när alla bara super. Det är i såna fall slöseri på en dag och utnyttjning av helgdag. Om det är någon dag som "affärer" tjänar pengar är det väl då...eller varför inte nyår?

Matlådor

Idag har MrJ varit superduktiga! Allt detta har vi hunnit med!
  • Gick upp tidigt och åkte till skärholmen
  • Shoppade underställ och strumpor till skidresan
  • Handlad mat till MrJs matlådor
  • Konkade på allting på bussen hem..segt, med proppfull buss
  • Lagade ALL mat! D.v.s ChiliConCarne - tre portioner, kyckling med örtsås - två portionor, grahamsbröd - sex stycken! (Senar ska vi även göra wook - två portionor)
  • Provat våra skidoutfits:P Eller iaf underställen, mössa och skidglajjer:P
Nu ska vi bara njuta och vila lite. Helt död ikroppen! Sen ikväll blir det mys med god mat, ost och kex, popcorn och allt det goda som finns. Melodifestivalen i kombi med OS kommer spelas på TVn.

Imorgon är det dags för praktik!

Galen helg

Äntligen helg! Men galet hur fort denna vecka har gått. Skrämmande.
  • Om två veckor åker jag till fjällen för skidor
  • Om en månad och en dag fyller jag 20
Hur satan kan tiden gå så fort. Det var ju precis jul och nyår. Kanske ska tillägga oxå MrJ fyller 20 om två veckor! Och en bra födelsedagspresent har jag...tycker iaf jag, hoppas min kära tycker detsamma=)

Helgen bjuder på massor som jag redan sa i förra inlägget. Två praktikdagar + alla hjärtans dag!
Ikväll är det troligen dags för utgång, om den inte blir halvt förstörd eftersom jag ska upp imorgon tidigigt.. Kanske en stund party iaf!
Imorgon ska jag och MrJ ha en myskväll och förfira alla hjärtans dag, eftersom jag har praktik på söndag..tråkigt bara att jag fick extra praktik just denna helg! Men hela lördagskvällen med god mat och mys är bara min och MrJs <3

Trampoolin

Sedan jul, en gång i veckan har jag ju haft praktik som simlärare på Trampoolin. Utmattande att bada i flera timmar, men otroligt roligt! Denna vecka kommer jag göra praktik två gånger. Allt för att kunna hålla egna kurser så fort som möjligt. Nästa "omkursstart" börjar vecka 12 har jag för mig, så får väl se om det blir min start eller hur det kommer att se ut=)

Så imorrn ska jag bada på Sats NackaStrand kl 13-15.30 och på söndag på Runö Åkersberga 09.30-13. Så helgen kommer verkligen vara ett kraftprov. Lite nervöst som alltid, men roligt kommer det bli=)

Så har du barn och vill lära dom simma rekomenderar jag verkligen Trampoolin (trampoolin.com - hemsidan) där kan du anmäla dej till nästa kurs som början vecka 12 har jag för mig! Värt alla pengar=)

Två veckor!

Mina vanliga rutiner för varje dag slår aldrig fel. Vaknar, topmodel, käk sedan desperat försök att hitta något vettigt på TV eller söka de få jobb som finns. Suck. Skönt att det är gymnastik ikväll och att jag är i hässelby...kan ju inte åka 10 min innan jag ska vara där då:p

Nu är det snart bara 2 veckor kvar tills vi åker upp till fjällen! Längtar såå!=) Få komma iväg på lite semester och få glömma vardagslivet en stund. Även om det inte blir solsemester som det flesta åker på nu så ska lite skidåkning bli underbart! Minst lika härligt om nu solen vill titta fram. Solen kommer ju ändå snart till Sverige och aplängesedan var det som jag åkte skidor, hoppas jag är lika grym söm förrut:P

HLR-kurs

Hemma igen efter HLR kursen! Inget speciellt så..men bra att få testa på och veta ur hårt man ska trycka...galet hårt och länge!

Nu sitter jag i sängen framför Vinterspelen i Åre 2010 men världens huvudvärk! Ett band som sträcker sig ner hakan..inte alls skönt och det kom bara sådär!
Så nu ska jag bädda ner mig med min älskling och popa lite popcorn kanske=)

HLR-kurs

Hemma igen efter HLR kursen! Inget speciellt så..men bra att få testa på och veta ur hårt man ska trycka...galet hårt och länge!

Nu sitter jag i sängen framför Vinterspelen i Åre 2010 men världens huvudvärk! Ett band som sträcker sig ner hakan..inte alls skönt och det kom bara sådär!
Så nu ska jag bädda ner mig med min älskling och popa lite popcorn kanske=)

Bilder

Det märks att bilder är populärt...hmm..segt att jag inte kan få arslet ur vagnen och lägga ut fler. Måste fixa min externa hårddisk nu!

Idag eller ikväll kanske jag ska säga ska jag iväg på HLR kurs (= hjärt och lung räddning) som mitt jobb håller i. Lite nervöst som alltid, men en mycket bra kurs att gå. Annars ska jag inte göra någonting idag..bara ta det lugnt och försöka få i väg snorigheten och få tillbaka min röst. Den är lite rostlig ibland:p

Bilder från MiniUT

Bilder från tävlingen i lördags, MiniUT. Vi kom på en delade 12e plats, kanske inte låter super, men detta var tjejernas första riktiga tävlingen=)


En del av tjejerna under tävlingen!




Tjejerna under friståendet!


I väntan på prisutdelningen


Hejjaramsor på golvet prcis innan avslöjandet om vems om vunnit tävlingen!

Den stora pandan var våran maskot för dagen!


Alla glada gymnaster efter tävlingensslut.

Jetlag

Vinterlandet utanför börja sakta men säkert försvinna känns det som. Inte alls samma massiva snömassor på träd och gator. Kanske våren är på väg? Dock hoppas jag att snön, vintern och kylan får vara kvar till sportlovet. Det betyder så mycket för så många=)

Gårdagen hade fortfarande jetlag (får jag säga så:P) efter badningen. Helt sjukt. Så trött var jag igår och sov mycket bra i natt. Men idag känns det som om jag är tillbaka igen!:p
Träning står på schemat som alltid känns det som:P Just nu känns det kul att dra ner till hallen och lira lite, men om någon timme lär de suga!:p

NU måate jag finna något gott att käka, magen har kurrat sedan MrJ gick ifrån sängen i morse!

Resumé

Min händelserika helg har bingat med sig noll skrivning här. Tiden har verkligen inte funnits till.
Men iaf, låte smått kan jag ju berätta!

Fredag: Möte upp mina kära vänner J&J och begav oss sedan mot ett sushi ställe på odenplan. Eftersom det var första gången tog vi rätten som var det vanligaste. Smakade helt okej, men behövs nog mer provning innan jag kommer älska de:p J och jag delade på en rätt, smakade ok men inte blev vi mätta. Så vi drog vidare till studio08, satte oss, drack och fyllde på magarna med en tacotallrik! Supergott!

Lördag: Tidig morgon blev det. 07.15 hämtade Malin upp oss andra tränare i centrum och vi begav oss mot Lidingö och tävlingen. Tjejerna var superduktiga och vi skrapade ihop poängen:
  • 7.65 på hopp
  • 7.75 på matte
  • 6.1 i friståendet
Mycket tråkigt att vi fick sådan låg poäng i friståendet, men det var ju nästan väntat. Första gången de tävlar på det och de lärt sig friståendet på en termin. Lagen vi mötte har ju haft friståendet så mycket längre och tävlat i denna tävling fler gånger. För oss var det första gången. Så vi tränare är iaf nöjda=)

Söndag: Tidig uppgång även denna helgdag. 08 åkte mamma och jag mot gullmarsplan där jag skulle bli upphämtade av Jenny, simläraren, och bege oss mot åkersberga för dagen praktik. Går bättre och bättre för varje gångn jag är med henne och det börjar kännas riktigt bra! Får vi se hur många gånger till jag kommer göra praktik men säkert feb ut iaf=)
När jag kom hem från praktiken somnade jag på en gång. Och fyfaan va trött jag är efter all simningen. Sjukt jobbigt!

Göta Källare

Hihi..hittade en bild från göta källare när vi var där. Vilket var 9 januari så det var verkligen läängesedan, bara glömt bort att kolla in mingelbilderna. Tråkigt nog så var det bara en bild, mitt kompisgäng måste ha gömt sig bra för fotografen. Men jag, MrJ och Ida fastnade iaf på en bild=)



Kan ju lugn säga att fotografen sög. Varför fota han inte så alla kom med på bilden, halva ida är ju borta. Blir så trött på folk som inte kan fota. Bara mött en bra mingelfotograf, förutom mig själv dårå:p..men hon jobbade iaf på gamla ice...ni känner säkert igen de som nype:P Ni ser...jag var där bara lite före er;) hihi

Mix-DM

Så nu var det klart. Anmälan till Mix-DM. Jag och Jesper, MrJs kunsin barn, ska spela ihop. Deras släkt är ju lite konstig. Jesper är 89a men MrJs kunsinbarn, haha!
Men iaf, skönt att anmälan var klar nu, så vi får en plats. Hoppas bara min flickor från bajen hittar en partner så vi alla kan spela samma start! Vore så kul=)

Tur har vi också. Kvalen går på brännkyrka, så vi har ju hemmaplan, en liten fördel men då förväntas vi också att spela bra..hehe. Men de borde ju gå!=)

Sushi

Äntligen fredag. Såå skönt. Få lite helg och få vara med dom man tycker om!
Idag på schemat står det sushi! Bara hoppas på att jag gillar det. Ätit det bara en gång, och då var den hemmagjord med tjejerna från klassen och det var INTE gott!:p Kanske är det bättre ute, vad vet jag. Mer proffsigt!

Innan jag beger mig till stan för att möta tjejerna ska jag duscha och åka förbi syrran och hämta upp alla rosorna till tävlingen! Träningen igår gick super. Nu är det bara att hoppas på att det kommer gå bra!

Händelsrik helg

Torsdag! Sista träningen inför tävlingen! Hoppas allt sitter bra idag så jag slipper ligga sömnlös tills på lördag=)

De kommande dagarna kommer bli riktigt mysiga!
  • Idag gymnastik
  • Fredag och sushi dejt med J&J
  • Lördag tävling MiniUT
  • Söndag praktik
Händer mycket nu. Sköönt att mina dagar är lite mer händelsrika nu! Helgen ser jag framemot, tråkigt bara att MrJ ska på Billy Talent på lördag, men det är väl hans problem om han vill gå och se ett EMO-band. Hihi!

Juste!

Vi har börjat med Linas matkasse igen! Vi har redan ätit två av veckans maträtter och jag har inte ens berättat det!

Måndagens måltid: Persiljekryddade Wallenbergare med potatismos och råröda lingon.
Supergott verkligen. Nästan som pannbiffar men lite lyxigare. Gottgott.

Tisdagens måltid: Odlad torsk i ägg- och persiljesås med potatis och gröna ärtor.
Så äckligt. Usch. Fisken var väl god, smaklös, och potatisen. Men äggsåsen fick men nästan att spy. Luktade som fjärt och smakade likadant. Stolt att jag smakade iaf!

Onsdagens måltid: Idag serveras det Jordärtskockssoppa och matvetesallad med kalkonbröstfilé. Häflten av det låter ju rätt gott, men vi får väl se vad resultatet blir. Tror iaf att det blir den godaste soppan som vi hittills
testat!



Detta är ju tredje gången (?) vi testa detta och överraskande bra är det. Nya maträtter och nya saker har jag fått testat på. På gott och ont. T.ex så har jag börjat gilla kokt brocoli, hur satan gick de till liksom?!:P

Hemma själv och sjuk

Min älskling är på jobbet idag och lämnade mig sjuk hemma. Han gör mig sjuk, blir frisk och går till jobbet, ej okej!:P Så nu sitter jag själv i soffan och snorar:p  Saknar han redan<3

Vaknad bajstidigt i morse, förstår inte varför. Usch! Så imorse satte jag mig vid datorn och sökte lite jobb. Förvånad över hur lite jobb det finns. Iaf jobb som passar mig och det jag kan. Finns ju miljoner jobb som chefer, gymnasielärare och kemister t.ex men få jobb som inte kräver en massa erfarenheter är tufft. Sökte ett jobb idag iaf, så bättre än inget.

Nu ska jag bli frisk så jag kan träna imorrn, följa med på tävlingen på lördag och ha min praktik på söndag=)
KÄMPA!

Hmm..?

Vaknade i morse av en konstig syn. Arg att jag inte har en kamera till hands nu så ni fått se. Men iaf till saken. Vaknade till SVART toalettpapper!:P





Harry Poyyer och halvblodsprinsen

Kanske jag är lite efter. Men nu har iaf jag och MrJ sett den senaste HarryPotter filmen. Och jag tyckte faktiskt att den var grymt bra! Lite frågetecken sådär men det kommer säkert i nästa film. Lite förklaringar fick man också nu om hur det var innan harry kom liksom:p Så en stor rekomendation att titta på den. Fast innan ska man se alla 5 filmar, gör allting bättre;)

Mat

En gala för oss sjuka tack. Min lilla näsa har inte gjort världen något, men ändå ska den vara så full med skit och göra så ont. Orättvist!
Superduper väder ute och jag pallar mig inte ut. Kroppen är helt död. Tråkigt.

MrJ och jag gjorde dunderfrullen idag. Egna potatisklyftor, rostbiff, hembakat bröd och grönpepparsås. Så gott! Mumsmums. Riktigt värda var vi det och tusen gånger bättre än att springa ner till grillen. Nu blir det film och många näsdukar till hands.

Kyla och sjukdomar

Växthuseffekten har varit det största samtalsämnet i snart ett år, eller har jag fel? Men varför satan sitter vi då här med 15 minus? Har jag missfattat allting? Trodde faktiskt att vöxthuseffekten bidrog till att varmre klimat. Jag är helt förvirrad. Någon som kan göra mig lite smartare? Kanske B1, du håller jue på med miljö;)

Nu i vinterkylan har ju både jag och MrJ blivit sjuka men duktig som jag är pallade jag mig till träningen. Det är faktiskt kul och jag känner mig taggad till tävlingen på lördag men samtidigt nervös. Det kommer gå toppen. Tjejerna var så duktiga. Snacka om att de gått från 0-100. Vi är verkligen ett gäng stolta tränare!=)

Nu blir det sängdags med Sex and the city. Min och MrJs vanliga sed innan vi somnar;p hihi..men bra är det. Sköönt att ha alla säsongerna!;)

Sjuk.

Jag är med MrJ tre dagar utan att bli sjuk. Är i från honom i knappt två dagar och är nu sjuk. Näsan är helt full med äckliga saker!:P
Så idag är vi båda hemma tillsammans, skönt att jag iaf inte har feber som MrJ.

Gotlandresan var superkul. Irriterande bara att många var så negativa. Men vi tjejer hade iaf skojj och njöt av helt resan. Vi vann båda matcherna och jag spelad bra i en av dom, det får väl vara godkänt!;)

Idag är det extra lång träning inför tävlingen. Nu måste friståendet sitta, jag börjar bli nervös!

RSS 2.0