Igår var MrJ och jag och hämtade Ozzys! Än...

imag0150 (MMS)

Igår var MrJ och jag och hämtade Ozzys! Äntligen är hon hemma hos oss:) MrJs päron följde oxå med och fick med sig Ozzys bror hem. Så just nu har vi två katter hemma hos oss då de inte är så bra att lämna kattungar själva första dagarna plus att MrJs päron har ju zelda så inte de bästa att de är själva första dagen. På fredag ska de ta katten hem. Tur att jag jobbar så kort idag, hoppas inte de två busfröna har stökat till där hemma!:p fick ju inte sova en blunda efter att MrJ gått till jobbet! Ozzy och brosan trodde väl att alla msk går upp halv 6! Min arm är ärrad från i morse, brosan lekte järnet med mig (jag försökte sova)! Mys ska vi iaf ha nu när jag kmr hem:)


Filminspelning! Oj oj oj säger jag bara. V...

Filminspelning! Oj oj oj säger jag bara. Varför ska alltid såna sprida ut sig för? Ibland finns det faktiskt fler än som på ett ställe. På jobbet idag spelade dom in en film från sofis värld, ni vet boken? Precis vid bassängen oxå där jag ska ta fram alla grejer...de fick flyta på sig... Men men:p Hem nu käka, sen träning och på onsdag kmr Ozzy! MrJs päron ska kolla på Ozzys syskon så vi kanske får hem två katter:)


hos MrJ mormor!

imag0148 (MMS)

hos MrJ mormor!


Fredag är min lediga dag! På min lediga da...

imag0147 (MMS)

Fredag är min lediga dag! På min lediga dag passar jag på att jobba och städa. Har suttit och redigerat bilderna från bröllopet så det är äntligen klart!:) Efter de fick jag nog av hur det såg ut hemma så jag grovskrubba hela köket och badrummet! När MrJ kom hem sa han direkt: " vad gott de luktar". Så något bra har jag ju gjort:) Nu är jag iaf påväg till mera jobb. Ska vara mingelfotograf på ett 40 års party. Det är hon som vi köper Ozzy av som fyller! Spännande och riktigt kul ska det bli:) MrJ kmr efter sin körlektion och partar!


I tisdags när MrJ och jag hälsade på Ozzy ...

I tisdags när MrJ och jag hälsade på Ozzy så fick jag ett lite jobb samtidigt. Mamma i familjen fyllde 40 igår och ska imorgon ha fest. Och till festen ville hon ha en fotograf så hon fråga mig om jag var intresserad. Självklart var mitt svar! Ska bli super kul men lite nervöst och pirrigt som vanligt. Men de rullar på nu:) först bröllopet som jag plåta, håller på att fixa med dom bilderna nu och sen denna 40 års fest, skojj! Nu är det exakt en vecka tills vi får Ozzy!:D ska verkligen bli superkul!!! Kmr verkligen inte kunna sova nästa onsdagskväll! Hihi...ska bli så mysigt! Stor kattshopping står på schemat i helgen!


Lunch mellan mina pass! God lasagne med fi...

imag0141 (MMS)

Lunch mellan mina pass! God lasagne med fika till efterträtt:p trött som alltid är jag plus att jag längtar så mkt tills ikväll för då ska vi träffa Ozzy!:) Just nu är det som roligast på simskolan för denna vecka är det dags för försts dyket för alla mina baby ettor:) rolig lektion! Strax ska jag röra på arslet och bege mig ner för att dra på kall och våt våtdräkt....inte så lockande........:p


Helgen i Örebro var helt underbart! sjukt ...

imag0133 (MMS)

Helgen i Örebro var helt underbart! sjukt egentligen på hur nära det är, skärpning på mig och fler besök dit! Fick t.o.m se de kände konstverket, den gula kaninen, kändes lite coolt!:p Självklart stod party på schemat och Örebro skulle uppfylla mina förväntningar och bra gick de. Allt folk är så mkt trevligare i Örebro än här i sthlm, märks så tydligt. Och speciellt på vakterna in till klubbarna, inte alls lika fientliga med tron om att de står över resten! En lyckad helg helt enkelt. Sov dock 12 timmar sen när jag kom hem...:p På torsdag om en vecka får vi ozzy! helt sjukt vad jag längtar:D MrJ och jag började små handla lite i helgen till henne men det lär bli mer nu i helgen. Synd bara att det är löning (vem kunde tror att det någonsin skulle sägas högt?!) annars hade det blivit en trip till IKEA oxå! Imorn ska vi hälsa på Ozzy, längtar redan <3


Påväg till Örebro! Ska hälsa på min bästev...

imag0132 (MMS)

Påväg till Örebro! Ska hälsa på min bästevän som nu sedan ett år tillbaka bott i Örebro för att plugga häcken av sig! helt sjukt att detta är min första gång hos henne!! men sätter jobbet emot så gör de. älskar att jag inte jobbar lördagar längre. Örebro har mkt att bevisa för mig när jag kmr, bara hört en massa bra så hoppas hoppas! J och jag har vårat mål klart för ikväll, dags att göra Örebro lika farligt som vi gjorde Stockholm under våra glory days!:p Ett misslyckande finns inte med i planen! Tåget går närsom och jag sitter i en mysigt kupe med ungt folk och alla är på fredagshumör, de märks och gillar:D dock har jag ett problem: nästan alla äter och det luktar inte gått....


Hihihi..fann en massa gamla minnen! :D


















Smärta. Den känslan hade jag glömt. 6 år s...

Smärta. Den känslan hade jag glömt. 6 år sen sist. Som sagt: gamla ska inte röra på sig när de är otränade!:p Kickoff i går med alla trupptränare på visa borg och jaaa det känns dagen efter. Men riktig skojj var de också, plus att mitt lag vann! (Såklart, så kanske inte är så otränad ändå:p) Men armarna har smärta, knäna är blå med röda inslag och lite överallt på kroppen finner jag blåa områden! Hem från jobbet nu, det blir en stund i soffan med filmen över mig!


På väg nu för att plåta mitt första bröllo...

imag0128 (MMS)

På väg nu för att plåta mitt första bröllop! inte alls nervöst, nejnej. Kanske denna dag kmr att ändra min karriär? Jaa de kan ju gå superbra och jag blir nya bröllopsfotografen eller så går det piss och jag inser att foto aldrig varit min grejj. Vi kan ju hoppas på det förstnämda!:) Ut till Sigtuna ska jag....långt bort, men tur att solen skiner de ger ju mig chansen att få bättre bilder. Finns inget bättre än att plåta i riktigt bra dags ljus! Sen efter den stora dagen ska jag bege mig till andra sidan stan på kräftskiva, ska bli riktigt mys och den första för i år. Lite skillnad ifrån förra året när jag var på 4 st 4 helger i rad, det var totalt underbart! Btw...nu är de bara två veckor kvar tills vi får Ozzy!


Tror jag dör! hahaha

imag0124 (MMS)

Tror jag dör! hahaha


skönt med ledig fredag! mys framför tv! he...

imag0126 (MMS)

skönt med ledig fredag! mys framför tv! helgen är fullspäckad: plåta bröllop, kräftskiva och tränar kickoff..jag vilar nu!


Bilden säger väl allt. På träning!

imag0125 (MMS)

Bilden säger väl allt. På träning!


Att vara simlärare har många fördelar. Du ...

imag0123 (MMS)

Att vara simlärare har många fördelar. Du får vara med och uppleva någoting helt fantastiskt och du bär på knepen som får barn och vuxna att lära sig simma! MEN, och detta men är lika stor som i lets dance, ingen jäkla nagel håller! Jag, som nu inte längre spelar bowling varje vecka, har lyckas få alla mina naglar långa och fina MEN då hoppar jag i poolen 4 dagar i veckan och min lyckliga tid med fina tjej-händer är över. Jag börjar nu och inleder hösten med Pojk-händer! Tänk vilka i-landsproblem jag har....:p


En annan känsla. Påväg hem från jobbet i b...

En annan känsla. Påväg hem från jobbet i bilen, jag skulle hämta upp MrJ som jobbat över. Såklart är radion på som alltid och det är nu dags för nyheterna. Helt iskallt, som alltid, berättas det vad som hänt i världen. Och helt plötsligt lika iskallt "....Stefan Liv har omkommit och nu väder.." Hallå?! Hur kan man berätta en sån nyhet utan någon känsla. Själv hamna jag i chock och bilen stanna nästan på vägen. Kändes verkligen helt ofattbart! Var tvungen att både ringa mamma, MrJ och farmor för att få en normal reaktion. Något som tjejen på nyheterna inte hade..


En känsla. Jag har en känsla att vart jag ...

En känsla. Jag har en känsla att vart jag än vänder mig lyser solen. Alla pratar om regn men inte satan har jag märkt av de, plus att det är hur vart som helst. Älskar detta höstväder, hoppas de håller i sig några veckor till. Ingen lust alls att plocka fram varmare skor och tjockare tröjor. Lustigt nog verkar alla andra redan godtagit att de blivit höst bara för att vi är i september månad! Ni ger alldeles för lätt upp. Trotsa hösten! Jag menar går ni runt i dunvästar nu när det faktiskt fortfarande är 20 plus, vad tar ni på er sen? Och speciellt sen när de blir 20 minus. Själv känner jag mig stolt över att jag inte ger upp sommaren så lätt. Mina gymnaster badade ju tom i helgen!


Första jobbpasset för veckan avklarad! Och...

Första jobbpasset för veckan avklarad! Och totalt slut efter lägret från helgen. Små tjejer kan verkligen suga energi ur en, men träning ikväll igen:p Skönt att MrJ är hemma nu igen, har saknat honom! Inge mer att säga, ska hem äta sova och sen åka på träning. Tre veckor tills ozzy kmr!


Lägerdags! Första träningspasset är nu avk...

imag0110 (MMS)

Lägerdags! Första träningspasset är nu avklarat! tjejerna är nu i full gång med att packa och på något vis få med sig allt, vi ska nämligen gå och bada! ni kan tänka er kaoset, tur att de bara är 11 tjejer med i år:p Träningen här på lagnö är underbar, hallen äger! skönt att vi har tur med vädret, riktigt varmt i solen!


Mitt flickrum! tillbaka för natten:) även ...

imag0109 (MMS)

Mitt flickrum! tillbaka för natten:) även om rummet inte ser ut som när jag lämnade de, ett nytt namn har de fått t.o.m "syren-rummet". Men ändå känner jag mig hemma. Det finns massa saker som jag saknar efter att jag flyttat. t.ex manglade lakan, super rent överallt (visst vi kan alla städa, men min mor är bäst, själv har jag inte lyckas än..), doften och känslan att bara vara hemma-hemma:) kanske ska ta reda på hur mangeln fungerar hemma hos oss, för mangla de kan jag!:p God natt!


Jag och Ozzy!:)

imag0021 (MMS)

Jag och Ozzy!:)


Sista jobbdagen! Nu tar jag helg:p dock fu...

Sista jobbdagen! Nu tar jag helg:p dock full rulle i helgen då det är läger med mina duktiga gymnaster...så ingen vila nej nej! Passade ju kanon att MrJ åkte till London imorse och kmr hem på söndag han med. Slipper jag sitta ensam hela helgen....:p Två tjejer från uttagning kmr börja i vår grupp, även två andra tjejer som valt att byta grupp kmr till oss, ska bli superkul! Hoppas på snabb och bra utveckling! Hem nu och titta på vm, och små planera och sina inför lägret. Kanske en bit mat hinner landa i min mage oxå!:)


RSS 2.0