Valborg!

Ett år sedan mösspåtagningen nu då:P Hoppas alla ni där ute har askul, för de hade jag!:D

Nu ska jag strax i väg mot stan och leta efter skinnleggnings med detaljer, eller om de heter lack eller läder:P Hoppas jag hittar såna idag, skulle jättegärna vilja ha och har letat ett tag nu! Inte bara ikväll utan även under alla andra heta utgångar som kommer nu när våren är här och snart sommaren!

MrJ kör även halv dag idag! Eller aaa nästan, halv 2 dra han så då möts vi upp och dra till medis för att titta på när K tatuerar sig! kul!

Ikväll blir det party!

Typiskt mig

Precis kommit hem ifrån livräddning. Bra info men kändes dumt att jag kom ombytt då de bara var genomgång av livräddning för babysim, plask och lek och simlekis. De kunde de ju ha stått i mailet. Så nu har jag blött ner min våtdräkt helt i onödan. Segt!

Nu har MrJ och jag precis dammsugit och våttorkat i heela lägenheten! Titta nu mamma, såhär duktiga är vi! De är rent och fint hemma hos oss=)
Känns så skönt! Men de kommer nog att ta några våttorkningar innan golvet känns superfräsch. Vi är väl uppe i 10 ggr nu, så snart är väl allt peckel borta:p

Imorrn är det valborg och det kanske dankas fest på ekerö!


Livräddning

Idag blir det ingen gymnastik för mig! För på jobbet har vi livräddningstema på dagens lektion. Så den ska jag gå på! De vill ju att vi ska ha en livräddningslektion med våra grupper sen så jag måste lära mig nu! Eller rättare sagt måste lära mig och se hur jag ska gå till väga!

Hoppas de kommer vara fler som kommer dit! Roligt att träffa alla och lära känna de bättre!

Mösspåtagning

Jaa snart är vi där igen! Minns hur de va förra året! Verkligen superhärligt!
Soolen var framme och vi satt hela klassen vid fontänen och bara njöt! Någon bättre dag finns det knappt att finna! Ingenting vad galet den dagen!

Hoppas alla nu får en lika bra mösspåtagning som jag hade, super avundsjuka på er, skulle också vilja ha de igen!

Pirr i magen måste det även vara för er, för nu är det liksom en månad kvar till STUDENTEN!

Djungelskivan!








20 åringarna är på G nu!

Nu har jag precis pressat ut allt peckel ur mitt finger, känns lite bättre iaf. Fingret va helt gul/vitt när jag vakna imorse. Nu kan jag iaf komma åt saker med fingret utan att jag dör av smärta:p haha

Idag ska jag mot stan och fixa med de sista till Cs födelsedagspresent. Hon fyller ju 20 idag och de är väl inget någon missat?:P
Så middag i frunken idag för att kunna gå på lite kalas senare ikväll! Trevligt!

Nu ska jag göra mig i ordning, städa lite hemma, saker överallt:p sen mot stan då=)

Nageltrång

Eller kanske jag ska säga infektierat finger? Faan säger jag bara. De va tur att E ville träffas i stan innan träningen, annars hade jag blivit arg.

För med mitt infekterade finger kunde jag inte träna, fick inte ner fingret i hålet! Suck! Har spelat med infekterat finger förrut men denna gång gick de verkligen inte. Så jag fick sätta mig på tuben och åka hela den låånga vägen hem igen. Tur att jag inte åkte vägen dit i onödan iaf!

Fotboll på TV just nu! Härligt att bajen leder med 2-0 hoppas de håller sig, 10 min kvar nu!

Massage

I julklapp av MrJ fick jag ju 80 minuters lyxmassage på reisen first hotell. För att vi skulle kunna njuta av upplevelsen tillsammans så köpte jag till honom i 20 års present en massage också!

Den har vi nu äntligen bokat in den 15/5 kl 5:P Men vad tror ni då infaller samma dag? Joo självklart gymnastiktävlingen!
Och självklart börjar inte tävling kl 10 som de annars alltid gör vilken alltid betytt att jag varit tvungen att gå upp innan solen eftersom tävlingarna alltid är i tyresö eller på lidingö:p

Men just denna tävling börjar inte förrän kl 13.30!! Va satan! Och slutar klockan 16.30! När hände de senaste liksom?!?!
Så typiskt!

Så nu försöker jag iaf att flytta våran massage till veckan efter, super tråkigt! Men samtidigt vill jag verkligen gå på tävlingen! De är ju då vi tränare få se resultatet av den hårda träningen!=)

Hoppas på det bästa nu och vilken tur att jag har världens bästa pojkvän som inte blir arg när jag flyttar på våran dag för en gymnastik tävlings skull=)

Kläderna

Ta vara på dagen. Japp det är planen! Har precis ätit en god lunch, toast! Satt finemang i magen och nu ska jag ställa mig och stryka helges tvätt som inte blivit av än! Vi har iaf inte kläder hängandes överallt längre. Och alla TUSEN strumpor som MrJ gör av med varje vecka är nere i lådan! De täcker alla våra element, d.v.s tre stycken!:P

Sedan tänkte jag dra tidigt till träningen, så jag kan vara ute i solen innan träningen börjar. De är även totalt värdelöst att jag inte får träna på ungdomsträningen. Suck!

Jag var FÖRST..

Vill bara komentera en sak. Som alla säkert vet så har alla STOR bloggarna vart på grönan nu i helgen, men glöm inte!!
JAG VAR DÄR DAGEN FÖRE DOM!

De borde säga lite mer, vilken bloggerska som är lite bättre, eller vad säger ni? Hahaha:P

Jag fick också åkband gratis och allt, utan att känna 1 000 000 per år eller visa tuttarna!;P




Bloggvärlden är ju verkligen patetisk ibland!



Imorgon kommer de!

Äntligen hemma från träningen och fått lite mat i magen=) Va sjukt hungrig när jag kom hem, åt t.o.m mer än MrJ! De har nog aldrig hänt, jag som brukar bli mätt så fort annars, men idag bara flöt maten in. Pyttipanna kan verkligen vara gott!

Nu har även bilderna från skivan kommit upp så imorgon bjuder jag på dom! Orkar inte ikväll, men imorrn har jag tid. Då ska ni få se hur superläcker jag och mina fina vänner var på skiva.
Och snart är det ju dags för skiva nr 2=) Kanske jag är tråkig som kör på samma outfit, men som sagt: ekonomisk måste jag vara nu....badar inte direkt i pengar!:P

Nu mys i soffan med älsklingen!

Ny inredning

Helgens bad har verkligen slagit ut mig. Så trött jag kan blir, sjukt! Men nu är det ny vecka igen. Strax ut i soolen, skönt med bra väder!

Under morgonen har jag bara tagit de lugnt, ätit tacos till frukost! Rester kan vara riktigt bra ibland!
Under min härlig sovmorgon tittade jag på elefanter:P Tvprogram asså, intressant och mycket avkopplande. Riktigt slökollande!
Något vettigt på TV går du de ju ändå inte denna tid på dygnet.

Nu ska jag plocka undan här hemma lite. Tvätten i lördags gick inge vidare! INGA kläder torkade i torkrummet, så vi har haft en ny inredning här hemma! Det hänger kläder överallt, nu ska de ner i lådorna, en del strykas och sedan dags för gymnastiken. Får vi se hur mycket jag hinner!

Dive dive dive

Mer jobb idag på dive, duktiga jag! Efter jobbet möte MrJ upp mig på jobbet så tog vi en tud i stan med god lunch och försök till vårshoppning. Målet var vårjackor och snygga solbrillor. Målet uppnåddes nästan. JAG kom hem med en superfin vårjacka från MQ. Skönt att jag hade presentkort där så slipper man betala så mycket!
MrJ hittade tyvärr ingenting, men ett par snugga solbrillor fann vi, dock lite dyra, så leta vidare får vi=)

När vi kom hem deckade jag i sängen. Helt slut och sov tre timmar! Mycket skönt! Efter de gjorde vi supergod korvstroganoff, visste ni att stroganoff var en rysk kjesare? Jag hade iaf ingen aning, så lite allmönbildning har jag bidragit idag till er. Tur att ni har mig=)

Bilder från skivan väntar jag fortfarande på, någre finns på Js blogg, men bara två på mig! Så väntar på att andra J ska lägga ut alla på face=)

Nu mys i soffan, med lite överblivet godis!

Blå fot

Hemma från jobbet nu och har precis avnjutit en god middag. Tacos! Mums! Vi fick även matsällskap i dag av J. Många J i mitt liv, vill ni jissa vilken J det är denna gång?:P

Just nu ligger jag i sängen och tittar på hockeyn! Vinner HV så är SM guldet klart, MrJ är totalt galen!:P

Har även en fin blå fot, slog i den på jobbet idag, härligt! Ont gör de och skor är inte ett bekvämt klädplagg just nu :p


Dive

Medans MrJ är nere i tvättstugan, dammsuger och moppar golvet ska jag bege mig mot dive och jobba. Jaa de är helt sant, jag jobbar hela helgen, både lördag och söndag! Idag ska jag vara vikarie för en tjej på jobbet! Duktiga jag! Och mer pengar, mohaha:P

Sen ikväll får vi se vad som händer, troligen bli de en kväll i tankarnas tecken, pojkarna kommer över och det ska funderas ut vad alla ska vara på studentskivan den 12 maj, FILM är temat!

Gröna lund

Dagen efter nu och jag ser ut som en punkare! HAHA! De blir supernajs på grönan idag, kanske man är förre alla fjortisar, lr så får jag trängas med dom?
Gratis är det iaf då en vän jobbar där och de har smygöppning för anställda idag. Hoppas vädret håller i sig=)

Men en del rosa slingor i mitt hår ska jag nu åka och handla mat! Hmm, bli utstirrad på tuben? Jaa iaf mer än igår iaf, då va jag superläcker!:P

Fixar dags

Duktig jag skulle ju ha gått upp kl 9 imorse, inte riktigt så blev det, halv 10 vaknade jag, helt ok ändå. Precis vart i duschen nu och smörjt in mig. Börja med förberedelserna för skivan ikväll!

Ska bara packa ihop här, förberedea håret och sedan dra mot J. Påvägen ska jag fixa hårfärg och alkohol. Trevligt för innan middagen:P
Mysigt att bara få vara vi tre igen, andra J kommer vid klockan tre när allt pussel börjar.
Under om J får in sina kattlinser och om jag får min mahawk, eller rättare sagt om den kommer att hålla? Kanske en fördel att jag klippte bort halva mitt hår!

Nu dags att klä på mig, och sedan tagga! Lite nervös är jag, hmm...varför de?

Årets första studentskiva

Yes! Nu är det dags! Ikväll vankas det för årets första studentskiva! Tema jungel! Ingen har väl gissat vad jag ska vara, så får väl avslöja de (inte för att ni bryr er ett skit:P) men iaf.
Jag sa ju som sagt att jag ska dra de ett steg längre, kommer vara helt rosa och även kommer fungera på temat film som är nästa studentskiva!

Jag ska vara ROSA PANTERN :D haha

De trodde ni inte va? Så helt rosa kommer jag att vara. Hade ju kvar den rosa kläningen från förra årets studentskivor, så riktig budget blir det nu när man inge jobb kvar, och outfiten fungerar ju även till nästa skiva. Bara investerat i rosa strumpbyxor och rosa hårfärg! Bilder kommer förmodligen inom kort!


Pannkakor

Visst det är inte torsdag idag, så ingen pannkaksdag, men MrJ och jag tänkte ändå försöka oss på att göra pannkakor. Utan recept, men de kanske vi googlar fram eller så kör vi bara, så svårt är det jue inte!

Super länge sedan jag åt pannkakor, brukar inte direkt vara sugen på de men nu känns det helt rätt att stå och steka några! Hoppas på bra resultat!

Dagen plus: MrJ slutade 30 min tidigare, vilket gör att han kommer hem tidigare, saknar honom så <3

Mitt i veckan

Onsdag och mitt i veckan är vi! Tråkigt väder ute idag, så en inne dag i sängen framför TV blir det för min skull=)
Och att vara inne hela dagen innebär såklart en del saker att göra. Jag ska försöka att diska och stryka tvätten! Duktiga jag!

Imorgon är det studentskiva! TAGGA=D

Mat och fotboll

Duktiga jag lagar supergod fiskgryta samtidigt som det är fotboll på TV. Härligt! Sköönt att superettan också är i gång nu=)
Fiskgrytan som jag gör idag är verkligen superenkel och ingenting som behövs passas, såhär gör du:
  • Skär upp torsk i kuber (se till att du lagt fram fisken under dagen, den ska vara lite frusen i mitten)
  • Skär smörbitar och lägg i botten på en kastrull
  • Lägg i fisken
  • Skär upp en purjolök och lägg även i alla små ringarna
  • Salta
  • Häll på matlagningsgrädde så det täcker
  • Låt koka upp
  • De sista minuterna läger du i tomter som du skurit i klyftor
  • Samtidigt kokar du potatisen och när den är klar är även grytan klar, kan det bli mycket lättare?
Nu middag och mer mer mer fotboll!=)

Nu taggar vi till!

Den som inte vet vad det är för dag idag är inte grönvit i hjärtat!

För idag är det HEMMA PREMIÄR! Wehoo! Inte för att jag komer gå dårå:P men roligt är det, brukar vara på hemma premiären med C men inte i år. Spar pengar och ser den på TV hemma istället:P haha!

Men nu hoppas jag på en vinst ikväll...annars skäms jag, precis som alla AIK fans där ute måste göra!

Frisk?

Nej, sjukt nej. Huvudvärk och halsont tillbaka. Igår trodde jag att allting skulle börja om från början, men feber har jag inte och pigg i skallen är jag trots all värk:P
Alvedon och strepsils, knapra piller:P

Idag ska jag iväg och träffa syrran innan träningen. Vi ska ut och titta på saker till lägenheten som vi fortfarande inte har. Bestiklåda och hylla för shampoo! Sedan behöver vi även dammsugare, kaffebryggare och brödrost.
Sedan blir det en mysig lunch!

Hoppas jag orkar med träningen annars åker jag hem!:P

Ensam

Soolen bara strålar där ute! Härligt! Men till vilken nytta egentligen? Någon frivillig som vill göra mig sällskap i solen innan min träning? Finns inte mycket värre än att vara ute själv, mega tråkigt. Men en promenad ska jag väl iaf få till i min ensamhet:P

Annars står disken från i går och väntar på mig, även tvätten från helgen...:P Kul!

Mer hade jag väl inte att säga. Hoppas bara solen finns kvar till helgen, då blir det dundermys=)

Veckans planer

  • Söka jobb
  • Vänta på svar från jobbansökningar
  • Handla det sista till lägenheten, även fixa gardinerna vore bra
  • Träna två gånger
  • STUDENTSKIVA!
  • Jobba hela helgen

Visst har jag en fullspäckade vecka....?

Sööndag!

Min söndag har varit som värsta arbetsdagen! Vaknade klockan 7, gjorde i ordning mig för jobbet, jobba, där efter shoppade jag lite inför skivan på torsdag (!!!=)), därifrån direkt till eriksdal och en eftermiddag i gymnastikhallen, för att sedan vänta i två timmar för att lasta av alla redskpa.
Sjukt trött är jag nu! Även konkat runt på en tung väska med blöta simsaker, en våt våtdräkt väger tusen!

Nu är jag iaf hemma och njuter i soffan med MrJ. Sköönt med söndagkvällar iaf=)

Solficksdagen

Jaa så var denna dag avklarad i år igen. Den känns inte alls lika speciell som när jag liten! Då var det en stor dag, nervös var man och den var låååååång. I år var det mest stress och en massa väntan och allt höll bara på i två timmar. Sjukt hur perspektivet ändras med åren:P

Tjejerna var iaf duktiga idag, kanske lite nervösa med de klarade allt galant. Vankas bra inför tävlingen, som jag verkligen hoppas är på en lördag! Vill kunna följa med och inte jobba, känns dumt och "ta ledigt" för en tävling, eller?

Brinnande dammsugare

Idag har MrJ och jag gjort såna där tråkig men nödvändiga saker här hemma. Vi har dammsugigt, svabbat golv, tvättat, dammat och torkat av här hemma. Så nu luktar det fräscht om vi inte räknar med dammsugaren som BRANN UPP. Pang sa det bara medans jag dammsög och sedan så rök det härligt från dammsugaren och fin fin bränd plast lukt spred sig i lägenheten. Härligt!
Men rent är det nu iaf!

Strax dags att börja med middagen, tidigt yes, men ingen lunch vi åt så magen kurrar redan. Idag blir det lasagne, gott!=)

Matlagning!

Ikväll står min älskling framför spisen och lagar. På matbordet ikväll blir det: Fetaost- och timjan fyllda kycklingfiler i örtsås med hemmagjorda potatisklystor! Mmm...kan det bli en mycket bättre fredagsmat? Nix tror inte de!

Ska bli sköönt att få njuta ikväll och få sova ut imorgon tillsammans utan att jag ska upp och jobba eller vi ska iväg någonstans. Längesedan nu!

Myspys ikväll iaf=)

Foootboll

Vill lägga till ett glädjande inlägg också mitt i allt skit. Men visst är det skönt att det går så uselt för AIK, Kalmar och GBG i fotbollen? Kanske de kan sluta och vara så kaxiga hela tiden!

Otroligt skönt att Trellborg ledar och tätt efter har vi Mjällby, vem satan trodde de!

Så läänge nu som AIK och alla har skrattat åt oss bajare som spelar i superettan så kankse de ska lugna ner sig. Utger sig att vara bäst och bara ha 2 poäng efter 6 matcher! SKAM på er!

Så ropa inte hej förrän ni kommit över bäcken!

Stort plus till hammarby tycker jag, även om vi spelar i superettan så var det kul att se någon som linus spela, såna killar finns det inte så många av längre. Erkan var den innan han blev fjollig och tog sig vatten över huvudet! Synd!

UppOchNer

Febern är påväg ner nu iaf, men halsen blir bara värre och värre. Trött och seg i huvudet kommer även med i paketet! Halsontet börjar nå mina öron nu, nej jag orkar inte med. Ett plus idag, vädret suger!

Tråkigt nog så blir hela helgen förstörd, jag som skulle få jobba en massa och nu är det inte ens säkert om jag kan ta mitt egna pass.. Hoppas jag bli bättre tills imorrn, eller iaf slipper huvudvärken och spänningen i nacke och axlar!

.

Orkar inte. Sjuk.

39 graders feber. Halsont.

Fryser och svettas.

Fyfaan.

Orkar inte. Sjuk

Sjuk

De började igår! Lite halsont sådär. Blev värre i morse även med en härlig huvudvärk. Tappra jag gick upp och tog alvedon, den hjälpte så jag slapp att frysa och huvudvärken försvann för en stund. Kände mig tusen gånger bättre, gick upp för att städa lite, plocka upp kläder! Och svetten bara börja rinna om mig, huvdvärken och halsontet är tillbaka. Så nej alvedonen hjälpte ingenting. Febern tror jag iaf att jag slippit.

Kul med sjukdom när det är strålande vädret ute, de ger ångest. Det är nu det gärna kan få spöregna!

Tråkigt nog är det vårmingel på jobbet idag också.... Får se om jag kommer dit. Fan va illa det är att vara sjuk!

Tömmning

Igår efter gymnastiken åkte jag hem med mamma för att hämta resten av mina saker hemma!
  • Alla mina "fin" klänningar. Student, skiva och nyårsklänningen!
  • Alla mina vin och champagne glas
  • Martineglas
  • Överkast och kuddar
  • Knivar
Så på morgonen nu har jag packat upp allt detta. Nu är verkligen flytten fullbordad! Skönt=)

Och nu taggar jag till studentskivan som är nästa torsdag! Jungeltema och har NI listat ut än vad jag ska vara? Hmm. Kommer ni ihåg ledtrådarna? Kan ge en till!

Jag kommer vara helt rosa! Hmm..vad är det jag ska vara som fungera både på jungeltema och filmtema?;)

Mord i sikte

Åhh! När MrJ tappade sitt bankkort förra veckan så spärrade vi de och fick ett nytt skickat med express som kostade oss 150 spänn! Men till vilken jävla nytta då? Vi har inte ens fått kortet!!! IDIOTER!

Har suttit nu på morgonen och ringt till äckelnordea men JAG får inte göra detta åt MrJ! Men vafaan! Vi vill ju bara veta vad som gått snett och sedan ge tillbaka våra pengar! Åhhh!

Hoppas MrJ är lika mycket på krigsstigen som jag är nu när han ringer dom! Mord i sikte, oh JA!

Måndag igeen

Jaa, ny vecka igen! Nu går det fort, våren kommer, även om det är sakta men idag är det iaf vårväder! Bara att njuta!
Just nu står jag och lagar mat! Eftersom både MrJ och jag har träning till 7 ikväll och inte är hemma förrän 8 måste jag förbereda, idag på schemat står det korvstroganoff. Lätt att göra och enkelt att värma på när vi kommer hem!

Så fort jag är klar med matlagningen och gjort mig i ordning, hade jag tänkt att bege mig mot stan! Njuta av solen innan träningen och även träffa Holroyd så jag får pengarna för skivan!

Ska på två skivor i år med tema film och jungel! Förslag på vad man ska vara? Jag har mina funderingar och jungeltemat är jag nog klar med, lite långsökt, men inte faan tänker jag komma som puma, jungelgeorge eller jane som alla andra kommer att vara. En hint till alla er där ute som gissar (jag vet att ni håller på att dö om ni inte får veta vad jag ska vara:P) men de jag ska troligen vara på jungelteamat fungerar även på filmteamt! Hmmm =)

Helgen!

Galen helg har det varit. Fredagen var bara starten på en lååång och jobbigt helg, inte alls som man vill att helgen ska vara!
I lördags så måste jag slagit rekord i tunnelbanne åkning. Sjukt!
  • Först mot Fruängen på morgonen
  • Tillbaka till ängbyplan för att hämta nyckeln, skulle vara vikarie på jobbet
  • Därifrån till hässelby
  • Sen mot odenplan för att käka lite och släppa av killarna
  • Sedan mot Lidingö för att jobba
  • Hem från lidingö till hässelby
  • Sedan på kvällen till stan för klass reunion
  • Och självklart sista gången, för hem var jag ju tvungen att komma också
Totalt galet var det. Jag utnyttjade verkligen pengarna jag lagt ner på SL kortet, haha!

Klassreunionen var super rolig! Jättekul att träffa alla! Hela kvällen bestod av en massa gamla härliga minnen! Njöt verkligen och hade det super!

Idag har jag jobbat och är helt slut. Inte sovit ut på hela helgen, de får jag göra imorgon istället!

Segfredag!

Segfreedag kan man lugnt säga att det är! Ska jobba även imorgon, ska vara vikarie för en annan tjej. Jobbiga är bara att hon har inte lämnat nyckeln till badstället och är just nu i uppsala och kommer inte hem förrän ikväll kl 21. Vet inte riktigt hur hon tänkt sig att detta ska gå till, tråkigt också att min chef ska behöva åka runt överallt för att det ska fungera och att jag ska få nyckeln. Kaos!

För att slippa allt skit nu så ska jag och MrJ laga mat nu och sedan njuta av fredagskvällen som inte alls känns bra! Som de säger: Glöm dina beskymmer, imorgon kommer nya!

Fick ett ryck igen

Två dagar på raken som jag fått ett ryck. Idag istället för att sitta hemma själv, kom jag på den smarta ideen att ett par kompisar faktiskt inte går i skolan eller jobbar idag=) Så jag åkte mot stan och hade en trevlig stund i "vårsolen", som tyävrr försvann, ett tag.

Nu när solen tittar fram och med min nya frisyr känner jag mig verkligen vårig. Fattas bara ett par solbrillor och en skinjacka, någon? Hjälp! Vill verkligen ha en=)

Nu ska jag mysa med MrJ i sängen och PipLarsson! BÄSTA!

Varanandagsväder

Nu är vi tillbaka igen i varanandagsvädret! Trist! Men det säger ju att det ska bli varmt till helgen, hoppas hoppas!

Imorse tog jag en promenad i mitt nya hår:p hehe..jaa för mig är det verligen annorlunda, för de är kort:P Men jag blir säkert van, bara svårt och veta vad jag ska göra med håret, speciellt när jag ska ut och party, lockar går ju inte nu längre:P
Och min långa hästsvans är nu borta, kort kort:P

Ikväll träning igen, gymnastiken! Otroligt länge sedan nu, men nu sätter vi igång igen och ger järnet..solflicksdagen är ju nästa helg!

Borta!

Idag har jag en supermysig dag på stan med J. Satt i timmar och luncha och snacka en massa skit. Sånt kan verkligen behövs ibland. Synd bara att solen inte ville titta fram! Längtar efter den så. Sedan gick jag från medis till gumllars och möte upp min älskling! Riktigt givande dag!

Fick ett ryck när vi kom hem, rycket sattes igång när jag luncha med J..konstiga tankar kan komma till mitt huvud ibland..:P, men iaf till saken. När vi kom hem satte sig både jag och MrJ i frisör salongen. MrJ gjorde det vanliga, men jag valde att klippa bort mitt hår. Både för att få en förändring men även för att det behövdes. Allt som jag klippte bort var slitet, allt tack vare simningen och allt klo. Men nu är mitt hår fräscht och fins igen!=)

Kan inte minnas senaste jag hade kort år, kanske års. 8? ;)

Vårsoool

Kommer precis hem från en promenad i vårsolen! Försökt att orientera mig i hässelby! En enkelt teknik gjorde de lätt...jag gick rakt fram, inga svängar. Så jag kunde ju helt enkelt inte komma fel när jag skulle hem igen! Men MrJ får nog ta att visa mig lite ställen så jag vet vart jag ska ta vägen!=)
Tur att solglasögon finns för solen är stark..!

Nu är jag hemma och ska ladda för träningen...eller inte. Träna till 22 och vara hemma efter 23 ser jag inte alls framemot! Men nu är det 90210!

Klara

Bloggande har ju blivit lidande! Internet fixad vi i går så nu är jag tillbaka i it-världen:P
Allt i lägenheten är nu klart! Allt står på plats och vår första kväll hemma hade vi igår=) Superhärligt! Mat har vi även hemma nu i kylen!

Påsk har det också varit, någonting jag knappt känt av! Inget påskägg har jag heller fått..men lägenheten är underbar så att de gör inget. Och bättre helg att flytta kunde vi inte finna. Hunnit med allting under ledigheten och kan nu njuta under veckorna istället för att plocka saker på kvällarna när man är slut efter jobbet och alla träningar!

Kvälls mys är det dags för nu! God mat och biggest looser på TV!

Flyttar nu, vuxen?

Herregud! Rekord för mig, första gången jag sitter vid datorn sedan tisdags! Helt sjukt:p

Iaf! Dagarna har varit fyllda med flytten som ni kanske förstår och nu är det mesta klart. Allt är iaf i lägenheten och på "plats" förhoppningsvis. Man kan iaf vara i den nu utan problem och sitta. Även TV fungerar, såsom DVDn och Wii. Vad mer saknas?

- Köksbord
- Dörrmatta
- Avdelare så vi får in alla bestiken i lådorna
- Avskiljare så vi får ett "sovrum"
- Gardiner
- Gardinstänger
- Matta
- Lampor
- Glas
- Damsugar
- Kaffebryggare
- Brödrost
- Spegel
- Mm.

Vi kan ju hoppas att någonsting av listan inköps imorgon när vi åker mot IKEA eller fås på söndag när vi ska fira min 20års dag med släkten!
Mycket på en gång nu..men snart är vi klara och kan njuta. Efter helgen kan vi bo där iaf, resten får komma på sin plats när vi har tid!


RSS 2.0