Tisdag

Nu är resten av kläderna nerpackade. En säck blev det. Hoppas jag inte glömt någonting nu.
Det enda som är kvar är alla småsaker, såsom: rakhyvel, hygienartiklar och småsaker. Men allt som ska flyttas med bilen imorgon är nere. Allt tungt vill säga:p Pirrar i hela magen=)

Resten av dagen ska jag se till att tömma allt. Se så jag inte missat någonting. Spännande!

Träning vankas ikväll också! Sista tidiga träningen... Sen vet jag inte riktigt vad jag ska ta till mig. Kan ju inte komma hem efter kl 23 varje tisdag i en måndag.. Hjälp!

Känns helt galet, overkligt, läskigt, underbart, härligt, farligt och vuxet!

Flytten börjar mer och mer att närma sig. Känns helt overkligt. Kan knappt tror det. Men det känns mer och mer desto mer saker jag packar ner. Detta kom ner ikväll:
  • Vinterkläderna. Mössor, vantar, halsdukar, jackor....
  • Nagellack
  • Alla viktiga papper
  • Handdukar
  • Kökshanddukar
  • Sänglakan
Imorgon väntar resten. Alla kläder ska verkligen ner nu. ALLT! Otroligt! Sjukt är det.. På onsdag ska ju sängen fraktas över till hässelby och sedan ska bara allt in och sedan är de klart! Första natten borde bli efter helgen.

Denna gång är det verkligen på riktigt. Vuxenpoäng, ja taack!

Träna och träning

Precis varit och tränat med Jesper inför MixDM på lördag! Helt okej gick det, sköönt att få spela och se lite hur han spelar. Kommer gå kanon på lördag och kommer bli så kul!

Nu är jag bara hemma och vänder. Mot gymnastiken! Veckan är fullbokad! Men super roligt och skönt det kommer bli när allt väl är klart. Så nästa helg ungefär borde stormen ha lagt sig och vi börjat njuta=)

Helgen

Fredag: Upp med tuppen, fixade färg till lägenheten, sprit för lördagen samt konsertbiljett. Lugn kväll hemma. Lugnet förre stormen, så var det verkligen. Fredagskvällen bestod även av förberedelser och planering inför min första jobbdag.

Lördag: Tidigt gick vi upp. Mot lägenheten och började att tejpa väggar och måla första väggen! Härligt! Sedan var det mot bowlinghallen och första matchen för mig på mycket länge länge! Bra gick det också!=)
Sedan stressade jag hem för att göra mig i ordning inför lagfesten. Trevligt hade vi, jag tror nog bilderna talar för sig själva=)

Söndag: Första jobbdagen för min del. Morgonen böjar med att mobilen inte ringer (?!?!?!). Som var kom mamma in och väckte mig så jag slapp komma försent. Jobbet gick bra, mycket skönt! Duktiga jag!
Sedan var det raka vägen tillbaka hem till lägenheten och dags för att måla andra väggen och ställa in allt porslin. Nu är vi äntligen i fruängen igen och få vila lite. Helt slut är jag i kroppen efter denna helg. Gäller att stå ut nu veckan som kommer, sedan blir det säkert lugnar. På onsdag ska vi flytta över sängen iaf!

Kontraktskrivning

Idag är både jag och MrJ ute och skriver kontrakt. Han för lägenheten och jag för TrampoolinJobbet! Super!
Nycklarna till lägenheten ska vi få idag fast vi inte flyttar inte förrän nästa torsdag, men skönt är de, så vi förhoppningsvis kan måla i helgen....om tiden finns.
Helt plötsligt är hela min helg fullbokad. Lördag match och fest och sedan jobbar jag söndag! Första gången själv!=)

Nu ska jag klä på mig ocg bege mig mot kontoret!

Födelsedagskalas

Träningen var seg i går, precis som mötet efteråt! Kom inte hem förrän klockan 22 till mitt egna födelsedagskalas, jag tackar så mycket!
Fick även utstå hela lååånga mötet med en extrem huvudvärk!

Hemma var iaf mamma, pappa, mormor&lasse och MrJ och väntade på oss=) Jag, syrran och Dennis kom ju efter mötet!
Hemma vad det uppdukat med fika, mys och massor utav presenter!
  • Tre böcker med: 500 muffins, 500 cocktails, 500 kakor
  • Presentkort på In&Finn och Hemtext
  • Bowlingkjol. Nu slipper ni se mitt snygga as hela tiden;p
  • En tröja. Superfin av min älskling
  • En pryndadsfigur som står för skönheten och kärleken. Också från min älskling, titta på den tillsammans.
  • 20x2 rosor
  • Startkit från IKEA: Stekpanna, skärbräda, kastruller, vitlökspress, matlådor, knivar mm
Riktigt bra presenter och fler kommer det när resten av släkten kommer!

Huvudvärk

Förstår inte varför?! Andra dagen i rad som jag sitter nu här med huvudvärk från ingenstans. Vädret måste det vara...suck.. Finns inte mycket värre än just huvudvärk, kanske mensvärk. De ligger rätt nära varandra!

Syrran kom förbi på lite besök men gick just för att hålla i ungdomsträningen. Måste verkligen vara motiverande när det bara är 2 st. Suck, hoppas de lägger ner ungdomsverksamheten, den finns ju inte, och den tar bara tid från min syrra på hennes lediga dag!
Annars mys med att syrran kom=)

NU pepp för träning! Segt.....

20 i dag!

Jag blir 20 lååånga år idag! Weho!

Imorse vaknade jag halv 6 av skönsång av min älskling. Mysigt=) inge firande på morgonen eftersom alla går hemifrån helt olika tider. Så presenter och mer mys ikväll med familjen. De stora kalaset infinner sig senare under påsken på landet. MrJ och jag ska först flytta och få de klart=)

Sedan blev jag väckt ännu en gång kl 9 av blomsterbudet! Och efter de går det ju inte att somna om så då gick jag upp och bakade muffins tills i kväll! Duktiga jag!

ikväll är det träning och även tjejmöte. Grattis på födelsedagen från bowling.........

Lyckans tur!

Igår så hitta jag och MrJ, tack vara D, en jackpott! En superfin soffa, GRATIS! Tänk er va, helt gratis, så den ska vi hämta ikväll:p Superskönt, hoppas den är lika fin som den var på bilden. Dock är den vit...... Men eftersom den var gratis tänkte vi klä om den och det lär ju iaf bli billigare än att köpa en ny soffa!
Vi ska även ringa på ett köksbord också som vi hitta på blocket. Lite halvt osäkra eftersom det bara var två stolar, och vi vill ju ha fyra stolar iaf så vi kan få några vänner på middag=)

Vi kan iaf nu erbjuda soffplats fram TV:p haha!

NU träning!

Fel gymnasielinje?

Hungrig är jag alltid nu för tiden när jag vaknar. Allt tack vara skidresan:p Men iaf..det jag vill komma till är att ofta finns det inte "god" frukostmat hemma. Mackor finns det alltid, men de börjar jag tröttna på efter två veckors knäckebrödtuggande:p

Såå imorse letade jag järnet i frysen och fann lite räkor, och vem älskar inte räkor? Så jag letade vidare lite, fann:
  • Fiskbuljong
  • Matlagingsgrädde
  • Gurry
  • Chilli
  • Pasta
Och av de gjorde jag en supergod räksås med pasta! Otroligt gott och super enkelt. 15 minuter att göra bara, så nu är jag mätt och belåten och funderar över om jag inte borde ha gått hotell och restaurang på gymnasiet istället?:P

Vet ni vad?

Om 2 dagar så händer någonting fantastiskt. Skulle jag vara smart eller dum (beror på hur man ser det) så skulle alla fjortisar älska mig! Vet ni då vad som händer på tisdag?;)

Jag lovar ju iaf att jag kommer vara omtyckt bland mina yngre kompisar (blinkblink lillfia) och mycket snällare mot min plånbok. På tisdag blir jag vuxen och på tisdag går jag till nästa stadium.












PÅ TISDAG FYLLER JAG 20 ÅR  ! ! ! ! ! !












Sista praktiken

Idag har jag min sista praktikdag. Nästa söndag kommer jag hålla i egna kurser helt själv, till de tillhör även babysim! hmm..läskigt men otroligt kul kommer det att bli. Hoppas på bra och roliga barn, det gör ju halva saken!

Annars har helgen varit lugn. 20års festen i fredags va trevlig! God mat och trevligt sällskap, även om jag inte kände någon. Kvällen slutade iaf med att MrJ och jag fick ta Erik hem i taxi p.g.a för mycket alkohol i kroppen:P=)
Igår var det kalasdag. Släktfika för MrJ hos honom med många många småbarn...det är ju tur att TVspel finns:p
Och idag är det soft dag med SMfinalen i bandy på TV. Ser ut som en bajenseger, vågar jag säga de än? En minut kvar nu!

Om 1,5 vecka flyttar vi! DE NI!

Äntligen fredag!

Jaa..nu har jag verkligen längtat! Skönt med helg och mys med min älskling. Ikväll vankas det 20års fest, hoppas på det bästa. Lär känna 1% där ungefär, d.v.s 5 pers av miljoner:p Men det blir säkert trevligt. Kvällen lär heller inte bli sen då vi imorgon ska fira MrJ och hela släkten kommer. Gäller att vara på hugget då:p hihi

Och sen på söndag blir det ju min sista riktiga praktik. Dags att stå på egna ben och hålla i egna kurser. Kommer troligtvis att hålla till på sveavägen, vilket passar utmärkt då vi kommer att bo i hässelby om två veckor=)
Ska försöka få en babysim praktik på fredag oxå, eftersom jag även ska hålla i babysim. Och jag som knappt hållt i en bebis. Men svinkul ska det bli!

Nästa vecka blir det även systemetdebut, lagfest på lördagen som JAG ska handla till:P

Möte

Torsdag idag och på söndag min sista praktik dag. Sedan kommer jag ha egna kurser. Halv dör jag. Spännande,läskigt och otroligt nervöst är det! Önska mig det bästa!

Idag har vi då på jobbet möte för alla oss nya ang. att ha egna kurser. Få lite tips och sånt. Säkert superbra och viktigt! Kanske kommer göra så att nervositeten släpper lite?

Annars ingenting idag som händer!

Ilar rakt genom kroppen

Morgonen börjar utmärkt. Jag vaknar av att hantverkarna slipper i mitt rum och jag sover väg med mitt rum. Kul. Finns inge värre ssätt att vakna på, ilar igenom hela kroppen. Som tur var tog det slut efter 20 min, men då var jag ju redan vaken.. Kanske lika bra de?

Idag far vi mot hässelby. Dags att röjja där och få sova i ett eget rum och inte i vardagsrummet. Verkligen saker överallt, snart slut!

Vädret verkar ju inte hålla i sig, tr¨kigt nog, elle riaf inte här hos mig, tråk väder ute..!

En vecka kvar

Soolen skiner, det är tisdag och bara en vecka kvar! Sen flyller jag 20 ÅR!!! Så idag är det en bra dag. Hoppas solen håller i sig. Vill inte ha snöstorm på min födelsdag som de var när jag fyllde 18 år. Usch fy nej! Det är 23e mars och då ska det vara soool och våren på väg!=)

Kaoset hemma fortsätter! Saker överallt men ingen hantverkare synts till idag. Suck. Dåligt av dom, de ska ju bli klara snart hoppas jag!
Imorrn bär det av till Hässelby för att börja röjja lite där också!

IKVÄLL träning!

Hantverkare

Måndag är här. Hantverkarna är här.
Aldrig gillat hantverkar, de låter så mycket. Men i morse var de iaf tysta och jag hoppas att det fortsätter så! De ska ju bara tapetsera om, slipper allt borrande som jag fick stå ut med när de gjorde om fasaden.
Nu är dom här igen...

Så instängd i vardagsrummet är jag, hoppas de är borta till klockan 3...gymanstik klockan 4 idag!

Galen helg

Fredag: En liten utgång blev det. Chill på Hellströms med trevligt sällskap=)

Lördag: Jobbade hela dagen ute i Södertälje. Sjukhus, rehabbasäng, tråkigt miljö. Inte direkt inspirerande att jobba där! Men roligt att träffa fler anställde och få mycket praktik och hoppas på egna kurser vecka 12!
Sedan på kvällen åkte vi till syrran och tittade på melodifestivalen, mys!

Söndag: Ännu en dag av jobb, men denna gång ute i Åkersberga, Runö. Verkligen älskar den basängen! Superbästa!
Sedan en lugn kväll!

Att tillägga under hela helgen så har vi tömt HELA mitt och syrrans rum. Galet. Just nu sover jag och MrJ i vardagsrummet!

Freedag!

Sköönt med lite helg. Dock jobbar jag hela helgen men har iaf kvällarna med min älskling. Lugnt och skönt!

Fixade det mesta med packningen igår så idag tar jag det lite lugnt och inväntar svar när vi ska iväg och skriva kontrakt!:P Så en lugn dag blir det idag framför TV...ett varmt bad ska jag även hinna med hade jag tänkt. Blir ren och fin inför helgen:p Fredagsbadet!

Inte mer vettigt att säga nu såå...

Fortsätter...

..med packningen inför flytten! Sommarkläder stod på listan nu, de mesta nera, inte linnen för de använder jag ju även nu:P
Två stora klädpåsar blev de och det finns minst lika mycket till! Glömt inte bort ytterkläder, skor och väskor. Även handdukar och laken. Jäklar att flytta är mer än vad man tror. Allt märks när man väl börjar röjja.

MrJ sitter nu vid datorn och fixar äntligen min externa hårddisk. Visst kunde jag ha gjort de själv, men han fixar sin Ipod under tiden så han får lov. Småkikar säkert på bilder från old old times:p
Men nu kommer iaf alla mina bilder på hårddisken, lagom till flytten och nu kommer det kunna komma lite bilder på bloggen. Miljoner gamla minnen och tusen roliga bilder!

Blocket

Igår var jag och MrJ duktiga och tittade på blocket efter saker till lägenheten och vi hitta superbra saker! Både köksbord med stolar, soffa och sängbord! (för endast 2000:- totalt) Nu väntas det bara på att värden ska ringa så att det verkligen blir 100% säkert! Vänta, vänta, vänta. Måste ringa på annonserna också och sen får vi ju se om vi får de, inte alls säkert!

Idag ska jag börja packa ner saker som jag inte använder dagligen i kartonger! Hoppas att jag kommer en bit så kommer det kännas mindre stressigt! Sedan är det ju tajm för gymnastikk också. Ett tag sedan jag vara där p.g.a loc och lägenhetstitt!

Nytt

Allt kommer ju självklart olägligt. Pengar har spenderas. Hade vi fått veta om lägenheten en halv vecka tidigare så hade vi säkerligen inte åkt på skidsemester. Känns lite tugnt att jag har 200:- på kortet och ska flytta hemifrån. MEN detta sker inom en vecka!
  • Jag får min praktik lön. Borde iaf vara minst 1000:- hoppas på 1500:-
  • Jag börja jobba som riktig simlärare med större timlön = ge pengar
  • Jag fick precis ett samtal från ett jobb jag sökt, han ska ringa upp mig. Jag vågar tror att det har med att göra om en jobbintervju=)
Så det ser lite positivt ut iaf! Ska bli superkul att spring runt på IKEA..inte för att vi har mycket vi kan inhandla, men lite saker iaf ska vi få hem. Vi måste även måla lite i lägenheten. Sååå kuul!=)

Idag har jag även fixat med min nya mobil. Skönt, jag behövde verkligen en=)

Axlarna gör ont!

Idag fick jag den stora äran att bära hem alla kläderna från fjällen. Kul! Ryggsäcken är större än mig själv och väger lika mycket som mig. Och på tunnelbanan, finns det så mycket värre.
Varit hemma i en timme nu och har fortfarande ont i mina axlar. Woho!

Träning idag står på schemat, sedan en låång väntan i hallen för sedan möte. Suck. Tisdagskvällen kunde se roligare ut.

Tänk er att om tre veckor flyttar jag och MrJ..kan fortfarande inte tro att det är sant. Det är totalt galet. Om ingenting nu skulle komma i vägen. Hoppas ej!

NU dh...spelat in första avsnittet som jag missade förra tisdagen!

Träna hela kroppen?

Vet ni vad jag kom på under veckan nu när jag varit borta?
Joo..hur man lättast tränar kroppen på ett roligt sätt. Åk skidor!

- Vaderna får otroligt mycket träning
- Även låren - Åhhh va de kan brinna i de branta partierna!
- Rumpan får vi ju heller inte glömma!
- Armarna. All stakning är otroligt jobbigt. Speciellt när man åker baklänges p.g.a all blåst.
- Händerna - Av att krampaktigt hållt i staarna när det råkar gå lite för väl fort i branten!
- Axlarna - Också från all stakning

Visst sedan har vi ju magen och ryggen. Men ser ni? Då behöver man bara träna de två delarna för resten fick du gratis medans du åkte skidor.
Jag hade iaf galet ont efter tåv dagar. Sedan försvann smärtan! Och nu är jag tillbaka lite mer vältränad än vad jga var för en vecka sedan:P


Titta på lägenhet idag!

Hemma nu igen i stockholm efter en fin resa till fjällen...på både gott och ont. Semester är verkligen skönt, varfr har man inte de oftar? Enda bra anledningen med att gå i skolan + att man får 1000.- för att gå dit:p

Som jagför några (?) inlägg sedan så har MrJ ochjag fått tag på en LÄGENHET! Underbart! Och den ska vi titta på idag och se om vi gillar den. Det är ju självklart några hinder...som alltid!

1. 4500:-/månad - Jag behöver alltså ha något mer jobb
2. En etta på 45km2 - Otroligt stort..skulle lik gärna kunna vara en 2a, vår förra 1a var ju "bara" på 30km2
3. "Huset" har en massa konstiga regler. Man får itne ha djur, inte låta högt mm (vi ska läsa noggrant på kontraktet)
4. Killen som bodde där innan blev vräkt för att han partade för mycket och för ökt! Antar att de andra hyresgästerna är tanter och gubbar och kanske inte gillar ungdomar - Men de kan jag och MrJ ändra på.
5. Lägenheten ligger i Hässelby - En timmes resväg för både MrJ och mig till våra jobb.

Lägenheten ska vi iaf titta på idag och hoppas på det bästa!=)



 


Veckan är slut

Veckan är över nu och vi sitter i bilen påväg hem och har kommit ungefär till bollnäs. Strax dags att stanna för lunch!

Veckan har varit härlig, skönt att komma bort från vardagen ett tag och få tänka på lite andra saker.
Detta har hänt under veckan:
  • Vi har åkt skidor - självklart
  • Första gången nästan tror jag som jag i en hel vecka varit med 9 pers i e liten stuga a, varav ett morgonpiggt småbarn, två 13åringar med noll koll och tusen toalettbesök, en riktigt tonåring med fina utbrott ibland:p
  • Varit uppe förre kl 8 ett antal dagar
  • Ätit duktiga med frukost varje dag, fast det varit så tidigt. En tallrik fil och fyra mackor
  • MrJ och jag har superchans på en LÄGENHET. Vill vi ha den får vi den. 4500 för en 1a på 45 kvadrat i hässelby=)
  • Lååånga bilväg
  • Isiga backar
  • Två stora vurpor. Var av en superrolig. När Johan följer med liften, hela vägen över stopkullen som finns precis efter där man ska släppa liften.
  • En jäkla massa sällskapsspel och hysteriskt mycket mario på Wii
Nu hem till sthlm och det normala livet. Kanske även dags för vuxen livet? Vuxenpoäng?

Sprit i sooolen=)

Sista dagen i backen avslutade jag och MrJ med varsin cider och öl i solens sken medans de andra åkte de livsfarliga sista åken. En hel timme fick vi njuta.
Och det där med sista åken stämmer verkligen. Emma kom på ett svart gupp i fullfart och föll baklänges! Som tur är det så mår hon bra nu och undkom med endast lite huvudvärk.

Vi har städat klart nu iaf och kan njuta av den sista kvällen, men tänd brasa, melodifestivalen, fläskfile, morrötter och dipp!=) JIPPI!





Sista skiddagen

Lördag it is! Och sista skiddagen för oss. Skit vad veckan gått fort. Redan slut, redan dags för sista åken och redan dags för att börja städa. Segt. Finns ju inte mycket tråkigare än just den delen! Melodifestivalen ikväll iaf lite positivt=)

Kallt har vi haft det de två senaste dagarna. Just nu är det minus 20 ute men det är lovat att vara minus 4 kl 1. Hur mycket jag tror på de vet jag inte. Men så länge det inte blåser blir det en fin dag, solen lyser jue!

Nu dags för frulle!

Björnriket

Idag vaknade vi till minus 20 garder men bestämde oss ändå för att bege oss mot björnriket! Superhärliga backar där, lite mer att välja mellan, men tyvärr ingen sittlift så idag har vi åkt ett ankarlift som var 1,5 km långt ett x antal gånger! Muskler bildning på gång=)

Lite mer bilder bjuder jag på idag!









Allvarligt?!

Hmm...vi vaknar upp til minus 25!!! Menat att åka skidor i detta?!
Tur att det just nu är minus 20 bara..kanske vi kommer ut i detta ändå!

Just nu frulle sedan förhoppning om att komma ut och åka skidor!

Soool i backen

Ännu en dag i backen och första dagen då solen varit framme och det INTE har blåst! Superskönt! Isigt i backarna börjar det dock bli, med det kommer väl med kylan. Idag var det minus 15 när vi vakna men den sjönk rätt snabbt när solen kom fram så skulle nog gissa på att vi haft minus 8 idag=)
Ont i fötter, händer och armar är nu borta, mycket konstigt!

Gårdagen var mysig. Jag och Emma knäckte skiten ur alla i "När och fjärran":P Trots att vi tillsammans knappt kom upp i ålder på halva de andra laget:P Men det bevisar ju bara att ålder och visdom inte alltid är bättre än två blonda superhjärnor:p


Johan kämpar sig upp till backen. Många flakar för att komma till de skönaste backarna:P


Även Captain Morgan är med i backen!

Vemdalen

Idag åkte vi till Vemdalen för att testa backarna där! Synd bara att det fortfarande blåser, ej så kul när vi kommer upp på toppen. Piskor i ansiktet! Annars var backarna bra, mycket folk, men bra=)

Nu har vi precis avnjuttigt en supergod middag. Hamburgare. Det fungerar alltid med fyra barn:P Ingen gnällar, maten tystar verkligen munnen!

Här uppe har vi det bra. Samma rutiner nästan varje dag:P Skidor, mat, spel, sova:p

Resans..
Jobbigaste: Vinden på toppen/tidig uppgång:P
Roligaste: Skidåkningen/Sällskapsspelen
Irriterande: Allt skrik när barnen spelar Mario....
Mysigaste: När brasan brinner
Skönaste: Bastum/När natten och sömnen kommer

Morgon stund har guld i mun

Halv 8 är vi vakna varje dag. Eller Mattias är väl vaken redan kl 6 och spelar mario hela morgonen=) Hans inlevelse är vad vi vaknar upp till;)
Trötten börjar komma nu. Segt att komma upp på morgonen men sovstunden direkt när vi kommer i från backen är superskön. Då är iaf jag verkligen utpumad!

Nu är det dags för frulle och sedan skidor!=)

Dag två i backen

Två dagar nu i backen. Ont i knän och fingrar har jag. Suck! Idag har iaf vädret varit strålande med blåsigt. Tråkigt. Men solen har vi iaf här=) Hoppas på lika bra väder imorrn. Kvällen lär väl bestå av sällskapsspel=)
Här kommer iaf lite bilder i från våra två skiddagar!






Vår ankomst dag!


Kaos i hallen med alla skor, pjäxor, jackor, byxor, mössor, vantar mm. (bilerna går ej att vända, varför?)


Sällskapsrummet där Wii är allt kretsar runt!


Badrummet med den härliga bastun!=)


Detta möttes vi av när vi kom fram. Snö finns det iaf nu i Sverige!

RSS 2.0