Dag 6

Nu har vi haft tva dagar pa raken med inte ett moln pa himlen! Superharligt! Forsta dagen som jag verkligen ar brand! Kanner av solen pa baklaren, armarna och ansiktet! Annars ar det lugnt, hoppas att jag ar brun nu iaf. Vi ligger vid poolen hela dagarna iaf=) Idag lag vi fran kl 10-16...kanska lite val laaange:p

Igar var vi pa barrundan nummer 2! Lika bra denna gang som forsta! Lite roligarenu kanske nar man kande det flesta. Lite jobbigt bara att ha koll pa vilket sprak man skulle anvanda till personerna:P Ibland blev det lite fel!
Jobbigt som vanligt, inte forsta gangen det hander! Jag blir forforljd pa krogen! Denna gang av en finne i 23 ars aldern! Ville verkligen inte lata mig vara ifred, inte blev det battre heller nar jag fick veta att han och hans kompis bor pa samma hotell som oss.... J gillade inte heller hans kompis:P Han kunde inte dansa, sa hon tyckte mest att han bara var i vagen:P Hahah..
Det ar roligt att barrundorna ar arragerade. Bade med lekar och att det ar en som snackar i micen och haller ihop allesammans. Dock tycker jag att lekarna kan ga overstyr, verkligen inte nagot som skulle ske i Sverige! Igar t.ex. fick de killar som var utvalda kla av sig alla kladerna, och da menar jag allt! Hmm... Men vinnaren pa lekarna far en champagneflaska inte illa de.. J och jag har hittils fatt ihop en sjalva och tva med alla tjejer, ar vi inte grymma?:P Men vi haller oss iaf till de normala lekarna, inte tanker jag ta av mig nagra klader iaf!
Det ar aven trevligt att vi traffat tva svenska tjejer! Precis i varan stil och gillar samma som vi....vi fyra ager dansgolvet! Latt!

Har pa hotelltet blir vi riktigt bortskamda! Varje dag far vi vara sangar baddade och disken diskad! Det ar som att vara hemma, inte klagar vi=)  jobbigt bara att disken aldrig hinner torka, aven om det star hela dagen, sa vi far alltig torka av den innan vi staller in de i skapet!

Resultat
Av en utekvall: Jag kommer hem med brannmarke fran nagons cigg pa mitt finger, det gor piss ont och blasa ar mega stor! Folk har verkar inte forsta hur man dansar, mina vita skor ar inte vita langre om jag sager sa! Lite blamarken har och dar, mest knan och fotter!
En dag i solen: Kinderna hettar och man ar om om hela kroppen, ar det riktigt illa deckar man i sangen innan kl 10, precis som vi gjorde pa tisdagskvallen!
Flippflopp: Min flippflopp debut var inge vidare, det tog mig en halv dag att fa skavsar mellan tarna och nu ar det riktiga kottsar, harligt! NOT!

Men nu ska jag inte klaga mer heller, vi har det helt underbart har i paradiset! Att en vecka kan ga sa fort, nu har vi bara en soldag kvar!:O Pressa pressa pressa! Och hoppas pa att jag ar brun nar jag kommer och att den harliga solbrannan inte forsvinner efter forsta duschen hemma:P hhehe
Blir nog ingen bloggande imorn om jag inte finner en lucka! Men annars kommer jag ju hem pa lordagkvall/natt... Sa pa sondag kommer det iaf ett inlagg och da far jag antligen traffa MrJ igen! Saknar honom sa mycket och det blir harligt med sovsallskap:D

Forresten! Har aven fatt tva bilder publicerade fran min praktik hos Hammarbyfotboll:D Kanns super! Tror lanken ar: www.nyarena.se!
Snart ar jag tillbaka i Sverige! Hooola!

Dag 4

Nar vi vaknad motes vi av en klarbla himmel och sooolen var redan framme! Denna dag skulle vi agna till varan forsta utflykt och den gick till Puerto Rico och stranden Anfi mar! Men innan vi begav oss for att leta upp bussen inhandlade jag ett par flippflopp, sa idag har jag gjort min flippfloppdebutt. Det gick helt okej, lite ont mellan tarna pa ena foten, annars lugnt! Bussresen till stranden gick bra, vi fick hora att det bara skulle ta 15 minuter men sjalvklart var inte de sant. Vi satt pa bussen i 55 minuter! Men det gjorde verkligen ingenting! Landskapet vi akte forbi var helt amazing! Verkligen inte alls desamma som har i playa del ingels! Mycket mycket vackrare! Sa hela bussresan var mycket sevard och det kostade bara 2.50/person! Toppen!
Stranden dar var helt okej, vatten svinkallt och solen inte alls sa stark, kandes som om det var som ett osynlig moln framfor den, men bruna har vi iaf blivit idag! Konstigt nog tar bara solen pa magen och mellandelen pa ryggen, svart att fa farg pa brostet dar soolen oftas tar mycket hemma i Sverige.
Pa bussresen hem gjorde vi 2 svenka tjejers dag! De bodde har nere och blev helt overlyckliga nar de sag att vi hade en solo tidining! Massor de hade missat som hant i varlden, hehe=)

Igar var vi pa bar-rundan! Sakallad "Fuck me, Im famous!". Det var helt bra, gratis shots pa varje nytt stalle vi kom till och mycket bra musik! Dar traffade vi aven tva till svenska tjejer som vi umgicks med! Och antligen fick J dansa av sig pa en stripstang;) utelivet har nere ar toppen! Hur kommer vi overleva sen i Sverige, det gar verkligen inte att jamfora! Superskont ocksa att det inte ar svinkallt, utan aven sent pa kvallen har det ok-varme sa att vi kan ga hem utan att frysa. Vi har ju oxa bara 5 min att ga fran partystallerna hem, samma till stranden, det kan inte bli mycket battre!

Atandet har nere gar oxa bra! Jag njuter verkligen av frukosten! Sa har kan en typisk dag se ut!
Frukost: Kokta agg, med rostade mackar och mjukost och yorhgurt
Lunch: Antlingen nudlar eller sa ater vi ute
Middag: Pasta och kottfarssas eller sa ater vi aven ute!
Till stranden har vi med oss flera falskor med vatten och saft, ofta paron och mackor med mjukost som vi far tva stycken varje morgon hangandes pa dorrhandtaget!

Idag har vi aven atit varan forsta glass! Jag vet vi ar lite efter! Men nu ar det iaf gjort, svindyr var den oxa, 30 kronor, helt galet! Vi har aven tagit ut pengar, lite laskigt, inte alls som hemma, mycket att lasa och tanka innan man trycker!
Det som jag mest saknar hemmifran, som jag verkligen inte forstar varfor jag inte tog med, ar min nalle! Saknar verkligen nagot att halla om nar jag ska sova. Att ta med MrJ var ju lite svart, men nallen skulle ju faktiskt kunna ha gatt! Annars ar allt har nere perfekt! Saknar inte nagot sa mycket, varmen ar verkligen helt underbar! Synd bara att det ar lite kallt i vattnet! Forsta doppet har inte kommit an, kankse imorrn om vadret tillater!

Dag 3

Garkvallen var helt underbar! Vi tittade runt lite pa alla partystallen som fanns och overallt blev vi erbjudna gratis drinkar, vilket vi sjalvklart inte tackade nej till! Vi mote aven ett gang killar fran finland som vi gjorde och sallskap i kareokebaren dar jag var KUNG! J och jag agde verkligen alla, sjong minst 10 latar!:D Verkligen super kul, samma igen ikvall, lugnt!

idag har inte vadret varit sa bra, det har blast ratt sa mycket! Men vi har kampat vid poolen dar det inte blaste lika mycket som vid stranden! Dar gick det inte att ligga idag! Men lite farg har vi iaf fatt pa oss! Poolen ar helt underbar och solstolarna bekvama!
Kvallen kommer besta av en barrunda, dar vi far faolja med till olika barer med gratis shots, hoppas pa en lyckad kvall, kanske inte lika sent som igar, valdigt tufft att ga upp pa morgonen! Men soolen och varmen gor det vart!
Har nere njuter vi verkligen! Finns ingenting som vi saknar, har finns allt! Kanske lite narhet och pussar, det skulle inte sitta fel, saknar MrJ=)

Vi lever verkligen som turister har nere, med flator i haret och tatto pa benet!:D Alla ar supertrevliga! Imorgon kankse vi ska aka till en annan strand dar solchanserna ar storre!
Saknar er allihopa dar hemma, bara inte ert vader, har nere trivs jag, fryser (knappt) aldrig!;)

Dag 2

Antligen ar vi framme och solen skiner:D
Pigga och glada vaknade vi redan klockan 08 och gjorde oss i ordning for en hel dag pa stranden! Stranden ar helt underbar, laaang och harlig, aven nudiststrand om vi ga liten bit bort! Temperaturen i vatten ar iaf badvanligt och vagorna cirka 1 meter hoga. J har redan tagit det forsta doppet! Vi har aven legat vi poolen dar det ar vindstilla med uppvarmd pool. Nagra ungdomar har vi iaf funnit har pa hotellt, dock ar det finnar och de ar riktigt fula, annars ar det vi och alla "snalla" penisonarer!
Spriten ar iaf billig, en vinflaska gar pa 20 kr och sortimentet ar stort!
Kvallen besar av kak pa donken sedan blir det party pa Skybar! Det ska tydligen vara det hetaste stallet har! Hoppas pa lite fler ungdomar!
Efter redan en dag i soolen ar vi solbranda och humoren ar pa topp! Kan vi fa det sa himla mycket battre? Inte vet jag om vi ens vill komma hem!
Det enda som jag kan klaga pa ar att det ar otroligt mycket svenskar har, vi letar efter spanjorerna!
Shoppat kak har vi aven gjort, lunch bestar av nudlar och middag av pasta! Men shopping av klader verkar det svarare att fa tag pa.

Lite chockade ar vi aven efter forsta dagen da en spansk familj pa 10 pers slar upp varsta vollybollnatet en halv meter i fran vara fotter! Bollen for bara nagra ganger mot vart holl, vi overlevde iaf!
Allt har nere ar bara bra, rummet fint, poolen varm, solstolarna underbara och mysig miljo!
Tur att vi har svenska receptionister:P

Hoppas vadret haller i sig hela veckan, vi akte som engelskman och kommer hem som afrikaner! (det ar varat mal med resan iaf:D)
Hoppas ni i sverige har de bra i snostormen medans vi njuter i soolen med drinkar!:D

en drog?

Kanske har jag avslöjat mig själv! Kankse blgogandet är min grejj att göra för att glömma bort att jag åker om 5 timmar?!:O:P
Istället för att jag är nervös och gör annat, sysselsätter jag mig med att blogga...hmm..är det en drog kanske? Eller ligger det bara i vå natur att det hjälper att skriva av sig lite? Skulle nästan tror de. För några sekunder får man glömma allt och bara använda sin hjärna till att tänka på vad som man ska klottra ner! När jag blgogar lägger jag all min tankeverkstad på att träffa rätt tagenter och hålla mig borta från felstavningar, vilket jag inte tror går så lysnade. Stavning är inte min grejj!
Kanske känner jag att jag måste just få skriva av mig för att jag kommer få fnatt i fingrarna då jag knappt kommer att sitta vid en dator (säg msn) på en hel vecka! Jag måste verkligen hitta ett internet café. Detta blir väl 8e gången jag nämner de. Kankse även datorn är en drog? Den gör mig påverkad iaf:P

Kankse ska fördriva min tid med att packa klart de sista? Hmm..undanflykt att jag inte gjort de för att jag inte vill gå och lägga mig?:P
Jag har iaf nu tvättat mitt hår..pluspoäng till mig! Nu ska jag bara föna, platta och hoppas att det ser helt ok ut även om 5 timmar:D haha..jag kommer nog knappt sova 2 timmar i natt. Fördröjer allt med saker jag ska göra. Det börjar likna ett "..jag ska bara..":P
Får väl bara att att erkänna det! Jag har rejält med resfeber och är supernervös! 
Skakar i hela kroppen och magen beteer sig som om jag precis åkt världens bäästa berg&dalbana:D Heelt sjukt!
Något tips på vad jag kan göra för att lugna ner mig? Tänker dock inte dricka varm mjölk! De var ett dåligt förslag jag fick! Varm mjöölk = bläää!

neej..dags att ta sig i kragen! Blir inget mer skrivande denna kväll...förhoppningsvis! Ska lägga min fukos på mitt hår och packningen!
Tänker iaf ha en grym resa med massor av soool, bad och dricka goda drinkar! Bilderna efter resan kommer att få berätta allt:D
Ses om en vecka! Då är jag tillbaka igen som bloggdrottning..haha..nu när blondinbella åkt ur Let´s dance kunffar jag ner henne från tronen:D haha...hon har inget vetigt att skriva om nu!:D hahaha...känner mig lite mordisk nu!
Neej..sova nu!

20090323

Glömde i mitt förra inlagg:P Men vet ni vad som händer om exakt två månader?! Kan ni gissa? En hint: Det är 23e januari idag;)
JOOO...jag fyller gammal! Jag blir 19 år! Herregud! Hemska tankar som kommer till mitt huvud! i 19 år har jag då levt mitt liv:P Lite panik känsla som kommer till mig, hjärtat slår lite fotare och huvudet säger till fötterna att springa och lägga sig under täcket och gömma sig! Iaf för ett tag.
19 känns alldelse för mycket! Det var den åldern, då när jag var liten..säg 8 år, jag tyckte att man blev vuxen. 19 låg så långt ifrån mig men nu är jag helt plötsligt där! Kommer det extra ansvar vid en åldern..?

För att inte glömma bort! Detta påminner mig verkligen om hur snabbt tiden går! Det är snart redan dags för mig att göra blodprov 2/5!:O Känns det inte som om jag gjorde de i går? Det blir väl iaf nån dag efter jag kommithem från sooolen som jag ska gå och bli stucken! Efter alla dessa blofprov kommer väl min arm se ut som en narkomans! Tur att blickar inte ofta faller på mina armveck;):P

För att inte glömma en sak till! Otrolig viktigt! oom 6 timmar ska jag vara pigg och gå upp hur sägen! Längtar redan:D Första gången jag längtar efter att gå kliva upp tidigt i sängen! Annars brukar sängen vara bästa stället att var på :)
De har jag fått bevis på från de senaste dagarna=) Mycket mys i sängen med MrJ! De har verkligen fått tiden att springa iväg, kunde inte skoldagarna gå lika fort!
Veckan kommer bil grymt kul..men kommer ändå sakna MrJ, vill ha mitt sovsällskap, man sover mycket bättre då oc blir gladare när man vaknar, vad är bättre än en godmorgonkyss?;)


Lite bildregn kan väl oxå behövas:D


Härliga minnen från sommaren 2005 - L8 och jag <3



Superhärlig sommardag på studsmattan hemma hos ch!


Sommaren 2005 på åland <3



Sommaren 2007 -  då sooolbrillorna var heta! J&T&J<3

Neej nu får det räcka med bilder, kankse ska lägga en tanke på sängen istället? Hmmm....känns inte så lockand:D


Pirr i magen

Nu är mesta av packningen klar! Jäklar vad mycket man ska ha med sig! Tur att jag knappt har något handbagage, de jag shoppar där ner får jag väl lägga i den väskan, vet inte om jag får plats i den stora:P Men under 20 kg kommer jag iaf;) Landar säkert på en 16 ungefär:P
Konstigt nog har jag inte så mycket resfeber eller känner mig så värst nervös..! Men det kommer säkert, kommer ju t.ex inte kunna somna ikväll:P En omöjlighet! Men lite pirr i magen har jag inte! Tror jag inte riktigt fattat dehär än, just därför jag inte heller känner någon nervositet! Men imorrn, då jäklar kommer hela jag vara som helt uppspelt och ha ett stort leende påmina läppar hela dagen!
Dock kommer jag sakna min MrJ otroligt mycket<3
Inte så mycket skrivande kommer det heller att bli om jag inte finner något billigt internet café, hoppas verkligen på de så jag kan berätta lite där nere ifrån=) Skänka lite varma tankar till er allihopa som är kvar i kalla Sverige;)
Snaaart dags för sängen...not...skriver nog senare igen då nervositeten kommit mer:P



Underbar utsikt ifrån hotellet:D
Stranden och partyställerna ligger perfekt nära och bra:D


Förberedelser

Som vanligt innan jag åker iväg någonstans har jag massa förberedelser att göra.
Förutom att packa denna gång så har jag:
1. Rakat benen mm, så nu är jag len överallt:P
2. Peelat hela kroppen + smörja in mig
3. Måla tånaglarna + vanliga naglarna
4. Ladda både MP3, mobilen och kameran
Tror väl att de ska vara allt:P Nu återstår det bara att packa ner allting, se till att väskan INTE väger mer än 20 kg (vi får se om jag lyckas:P). Det svåraste kommer bli att sova ikväll, någon som har någe förslag på bra saker att göra så att jag lätt kan somna? Känns som att jag komma ligga vaken heela "natten". Klockan 04.45 ska vi häma upp J, då vi måste vara på flygplatsen kl 06 och flyget går 08.45. Donken innan blir det innan..lugnt, en latte minst:P


Detta är vårat underbara "hotell" - vi bor i lägenhet!
Ser inte poolen helt underbar ut? Naajs att den är uppvärmd oxå:D Vi kommer inte alls bara hänga vid stranden och poolen då vädret inte tillåter bad vid stranden:D
Guud vad kul det kommer bli, snaaart åker vi, bara några tim

Knappt två dar kvar nu







Snart så=) Bara ett par fjuttiga smådagar kvar nu=) Bilder som får en ett minnas det härliga goda livet, bara sommar och sol och när det inte finns i Sverige åker vi till den. Kommer blir en toppen vecka, och bilderna efter de kommer att äga desto mer:D
Snart dags, lääängtar redan!<3

Sooovmorgon

Underbart att få vakna upp vid halv 10 idag=) Verkligen helt slut i kroppen så detta behövdes! Skönt med en dag ledig, även om den inte kommer att gå åt till att fixa inför resan eftersom MrJ kommer hit när han slutat skolan=) Men imorrn får han lov att underhålla sig själv medans han är här, iaf en stund, måste ju få packa, prova kläder, raka ben mm.!
Den här veckan har verkligen både gått fort och sakta, det känns fort nu, men det är ju bara torsdag! Dagarna i skolan har inte direkt gått fort, men ändå är det redan torsdag, end ag som går fort när jag får sällskap och sedan är det fredag som består av packa och allt annat runt om! Många timar jag kommer sova fredagnatt...:P

Snart är det dags för mig att bege mig mot stan för att inhandla lite saker för resan: steps, strympbyxor, kanske nya ballerina och tunika, lite småsaker sådär:)
Skrivandet kommer säkert vara dött dessa dagar men ska försöka skriva innan jag åker, eller nej jag SKA skriva..måste få igång skrivande fast MrJ är här...hmm..:P

2 dagar kvar

Nu är det 2 dagar kvar och nedräkningen kan äntligen börja på allvar:P Nu gäller det att tvätta kläder och tänka på vad man vill ha med sig i klädväg=) Det blir ju bara lite bättre än jag får veta att jag är "ledig" torsdag och fredag=) Många lektioner som är inställda förrutom 1/dag och jag åker inte till skolan för en lektion, tyvärr, då använder jag heller tiden till att sova ut, plugga lite och packa:D Tur att J och jag skrivit packlista, annars hade jag aldrig klarat detta:P
Så dessa två fjuttiga dagar som är kvar kommer bara att springa förbi, ännu snabbar när jag fåt sällskap både tors och fre av MrJ, riktigt mys=) Ses så mycket som möjligt innan jag åker:p

Dagen till enda är inte speciell, kom hem vid 3, dammsugit rummet, gjort världens största pastasallad, mitt ögonmått är verkligen inte bra:P Klarar allt annat förrutom just pasta sallad:P
Träningen senare ikväll, annars ingenting=) riktigt sköönt, och sedan en härlig sovmorgon imorrn;)


Smygtitt på MrJ, kör en blondinbella här:P Hahaha
Bilden är från lagfesten med bowlingen:P Den urartade ju lite..tre karlar i sängen tilslut..hmm:P

Jag ger upp!

ibland orkar jag bara inte. Förstår inte någon när man är oönskad? Räcker det inte med att en hel klass går emot personen, måste alla klasser på media reagera för att han ska inse hur illa han beter sig? Får jag bara tillägga att han är lärare också? Trodde faktiskt att lärare var ett pedagogisktjobb, men måste ju ha jäkligt fel, för denna människa går i mot allt vad det står för. Han drar ner alla andra underbara lärare som finns. Det är såna som honom som får lärare att se ut som idioter och som ingen elev gillar. Förstår verkligen inte mig på honom.
Men nu har jag fått nog! Försökt vara snäll, framföra allt på ett vuxet sätt och hoppas att jag ska bemötas av en vuxen men nej, inte av han. Hade t.o.m förväntat mig mer av en lärare, behöver jag nämna en gång till att det är ett pedagogisk yrke?
Från och med nu, tänker jag inte ge honom min blick, mitt leende eller ett hej ens en gång. Tänker bara vända andra kinden till, orkar verkligen inte längre till!
Vad ska krävas för att han ska fatta att han är oönskad och att ingen gillar/tål honom....inte ens lärarena...

omskola mig till spådam?

Hade jag mer rätt lr? Nej! Idag satt vi från halv 11 till kl 3 och gjorde inte ett piss! Extra knäcka som spådam? Riktigt segt har det vart idag. Och när sedan trafikkunskapen börjar klockan 3 är man helt slut i kroppen och somnar över böckerna! Kan jag bli mer irriterad! En riktigt onödig dag. helt! Otroligt mycket jag kommer att missa när jag åker en vecka till soolen=) Även fått reda på att det är fler i klassens om åker bort samma vecka:) Fast de tänker satasa på skidsemster, looosers, soolen och värmen äger! Men det känns iaf bra, då är det fler som kommer att "missa" allt det viktiga vi gör i skoolan..
Annars händer inte mycket idag asså..lite plugg kankse:P Känner mig riktigt på hugget, vill bara få allt undanstökat och sedan bara njuta=)
GLÖM dock icke Prison Break på TV ikväll:D Loooove it!

Säääängen

Jahaa...då får vi se vad måndagen har att erbjuda imorrn då. Kanske ska sätta en slant på att vi kommer sitta en mestadels av tiden? hmm.....aja...så fort den går över blir det en mindra dag kvar! Denna vecka handlar enbart om nedräkning, kämpa stenhårt med plugget och ta "farväl" :P Jobbigt att man inte kan ha kontakt på en hel vecka, iaf inte lika mycket som jag är van vid...kommer ju inte direkt skicka 45 mess/dag den veckan.. Det kommer säkert gå bra, längtan kan ju bara göra känslorna starkare :)

Sängen skriker efter mig, bäst att lyda, vill ha en god nattsömn;) Min nattbön:

Käre gode gud! Låt denna vecka springa iväg, springa på rosa moln. Fort, fort, fort. Aldrig har jag tidigare begärt något av dej, men nu vill jag att du hjälper mig! ägna en liten tanke till lilla söta mig här i kalla Sverige som bara vill ha lite värme! Taack, you rock!;)

Hahha...kankse inte ritkigt är så kristen och grym på dedär med böner, men kankse det hjälper, jag sätter mitt hopp till min tror och gud:D

Handen förstörd

Matcherna idag gick helt bra, en vunnen en förolorad. Jag var bäst i första med 677, de säger väl allt varför vi förlorade:P I andra gick det lite bättre, 692! Dubbelmatcher är inget för mig, hela min höger hand är nu förstörd, kan knappt skriva nu. Fingertopparna svider och tummen är den dubbla stoleken jämfört med i morse! Plus att den är helt röd oxå, super mycket tack! Men nu blir det inga fler matcher för min del, iaf inte de närmsta två helgerna, åker ju tll Gran Canaria på lördag! Gud vad jag längtar, bara 5 dagar kvar:D Kommer med en sån grym resa!

Orken till att plugga och plocka undan julen är inte stor. Verkligen helt slut i hela kroppen, gick ju upp kl 7 imorse! Vill bara lägga mig och sova, men ska iaf försöka göra en lite ansträningen! Kämpa hårt denna vecka för att kunna njuta nästa när jag är i sooolen, bara kunna koppla bort skolan och veta att jag gjort ett grymt arbete innan!
Vi får väl se hur dagen utspelar sig! Min hand behöver iaf vård!

=)

Ett par saker som får livet att bli lite bättre:

1. Ligga i sängen hela dagen med någon man tycker om
2. Gå upp mitt i natten och dricka iskall mjölk direkt ur paketet
3. Äta dagen-efter-popcorn (popcorn som sått framme minst hela natten)
4. Långa, nymålade naglar
5. One tree hill
6. Pengar på kortet
7. Nybäddad säng
8. Sms
9. Nallen
10. Att få MVG på en inlämning/redovisning/prov


Om en vecka såå... =)

Om exakt en vecka nu sitter jag inte här längre. Inte ens i detta land. Utan då befinner jag mig i soolen! Längtar så otroligt mycket. Denna skolvecka kommer gå extremt segt + att jag inte får berätta för någon i klassen att jag ska iväg. Det har och göra med att det är försent att begära ledighet så min lärare sjukskriver mig den veckan jag är borta. Inte så bra om det kommer ut:P Men att jag skulle vart sjuk en vecka och sedan kommer tillbaka brun (förhoppningsvis) kommer ju se lite konstigt ut..men men..de löser sig, tror inte min klass bryr sååå mycket om den saken!

Denna helg består inte av någe festande, beroende på två faktorer!
1. Jag har inte pengar helt enkelt:P Tomt hela kontot för resen:P Hahha...men de är faan vart de, har ju ändå haft en halv myshelg med MrJ=)
2. Jag har tdig dubbelmatch imorrn. Och då menar jag tidig! 08.15 är det samling! Hallå, någon mer än jag som hörde, 08.15!, det är ju helt idiotiskt! Det betyder att det blir sängen snart för min del:P
När hela dagen kommer gå åt till matcherna, iaf nästan hela, så kommer väl resen bestå av att plocka undan julen, jag vet, jag är efter, men det blir alltid så! Orken finns inte att plocka bort allting som man en gång med glatt humör plockade fram, hehe.. Sen förhoppningsvis att jag hinner med lite plugg också. Vill ha mycket gjort så jag slipper ta igen så otroligt mycket efter min och J´s underbara resa;)

Sooolen här kommer jag :D

Kallt, mörkt och tidigar mornar bytes mot sol, värme och en otrolig sandstrand! Om en vecka blir detta min verklighet:D Då jag och J tar en trip till Gran Canaria för en hel vecka:D Kan det blir mycket mer underbart? Slipper jag denna kyla som jag inte tål, fryser konstant!
Dagarna kommer bestå av beachen, pool/hav badande och party! Massor med goda drinkar:D
Jag föra lite på brännan idag, måste ju ha lite grund, bleka lilla jag! Sedan åkte jag till J och skrev packlist:P Det är så otroligt mycket man ska ha med sig! Det kommer blir så grym kul, slitter till i hela kroppen:D
Mest nervös kommer jag nog att bli för resan, då jag aldrig flygit förut, mer än 20 min i en sesna, inte vad jag räknar tilll at flyga på riktigt. Det är inte flygresan som gör mig nervös, utan allt omkring. När man kommer till flygplatsen och allt sånt:P Men som tur är har jag med mig J, hon kommer att få ta hand om allting, min räddande ängel. Sedan får vi se hur det går med språket! Tur att J läst myckte spanska, sedan räcker väl min härliga engelska en bit iaf ;)

Men nu är det dags för mig att hoppa i duscha, få bort stanken från solariumet och sedan bege mig i en härlig timme till Hässelby! Riktigt uppfriskande ;)

Bättre än två världsmäsatrinnor? :P

Dåligt med bloggande...I know...men sånt är livet, hänt oroligt mycket!

Finalen i onsdags gick helt bra. Jag känner mig nöjd iaf :) Slog två världsmästarinnor och en av Sveriges bästa junior, även världens största idiot. Den tjejen kan verkligen inte le. Henne liv måste vara så tråkigt! Det spelar ingen roll vad som händer på banorna, hon kna göra en perfekt serie, d.v.s alla strike, men ändå se ut som någon dödat hennes hund! Hon är även allmänt dryg! Mitt största hatobejekt i världen! Grymt bra på bowling, men hennes attityd måste ändras!
För mitt lag gick det helt okeej, jag är nöjd med mitt spel=) Vi kom ju iaf inte sist:P Vi var 8e och sista lag som kvalade in så vi klättrade ju några placeringar iaf:)
Ett bajenlag kom iaf på 3e plats! Superbra! Och överlycklig att surpuppans lag bara kom två:D

Torsdagen spenderads med MrJ, då vi båda slutade kl 12 fick vi hela dagen för oss själva=) Sedan måste han väl vara väldens gulligast, han började 12 idag, jag 09. Han följde med mig hem, sov hos mig och gick sedan upp klockan halv 8, gjorde mig sällskap till skolan innan han begav sig mot sin! Vad säger man om de, helt underbar person<3
Kommer blir mys ikväll oxå :)

Nervööös!

Strax är det dags! Om en timme blir jag upphämtad! Sedan är det dags att söpa världsmästarinnan....or not:p haha..
Hoppas på bra spel från min sida iaf och sedan att det kankse kan gå bra för laget också, tror ju dock inte på någon framskjuten placering, men kanske blir jag positivt överraskad!

inte så mycket annat som händer idag! Försök till plugg ska jag väl iaf..! provet imorgon hoppas vi går lyssande!
Så alla där ute, hör upp! Håll tummarna för mig ikväll! Så hoppas vi på ett glatt inlägg imorgon:D

Älskling - Jag älskar dej ?

Hör älskling och jag älskar dej ihop? Kan man kalla någon för älskling, fast inte säga att man älskar personen?
Själv känner jag mig kluven i frågan, känner lite att de två hör ihop men samtigt så är älskling ett smeknamn på någon man gillar. Någon som man gillar mer än vän. Visst att man kan kalla sina alldra bästa och närmaste vänner för älskling, men för mig är det inte ett ord som man bara går runt och säger...som alla fjortisar gör vill säga!:P
När någon säger till mig älskling känns det iaf som om personen känner mer för mig, inte bara att den gillar mig, utan att det finns något större! Det är en härlig känsla=) Speciellt när man får höra det från någon som man tycker om<3

Kvällen har bestått av träning, inte lika mycket som en vanlig träningstisdag, utan bara en timme denna gång! Skönt och behövligt!
Kom hem vid 7, satta mig direkt och plugga körkortsteori, kände mig grymt duktig + att jag gjorde klart religionen idag på dan redan! Sköönt att få lite undanstökat, inte lika mycket panik eller ångest kvar då :)
Pluggandet med körkortsteorin gick bra t.o.m, inte illa de..kunde otroligt mycket mer än vad jag trott. Lite mer självförtroende och mindra ångest inför provet på torsdag!
imorgon är det också dags för den "omtalade" finalen i 3manna DM, fortfarande lika nervös:P Men det kommer lugnt att blir värre imorrn! Halv 17 bär det av mot Täby, kl 18.30 går starten, vi får väl se om jag är glad eller lessen när jag kommer hem. Hoppas på en godnatt sömn med tanke på mitt prov dagen efter!

Men nu lockar sängen grymt mycket! Lägga mig och läsa mer körkortsteori - Jag har mitt mål och de ska jag nå!

Kryckor är inte min bästavän!

Under den senaste tiden har min kära syster haft problem med sina fötter. Allt började med att hon fick nageltrång som ledde till att hon fick dra bort båda stortå naglarna, detta har hon gjort två gånger nu! Och båda gångerna har resultatet inte blivit bra! Detta har hon gjort på vårdcentralen (som vi alla hatar, iaf vi i min familj, helt värdelösa) men nu har hon bokat tid på Karolinska! Hoppas att det blir bra snart! Men det som jag vill komma till är att mam tog upp mina gamla kryckor, eftersom syrran kankse behöver använda dom, som jag en tid använde flitigt! Bara känslan av att se kryckorna fick mig att rysa. Mindes på en gång smärtan i händer, axlar och rygg. Det är inte kul att hoppa på kryckor som man jämt trodde när man var liten!

Första gången jag hoppade på kryckor var under hösten i 8an! Blev "överkörd" av en vagn på gymnasitken som bidrog till en spricka i min vänstra fot. Jag hoppade på i en vecka! Nästa gång det var dags var på vårkanten, nära sommaren. Vi gjorde massor olika övningar, även här på gymnastiken, och tillslut gick det galet för mig. Trampade riktigt fel när jag skulle göra en frivolt och självklart var det också vänster fot! Kort skada, bara någon dags hoppande.P
Sedan dröjde det inte länge förrän det var dags igen. Fast denna gång sparkade jag upp en dörr och fick sy 18 stygn! Även denna gång vänsterfot och fick hoppa på kryckor i en vecka!
Så på mindre än 8 månader hoppade jag på kryckor hela 3 gånger! Jag som aldrig tidigare gjort mig illa, mer än en stukad fot eller streckning! Jag tog helt enkelt allt på en gång, och varför skada båda fötterna, bättre att en bara är cp, d.v.s min vänster fot. Detta har då lett till att min vänster fot är lite större. Detta känner jag bara av när jag ska spela bowling då jag får ont i foten av skorna. Det trycker helt enkelt!:P



Så här såg jag ut sommaren 05. Duktigt att få till det precis under sommaren. Hoppandes på kryckor på stranden blev jag rätt utstirrad. Men de gick helt bra, lite svårt att svalka sig bara i vattnet:P




Idag händer det väl inte så mycket! Dagen består av plugg, körkortsteori och religion (om jag hinner), annars är det träning som gäller! Kick-off som de så fint kallar det, alla ungdomars föräldrar ska få vara med på träninge. Blir väl någon match mellan barn och vuxna. Kan säkert bli kul!
Redan trött på skolan, nu gått 4 dagar. Både idag och igår har jag knappt gjort någonting i skolan, väldigt irriterande eftersom vi bara sitter av tiden! Tid som skulle kunna läggas på pluggnade hemma, eller en sovmorgon! Helg tack!


Sol, vämre och vatten :D

Vad ska man göra för att få lite sol i livet? Komma bort ifrån allt regn, mörker och kyla? Vad jag än tar på min fryser jag konstant hela tiden! I skolan går det knappt att vara, vad skulle jag göra utan min filt? Töntigt men sant, min filt är mitt allt, den ger mig iaf värme!=) Detta kankse bara ger en bild om hur varmt jag har det i skolan? För inte tror jag väl att det ska vara någe fel på mig..?:S
Skulle iaf inte tacka nej till en solresa nu tack! Bara få komma bort vore helt underbart! Få lite färg på kroppen skadar ju aldrig! Älskar att J kom med den underbara ideén att åka borta en vecka snart =) Så letandet efter en resa är i fullgång! Första resan helt ensamma, looove it! Päronen tillåter det också så länge det inte blir för dyrt bara, så om en billig resa kommer upp åker vi! :D Läängtar redan nu <3

Men nu ere Prison Break som gäller, looove it tooo:D

Måndag suger

Måndagen har varit otroligt seg! På min kära 6 timmars fotolektion fick vi en uppgift som tog mig 10 min att göra, fast min grupp inte riktigt är klara:P Men iaf...så vi bänkade oss i våra härliga röda soffor och försökte driva tiden på bästa möjliga sätt! Så från halv 10 till 3 har jag bara suttit och inte gjort ett piss, känns verkliegn givande! Visst har jag en motiverande skola?
Trafikkunskapen var inte direkt mycket härligare, somnade nästan, finns de något värre än att ha lektion till halv 5, ett enda stort lidande!
Dagen piffades upp lite iaf av ett glatt samtal från J, tänker inte nämna något än eftersom det kanske inte blir av.. Att pengar kan ha en sådan stor betydelse! Och ska göra sån skillnad i ens liv? Någon där ute som älskar mig och vill göra mitt liv liiiite bättre, så tar jag gärna emot bidrag, stora som små=)

Prison Break har star ikväll oxå:D Looove it! Blir det sen kväll då, illa när påföljden blir en tidig morgon med en mobil som ringer 05:45, skjut mig! ..eller skänk mig pengar! Tack, over and out!;)


Nu börjas det!

Helgerna är inte min storhet när det gäller skrivandet:P Har helt enkelt bättre saker för mig!:P
Gårdagen var dåligt, riktigt dåligt, första gången en utekväll var dålig! Redan vid halv 1 begav vi oss hemåt, ett snabbstopp på donken bara! Trevligt var det, bara inte så lyckat:P
Söndagen har väl inte bestått av någonting! Som en helt vanlig söndag, gick ut första gången på hela dagen för en halv timme sedan:P Riktigt mysig daag =)

Imorrn drar skolan i gång på riktigt oxå! Första riktiga helveckan och jag börja med en jäkla lång dag! 09-16.30, häng mig! Foto i hela 6 timmar och sedan sitta uppe och kämpa med körkprtsteorien! Känner att jag redan har prestationsångest, varför? Knappt kommit igång än och känslan är redan där! Kan den inte bara försvinna? Fokussera är det som g'ller, jag har mitt mål och de ska jag nå!

Sängen väntar på mig nu! Måste vila:P Även om jag inte gjort mycket annat än just de idag, så är jag seg i hela kroppen! Finns en fördel med morgondagen, den är lugn! Fotolektionen stressar inte upp en, tempot är lågt..men prestationsångest kommer...positiva tankar!

Skrivande = seeegt

Fredagskvällen var mys, tog mitt ärsle till h-by där vi först glodde blondinbella, tyckte faktiskt inte alls hon var bra!, sedan tittade vi barnhemmet. Helt okeej film, tur att jag hade någon som höll om mig, men jag fattade inte ritkigt:P Som vanligt dårå...
Idag har jag haft match, de gick strålande, men kunde gått bättre, hade ju lite oflyt, men slutade som näst bäst=) 698! Vi vann iaf matchen och det är väl de som räknas!
Känner mig lite seg i kroppen nu! Sena matcher som denna, kom precis hem från den, tar musten ur en! Någon timme vila och sen pang på! Duscha, äta, sminka, klä. parta:D Hoppas på en grym kväll, vet iaf att den kommer sluta mys =)







Riktigt nostalgi att titta på dessa bilder, 2½ år gamla minst! Riktigt mysigt hade vi den kvällen, med oväntat besök ;) heheh:P



Toppen dag!

Vilken superdag jag haft idag då! Börjar med att pendeln är försenad, gjorde iofs inte mig så mycket, bara jobbigt att sitta på älvsjö station i 25 minuter! Tur att mobilen finns :)
Kommer till skolan, allt lugnt, på religionen gjorde vi ingenting eftersom jag var klar med frågorna som de andra fick "arbeta" med! Sedan hade jag hål från halv 11 till 13, härligt! Kommer till sociologin som jag inte vart på på 7 veckor, finner en störande rocknörd där som inte lärt sig hålla käft:P Gjorde inget spec där heller, tittad på Crash!
Hela dagen har alltså kännts helt onödig, kunde lika gärna ha dragit täcket över huvudet och somnat om imorse, men vad gör man inte, de är ju skola:P
Sköönt att det är fredag iaf, bort med allt negativ och klagande, börjar känna mig som en expert på de:P Vad som händer ikväll vet jag inte...hmm..:P Glo blondinbella kanske?:P

Nej, vänd om och börja om !



Redan trött på det här.. Ta mig här ifrån!

Det är kallt, mörkt och ensamt. Nej tack! Vart tog det härliga lovet vägen! Gillar inte dessa tidiga morgornar!
Tillbaka till gårdagens mys tack =)




Första skoldagen

Första dagen gick ju helt lysande! Jag och D ägnade hela körkortsteori lektion, d.v.s 1½ timme, till att snacka skit och ta igen allt som vi missat under dessa 8 veckorna vi inte vart i skolan. Mycket skvaller ;) Vi hade ju ändå inte så mycket bättre för oss..prov som väntar oss nästa tors, jippi!
Annars var väl dagen helt lugn, sköönt att slluta kl 12 =) Efter skolan begav jag mig mot stan för att äntligen fixa mitt s.kort, plus är här, möte även MrJ där, därav att skrivandet är lågt igen:P
Haft en riktigt mysdag! Inte gjort någontung förrutom att legat i soffan/sängen, prata, skrattat och myst<3

Helg imorrn, sköönt, otrolig tuff skolstart:P Lär väl inte ha något vettigt för mig imorrn om det inte kommer upp något skojj, men en glimt på Lets dance måste jag få, haha...måste ju se blondinbella, sjukt men sant:P
Utgång på lörda, mys med J och sedan sovsällskap med MrJ, kan det bli en sådan mycket bättre lördag?=)



Härliga minnen från års 1! Här var vi allt inte så stora och kaxiga som nu:D Tänk att vi bara har ett halv år kvar med varandra, sedan försvinner vi:P 1an var nog iaf roligast, aldrig garvat så mycket i mitt liv <3


Klockan ringer 05:45..

Ikväll var det första träningen på det nya året! Det tog tjejerna 25 minuter att redan börja gå mig på nerverna:P Hur lyckas de egentligen? Fast iofs händer detta bara sista och första träningen, annars brukar de iaf nästan vara som 20 små änglar;)
Skolstar imorrn, klockan redan satt, den ringer 05.45, bussen 06.55, jippi! Hoppas jag kommer upp bara.. Känner på mig att det kommer vara segt. Men slutar iaf kl 12, underbart. Finns tre saker som är positivt med skolan, nu iaf, slutar 13, 14, 12 - tis, ons och tors, kan det blir bättre?!:P Ritkigt sköönt att kunna komma hem och ha hela dagen framför sig. Mycket bättre än att börja sent och gå länge! Då sover man ju bara bort dagen!

Helgen ser ovis ut. Utgång blir det iaf på lördag, kommer vara seg, har match på lördag under dagen...:P sen vet jag inte när jag träffar MrJ..nån dag blir det iaf :)
Snart dags för sängen...måste ju iaf försöka få några timmars sömn;)

Ha fakta om din åsikt!

Heta känslor har flödat över sveriges finalförlust i hockey JVM!
De jag bara vill säga är att är man inte insatt inom sport eller ens har sett matchen, ska man verkligen inte uttrycka sig om den. Att bara läsa det tidningarna skriver dagen, tror på de och föra sin åsikt efter de, besvisar bara hur dum man är. Sportjournalister överdriver alltid, speciellt i rubriker, twistar på saker de intervjuade sagt för att locka till mer läsning! Sad but ture.
Så den som kommer med att Sverige bara skyller ifrån sig på domaren för finalförlusten, kanske ska läsa noggranare eller nästa gång sitta upp och titta på matchen och få en åsikt efter de.
Jag är grymt besviken på domaren men även på Sverige, de spelade riktigt dåligt. Men jag hoppas verkligen att dessa domare aldrig kommer att få döma en match igen. Att tackla målisen får man inte göra, så varför tillåts det att hända?
Orättvisa domare är det värsta jag vet..eller förlåt, det värsta jag vet är människor som har en åsikt om någonting de inte vet ett skvatt om eller är intresserade av!


Fullspäckad dag!

Full rulle idag som gäller! Fixa det sista inför skolstatren imorrn, d.v.s göra klart och fixa&trixa med sociologin, försöka göra lite religion, men det lockar inte så mycket:P Sedan en snabbis till vårdcentralen, sticka mig i armen och sedan dra vidare mot stan för att möta J och checka upp vart vi ska börja träna. Sen ikväll är det första träning för året med mina småtjejer i jumpan. Riktigt skojj ska det bli:) läängesedan jag träffade de små liven:P Nu blire senhård tärning fram till 29 mars då vi ska tävla på MiniDM; hoppas på det bästa, både jag och tjejerna är trött på silvermedaljerna nu..:P
Har äntligen fått mitt Pluskort idag! Hur skulle jag klara mig utan de? En riktigt räddare inöden, hade jag inte fått de i dag hade jag inte kommit hem, super!

Tanken kom igår när jag skulle sova. eller göra ett försök till att sova:P John Blund hälsade väl inte på mig förrän kl 03, men iaf:P Det som slog mig var att detta är/var mitt sista jullov.. Aldrig mer kommer jag att få njuta av den härliga ledigheten under julen.. Höstlovet känns inte lika illa, men jullov, de tillhör ju livet! Sommarlovet ska vi ju inte snacka om! Tror allt jag ska göra en Nicole Smith, offra (förhoppningsvis) 5 år av mitt liv och sedan leva loppan med den jag älskar=)
Eller så kankse jag ska satsa på att bli en framgånsrik fotograf och tjäna 140 000:- på 20 dagar...:P




Nästa gång kan vi ju hoppas att det är mitt namn som står under bilden!
LIte snopet att jag har tagit samma bild som sedan trycks i Expressen..Men ett betyg som visar att jag kan och är lika bra om inte bättre:P





 


Världsmästare vs mig ?

Skolångesten börjar sakta  men säkert komma. Fick ett trevligt sms av min läre om att vi börjar på torsdag och enligt schema. De känns inte alls bra! Det betyder att jag ska gå upp 05.45 och jag vet inte alls om min kropp är redo för det! Detta har liksom försvunnit från mitt liv de senaste månaderna. Kan knappt minnas sist jag gick upp så tidigt. Största fördelen med praktik, iaf min praktik. Sovmorgon. Men nu är den borta och det är bara att börja hugga i igen! Glad över iaf att jag har tre korta dagar i veckan:) + att vt består av mycket lov och många saker att se framemot. Både bra och skrämmande saker!

Det börjar mer och mer sjunka in för mig att jag ska om en vecka spela 3manna DM final mot en VM mästare! Coolt, men skrämmande. Ska lilla jag möta den stora? Blire det bättre och säga att hon är min mams chef? Lite nervös blir jag, men det kommer säkert gå bra. Har väl inte lika mycket press på mig som hon. Gör hon bort sig så är det värre, hon är ju någon, jag är ju bara lilla jag. Bara tänka positiv nu:P Försöker väl iaf...

imorgon ska jag iväg och göra blodprov 1/5! Det kommer ju gå galant, är ju van vid att bli stucken i armen, har ju inte direkt gjort någonting annat under hösten!:P
Efter det ska jag in mot stan och möta min kära J. Där ska vi luska fram lite fakta och sedan bestämma oss vart vi ska börja träna någonstans. Dags att trixa till kroppen lite efter 3½ års uppehåll från träning och gymnastik! Hoppas jag inte är allt för otränad...


Ännu mera härliga minnen! Jag&J<3
Mycket lycka kväll var det! Myspys=)

Kämpa dag!

Idag är det första gången, jag vet inte på hur lännge, som jag gått upp ur sängen nu! Sov säkert till än halv 2-2, men verkligen helt död i kroppen och kom inte upp förrän nu! Kanske beror de på att jag inte kom i sängs förräns efter kl 4 i natt! Satt uppe och hejad på när småpojkarna spelade VM-final! Det gick ju inget vidare, men dom var duktiga ändå :)

Eftersom halva dagen nu redan är borta så händer verkligen ingenting! Måste ägna dagen till min förbanade körkortsteori som jag kommer ha prov på när jag kommer tillbaka till skolan. Det första som händer. Hippi! Sätta sig ner och skriva prov! Praktiken hade inte bara fördelar med sig, nu måste jag kämpa så jag kommer ikapp igen. Men jag ska se allt frånd en ljusa sidan :)
Ska försöka att även få några fler religions frågor besvarade! Idag är det duktiga-therese dagen!


Ett liv utan mål

Ångesten kommer....bara några dagar kvar nu och sen bara några månader kvar till stundent! Skrämmande!
Men mycket som ska hända innan dess!
Om en vecka spelar jag 3manna DM, skrämmande eftersom jag möter en världsmästare! Tycker inte riktigt jag passar in;P men vore ju grymt om jag spelade bra...visa upp sig lite...meeen..
Sen ska jag börja ta mina blodprov, första nu nån gång i veckan...
Jag ska hinna fylla gammal och fira folk som fyller krogen!:P
Även ha mösspåtagning och rocka natten låång på studentskivan..
Sedan är jag främme vid mitt mål och ska börja om igen...på ruta 1, precis som man gjort hela livet,. Så fort man kommit i mål börjar man på ruta 1 igen, längst ner och så får man arbeta sig uppåt, det tar aldrig slut. Kanske vid döden, vi vet ju inte vad som händer då, men skulle inte förvåna mig om döden är ett mål och sedan börjas de om igen...fast vi vet ju inte vart :)
haha....fick ni er en funderar nu? Tankeställare...;)



Härliga minnen! Kan man längta mer tillbaka eller?
Usch..så många år sedan de va...låångt ifrån det slut som jag nu snart ska stå framför.
Framtiden säkrad?

Sista lediga helgen

Sist lediga helgen och den har jag spendat på bästa sätt! Inte gjort någonting, bara legat i sängen och myst med MrJ :) Riktigt sköönt, därför de vart lite tomt, inte mycket skrivande!:P
I lördags hade jag lagfest, den gick hela bra, jag trivdes iaf, och om man inte tog för sig så fick man skylla sig själv. Jag orkade verkligen inte leka dagis. Så hoppas att alla hade skojj iaf, det hade jag och det hade verkligen min syrra:P
Söndagen sedan bestod endast av mys:) tills idag och nu är jag ensam igen:P Skola på torsdag, hjälpa mig!

Bilder från "festen":P


Vi lekte lekar..självklart var jag bäst! ;)


Men fick mycket bra motstånd, speciellt av Marcus, han klarade allt (precis som jag). Skillnaden bara att han är 193 m lååång...


Vi sjöön singstar, min syster och jag ägde hårt :D Riktigt skojj!


Det posades hårt hela kvällen lååång :)


Per hade kul...sjunga kunde han oxå ;)


Kvällen avslutades med att jag fick tre karlar i sängen ;)

Lagfest!

Snart kommer C hit, då hon ska hjälpa mig att fixa för lagfesten som jag ska ha ikväll för alla i mitt bowlinglag:) Vi ska möblera om lite i vardagsrummet, skära morrötter, paprik och gurka, samt göra dipper:) gottgott!
Sedan är det bara att vnta på resten och hoppas att kvällen blir lyckad:) Singstaret kommer att gå på fulllfart hela kvällen :)

Annars händer det inte så mycket idag. Strax är det dags för mig att göra blodprov 1/5, nån gång nästa vecka ska jag väl gå, och sedan göra samma sak en gång i månaden fram till maj! Trevligt...verkligen!

Även märkt fler "skador" efter nyår, har lite blåmärken överalt, knäna mest.P hehe
Som ni kanske märker har jag ingenting vettigt att skriva om...hmm...när ska hända lite roliga saker..aja..skolan börjar ju iaf den 8e, då kommer väl allt skvaller upp och så får man göra vad alla har gjort sen höstlovet! Så läängesedan vi sågs, helt galet!

Inte så mkt smaskigt...

Gårdagen var den mest segaste på hela året (eller förra året kankse jag ska säga:P), men behövligt. Hela kroppen var slut, inte en led som jag inte hade ont i, även märkt ett sugmärke på min höft, hur jag nu fick de har jag ingen aning om!:P
Idag har inte hänt så mycket, övningskört lite till, gick grymt bra även denna gång:P Vart lite på maxi för att inhandla allt tills på lördag då jag har lagfest hemma hos mig med bowlingen:) Mycket gott att dricka och äta, singstar och massor med skratt hoppas jag på!
Kvällen har inte så mycket att erbjuda! Kanske blir det discobowling eller lugn kväll hemma hos J.. Beror lite på om vi får tag på några msk att bowla med, vi tänker ju inte direkt stå hela själva:D:P hehe

Inte så mycket roligt eller smaskigt att erbjuda såhär efter nyår, men kanske bliderna från nyår räcker...massor att gotta sig med däifrån;) hehe

2008/2009 i bilder

Kvällen igår var helt underbar men sen! Kom inte isäng förrän halv 6 imorse:P Men kul har vi haft det iaf:) Började kvällen med tjejmiddag hos M med mycket vin och skratt:) Vi underhöll oss med singstar tills det var dags att dra till nyårsfesten i Vårberg. En stor salig blandning av människor. Svenskar, greker, fransmän, holländare och brasilanare, så min brilljanta engelska regerade hela kvällen. Efter 12-slaget blev vi plötsligt inbjudan till en grekiskt fest, inga vi kände och hel lokalen var full av en stor grekisk släkt. Vi fick grekisk mat och dansade grekiskt med en tant och gubbe! Hahah..sedan blev kvällen inte så mycket mer. Vi hade kul på festen och kom hem hela och rena. Bara ett litet sugmärke på höften som jag inte vet vartifrån de kommer:)
Men som vanligt...bilderna får berätta.


Sockersötaflickor med drink


Maten var underbar! Bara linn som fick sin special rätt ;)


Efterrätten var minst lika god, men det började brinns och min desert fick rädda oss och släcka elden :P


Det bjöds även på ost :)


Med vin skålning :)






Tillslut kom vi även i ton med singstar!


Linn ville se ut som mig, men resultet blev inge vidare...:P






Såhär går det när alla i sällskapet är gymnaster :)


Sedan var det dags att röra sig mot festen, vi blev en aning sen och lifta därför till bussen, där vi även sjöng för busschaffören :)


Vi underhöll även alla människor vid tunnelbanan, endel verkade gilla de, titta uppe i vänster hörn!


Ett underbart gäng var vi som firade nyår tillsammans! Superkul hade vi hela kvällen och natten:) Tack för en underbar start på det nya året :)<3


RSS 2.0