Uppladdning?

Uppladdning var det ja. Men icke. Sitter med skrikande huvudvärk och vill bara lägga täcket över huvudet. Och inte ens ett varmt bad kunde rädda mig. Finns mycket som gör ont men huvudvärk tar det mesta!

Resten av kvällen kommer jag nog bara ta det lugnt. Skit segt bara att behva åka till Fruängen ikväll,eftersom jg har match imorrn och klot, kläder och skjuts till tyresö finns där och inte i hässelby. Sedan väntas den låånga helgen utan MrJ. Trist trist!

NU är jag vrålhungrig och vill ha mat!

Helg igen

Sjukpojken har inte blivit något bättre. Han ligger just nu i ett skumbad för att återhämta sig=) Ett varm bad hjälper mot det mesta!

Fredag idag och lugnets dag. Ingenting att göra. Skönt. Få ligga i soffa och glo TV med min älskling är rätt bra! Kvällen får vi ses vad den har att bjuda på. Kanske någon filmkväll eller annat skojj om MrJ orkar annars blir vi nog bara hemma.

Resten av helgen är fullspäckad! Match imorrn, direkt efter de vidare, käka och sen mot nynäsham och färjan till gotland och söndagen bjuder den också på en match. Efter matchen käka, båten hem och kroppen kommer vara helt död! ojoj...fullrulle må jag verkligen säga.

Så tagga inför gotland på söndag och supertagg till nästa lördag då det är MiniUT=)

Sjukstuga

Igår var min älskling hemma. Inge mer med de trodde vi. Men i morse när MrJ vakna var det första han gjorde och spydde. Inte alls kul! Så just nu ligger han i sängen med illamående! Trist!
Tur att jag itne blivit smittade iaf...än...

Min dag kommer bestå av att ta hand om min älskling och sedan åka i väg på träningen!

Värme ja tack!

Okej. Snöstormen verkar komma nu. Utanför fönstret yr snön och det blåser, rejält! När tar vintern slut och våren får komma? Saknar värmen mycket=)

Idag ska jag städa lite och sedan åka iväg mot hässelby! Tänker inte göra någonting mer utan städa fort som satan och sen åka till h-by och sedan bara njuta:p Lugn och skön dag, passar utmärkt när det snöar till tusen där ute:P

Värre än det värsta

  • Blött hår på fingrarna när jag vrider ut håret efter jag duschat. Min pojkvän gör det nu.
  • Varm mjölk
  • Smält glass
  • Kyla
  • Kaos på stan, vid t.ex. reor, och alla helt plötsligt väljer att ta med sina barn + barnvagnar.
  • Äldre som inte ger respekt till oss yngre men som kräver respekt av oss.
  • Personer som tror sig stå över andra
  • Mensvärk
  • Att vara utan den man älskar

Jaha, och nu då?

Försök till jobbsök idag. Gick sådär. Verkar som om det inte finns så mycket just nu. De som verkar intressant har jag redan sökt och väntar på svar. Kanske nytt försök i morgon.

Största minuset med att bara gå hemma är att det finns inte mycket att göra. Nada på TV och svinkallt ute:p Kanske är jag kräsen men verken oprah, ellen lr dokumentären på 4an lockar speciellt mycket.

Träning ikväll. Lockar inte nu, men kanske blir det kul. Gotland i helgen lockar iaf!

AC/DC

Jaha. Jag skulle vara duktiga flickvännen och fixa AC/DC biljetter idag till MrJ. Vi hade ett hum om att det behövdes en kortläsare, vilket vi inte har, men försöka skulle ju kunna gå ändå.
Detta skedde för mig:
  • Först hittar jag inte rätt, men tillslut rätt knapp:P Annars hade jag nog varit först!
  • Kommer ju tillslut igenom allt och väljer de bästa biljetterna som vi först önskade.
  • Blir utkastade från kön!! (???)
  • Gör från början och får välja lite sämre biljetter eftersom de bästa nu är slut. Klockan är 10.07, 10 öppnade dom.
  • Blir utkastad från kön igen!! (???)
  • Gör det igen från början och väljer denna gång ännu sämre biljetter för nu är alla strax slut, klockan är 10.11.
  • Kommer äntligen fram och får betala. Men som vi trodde behövdes kortläsare. Surt för oss. Klockan är 10.16

Halsen

Första gången som jag är helt färdig efter en träning. Helgen måste ha tagit på mig mer än jag trott! Galet trött är jag iaf:P
Träningen gick iaf strålande, min hals är död av allt prat. Räkna i fristående och göra sig hörd i en halle med 45 gymnaster. Tufft för halsen.

Imorgon är det dags att ladda för gotland och matchen där. Träna på!

Ny vecka

25e idag, vilket betyder ny vecka och lön! Ja, vi tackar. Noll kronor på kontot kommer in:p hehe

Riktig sovmorgon idag! Helt slut från helgen så det behövdes. Annars lugn dag idag, träning som vanligt, inför tävlingen annars inget speciellt, jag passar på att njuta ett tag!=)

Helgen som gått

Fullspäckade helg, ja verkligen! Känns som om helgerna bara försvinner, även nästa blir tufft. Dubbel match och ena är på Gotland!

Fredagen avslutades med pyjamasparty hemma hos Tim med Stockholm Boggie. Mys! Segt att gå upp på morgonen efter två timmars (!!!) sömn, p.g.a magbesvär...måste kolla upp om jag är allergisk eller något mot alkhol (?), och drar och spela bowling. Dock fick jag upp alla tre pojkarna som gjorde mig sällskap till hallen. Matchen gick strålande och jag spelade kanon. SÅ härligt. Jag och hemma ägde alla:D Extra skönt att sätta personer på plats som tror att de är bättre än alla andra. Kanske inte behöver säga att vi vann matchen, det borde ni fatta;)

Tidigt söndag blev det iaf! 07.37 gick tuben mot Gullmars där jag blev upphämtad av Jenny och styrde mot Runö, Åkersberga för dagens simskola som gick superduper bra.  Jag tror verkligen att jag kommer att trivas och klara av detta jobb galant!)

NU: Väntan på MrJ och enbart mys och en lååååååång nattsömn. Helgen har dödat mig....värre än en riktig party helg:P

Biljard

Det är de som står på schemat för kvällen. Jag och alla killar:P hehe Lugn och fin helg nu är det är aptidig match imorrn och ännu tidigare morgon på söndag!
Mina helger kommer bli lugn ett antal veckor nu iaf! Praktiken går förre det mesta nu!=)

Hemmamatch imorrn äevn bio, Snabba Cash, och sedan praktik på söndag ute i åkersberga!

Tävling

Helt galet! På lördag är det två veckor kvar sedan är det redan dags för årets första gymnastik tävling! Lite frustation och stress känner vi tränare av då friståendet börja gå utför! Men vi har fyra träningar kvar så hoppas hoppas! Gäller verkligen att få ihop allting och de är snabbt!
Tur att tjejerna är asgrymma på matta och hopps så slipper vi lägga ner så mycket tid på de. Varven sitter redan fast det varit juluppehåll och allt. Så tävlingen hänger helt enkelt på friståendet! Läskigt....

Nästa helg åker vi ju även till gotland för ligamatch! Det ska bli superkul=)

Mardröm

Finns det någonting värre att vakna upp efter en mardröm? Speciellt om drömmen handlar om någon man tycker om. De har hänt att jag drömt att MrJ varit riktigt dum och så vilket resulterar till att jag kan sparka till honom av ilska precis i uppvaknadet när allting känns så verkligen. Helt sjukt och jag hatar det.

Idag är det träning som gäller. Duktiga jag glömde mina vantar hemma i fruängen igår så troligen om jag orkar så kommer jag att åka hem innan och hämta dom. Behöver dom verkligen, min händer och fingrar dör i kylan. Även om vi inte har -20 längre så är det alldeles för kallt för dom just nu:P

Nu TopModel och köttfärssås! Mums=)

Wii

Nu är det dags att bege sig mot vardis och den daglig tuneringen i Wii. Hemma hos MrJ spelar vi de nästa varje kväll och det är lika kul varje gång. MrJs pap och lillebror är verkligen värdelösa och ett gottskratt får jag hela tiden!
Wii är verkligen toppen, ett TV-spel som t.o.m Anna Skipper skulle tycka om, man rör ju faktiskt på sig sen är det bara en själv som bestämmer hur mycket träning det ska bli av saken.

Boxningen dödar en om man bara så vill ;)

Onsdag

Nu börjar jag snart få någonting att göra vara dag!
  • Måndag - Gymnastik
  • Tisdag - Bowling
  • Onsdag - Solning
  • Torsdag - Gymnastik
  • Fredag - Ledig
  • Lördag - Ligamatch
  • Söndag - Praktik
Riktigt fullrulle hela veckan för mig och veckorna framöver. Inte mycket tid till annat som det ser ut just nu! Men skönt att det händer något så jag slipper bara vara hemma hela dagarn och ruttna! Lite energi kankse kommer med detta också=)
Nu ska jag hoppa in i duschen, packa och göra mig i ordning. Helgen tillbringas i Hässelby=)

Morgon rutiner

Min morgon, varje morgon:
  • Vaknar halv 6. MrJ går upp då och jag ligger vaken till 06.10 då han går hemifrån. Har jag otur ligger jag vaken sedan en timme eller två.
  • Vaknar halv 10 när min klocka ringer. Inte för att jag alltid kommer upp då:P
  • Går upp ur sängen ungefär klockan 11 varje dag
  • Sätter mig framför TVn, sätter på datorn och tittar på TopModel eller Project Runway.
  • Bloggar, kollar facebook och läser alla andras bloggar
  • Ser till att äta någonting
  • Gör mig iordning för dagen OM jag nu har något att göra:P
Visst är min vardag intressant? Skönt att det börja hända lite saker nu=) Gymnastiken är igång och jobb rullar in!:D

Åkersberga

Tisdag idag, träningen som vanligt!

Har även fått svar från Trampoolin så varje söndag har jag praktik nu ute i Åkersberga! Visst kanske det låter långt borta men jag får skjuts av den andra simläraren och simhallen där är verkligen underbar! Så jag tror och hoppas att jag kommer trivas=)

Nej dags att äta innan det blir jordbävning av mitt magkurr!

Utmattad

Helt sjukt hur mycket energi simningen tar! Helt död idag...eller nu när jag utvildad:P Men då vaknade jag också precis nu! Galet! Men en vana blir det förhoppningsvis snart=)

Gymnastik idag! Tävling den 6e feb! Bara att böeja hårdträningen sedan julen!
Tävlingen vi ska vara med på är Mini UT och den 6e är det kval! Det gäller allså att ta sig till finala och vi MÅSTE ha en fristående!!! Hur satan ska det gå till? Friståendet är våran akilleshäl, träning, träning, träning är det som gäller!

Trampoolin utbildning

Precis kommit hem från väster och väntar på att min far ska komma hem och få skjuts till min utbilning som somlärare. Hmm..hur kommer det gå?:P Ska iaf till DN huset, eller iaf typ DN-huset. Spännande, läskigt och nervöst är det.
Hoppas på det bästa och sedan får vi se hur det går. 5 timmar är utbildningen, så kommer inte hem förrän efter 8 ikväll! Segt!

Robinson

2010 och Robinson har äntligen blivit bra igen! Alla minns väl slutet av 90-talet när Robinson var det hetaste samtalsämnet i både skola och på jobb på måndagen. Hela veckan prata alla om Robinson. Vem man gillade, vem man ville skulle åka ut, vem/vad som var bäst och vad man hoppas på skulle hända i nästa avsnitt. Skönt att det börja bli som det en gång var. Men bättre kan det aldrig bli! Robinson för mig är min TV-barndom, till de kan vi även lägga till:
  • Tre kronor
  • Rederiet
  • Vita lögner
  • Skilda världar
  • Nya tider
Och säkert många till som jag inte kommer på nu!
Men tillbaka till Robinson och mys i sängen med MrJ och popcorn, någon förvånad?;)

Räkor, ost och kex

Lördagen är här och vi fortsätter med att inte göra någonting!=) MrJ och jar hag tagit en skön sovmorgon och ska strax äta Fattiga Riddare, blir första gången för mig, och sedan bege oss in till stan för att små titta lite på kläder men även köpa hem räkor, ost och kex.
Ikväll ska vi nämligen ha en mys kväll och äta gott. MrJ ska även köpa en ost som kostar skjortan med det kan vi väl få vara värda:p haha!

Imorrn är det söndag och utbildning - NERVÖS!

Tur i oturen!

Duktiga jag gick jue ner i morse och postade MrJs polisanmälan och SL-grejj eftersom han tappade sitt SL-kort. Vad tror ni då händer när jag kommer hem igen? Joo, telefonen ringer. En tjej som söker efter MrJ och jag hör i bakgrunden hur hennes tjejkompisar fnissar. Jag fattar jue nada (?):P Men tillslut får hon fram att hon HITTAT MrJs busskort! Och vad satan är oddsen på de?
Jag har precis postat allt och känner mig njöd att gjort de på en gång så ringer en tjej och har hittat kortet, nästan en vecka efter de försvann. Mycket lustigt!

Så nu måste vi ju ringa till SL och säga att vi inte behöver få ett nytt kort!

Jag trodde faktiskt inte att det fanns snälla människor kvar i denna värld som ringer upp när de hittar ett SL-kort, så jag kan bara ta av hatten och buga djupt och tacka!

Fredagsmys

Äntligen fredag igen, eller vad säger ni? Så sköönt om ni frågar mig iaf. Inte behöva göra någonting och speciellt inte denna helg. Jag och MrJ ska bara vara hemma och njuta. För på söndag ska jag på utbildning hela kvällen och MrJ ska jobba. Så duktiga vi är!

Idag har jag skickat iväg MrJs polisänmälan och SL grejj eftersom han tappade sitt SL-kort föra helgen. Skönt att det är klart så han får tillbaka kortet så fort som möjligt! Tur att vi båda handlade på nätet, bästa! Nu gäller det bara att vänta och hoppas på att SL håller sina ord så borde kortet komma nästa helg!

Nu mys i soffan, kanske en mysig katt vill komma och joina mig=)

Tid

Lång dag igår! Lunchen med J var supermysigt! Jätteskönt att bara få sitta ner nån timme och prata. Inte ofta det händer. Tid veerkar inte finnas i dagens samhälle:P
Smart som jag är efter solningen så glömmer jag datorn inne i solrummet!!! Hur går det till? Men mest förundrande är tjejen som sprang in efter mig kunde väl ha sagt någonting! Inte direkt som om den inte syntes, idiot! Så jag och L fick sitta och vänta på miss idiot i 30 min... Fast jag har väl mig själv att skylla och tron om att alla människor är snälla..

Dagen blir lugnt innan det är dags att åka den jäkla långa vägen till träningen. 10 gånger längre tid tar det! Suck!

Stress

Precis duschat och gjort mig halvklar! Klockan 1 ska jag möta upp J o innan dess ska jag hinna dammsuga, packa för resa västerut och göra mig i ordning. Självklart hinner jag, som alltid! Men inte alls bra att sova så länge, men gud så skönt de är;)

J och jag ska luncha idag och sedan köpa lite leksaker! Det kommer bli toppen:P Efter de ska jag träffa L och dra söderut snabbt och njuta av lite värme!
Efter solen möter jag upp person nummer tre:P MrJ, självklart!:P

Första träningen

Första träningen för gymnastiken var igår. Idag var det dags för första träningen i bowling. Och det gick faktiskt tusen gånger bättre än matchen i helgen. Skönt! Dock ingen match i helgen för mig eftersom jag ska på utbildningen då! Spännande!

Nu är det chill framför TV och imorrn beger vi oss västerut och mot hässelby!

Våfflor

Idag har jag gjort en stor sak inom min tränar roll:P Jag har suttit nu på morgonen och gjort redskapsskissar i paint! Helt okej resultat tycker jag att det blev, bättre än handgjort iaf, hoppas resten gillar det också! Ska bara få de inplastat av mamma!

Strax så ska jag bege mig mot farmor och våffelparty! Farmor ville bjuda på våfflor innan min träning! Mums! Hoppas träningen går bättre idag än vad matchen gjorde i helgen. Tror aldrig att jag varit så värdelös på länge. Totalt hemskt var det!
Men nu ska jag träna och bli grym igen!

Första träningen

11e januari idag! Vilket betyder att träningen kommer igång igen och den normala vardagen. Nu har jag någonting att göra på dagarna...iaf tre dagar i veckan:P
Ska både blir kul och skönt att träffa alla tjejer igen! Nu jäklar ska vi träna och ge gärnet till nästa tävling!

Igår kom mina päron hem ifrån mams bror med en massa kläder! Yes! Helt okeej att ha äldre kusiner så det rinner in lite kläder då o då:p
Dags att börja prova lite!

Chicken nuggest

MrJ och jag har varit ensamma hemma ikväll och då såg vi till att göra riktig god mat! Vi valde att göra egna chicken nuggets! Superlätt, snabbt, enkelt och supergott! Och tusen gånger nyttigare än vanliga som man köper eller äter på donken!

Så nu är vi mätta och belåtna och bara njuter i soffan framför Project Runway och senare ska vi titta på Oceans thirteen! En helt vanlig söndag helt enkelt;)

Söndag

Söndag. Dagen då man inte gör någonting. Skönt.

Min söndag blir i soffan med skidor på TV. Ingen annat finns det att glo på, men mys blir det. Mer behöver jag ju inte säga. Söndag är mys och alla gör vi nog samma sak!;)

Utbildning

Känns halvt hopplöst! Lite irriterande att behöva ringa och ringa hela tiden och inte få svar. Nu fick jag äntligen tag på Jenny och lite svar om utbildningen den 17e januari. Segt iaf, men nu är den inbokad! Jobb på g mycket skönt!

Helg igen och samma känsla att jag inte vill göra någonting, bara ligga hemma och dega. Suck. Kanske kommer jag igång lite nu när gymnastiken och bowlingen börjar nästa vecka och utbildningen. Även om skidresan blir bokad oxå! Om jag nu kan ta ledigt en vecka...

Tänk om..

Året såg ut så här istället:
  • Januari, halva febuari - Vinter
  • Andra halvan febuari , mars, april - Vår
  • Maj, juni, juli, augusti, septemper - Sommar
  • Oktober, november  - Varmhöst
  • December - Vinter
Visst skulle vi alla inte bli lite gladare? Lite ljusare liv och varmare. Snön var enbart positiv när jag var liten. Inte ens dagens barn gillar snön! De har inte ens ett par skridskor. Så det skadar inte ifall vi tar bort lite vinter och kyla och ersätter med värme och sol=)

Semester

Vardagen var här igen då. Nu är det helt slut på ledigheten. Tillsammans med detta kommer även lite ångest. Julen är så mysig och för mig är det otroligt skönt att få vara med min älskling och inte behöva tänka på morgondagen men nu är vi här ändå!

Något positivt har iaf hänt! Under sportlovsveckan, eller vecka 9 kanske jag ska säga..har ju inge sportlov längre:p, kanske jag och MrJ ska följa med hans moster (?) med familj upp till sälen (?) och åka skidor!=) Superkul! Allt hänger som vanligt på pengar. Stört att inte ha jobb, men lite besparingar har jag så vi får väl se vad det kostar!
Hoppas till tusen att vi åker och det ser ljust ut!

Då får vi semester i vinter och i sommmar. Toppen!

"Super söndag"

Trettondagjul idag eller supersöndag, välj själv. MrJ säger supersöndag, han är på jobbet i 15 minus och får 200 % ob. Helt sjukt. Plus att timmarna räknas dubbelt så han jobbar en dag men det räknas som tre=)

Själv ligger jag bara hemma, tror inte jag vågar gå ut lär väl dö på kuppen. Och bättre är det inte heller att jag sola igår och det var nya rör och jag nu är lite solbränd såhär i vinterkylan:P Ingen bra kombination!

Dagen tillbringas i sängen, framför tv och skidor. För inget annat går på tv idag:P

KALLT!

Hemma igen och äntligen inne och borta från kylan. Helt galet! Måste varaminst 5-6 år sedan det var så här kallt i stockholm..iaf vad jag kan minnas. Och tyvärr kan jag inte njuta av snön lr kylan som jag gjorde som liten. Nu börjar jag längta till våren och sommaren!;)

Blodgivningen gick bra idag! Detta var min tredej gång så nästa gång kanske jag slipper bli babybehandlad:P "Nej de gör inte ont, nej jag är inte rädd, nej det går bra, nej jag vill inte ha något att dricka, nej det är inte otäckt":p Kanske jag är en känslig person men inte när det gäller sprutor och sådant.

Nu väntar jag på att min käresta ska komma hem sedan ska vi göra oss fina och gå ut och äta!=)

1 år

Känner just nu att jag är lita försenad! Inge bra att vara i hässelby då det tar dubbelt så lång tid att komma till stan. Men iaf, är ska jag möta syrra käka lunch och sedan ska vi dra och lämna blod. Jag ska få syrran att bli blodgivare, bra va?=) Hon är lite efter jag vet:p

Efter det ska jag träffa L och dra och sola. Skönt i denna kyla!

Sedan ska jag bara njuta av min och MrJs 1årsdag! Vi ska bara ut och käka och mysa. Skönt att man är ledig i morgon:p Vi ska iaf käka på stekpannan och sen vet jag inte vad som händer, inte för att det är viktigt men dundermys blir det iaf=)

Blodgivare

Ni som följt mig ett tag vet om min kamp om att bli blodgivare:P Tog ett helt jäkla år för mig att få börja lämna blod. Jag fick gå igenom:
  • Läkarundersökning 1
  • Benmärgsprov
  • Läkarbesök 2
  • Lämna blodprov en gång i månaden i 5 månader
  • Läkarbesök 3
Helt sjukt. Men nu är jag iaf blodgivare och ska lämna för 3e gången idag eller imorgon beroende på när jag har tid. Men jag har även stött på små problem under tiden. Det ligger i släkten med att ha låga blodvärden, speciellt blodplättarna (de som fick mig att genomgå alla undersökningarna), min pappa har det också. Så om jag understiger deras gräns så får jag inte lämna på ett tag.

Men alla undersökningar har även fört med sig någonting bra. Hade jag inte blivit blodgivare hade jag inte fått veta:
  • Min blodgrupp. Bra om du råkar ut för någonting eller behöver lämna blod snabbt för att hjäpa någon annan.
  • Att jag lider av sjukdomen....kommer inte ihåg vad den heter, men att jag har lite med blodplättar.
  • När jag blir gravid, om jag blir det, kommer jag behöva gå igenom flera undersökningar så att ingenting går fel.
Bli blodgivare, inte bara för att hjälpa andra utan även dej själv. De kan säkert komma fram saker som du aldrig annars skulle få veta om du inte tagit steget.

JVM

Ni som inte vet så ligger JVM varmt om mitt hjärta eftersom att under JVM-finalen förra året blev jag och MrJ tillsammans. Mitt i natten=) Finalen gick på natten mellan 4e och 5e januari, så den 5e januari har vi årsdag.
Dock går finalen i år natten till den 6e januari.

Men tack vare detta så kommer alltid JVM betyda mycket för oss, det påminner om någonting bra=)

Årsdag

Nyårs rean i kort resume: ?
Vet inte om det var vi som kommer några dagar försent eller om alla andra fortfarande ligger i dvala sedan nyår? Tomt i affärerna på folk och nästan även på kläder.
Typiskt mig att hitta kläder som inte är på rea. Men inte så svårt kanske, kläder på rea suger. Men jag kom iaf hem med ett par sockor/benvärmare. Precis vad jag behöver, varmt och skönt. Och två par tröjor. Svart tunn kofta och en bolero (stavning?). Någonting jag behövt i evigheter.

Sista kvällen innan vardagen börjar igen. Skönt med årsdag på tisdag och ledigt på onsdag!

Mot nästa rea

Första dagen nu efter nyår som jag och MrJ ska röra på fläsken och bege oss ut. Man måste komma i väg om vi ska finna något på nyårsrean! Hoppas det är bättre nu än på mellandagarean.
Detta letar jag efter:
  • Lackleggings/läder/skinn eller vad det nu heter. Jag är grymt efter med att inhandla ett par sånna, men nu känner jag att jag vill ha ett par.
  • Stickad tröja
  • En blandning mellan t-shirt och linne. Kanske de heter en topp?
  • Svart BH
  • Vit BH
  • Väska
Något hoppas jag kan följa med hem. Vill ha lite nytt! Mot skärholmen!

Dagarna efter

Nu dagarna efter nyår har jag och MrJ bara tagit det lugnt. Inte satt våran fot utanför dörren, mer än när vi gick till pizzerian igår:p hehe
Riktigt skönt att bara få vara tillsammans och njuta och ligga i soffan, titta på TV och mysa tillsammans!

Imorgon ska MrJ och jag iaf försöka komma i väg och titta på nyårsrean! Kanske fynda något! Efter helgen så börjar ju det vanlig livet igen. Folk börja jobba igen och en vecka senare börjar skolan. Själv sitter jag bara kvar och inte har mycket annat att göra.

Mål för året är att få börja jobba. Skönt med utbildning 17e januari!

Mitt 2009

  1. Påbörjade en underbar kärlek
  2. Första utlandsresan ensam med J
  3. Sista terminen med mina underbara gymnaster som jag varit tränare för hela min tränartid
  4. Läger i Västerås. Bra avslutning med mina gymnasttjejer
  5. Studentskivor
  6. Min studentskiva
  7. MIN STUDENT
  8. Testade på livet som vuxen och flyttade hemifrån.
  9. Tre månader senare flyttade jag hem igen
  10. Nya gymnaster. Första tävlingen silvermedalj!
  11. Fick mitt första jobb. Tre månader senare arbetslös
  12. Testa på livet som arbetssökande
  13. Nu sitter jag här: Håller på att praktisera, utbildning snart -> jobb. Bor fortfarande hemma, med mål att flytta hemifrån eller spara pengar till efter sommaren och göra en underbar resa med MrJ. Då en resa längre än två veckor.







Nyår i bilder


Vi började kvällen med en trerätters. Tyvärr blev aldrig efterrätten uppäten:P


Vi hade serpentinkrig. En del fegar än andra!


Några av mina kära vänner fastnade på bild:P



Vi spelade även shotroulette! Fisk, fikonsprit och turkist peppar!


Nyårsgänget!

Mot senkvällen gick det sedan utför....:P



Nyår i ord

  • Lockigt hår
  • Fläskfile inlindad i bacon
  • För mycket mat
  • Serpentinregn
  • Shotroulette
  • Uppdelning av alkohol i väskor
  • 12-slag med utsikt över stockholms innestad
  • Ciggarer, champagne och bilder
  • Krossad armbåge
  • Kondomer
  • Killhångel
  • Pasta
  • Krossad fot
  • Krossad cider i väska -> cider överallt
  • Hemgång









Bilder från natten kommer!



RSS 2.0