Än en lyckad kväll =)

Två helt underbara kvällar på raken har det varit nu. Vilken helg och solen fortsätter att vara på männiksornas sida. Underbart! Försöker njuta av det hela tiden, tror nog att lite färg har fastnat på mig! Iaf på MrJ, haha halva magen och ansiktet är nu rött/brunt;)
Igår var vi 7 pers hemma hos mig. Jag, MrJ, min syrra, dennia, Cicci, fia och Emma! Chillkväll där vi lagade mat tillsammas och sedan tillbringade kvällen med skratt, drinkar och ölspelet! Mycket trevligt och jag hoppas vi träffas snart igen om gör om kvällen!

Bara en vecka kvar nu av den trygghet som följt mig i 12 års tid...otroligt tugnt! Men ska verkligen försöka njuta nu, även om det är svårt och tankarna far iväg på framtiden. Känns iaf bättre nu när jag fått ett mycket hett jobbtips och i fruängen t.o.m=)
MrJ och jag var även och tittade på "vår" lägenhet idag! Jättfin var den och kändes ine alls som en 1a utan större, mycket smart uppdelat så de kändes som tre rum! Nu är det bara att vänta till 1 augusti och hoppas på att vi har jobb så att vi kna flytta=)

En lyckad kväll=)

Igår vad en mycket lyckad kväll!
Middagen var inte så bra, tur att jag är smart och erfaren nog så jag och MrJ åt innan;) Annars var allting supertrevligt! Verkligen jättekul att alla kom som jag bjöd och alla verade ha så kul, jag hade de iaf, en mycket bra och lyckad studentskiva var det helt enkelt =)
Förhoppningsvis får jag bilder senare från de som hade kamera! Så ska jag visa hurvackra vi alla var! Alla hade verkligen klätt ut vilket gjode allt perfa!

Dagen idag kan ju inte bli bättre, superväder och nu ska jag och MrJ ut och njuta av sommarvärmen! Kanske bli lite naturligt brun oxå:P Hoppas vädret håller sig nu en vecka till för då är det dags för STUDENTEN!

Regn eller sol?

Hmm..vart kom det mystiska regnet ifrån igår? Usch, skönt att solen iaf är tillbaka nu=) Och jävlar va den ska vara framme de närmsta dagarna, upp till 27 grader i helgen, helt galet! Ut och sola och skippa snabbtrippen till solen, mycket skönt=)

Har ju äntligen fått mina pengar från hammarby akademin så igår blev de en shopping runda istället. Kläder till flaket, lite till studentskivan ikväll och annat nödvändigt. Verkligen behövligt.
Idag blir det en snabbis raggning på jobb, sedan hem och börja fixa sig. Halv åtta är det dags. Viper vi är på väg. Men vid halv tio det är då draget drar igång! Fullt ös=) Kommer bli rusktigt kul hoppas jag!


Vuxenvärlden

Hemma igen då, från vuxen shoppingen. Jag får nästan panik asså! Allting ska väljas nu - vilken tallrik vill du ha, ska du ha asket till? Några glas? Ostbrick? Har nätan lite huvudvärk från allting nu:P Hoppas bara att MrJ inte tycker allting ser hemskt ut, för jag är iaf nöjd nu......tror jag iaf....men de känns bra.
Otroligt läskigt bara att allting kommer nu. Flytta hemifrån är ändå ett stort steg även om jag inte flyttar långt så är det massor man ska tänka. Tusen saker som ska köpas och jag kommer verkligen bli snål:P Inga onödigheter, nejnej!

Nu ska jag strax snabbkäka sedan dra mot MrJ för att se CL final och imorrn ragga lite mer jobb, poäng till mig=) Kanske har ett jobb på åland där min mormor har stuga, men lockar inte så mycket men tusen gånger bätte än ingenting så får jag inget här i sverige blir de allt jobb på åland för min del i sommar!





Fast dethär i några veckor säger jag ju inte nej till, verkligen inte. Bara jobbet som suger, miljö och människorna är det bästa ever!<3




Avslutning

Igår var det dags för den årlig avsltuningen med jumpan. Dock inte sista avslutningen efter träningarna håller på ända in i juni och sedan ska vi på läger 11-14 juni! Galet!
Men denna avslutningen var som en traditionell. Brännboll=) Även lite bad på slutet fast det började regna. Supervarmt och fint väder på väg till träningen sedan kom molnen och regnet. Inte så värst kul!


Vi började med lite lekar för att få upp värmen, blåste ju verkligen storm!

Sedan var det dags för bad! Iskallt ute och tjejerna fryser ju redan innan de hoppat i de blå.

Det lektes även mycket i vättnet...allt möjligt testades på.

Studentskiva

Kort dag som vanligt idag. En dag där jag enbart jagade lärare för att få veta mina betyg. Och kurserna tar ju som sagt slut så är ledig imorrn och på fredag=)
Har haft lite vardagslyx för mig nu när jag var hemma så tidigt, rakat benen, färgat ögonfransarna och tagit ett härligt skumbad! Passade även på att prova studentoutfiten. Testa att fixa frisyren, blev ett helt okej resultat, tror jag iaf, ska rådslå lite med mam och MrJ. Provad även klänningen tillsammans med frisyren! Naaajs, på fredag blir det röjj på viper!

Nu är det läskigt lite kvar! Om en vecka är det dags för studenten, är det detta jag gått och väntat på så läänge? Njaa inte vet jag. Massa stora förändringar kommer nu. Skaffa jobb, flytta hemifrån och börja betala allting själv. Ojoj, vad tog åren vägen? Jobba i sommar för första gången, flytta hemifrån i samma veva och sedan leva så i 60 år till?
Hmm...händer det ingenting sen?

Ledig

Igår var jag i skolan från 09-20! Det var äntligen dags för vbåran efterlängtade pizzakväll=) Trodde dagen skulle bli bajs lång men den sprang iväg. Jag skrev ut bilder, brände skivor och hjälpte till i studentskive gruppen. Vi gjorde medaljer som utmärkelserna sk vara på och även skrev utmärkelserna för min klass. Lite smått irriterande att studentskivegruppen nite gjort detta tidigare då skivan redan var bokad två veckor efter att vi började 3an i höstas. Hoppas bara allting hinner bli klart i tid, för då tror jag att skivan kommer bli helt underbar och perfekt!

Så efter gårdagens långa dag tog jag ledigt idag. Kurserna som jag har idag är "slut", d.v.s jag är klar med dom, resten av klassen inte. Även skönt att MrJ oxå är ledig idag, tr¨kigt bara att han är lite sjuk men det blir säkert en mysig dag i solen. Tanken var att ragga mer jobb men vill inte åka till stan själv så det blir en mysdag och sedan ragga jobb på torsdag=)





Kanskes detta har blivit vändningen? Även bra att många är avstängda inför derbyt? Ge andra chansen, de som spelat nu har ju inte bevisat att de platsar, det har ju inte gått så bra om jag säger så. Nytt och fräsht tror iaf jag kan bli vändingen!





090523

Raggningen på jobb gick bra idag, lämnade ut en del CV och bemötes både positivt och negativt. Orka med folk som bara inte kan säga med snäll ton "nej,tyvärr" utan måste låta så nedvärderande, det ger en ju verkligen självförtroende att söka mer. Att man orkar vara så själviskt. Tänker inte direkt sno deras jobb.

Ikväll är det myskväll på hög nivå. Känns som om det är det ändå jag gör nu för tiden...men vad kan jag ha mer för ursäkt än att jag är kör och ekonomi inte är på topp?:P Men snart kommer studiebidraget, det sista för min del (!), plus att jag får mina pengar från hammarby akademin, 6000:-! JA tack! Verkligen pengar som behövs, speciellt om jag inte får något jobb och ska överleva sommaren. Kanske även har ett jobb på åland i två veckor, inte illa pinkat de:P

Mycket hände rinte på dagarna, har det bara mys och väntar på att studenten ska komma! Mindre än två veckor kvar nu! 

Ragga jobb

Regn = shopping
Dagen spenderas på tre olika köpcentrum - haninge, farsa ocg globen. Inte någon större lycka. En ram till en bild på mig som mam köpte från våran utsällning och sedan hitta jag ett hårband till studentskivan som jag skall ha i midjan. Oc hur många klara av de? Hoppas det blir bra iaf=)
Delade även ut två CV idag, resten blir imorrn då MrJ och jag ska till stan.

Annars blir det väl en mysig fredag, inte mycket inplanerat och speciellt inte när ekonomin inte tillåter! Usch! Men nu är det bara en vecka kvar till studentskivan och två veckor kvar tills jag studenten! Helt galet! Skolan snart slut och jobb väntar.



Kristihimmelsfärd - Ja tack!

Lång helg nu, yes..skönt med ledigt, men skrämmande att det bara är typ en riktig vecka kvar och nästa fredag är det studentskiva:D
Extra skönt att det flesta kurser är slut nu även om lärarna envisas om att vi ska gå ändå, men e kan de ju glömma!
Igår var det partyparty med klassen, käka lite tsm och bara ta det chill, helt okeej. Men tråkigt som det är åkte jag redan vid halv 12 för att hinna med sista tuben, irriterande.

Ikväll blir det mys på landet med hela familjen. Alla är samlade med sina partners:P God middag,,antagligen grillat antar jag, mums=)
Sedan är det dags att leta studentpresent till mig själv så jag kan säga till resten vad jag önskar mig, även dela ut massa med CV: Hoppas att det går bra eftersom MrJ och jag kanske har lägenhet till hösten, det vore supermysigt och kul ifall vi kunde flytta och få testa på vuxenlivet. Vuxenpoäng där, kankse väry två t.o.m? Sedan får jag ju ett till när jag blir blodgicare och sedan ska jag även värva MrJ till de, är jag inte en mycket bra msk?=)

Bättre sent än aldrig

Avslutningen med laget var underbart! Mycket god mat och sällskap, här kommer de eftertraktade bilderna!







Skåda med STORA ögat nu!

Många dagar nu

Många dagar nu sedan jag skrev, vill väl nite påstå att jag inte haft tid, men har väl helt enkelt haft annat för mig!
Inbjudningarna till mttagningen är skickade, firat jesper som fyllde 20, tittat på melodifestivalen finalen och plåtat min första match.
Gaanska mycket har jag hunnit med! Och det märks ju att det vara tack vare mig, eftersom jag var på plats, som bajen vann idag..sedna kna jag även medge lite cred till Simon Helg...prisa gud att han fick spela idag. Tony har äntligen fått arslet ur vagnen och satt in rätt spelar, hoppas detta inte vara var för att harris var skada...!

Dagarna går superfort just nu, känns inte som att de är någon större idé att ge skolan mycket mer kraft, mina betyg är nog rätt klara och ingenting som kan ändra dom, så just nu går jag bara runt och njuter de här sista dagarna, det är väl enbart 10 skoldar kvar nu? totalt galet!:O

Helgen har varit supermysig, vart hemma hos MrJ hela helgen, dock har jag inte vari ute i det fina väder, ja vet, jag har lite ångest..men ibland kna en dag i sängen behövas=) Tror även att MrJ funnit en ny kärlek - Massage! Han älskar hand- och ansikts massage..hmm...hålle rmin pojkvän på att bli gay? Hoppas inte de. Och så länge det är jag som masserar honom är det nog rätt lugnt, värre den dagen han beställer tid och betalar för det!
Men det känns som om det är min tur ikväll att få massage - Längtar;)


Bara 3 veckor..

..kvar nu! Det är verkligen helt galet! Och nästa vecka går vi bara tre dagar och sedan chill! Det är helt ofattbart, tror ingen i klassen riktigt har förstått att det är så nära nu. Men det märks när kurser börjar ta slut. BÅde en skön och orlig känslan blandas i magen!

Veckan har varit skön hittils=) Igår hade vi avslutningen med laget och var ute och käka=) Supermysigt! Bilder kommer när jag har mer tid, plugg och inbjudningar till studentmottagning som gäller idag, sen f rjag heller inte glömma bort träningen..:P
Efter middagen tog första jag, fia och MrJ en liten promenad för att smälta maten, trevligt att få prata av sig lite=) Sedan fortsätte jag och MrJ efter att ha lämnat fia vid tåget, vi gick en sväng i gamla stan mot slussen och bara myset, nästan sommarvärme igår kväll. Kanske berode det på att det inte blåste?

Att gå tillbaks i tiden

Ibland kan det vara bra att gå tillbaks i tiden. Irriterande att jag bara inte gjort det tidigare.
Tror det var i slutet av 1an lr 2an som jag var smart nog när det var dags för oss att skriva noveller på svenskan att gå tillbaka till mina år på högstadiet och leta fram en novell jag fått MVG på, ändra den lite och sedan klart. Inte mådde jag piss över de, lite fusk kan man ju säga att det var, men det var ju jag som skrivit den, fast något år tidigare.

Jag sitter nu och skriver varför "Skriet från vildmarken" är en klassiker. Eftersom vi inte fått någon genomgång på det och det står mycker dåligt och ytligt på nätet fick jag snilleblixten att gå tillbaka till högstadiet. Där jag ävne märkte att jag sett "Skriet från vildmarken" utan att minnas det, mycket skumt.
Lite nytta hittade jag iaf.

Men det som jag ville komma till som jag nämde i början är varför jag inte gjort detta mer. För kanske två veckor sedan satt jag och skrev skillnader mellan buddhismen och hinduismen och nu när jag går igenom min högstadie period märker jag att jag redan gjort ett sådant arbete. Kanske inte det bästa, men kankse jag kunde ha funnit något bra därifrån.

Så ett hett tips till alla där ute - Ta väl hand om det du skriviet i skolan, du vet aldrig när du behöver använda det igen!

Helgen

Lugn och skön helg har det varit. Någonting som behövs, även om vi inte har mycket i skolan. Underligt dedär, för någon vecka sedan kände det som värsta berget och nu glider jag bara runt...hrmm? Kan det vara jag som blivit slö och inte orkar köra på nu de restrerande 25 dagarna?

I lördags var det iaf final i JL, tycker allt vi prestrerade bra, fick dock inte vinna mitt då denna gång var min sista i tävlen. Men två är alltid bra=) Synd bara att det inte går att komma undan gnäll och sura miner, hey vi är väl iaf ett lag?
Nästa år hade jag tänkt agera coach åt lagen=) Men d.v.s om jag har tid för det, hoppas=)

Annars har MrJ och jag bara njutit denna helg, även vädret har tillåtit oss det. Regnar det passar det tusen gånger bättre att bara ligga i sängen/soffan äta popcorn och godis till en bra film. Surt bara att småland haft 27 grader och Marie kom som en pepparkaka till skolan idag, häng mig och stockholm! Vart är värmen? En påminelse till gud, det är bara två veckor kvar till min studentskiva då jag kräver sol och tre veckor till STUDENTEN och då ska det vara varmt, sol och superhärligt, annars kan vi ju lika gärna skita i allt:P

Studentskiva 1&2

Förra veckan var som sagt fullspäckad! Det var nationellaprov, studentskivor, utställning etc. Helt galet.
Första studentskivan var i onsdags, då det var sago tema, och så här vackra var jag och MrJ=)


Vi var kung och drotting, eller kanske priinsessa:P

Andra studentskivan var det inge tema på, och har inte heller någon bild på oss då. Men vi körde på helt vanligt partykläda. Kvällen va trevlig trots allt regn och svårigheten med att hitta till stället. Inte ofta jag tillbringar min tid i Stadshagen:P

Tiden går, humöret består

Gårdagen var toppen mysig! Studentskivan var verkligen helt okeej, tiden gick bara så fort! Vi var ju tvugna att ta sista t-banan hem, inte så kul att sitta i en timme hem när man har 15 min med tuben.
Bilder kommer, dock bara på vackra drottningen och kungen, d.v.s jag och MrJ. Inte blev vi alls utstirrade på tuben till skivan i våra kronor.P Men många fina kommentarer fick vi oxå=)

Kort skoldag idag. Äntligen är trafikkunskapen över! Så det passade ju bra med ovmorgon imorse när vi var på skiva i natt:P
Idag är det även vår utställning i skolan. Vårat projektarbete=) Hoppas det kommer många människor dit. Jag har hört av mig till massor och hoppas att resten har gjort det också!
Strax dags att åka tillbaka till skolan och hjälpa till att förbereda! Massor att göra och det är typiskt min klass att vi ska göra det samma dag som det händer! Galet!

5/5

Ojojoj...nu har jag precis varit och lämnat mitt sista blodprov. Nummer 5/5! Dock verkar någon ha slarvat bort de senaste blodprovet som min "läkare" inte fått...suck..försöker nu att få tag i honom och se vad som händer!

Skolan har varit bra hittils denna vecka, jobbat på bra i skolan och allt, jag känner mig nöjd=) Paniken är inte alls lika stor längre, det är ju bara 31 dagar kvar, kanske dags att börja njuta lite nu?
Hoppas veckorna går fort, iaf till den punkt allt är klart i skolan och man bara kan lalla runt! Längtar till tusen!

Träningstisdag även idag! Skönt att jag inte längre har sen träning! Kommer jag hem iaf någolunda bra tid! EN tid så jag hinner se på DH:P

Imorgon är det studentskiva som gäller. Förhoppningsvis bilder därifrån, iaf på mig och MrJ, det kommer jag kräva av honom! Han är just nu i stan och fixar sin outfit, hoppas väl på att det blir någonting bra och inte rött som han kommer ha på alla andra studentskivor. Rött och rosa går verkligen inte ihop, tyvärr:P

Dags att slänga i sig lite mat, göra ett försök till plugg och sedan dra på träning!

Mösspåtagning

Ingen har ju gått miste om mösspåtagningen som alla vi 3or har haft. Och som alltid är jag liiite efter sådär...speciellt när det gäller bilder. Men som tur är så kommer det alltid förr lr senare. Jag håller ju det jag lovar.
Och eftersom jag vart så seg med mösspåtagningsbilderna så bjuder jag även på min studentklänning och studentskiveklänning..den som nu förhoppningsvis både är maffia, sagofigur och en vanlig partyklänning..:P


Vi började dagen i gropen. Allt började som sagt redan halv 11. Vi njöt i solen, gungade och drack. Självklart hade vi drickan på kylning i fontänen!

Det var ju lika bra att posa på medan man kunde, ovan kamerakvinna som jag är - när det gäller fjortisbilder - så var det jag som hamnade i centrum på det flesta. Eller så har jag helt enkelt för korta armar?

Det var Malin, Olav, jag och Lina som började och drog igång allt. Taggade till tusen?

Efter ett tag kom resten av klassen och gjorde oss sällskap. D.v.s efter att de duschat, bytt kläder och sminkat sig. Man skulle kunna ha trott att det var TopModel eller något liknade. Suck!


Efter ett antal timmar i solen gick vi tillbaka till skolan och aulan för att göra mösspåtagningen offentlig. Eftersom vår klass var den enda som inte haft lektioner så var det enbart drag från oss. Resten kom ju nyktra...

Dagen fortsatte sedan en kortis på nivå, där jag möte upp MrJ och hans kompisar=)

Fick även en bild på min älskling<3 Något som inte händer ofta, så jag få ta vara på tillfället=)

Kvällen avslutades sedan med myskogrill hemma hos E. Dock ej sen kväll, behövligt och ett bevis på mognad..eller? Kanske ett steg mot vuxenvärlden t.o.m?

Och som utlovat:
1: Studentklänningen

Självklart gör inte bilden den rättvist. Men bilder från studenten kommer ju senare som alltid.

2: Studentskiveklänning

Nååå..är det maffia/sagofirgur/partyklänning? Tycker iaf att det var ett mycket gott försök och fungerar super!

Shoppingdag

Jaaa nu är det läge. Dags att ragga studentskiveklänning=) Även ett par skor till studenten ska jag försöka att få med mig hem, önska mig lycka till...känns som om det kan bli en lång dag. Helst vill jag ha en klänning som funkar till de tre studentskivor som jag ska på. Och självklart med olika teman. Sagofigurer/tecknat, maffia och vanliga klädsel Hmm...lutar väl åt en vanlig klänning som jag sedan också tänkt skall funka som en vanlig partyklänning. Kanske bör sägas en gång till - önska mig lycka till:P

Gårdaden var mys med mycket chips, film och trevligt sällskap. Även god mat! Och som vanligt somnar jag i soffan och nästan halvvägrar att gå och lägga mig i sängen!

Nu är det dags att röjja upp här hemma, inte bra att vara själva hemma. Disken når snart till taket! Efter det mot shoppingen och en mysdag i solen med min älskling=)<3

Valborg

Årets valborg är nu över. Blev kanske inte riktigt som planerat.
Dagen börjades i skolan, där vi fick våra två sista lektioner iställda så kröket började redan vid halv 11=) Mys i solen med mycket skratt och inom kort tid åkte mössorna på, några timmar för tidigt men vad spelar det för roll:P Med tiden kom det fler från klassen och andra klasser och joinade oss. Sedan var det tillbaka till skolan som gällde, alla var vi på toppen humör och efter sermonin med kör sång av äldre män drog vi vidare.
Jag stannade inte länge med min klass utan begav mig mot stan för att träffa min andra kompisar.
Sedan var det snabbt hem till MrJ och sedan vidare till E där vi typ grillade, mys var det ändå=)
Kvällen avslutades tidigt, kanske lika bra det, svinkallt var det ute också. Bilder om årets valborg kommer senare, kan lova att det inte vara lika naket denna gång ;)

Dagen till ära är det plugg som gäller. Kvällen blir lugn med film som det ser ut som. Annars är allt bara lugnt, tugnt bara att MrJs lillakatt löper just nu och gnäller till tusen. Snart blir jag galen, hur länge håller sådant här på?

RSS 2.0