Uppsvälda magar

Avslutningen gick bra, presenter fick vi också=) Blommor, biokort och choklad. Standard, men toppen present. Precis vad man vill och behöver ha=) Lite sorligt också att 10 av tjejerna försvinner till MiniDM, så tråkigt, men jag får glädjas åt att några tjejer är kvar och jag hoppas verkligen att jag får vara kvar som tränare i F3, annars kan jag lika gärna sluta, så känns det iaf. De är upp till truppsektionen hur många tränare de vill ha kvar till hösten, vill de ha kvar så bör de inte ändra på något!

Träningen slutade lite tidigare idag, så då hann MrJ och jag laga korvstroganoff, supergott! Och nu sitter vi med uppsvälda magar (igen) och vilar ut i soffan framför varsit pogram!:p


Avslutning

Måndag it is och sovmorgon jag tagit! Sköönt! I need it!

Idag är det avslutning med gymnastiken, sista träningen inför sommaren. Och det betyder mysfika på träningen! Även att tjejerna får ta med sig en kompis, syskon och föräldrar på träningen. Avslutningarna brukar alltid vara roliga!

Inte mer att säga idag, solen skiner ju än så länge iaf, så åker väl tidigare till träningen och sätter mig i solen och njuter!

Avslutning

Måndag it is och sovmorgon jag tagit! Sköönt! I need it!

Idag är det avslutning med gymnastiken, sista träningen inför sommaren. Och det betyder mysfika på träningen! Även att tjejerna får ta med sig en kompis, syskon och föräldrar på träningen. Avslutningarna brukar alltid vara roliga!

Inte mer att säga idag, solen skiner ju än så länge iaf, så åker väl tidigare till träningen och sätter mig i solen och njuter!

Lasagne recept!

Ohh! Nu ligger MrJ och jag med världens uppsvälda magar! Vilken jäkla god lasagne, vi är verkligen grymma och det är så lätt att göra!
  • Köp lasagnemix. Jaaa den är verkligen super bra!
  • Minst 500 gram köttfärs, men är bättre! Gärna 6-700g.
  • Ost
  • Sen gör du bara som det står på paketet, men glöm inte att krydda köttfärsen när du steker den efter dina smaklöker. Riv gärna ner morötter. In i ungen sen i 30 min och klart, gottgottgott!
Nu blir det söndagsmys som vanligt, ska slå ett slag för Bridget Jones! Sååå bra film=) Kanske lite ostbricka? Mummms!

En tanke om ESC

Tanken slog mig i går när jag låg i soffan och tittade på ESC. Egentligen är det helt sjukt. Men sant till tusen!
Av alla uppträdande igår hittade jag nog hela Sveriges finalstartfält + några svenska stora artister:

  • Vinnaren Tysklan = Amy Diamond
  • Israel = Darin
  • Norge = Peter Jöback
  • Danmark = Fame, Jessica och Magnus
  • Azerbjian = Carola
  • Island = Sarah Dawn Finer
  • Irland = Shirley Clamp
  • Portugal OCH Georgien = Sibel
  • Spanien = Neo
  • Cypen = Jimmy Jansson i hans ungdomsdar
  • Albanien = Linda Bengtzing
  • Rumänien = Alcazar
Skrämmande men sant! Så att skicka Amy kanske inte är fel. Tråkigt bara att vi inte gjorde det före Tyskland! Detta är verkligen så typiskt Sverige, vi kommer nog aldrig göra rätt, kommer vi ens kunna komma till final igen?

Kroppen död

Shit! Hemma nu efter jobbet och mathandling! Kroppen vill verkligen inte mer nu! Men duktig har jag varit. Jobbar fre, lör och söndag nu! Sköönt att få sova imorrn=)

Så nu är det uppvilning med älskling i soffan framför TVn innan det är dags att börja laga middag. Lasagne står på listan idag! Mums! Jag och MrJ brukar alltid riva i morötter, denna gång tänkte även testa och skära i lite blad spenat också!

Melodifestivalen 2010

Yes så sant är det. Sitter bänkade ändå! Men så pass glad är jag väl inte, absolut ingenting att hoppas på.

Så detta kommer förgylla min kväll, sedan blir det sen hemgång men med en tidig uppgång imorgon! Jobb som gäller, min kropp säger emot redan nu, men hoppas de känns bättre efter en god natt sömn.

Nu ska jag finna en låt och ett land att "hejja" på ikväll, får vi se hur grym jag är! Kanske prickar jag rätt, de är ju bara att tro på den som suger mest, den brukar ju vinna:D:P

Traditionen förstörd

Precis hemma efter att jobbat hela dagen! Totalt slut! Jobbat från klockan 9 till halv 3. Räkna även med att jag gick upp halv 7 imorse. Kommer lätt sova gott i natt, men ska jobba imorrn igen, så ingen sovmorgon denna helg. Nejnej! Men pengar in på kontot, yes!

Just nu är jag hemma hos syrran. Vi ska käka här och titta på melodifestivalen. Någonting som vart tradition för mig sedan jag varit liten. Men i år är hela traditionen förstörd. Anna gick ju inte vidare, de vet väl alla nu, tidningarn kan ju inte hålla käften om de!

Så för mig har de roligast som sker på våren bara slitits bort, tänk er typ om julafton bara försvann eller just DIN födelsedag! Usch säger jag, melodifestivalen är tradition och nu är den förstörd.

Avslutning

Nu ska jag strax springa i väg på avslutning med jobbet. Ingen aning vad jag kan förvänta mig, men lite simning, aktiviteter, mat och dryck kan jag förvänta mig.
Hoppas det blir skojj men lär ju vara helt slut när jag kommer hem. Ingen aning när de sker heller, men hoppas jag är hemma till 9 iaf. Vill ha tid med min älskling.

NU dags för käk och sedan springa iväg!

Eld i baken

Jaa de är sant. Har fått lite driv i mig idag.

Hittade äntligen till arbetsförmedlingen i vällingby. Hur satan ska jag veta att det finns två sats där? Sjukt.
Men iaf, kom i kontakt med en bra kille där som fixade in mig igen efter att de klantat sig i liljeholmen. Så nu är jag skriven i vällingby! Bra!

Turen hade jag också att när jag var klar hos killen så haffade en tjej mig och berättade om en föreläsning som precis skulle börja, där man kunde få lite tips om CV och personliga brevet. Motvilligt sa jag ja eftersom jag inte vill låta lat utan framåt!

Och positivt överraskade blev jag verkligen. Fick en massa inspriation och har nu gjort om mitt CV och personlig brev. Det ser mycket bättre ut nu iaf, men om det är bra vet jag icke. Ska be både mam och MrJ att läsa igenom=)

Jag har verkligen varit duktiga jag idag!

Alla försvinner

Jaa, sant som det är. Och den första försvinner till helgen. För ikväll ska MrJ och jag på hejdå middag för hans bästa tjej kompis som åker till Grekland på lördag för att jobba i 5 månader.

  • Sen så kommer J försvinner till hösten då hon åker till Örebro för att plugga i 5 år, eller var de 6 år t.o.m?
  • Och inte nog med de så funderar andra J på att flytta till skåne i höst också?
  • Ännu mer så försvinner även mina gymnaster, nya in.

Varför händer allt detta? Och allt på en gång. Verkligen supertråkigt att alla bara försvinner sådär.
Och hur lätt det är att bli ensam kvar..

Jag har MrJ och C men jag behöver även mina andra nära vänner, som betyder så mycket <3

Hemmadag

Idag ska jag göra såna där tråkiga men nödvändiga saker. Har redan gjort en:p Sökt jobb! Känns skönt, vart lite segt med de nu när jag fått många "hoppa-in-jobb". Men nu är några jobb sökte iaf. Och på fredag ska jag vika igen på särskolan!
Ska även hinna med att städa badrummer och stryka mer tvätt. Tråkigt!

Bäst att jag sätter i gång!

Hemma igen

Dagen har varit riktigt lång. Jobbet gick bra, lite rörigt då fotografen var där och de va sista gången. Inte så lätt att vika i en sån grupp första gången med de gick bra!

Efter jobbet begav jag mig till andra sidan stan för att ha genmensam träningen med F2orna. Även de gick bra. Segt med mötet efter och stress om hur det kommer bli till hösten. Massor av saker att ta hänsyn till och samtidgt göra de bästa för alla. Ojojoj säger jag bara!

Hemma nu och ätit god mat och tittar på DH, kan inte bli mycket bättre!


Iväg på jobb

Väckt mitt i veckan börjar bli min vardag! Nu ska jag strax i väg och vika på dive, tjejen som brukar vara där är tyvärr sjuk. Så iväg med mig nu på en gång, hehe.

Låång dag för mig blir de. Direkt efter jobbet ska jag i väg till gymnastiken. Där vi ska lite samträningen inför hösten med F2:orna. Lite uttagningen kanske man kan kalla de.

Låång dag blir det, med mycket jobb, kommer vid 8 ikväll..!

De börjar lida mot sitt slut

Helt sjukt hur fort tiden går. Mest märks det nog för alla studenter som snart springer ut! Strax börjar deras vuxenliv om de nu inte väljer att bo hemma hos mamma tills de fyller 25+ men de hoppas jag inte!

Idag var det även näst sista träningen i gymnstiken, sista är nästa måndag. Ingen bowlingen imorrn heller, den har ju också tagit slut.

Men med allt detta så betyder de ju att SOMMAREN är mycket mycket nära. Visst vi snackar inte 10 veckors lov. Men bara att sommaren är här äger. Konstigt dock att jobba under sommaren:P Aldrig hänt i mitt liv men någon gång ska väl vara den första:P

Solen är tillbaka, men kanske bara för en dag

Helgen har tagit mycket på mig. Så imorse var det skönt att få ta lite sovmorgon!

Solen är tillbaka efter en dags uppehåll:P Tackar! Så jag åker säkerligen tidigare till träningen för att njuta! Vi vet ju inte hur länge solen stannar denna gång. Lite bränna skulle jag också vilja ha!

Annars är det bara en vanlig måndag. Rätt trist. Längtar till kvällen med MrJ=)

Vädergudarna, taack!

Idag har det hänt något histoiskt! Detta är första dagen, på läänge som jag kan minnas att det regnat när jag jobbat eller varit fast i en gymnastikhall. Så idag tackar jag vädergudarna! Sköönt med regn när jag jobbar. Ingenting som jag gått miste om och de förgyller gårdagen ännumer!

Efter jobbet idag har det blivit städ och tvätt dag! Dammsugit och våttorkat golven och sprungit ner i tvättstugen. Strax att gå dit igen för att torka tvätten:p Segt.

Dagens: Suuupertrööött!

Världens bästa dag <3

Idag har verkligen varit en toppen dag! Har haft en heldag på stan med min älskling!

Vi började dagen med att leta efter lite sommarkläder, jag fick äntligen en bikini och ett as snyggt linne!=) MrJ fixa hans efterlängtade ljusa jeans! En bra shoppningen dag!
Efter de gick vi igenom hela stan för att äta en god lunch - kyckling pasta! Och efter det vidare mot slussen där jag utnyttjade mitt presentkort på chokladfabriken. Fick ett antal chokladbitar som vi mumsat på!

Sen kom vi till de som denna dagen egentligen gick ut på - massage! Men innan vi gick in satt vi i solen och bara njöt vid kajen=)
Massagen var ashärligt! Vi var nästan ensamma där också, sköönt. Basta och jag tog ett dop i den kalla poolen. Bara 15+ och jag är ju van med 33+ på jobbet:p Ett snabbt dopp blev de!

För att avsluta denna perfekta dag har vi ätit sushi, ostbricka och färsk ananas! Allt detta framför CL-finalen!

Grilla ikväll!

Åhh så irriterade på arbetsförmedlingen! Finns inga ord. Men ska inte rabbla de här, alla vet att arbetsförmedlingen suger!

Idag har jag tagit en trip till vällingby för att handla lite frukostmat till mig och MrJ och vin för grillningen som sker ikväll i Rålis! Riktigt mysigt ska de bli!
Tänkte ta med kameran också! Bilder behövs, mycket länge sedan, och förhoppningsvis kommer de upp några på bloggen, dåligt med de också!

Jobbig kväll

Jobbet gick super idag, lite krångel på slutet, men ingenting mitt fel och de löste sig! Påväg sen till "kursen" och inte satan gick de fint. Kaos överallt. Först i liljeholmen och sedan även på bussen! Åhh säger jag bara, tog as långt tid att komma fram och varmt som satan med fullproppade bussar och tunnelbanor!

Inte blev de bättre sen när jag är på väg hem. Precis när jag navigerat min väg genom rålis till torildsplan, satt mig på tåget så kommer jag på att plånboken, nej den ligger inte i väskan. Så hela vägen tillbaka. Tur som jag har va den inlämnad, men de hade jag räknat med, eftersom de inte är något kommunalt ställe vi jobbar på. Snälla människor på oasen=)

Äntligen hemma nu! Sköönt!

Imorrn blir de grillning! Mysigt! Med J&J <3

Uppe med tuppen

YES! Jag har nu vaknat, duschat och sooolen lyser! WEHO! Kan inte tröttna på denhär värmen....iaf inte än:p hihi
Uppe med tuppen är jag också, duktiga jag. Idag är det dags för jobb. 11.30-16.

Efter jobbet idag ska jag träffa folk från simjobbet och vi ska ha som en liten kurs! Såå jag kommer vara i gång heela långa dagen. Nog inte hemma förrän halv 9!

Nu ska jag slänga i mig frulle och sedan göra mig i ordningen för jobbet!

Snart helg och snart massage. Lördagen kommer bli den mysigaste hittills=)

Ensam dag i V-by

De har inte varit de toppvädret som utlovas. Men de är väl inte någon överraskning. Duktiga jag gjorde en egen utflykt denna lediga dag, till vällingby i jakten på årets bikini. Har inte haft någon ny på två år nu, så de är verkligen dags. Dock hatar jag att shoppa själv, så har fotat lite som MrJ får titta på när han kommer hem. Sedan blir de bikiniköp i helgen!

Tänkte även nu när jag var i v-by att jag skulle skriva in mig på den arbetsförmedlingen eftersom jag flyttat västerut! Men tror jag finner den? Icke sa nicke. Den hade flyttat. Fick lite hjälpa av MrJ på telefon, kom dit den skulle ligga, men inte fann jag den. Hmm...nu blir det lite googlande på de:P

Imorgon är det dags för jobb igen =)

Älskade sommarvärme

Vilken dag de varit! Men de var nära i morse att jag skulle börja gråta. Här i hässelby är de klarblå himmel kommer 5 t-banestationer och de är redan igenom mulet. Tur iaf att det inte var kallt ute, jag som hade satt på min shorts!
Tur som jag hade tittade solen fram lite då och då idag, men gosh va varmt de har varit:D

Nu sitter jag hemma och väntar på  min älskling. Är verkligen ashungrig! Men måste stå ut i 40 minuter till, åhh! Finns inte mycket värre än att vara hungirg, ha huvudvärk och mensvärk. Livets största beskymmer!:p

Ikväll har de mycket på tv både fotboll (om jag inte minns fel) och hockey ikväll! SVERIGE!

Jobba vidare idag

Idag är det jobb igen som står på schemat! Denna gång på den avdelning som jag var första gången på. Roligt=)
Hoppas på samma fina väder, mina armar är röda och idag blir det shorts så hoppas benen kan få lite färg:p

Har precis tryckt i mig två korvar och rakat mina ben som verkligen behövdes:P En riktig tråkig grejj vi tjejer måste göra! Usch!

Nu ska jag njuta lite av BiggestLoooser och sedan göra mig i ordnngen för jobbet! Hörs ikväll!

Visste ni även?

När ämnet ändå är uppe i bloggen, iaf lite:p Så tänkte jag berätta några saker till om mig själv och mina skador och sjukdomar.

  • Jag har en olycksfot, de ni, högerfoten är de. Den har varit med om:
  • Ett antal stukningar
  • En härlig spricka som ledde till gips i en vecka och äckliga kryckor. Nej de är inge skojj att hoppa runt på dom
  • Högerfot har även 18 stygn i sig efter att jag sparkat upp en glasdörr. Låter värre än vad de va. Även där kryckor i en vecka MITT i sommaren.
  • Om detta inte var nog skedde dessa tre saker under mindre än ett år. Hoppade då som sammanlagt mer än två veckor på kryckor.
För ett år sedan när jag ville bli blodgivare, ni vet..de har jag skrivit mycket om. Speciellt alla undersökningar jag fick gå igenom.
Men jag har inte berättat vilken diagnos jag fick tillslut! Jag har:
  • Idiopatisk = Orsak okänd
  • Trombocytopen = Långa blodplättar
  • Purpura = blåmärken
Detta betyder jue då att de inte vet vad jag har men de kan säga att jag har låga värden av mina blodplättar och jag ska ha lättare att få blåmärken, vilket inte riktigt stämmer tycker jag!
Men att kunna skryta om att ha Idiopatisk Trombocytopen Purpura, de är det inte många som kan:P HAHA

Ögonfel

Efter att varit på middag hos MrJs päron i tordags har jag börjat fundera. Vi kom in på ögonfel. En kille i MrJs fotbollslag hade nänligen problemet att hans ögonpropiller inte drog ihop sig lika snabbt som hos "vanliga" männsikor när man kommer i solljus.

Nu då några dagar senare sitter detta fortfarande kvar i mitt minne. Så länge jag kan minnas har jag alltid blundat med mitt högeröga när jag är ute i solen. Spelar ingen roll riktigt vart solen kommer ifrån, de ögat är oftas stängt.
Ögat rinner också heela tiden. Så är jag sminkad är jag helt svart om höger öga när jag kommer hem och tittar mig i spegeln. Inte kul alls.

Så kanske har jag en mildare version av MrJs kompis ögon fel. För varför skulle alltid höger öga var stängt när jag är ute i solen? Plus att de rinner som en galning! Hmm...kanske det konstanta blundat även gett mig ett latöga?

Hahah, vilka problem jag kan ha:D




Någon som har en annan teori? Hjälp tack!



Solbrända armar

Dagen på jobbet har gått superbra, otroligt varmt har de varit också. Kommit hem med solbrända armar redan:p Hoppas bara jag inte får märken efter solbrillorna:p

Märkte även idag, då jag var på avdelningen borgen som är års. 1-2, att tre pojkar som går där även gick på de dagis som jag hade proa på i 8an:p HAHA, vad är oddsen där? Lite roligt sådär!

Imorgon är det jobb igen! YES! Mer sool de hoppas jag verkligen. Sedan får jag ledigt på onsdag och sen på torsdag ska jag vara med särskolan=)

Iväg på jobb

Imorse vaknade jag av ett härligt samtal klockan 08:14:
- Hej, Maggan härpå fruängensskolan, kan du vika idag?
- Självklart!
- Bra! Va här 12.30

Somnar om efter att jag insett att jag inte behöver åka förrän halv 12.

Mobilen ringer igen, 08:45:
- Hej, jag ringer i från ekensförskola, kan du vika idag?

VAD SATAN är oddsen? Jag går arbetslös i ett halv år sedan ringer de två/dag? Åhh va tråkigt! Skulle verkligen velat åka till ekens idag och testa där, synd att de skulle inträffa samma dag och att de ringde 44 minuter för sent!

Hoppas de ringer igen! Glad idag=)

Första glassen

Efter gymnstiken som tog heela mina härliga soliga lördag så möte jag upp MrJ, W och T i stan för lite mys i solen på uteservering och god mat!
Skulle verkligen velat haft hela dagen ledig och bara njutigt. Synd hur saker alltid ska krocka.

Idag har jag varit på stan och letat bikini med C, yeaah. Dags att börja tänka på de nu också. Iaf någonting nytt till sommaren ska jag ha.
Dagen avslutasdes med en glass, årets första, och en massa skitsnack.

Kvällen ägnas i sängen, jaa tack!

GuldGuldGuld

Weho! Tävliingen gick ju superbra! Tjejerna var superduktiga! Resultatet blev detta:
  • GULD i fristående med poängen 8,25. Vem satan kunde tro de? Våran "svagaste" gren
  • 4a i hopp, med poängen 8,70. 0.08 ifrån ett broms, surt!
  • 9 i matta, med poängen 8.35. Förståligt med två lite större misstag, men ändå 0.5 ifrån brons.
Vilket superduper resultat. Lite otur med poängen och hade misstagen inte funnits i matta så hade vi haft med oss tre medaljer hem. Tråkigt. Vi som brukar äga och vara så säkra i matta och hopp. Men BÄST kan vi ju inte alltid vara:P

Gymnastiktävling i Ryssland-värmen

Imorgon är det dags för gymnstiktävling. Ute i tyresö! Vilket betyder att jag kommer befinna mig i en gymnstikhall heeela dagen när ryssland-värmen kommer. Snällt! Ser en positivsak med detta: Kan åka enbart i min trönartröja, slipper jackan, de börjar lukta sommar för en stund:p

Upplägget för imorgon är att de är en grentävling, de betyder.
  • Kort och gott sagt: Tre tävlingar i en
  • I trupp finns det både hopp, matta och fristående. Det är de tre grenarna vi tävlar i. Alltså chans på tre medaljer.
  • Vi äger på matta och hopp! Allt ser as snyggt ut och de är svårt att bara ta ut 8 stycken/varv, alla tjejer är lika duktiga.
  • Så lite förklaring. I grenarna hopp och matta utför man (oftas) tre olika varv i båda grenarna och varje varv består av 8 tjejer.
  • I fristående så är man mellan 6 och 12 stycken. Varierar lite från tävling till tävling, vanligast är att man är 8 stycken, de är vi.
  • Vi har bara haft fristënde med tjejerna i mindre en ett år, så detta är deras andra tävling med detta fristående. Hoppas de går bra, med tanke på att de andra föreningarna oftas haft sina fristående mellan 1-2 år.
  • Målet för oss är alltid att tjejerna ska vara nöjda innan de får veta poängen. Men jag tycker iaf att vi ska komma hem med minst en medalj imorgon, har jag satt ribban för högt?
Imorgon kommer de bli glest bloggande. Borta mellan 9-19! Restiden inräknad! Så kika in imorgon för att få veta resultatet i tävlingen! Spännande!

En kväll hos Nilssons

Efter kista fick vi middagserbjudande av MrJs föräldrar så där har vi varit hela kvällen som bestått av:
  • Lägga upp och stryka våra gardiner
  • Tacos till middag. Eller tortillas som de säger, eftersom de är tacos med mjuktbröd? Håller inte med.
  • Yatzy innan hockeyn
  • Och ett jäkla telefonringande till ComHem ang deras OnDemand box! Nu funkar de äntligen!
  • Hockeyn såklart
Lite mys att få maten lagad, slippa diska och få njuta i soffan med lite sällskap!
Och nu sitter äntligen våra gardiner uppe! Riktigt snyggt blev de!

Kista

Idag var det dagen som de skulle regna. Nej jag har inte sett något regn även om de såg lovande ut i morse. Men nu är solen iaf framme, sköönt! Galet bara att det ska vara 20 grader imorrn när jag ska tillbringa heeela dagen i en gymnstikhall! Och då menar jag hela dagen. 11-17! Blä!

Nu på morgonen har jag och MrJ med hans familj gjort en trip till kista! Titta runt lite och käka lunch. Jag letar fortfarande efter mina leggnings som jag är ett halv år efter med nu. Men hitta ett par på lindex, dock för stora. Suck vad är oddsen?

Nu ska vi iaf lägga upp våra gardiner, jaa de tog ett tag men nu jäklar! Sen hoppas jag på mys i solen=)

Den röda torsdagen

På denna dag har vi varit nere i tvättstugan hela dagen. Vi har precis nu blivit klara. Men superskönt att vi fått allting tvättat, nu är verkligen alla smutskläder borta! Vi hann med allt! Yes!

Till middag, eller tidig middag kankse jag ska säga, gjorde vi hemmagjorde biffar med hemmagjorda potatisklyfor och hemmagjord hett tomatsås! Den ni! Supergott! Så nu är MrJ och jag helt slut och magarna ser ut som om vi båda vore i 7 månaden.

Detta ska fixas med en promenad!

Gårdagen

Jag tror nog att alla var lite sega igår, de märktes redan på föret! Inget riktigt partymode. Men iaf, vi begav hos mot St:Eriksplan för Es skiva.
Tyvärr kan inte denna få något topp betyg av mig. Kan slå vad om att om det vore min skiva hade det varit helt underbart men som gäst, njaaa. Inte riktigt.

För de första var de litet och otroligt varmt! OCH en massa folk, man fick knappt komma ut för luft för att de redan var fullt ute. Sedan att de bara fanns en öl, vin och cider sort gjorde de inte bättre! Kan t.o.m säga lite konstigt!

Men snygga var vi iaf. Jaaa vi som klädde ut oss, slutade med att de bara var syrran och jag. Men snygga var vi. Hann inte bli så många bilder men ska titta på de som blev av och se om de finns någon som kan läggas upp. Lite trist!

Studentskiva!

Ikväll stundas årets andra och sista studentskiva! Denna gång är det Es tur och temat är film!
  • Jag kommer som rosa pantern. Men de visst ni ju redan
  • MrJ troligen som V för vandetta
  • Syrran som Rocky
  • T&J osäkert
  • E och Holroyd har jag verkligen ingen aning om
Alla kommer träffas här hemme innan vi i grupp åker in mot S:t Eriksplan för en förhoppningsvis låång och trevlig partykväll!
Allt detta kommer också förhoppningsvis att hamna på bild som jag senare kan visa er här i bloggen.

Nu dags för lite middag och sedan TAGGA för kvällen!

Stan i soolen

Duktiga jag har fått massa saker gjorde idag!

Imorse plockade jag undan en massa kläder och skit som under veckan hamnar lite överallt i lägenheten:p Diskade även lite från gårdagen som MrJ inte pallade och sen begav jag mig mot stan för att träffa J för att inhandla Js 20års present!
Bra gick de, tog även en trip till systemet och kan nu efter ett antal gånger där säga att sämsta systemet ligger i stan. Totalt värdelöst!

Nu när jag kom hem, diska jag vidare lite och dammsög. MrJ är skyldig mig lite!

Elitlag? JoVisst....!

Både utvecklingssamtalet och träningen gick bra idag. Skönt att veta att jag har jobb till hösten och kanske även mer än 1 dag i veckan! Så mer pengar in på kontot:p

Träningen gick bra, men de börjar kännas totalt värdelöst, fler än jag som känner detta. Visst så är de inge spec kvar av denna säsong, men vi var kanske 8 stycken damer på träningen, pinsamt! Vilket elit-lag vi är, verkligen!
Min motivation är iad i botten just nu...

Kvällen kommer iaf blir super, DH och älsklingen vid min sida=)

Imorgon mys i soolen och stan med J<3

Utvecklingssamtal

Min smarta älskling låst in plånbok, nycklar, mobil och busskort i jobbskåpet idag! Så jag funderar på att åka till hans jobb och ge honom extra nyckel så han slipper klippa låset! Snälla jag, ja jag vet:P haha

Ska även på utvecklingssamtal idag på jobbet innan träningen! Hoppas på att de går bra! Inte haft ett sådant sedan jag gick på högstadiet:P Spännande!

Så nu blir de duschen och sedan en resa mot jakobsberg för sedan tillbaka till bromma och sen till midsommarkransen, vilken tunnelbanedag!

Pojkar på besök

Fick ett samtal idag av T:
- Om jag köper mat, lagar du den då?
- Eh va?
- Jaa? Jag har tröttnat på hämtmat vill ha hemlagat. Jag och J handlar och så lagar du?
- Ehh..visst..
- Bra!

Haha och vad tror ni jag kommer hem till? Tims syn på hemlagat är fläskytterfilé, pommes och bea!

En kort känsla att vara förlamad

Hände en skit läskig sak när jag vaknade imorse. Skulle upp och på toa, men vad jag inte märkt eller känner är att ena benet har somnat och självklart sätter jag ner de benet först. Så när jag väl gör de, faller jag bara ihop. PANG ner i golvet! Superläskigt! Benet reagerade inte alls, fyfaan!

Ikväll är de hårdsatsning på träningen! Tävling på lördag och mycket behövs slipas! längtar redan, tycker om tävlingar, de brukar ofta gå bra för oss=) Största önskan för tävlingen är att friståendet går bra, för resten ser redan perfekt ut! :D

DH

Hemma från jobbet nu, de gick kanonbra!, och precis ätit resterna av kycklingsalladen som MrJ och jag gjorde igår! Supergott=) Blir alltid så hungrig när jag kommer ifrån jobbet och trött! Tur att jag inte badar lika länge längre som jag gjorde under min praktik. Då somna jag alltid när jag kom, de problemet slipper jag nu! YES!

Ensam hemma är jag också, MrJ nördar sig med T på I.O och kommer hem senare. Så nu mot sängen, där de är varmt och skönt, och på med DH! Älskar att jag fick boxen när jag fyllde år. Den förgyller mina dagarna när jag ingenting har att göra:P haha i min ensamhet!:p

DH

Hemma från jobbet nu, de gick kanonbra!, och precis ätit resterna av kycklingsalladen som MrJ och jag gjorde igår! Supergott=) Blir alltid så hungrig när jag kommer ifrån jobbet och trött! Tur att jag inte badar lika länge längre som jag gjorde under min praktik. Då somna jag alltid när jag kom, de problemet slipper jag nu! YES!

Ensam hemma är jag också, MrJ nördar sig med T på I.O och kommer hem senare. Så nu mot sängen, där de är varmt och skönt, och på med DH! Älskar att jag fick boxen när jag fyllde år. Den förgyller mina dagarna när jag ingenting har att göra:P haha i min ensamhet!:p

Dehär med tvättider

Bio blev de icke sa nicke igår. Alla 3D visningar gick på dagen så blää med de. Istället körde vi en chillkväll på stan! Mys! Riktigt tråkigt bara att vädret ska vara så dåligt, när kommer den riktiga värmen?

Idag var det meningen att MrJ och jag skulle tvätta, men sötnosen är inte så bra på att boka tävttstugan.
Förra helgen trodde han att han bokat på söndagen men egentligen hade vi tid på söndagen. Och vad tror ni händer denna helg? Joo vi kommer ner vid 11 och märker att MrJ bokat fel och tiden var IGÅR! Suck! Tur att mam&pap nilsson bor tvärs över gården!


Väckarklocka

Blev väckt imorse av ett samtal om att jobba en dag till. Så nu sitter jag här i lite stress! Precis duschat och käkat och ska göra mig i ordning nu och åka om 40 minuter!

Sköönt med en jobbdag till!

Pannkakstorsdag?

Shit veckan har gått fort! Redan torsdag, och snart helg! Yes! Men väntar dock fortfarande på att den där riktiga vårvärmen och solen ska komma. Den har inte riktigt gått i blomm än, iaf inte om jag jämför med tidigare vårar i mitt liv:p Då de brukade vara 15+ hela veckan och man njöt i solen på rasterna!
Nej solen och värmen, de är dags att komma nu!!!

Vaken tidigt som vanligt denna vecka. Ätit lite frulle och ska snart göra mig i ordningen för dagens äventyr!
  • Jobb 13.30-17
  • Gymnastik 16-18.30 (schemat går ihop? Tur att vi är fler tränare)
  • Hemma 19.45
Låång dag med allt åkande, tänk bara om körkortet fann här och en bil och en jäkla massa pengar så jag hade råd att ha bil:P


Nu i väntan på BiggestLoooser!

Hunrig

Hmm..kan inte förstå de. Precis efter maten när jag ätit mig så mätt att jag inte kan röra mig en mm, så går de 15 minuter och jag är hungrig igen. Eller är det bara jag som är sugen på något? Inte alls roligt!
Ska ta och skala en mormot tror jag!

Just nu efter att MrJ sovigt middag:p så står han och diskar medans jag ligger i sängen:P Jag lagar ju iaf maten, diska lite och plocka undan torr disk! Så de är bara rättvist!

Strax är han klar och då blir det mys med det sista avsnittet av AndraAveyn, de måste ses! Trots att jag inte följt serien på sista tiden!

Jobba

Andra dagen på jobbet idag! Hoppas de går lika bra idag som igår! Soolen får gärna vara framme också!

Annars nu på morgonen ska jag bara ta de lugnt. Har som sagt ringt ComHem på morgonen och nu ligger jag i sängen med datorn i knät! Mys!

Ska väl strax fixa frulle och sedan göra mig i ordningen! Mer skojj händer inte idag!

IDIOTER

Visst, som ni alla vet har jag lite svårt med nordea, men just nu är ComHem inte min bästa vän! Ska dock ge ett mycket plus för den hjälpen jag fått nu på morgonen när jag ringde! Fort gick de och snälla var dom!

MEN hur satan kan vi få hela TRE modem hemskickade när vi enbart beställt ETT?! Och även bli fakturerade på detta? Åhh! IDIOTER!

Men nu är det iaf fixat och de modem vi ska ha är inkopplat och fungerar perfekt! Superskönt! Bra modem, men varför ska det alltid vara problem för mig och MrJ? Är det så när man bli vuxen och flytterhemifrån? Svårt i början så man ska lära sig? Eller vad menar du gud?

Jobba mera

Nu har kommit hem från jobbet och ätit en god måltid! Träningen orkade jag icke med, kallt ute och hungern lockade mig hem! Grädden på moset så är det fotboll på TV, mys=)

Jobbet idag gick super! Inte så mycket att göra, man leker ju mest och umgås med alla barn! Kommer även att få jobba imorgon och på torsdag! Superbra! Hoppas det blir måånga måånga fler dagar!

Roligt nog så fanns nästan alla fridtidsfröknar kvar som även jobbade när jag själv gick där. Hmm...vad säger man om de? Älskar sitt jobb eller bara inte kommit vidare i jobbet?:P hehe

Vikarie

Hmm, konstigt morgonväckning jag fick imorse må jag säga! Klockan 9 ringer mobilen och jag fattar inte riktigt varför:p
I andra änden är de fruängensskolan som ringer och undrar i fall jag kan vika idag mellan 13.30-17 och visst kan jag de! Så nu har jag precis duschat och ska göra mig i ordningen för en dags jobb! Skriva på papper ska jag också göra!
Får vi se vad detta leder till, hoppas på ett längre vik!=)

Synd bara att man nu flyttat en timme bort:P hade ju varit sköönt men 5 minuter till jobbet, HAHA!

Vardagen

Kanske dags att rör på fläsket?! Solen är knappt här, men ut ska jag iaf! Mot gymnastiken. Kan min vardag vara med förutsägbar?
Ni måste kunna den vid dehär laget!:p haha

Dags att göra sig fin, klä på sig och bege sig mot söder!

Kristiflygare

Nu när valborg och första maj är över så väntar vi väl alla på att kristi ska flyga i väg så vi får ledigt igen? Eller har jag fel? Sköönt att de inte är allt för lång tid kvar.
Otroligt mycket roligt händer innan dess också!=)
  • Nästa helg OM solen vill så kanske de blir lite lunch middag utomhus. Även bio om vi har tur
  • 12e maj studenskiva
  • 15e maj är de dags för gymnstiktävling! Redan nervös!
  • Och redan nu så är vi lediga:p haha Se hur kort tid de är kvar!

Låång helg

Helgen har känts som en evighet! Galet skönt! Tror nog att de var fredagskvällen/natten som gjorde de hela! Helgen har varit såå sköön! Vädret har även varit på vår sida=) Men de sägs att de ska snö i veckan?

MrJ och jag tog en promenad i dag på eftermiddagen i den härliga solen! Plockade även vitsippor och påskliljor:P Jaa även påskliljor, hitta så jäkla många mitt i skogen, haha!
De gula och gröna passar perfekt i vårat kök!

Vi har även utökat våra "blommor". Planterat både timjan och basilika i krukor nu. Duktiga jag!=)

Mormor 80 år!

Samma dag som C fyllde 20 fyllde även min mormor 80 år! Tänka sig va? Superpigg fast hon vart i denna värld så länge! Galet, men helt underbart!

Idag ska vi fira henne på restaurang. De blir mys! Alla kusiner...inte för att vi är ett stort gäng men 4 barnbarn har hon iaf:p..d.v.s att jag bara har två kusiner. Ovanligt? Joo tack jag vet. Kompenserar upp det med en miljon småkusiner, jaa eller över 100 strecket kommer jag iaf lätt!

Gårdagen var härligt. Tråkigt väder dock, gick 40 minuter i duggregn! Mina vader har nu fått riktig träning, legat med kramp hela natten så någon skönhetssömn har det icke varit!

NU duschen!

RSS 2.0