Nu är det verkligen sommar!






Mot soooolen och lugnet! Båten är i sjön så nu jäklar blir det najs på landet! Slippas trängas bland alla blekfisar på stranden. Mot ön och lugnet, där kan man njuta och sola i fred! Sen hem på lördag, parta gärnet sedan chilla nån dag och sedan bar det vidare mot åland! Nu är det verkligen sommar!






Ensam

Usch. Finns det någonting värre än att vara ensam. Jag gillar det icke. Det känns helt okeej på dagen men inte när mörkret faller. Var ensam hemma igår och även ikväll. Enda gångerna jag sover med radion på. Det är inte alls kul!
Men jag gör et bästa, som alltid, och tur är att min kära pojkvän håller mig sällskaps så gott det går via mobilen. Saknar honom verkligen, låång tid innan vi ses igen!

Annars har dagen i sig varit bra, glömde dock min påse på bussen! Aldrig hänt tidigare och det är så frustrerande! Som tur var flyttade jag precis innan över min plånbok från påsen till min väska så jag blev enbart av med lite vindruvor och mina favvo shorts, vilket suger rätt hårt. Haft ångest hela dagen. Men ska ju till arbetsförmedlingen imorrn igen och då ska jag ta en trip och leta efter ett par nya shorts annars får det väl bli ett samtal till sl och mycket mycket beende:P Mina sommarshorts är borta=( klant idiot jag!

Efter shoppingen imorrn blir det landet igen. Mina päron har ju nu semester så jag lär väl spendera all min tid där. Lika bra de, bygga på brännan och ha det najs! Bloggen tar stryk som alltid, men det är sommar och inte faan är väl någon inne då och läser blogg lr?:P

Sommar

Satan vilken värme det är, bäst att inte klaga! Kroppen är iaf nu solbränd och fin=) Dock har jag blivit lite sjuk så det blir litejobbigt att vara i solen. Skönt är det iaf när jag kommer hem från stranden, kroppen är verkligen helt död!

Jobbet som jag provjobbade för fick jag inte med anledningen "vi har redan så många".....värför låter de då mig provjobba?
Min blodgivardebut gick bara bra, kändes lite konstigt, men gjorde inte ont i armen, så nu va det klart oxå=)
Annars händer inte mycket i mitt liv! Njuter av värmen så gott det går och saknar MrJ. Förhoppningsvis åker jag strax ner till honom för ett par dar. Längtar redan nu=)

Ikväll kommer L( hit, lugn kväll med mys, lär säkert somna ap tidigt, om jag inte tar en pn nu;)

Ojojojoj


Blodgivare

Jaa, då var dagen här. Dagen jag tog många vuxenpoäng. Dagen jag blev blodgivare.
Men det kändes allt nära att inte bli av alls. Eftersom jag skrev in mig förra sommaren men har sedan dess hållt på med en massa kontroller så har jag ju inte lämnat blod. Detta tyckte sköterskan var konstigt och ville veta varför och så fick jag berätta allting, sedan var hon tvungen att ringa läkaren på blodcentralen för att checka läget, sedan fick jag berätta för honom precis samma sak. Kändes verkligen som om det aldrig skulle bli av. Men tillslut så när allting var utrett, jag som tyckt att jag redan blivit tillräckligt utred, fick tillslut lägga mig och få nålen i amren. Allting gick bara bra, lite spänd känsla i armen annars lugnt=)

Tråkigt bara att hela dagen var tvungen att gå, det tog ju extra tid också eftersom sköterskan skulle krångla. Men tillslut kom jag iaf ut i solen, träffade L8 och hade det mysigt i några timmar. Sedan drog vi hem, duscha och gorde oss i ordning för våran dejt. Supergott med kinamat, chendo är verkligen bäst!!=) Efter mycket skitsnack drog vi oss hemåt!

Jag drog vidare direkt ochskrev äntligen på hyreskontraktet. Blev inte riktigt som vi hoppas eftersom han som har den nu måste sälja, men vi flyttar in iaf 7-9 augusti och får lägenheten minst i 2 månadar. Sedan får vi se vad som händer med budgivningen kan ju blir så att det går segt och att vi får vara kvar längre=) 1 månads uppsägningstid har vi iaf, så det känns lugn och najs=)

Imorrn är det även min sista dag på Erssons. Eller kanske är det är min början. Vi får se! Hoppas på det bästa och allting känns ju bra iaf=) Imorrn börjar jag 11..sköönt..men slutar 20.30...missar fotbollen men vafaan vad gör man inte för ett jobb=) Hoppas att jag kan se final matchen sen istället=)

Vuxenpoäng?

Alldeles strax ska jag dra mot doktorn och få veta om mina värden, d.v.s om mina blodplättar funkar, är bra så att jag kan få blodgivare! Spännande!:P
Sedan blir det sol och bad med en mysig avslutning på Chendo med supergod mat. Detta är min och L8as dag! Lite försenad 19-års present till oss båda! Tänka sig att det skulle ta nästan tre månader att komma iväg! Men det är ju nästan bättre nu:D

Dag två

DÅ var provjobbdag två avklarad. Fortfarande samma smärta i fötterna:P haha helt galet! Men idag var det lite mer att göra, toppen! Känns mycket bättre nu oxå, jag hittar saker själv och vet vad som ska göras! Helt otroligt hur snälla alla är där som jobbar =)
Får vi se hur det blir på fredag, antar att jag kommer stänga och sluta ungfär kl 21 ingen aning när jag börjar....:/¨

Imorn blir en toppen dag. Först lite doktor och blodgivning och sedan ut i solen med L8, chilla galet för att sedan gå ut och käka och ha det dunder mysigt;)

Vila upp kroppen är vad som gäller nu! Pigg och fräsh tills på fredag och hålla tusen tummar att jag får jobb. Det skulle verkligen behövas=)

Och mitt i allt så känner jag mig rik. Tänka er, jag rik, weho! Fick min lön från SOL-flickorna idag, 3500:- inte illa de. Så 6000:- på sparkontot och 2200:- på vanliga. Verkligen helt perfekt och underbart!:D

Ett halvår tillbaka


Ett liv till ett annat

Under detta år som jag nu har bloggat. Helt galet at det redan gått över ett år, var tog tiden egentligen vägen?:P
Men iaf, ni har ju fått följt mig under mitt sista år på gymnasiet, men vad händer nu kanske ni undrar (eller så gör ni inte det, utan bara jag som inbillar mig att ni är intresserad av mig, men hey ni läser ju ändå min värdelösa blogg) ?
Lite sommar jag har iaf nu fått njuta av innan det är dags att kasta mig in i vuxenlivet. Lite vuxenpoäng har jag ju iaf knapprat in eller kommer göra den närmsta månaden. Studenten, blodgivare, arbetsförmedlingen, provjobba, flytta hemifråm.

Såå det jag ville komma med var att ni nu kommer få följa mig i arbetslivet eller rättare sagt min jakt på att få jobb. Just nu provjobbar jag på Erssons fisk. Dom finns både i Fruängen och Sickla, även snart i bromma. Oturligt nog jobbar jag i sickla, men det är ju bara 6 min från slusen så det är lugna puckar.
Hade min första dag igår och jobba hela 10 timmar, hel slut i kroppen må jag säga. Speciellt ben, fötter och rygg. Min andra dag är imorrn och sista på fredag, totalt 30 timmar vilket minst borde ge mig 2400! Och sedan får vi se vad som händer, heltid kommer jag inte kunna få just nu men det känns iaf som att tim eller deltid är aktuellt!
Mer uppdatering kommer;)

Idag åkte MrJ till öland. Sorligt. Men jag överlever, förhoppningsvis:P Bäst att få tiden att gå blir om jag får jobb, hoppas! Och självklart försöka umgås med mina härliga vänner så mycket som möjligt!
Torsdag blir det doktorn och förhoppningsvis lämnar jag blod samma dag. Då blir det min första gång!!! Spännande. Mycket nytt som händer denna vecka.
Kanske bloggen kommer bli mer uppdaterad nu.....eller inte, för semestern kommer jue och får jag inte jobb lär jag ju inte vara hemma:P

Galenskaperna rullar vidare

Usch! Nu äntligen händer det ingeting! Bara midsommar kvar:P
I söndags kom jag hem från västerås, superskönt. Lägret har varit super och bilder kommer senare, som alltid:P Annars dessa dagar har jag bara tagit det lugnt, shoppat lite ochäven varit på arbetsförmedlingen idag! Vuxen poäng till mig. Och nästa vecka den 25e ska jag till doktorn för sista gången och efter de blir jag blodgivare och får även ett vuxenpoäng till. Även 1 aug när jag flyttar hemifrån får jag vuxenpoäng, vad håller egentligen på att hända?:P

Mycket som händer just nu, midsommar till helg, U21 EM och MrJ åker till öland....i hela 5 veckor. Rädda mig någon! Tur att jag ska prov jobba nästa vecka då så jag kanske får jobb och kan fördriva tiden ensam i sthlm bättre:P=) T.o.m de tycker jag ger vuxenpoäng!

Ikväll är det dags för utgång, otroligt länge sedan nu! Men nu när J äntligen fyllt 18 är det väl dags igen att komma tillbaka i tempot;)

Veckan rullar vidare!

Helt galet! De tar verkligen inte slut, fullrulle sedan i tordags!
Igår tog mig älskling studenten, en mycket fin dag med många skratt och skönt och trevlig slut på kvällen. Idag var jag hos J på hennes studentmottagning, godmat, dricka och självklart många skratt även där!
Men nu är äntligen studenthysterin slut, helt ärligt så börjar jag nästan tröttna! Tur att det bara sker en gång om året, lär bli minst lika mycket nästa år=):P

Just nu håller jag på att packa för västerås-resan. Känner mig sjukt otaggad för denna resa, helt slut i hela kroppen. Jag behöver vila och bara få chilla. En kväll iaf, får ligga och titta på TV och äta popcorn typ:P

Ännu sämre uppdatering kommer det bli nu när jag åker bort och inte kommer hem förrän på söndag. Men så kommer jag med tusen bilder, som alltid=) Bilder bättre än text!

Vuxenlivet börjar

Det blir väl dags för en kort sammanfattning av allt som hänt. Fullrulle känns det som, inet haft en ledig dag!

Fredag:
Min student, daaah:p Helmysig dag, men gud så trött jag var! När jag väl kom till min egen mottagning somna jag nästan, men det var bara att bege sig hem och piggna till för att palla hela natten ;)
Lördag: En mottagning till. Dags att åka ut till eckerö och fira Martin. Lika häröigt där och supergod mat=) Kvällen avslutades med bastu och årets första bad ;)
Söndag: I tron om en dag i sängen. Nej, nej. Då var det dags för 50-kalas, ett lugnt sådant, men dagen i sängen hade behövs. Tittade även på tennisen.
Idag: Första lugna dagen. Fixar studentpresenter och sagt bye till min älskling som tar studenten imorrn<3

Resten av veckan: Imorgon tar MrJ studenten, halv 2 är hans utspring, sedan blir det flak-åkning. Och tack, mitt första istan, tror allt det kommer vara 10ggr bättre än mitt, sorligt men sant!
Direkt efter de ska jag bege mig till L8 och hennes mottagning. Stress. EFter de tillbaka till Hässelby, mottagning där och sedan utgång lr vad som händer, men det lär ju inte bli en lugn kväll;)

Jag kunde ju hoppas på en lugn dag på onsdag, nej. Då tar J studenten, men hoppar utspringet för att vara fräsh till hennes mottagning. Efter allt fortsätter kalaset för på torsdag fyller nästa J 18 år! Någon mer än jag som hör ur galen denna vecka är för mig?
Tyvärr kommer jag inte kunna fira mitt blåbär på hennes 18-årsdag, eftersom jag åker till västerås på torsdag och kommer hem på söndag. Gud rädda mig! Fyra dagar med 20 tjejer i 10års åldern! Överlever jag denna vecka klarar jag vuxenvärlden galant:P

Men mycket skojj händer framöver! Jag ska fixa naglar, förska klara mignutan MrJ i nästan 5 veckor..inte det roligaste, esdan flytta och zorba första augusti. Hösten kommer verkligen bli grym! Toppen på grädden blir om jag får jobb. Hoppas!

S T U D E N T E N ! ! !







Rimmet som gav oss flaket gratis!
Skolgården var kall, grå och blött. Dock inte trist, det var bara att ge gärnet sedan på flaket!











Sedan var det party som gällde. Bara att köra på! Fullt ös på dansgolvet, spritglasen upp i taket och tusen med skratt!
Tack alla som kom och vilken super kväll vi hade. Vi ses väl igen till zorbingen?:D







G R A T T I S  till mig! :D







Nu är det nära

Precis kommir ifrån lokalen nu där mam&pap och jag fixat inför morgondagen. Gjort sallad, smörgåstårtor, rostbiff, vitlökssås, satt upp tipspromenad och pyntat. Och nu börjar det pirra i magen. Usch jag kommer verkligen aldrig kunna somna inatt! Kanske nu de behövs en morfinspruta?

Inte blir det heller bättre att jag inte får glömma "blippen" som vi har i skolan för att komma in. Rektorn har sagt ingen "blipp"=inget betyg! Så funderar nästan på att sova med den runt halsen! 
Skönt att syrran kommer imorrn iaf kl 6 för att hjälpa mig och sedan skjutsa mig till CHAMPAGNE frukosten!:D Hon lär lugna mig och samtidigt peppa mig!

Dags att fixa det sista iför morgondagen, lägga fram alla kläder, både de jag ska ha på mig och de på flaket. Och sedan kontrollera allting 1000000 gånger så jag verkligen inte glömmt något. Endel kallar mig för kontrollfreak!

Förberdelser

24 timmar. Om 24 timmar är det över. Nästan. Jag har sprungit, jublat, drukigt och skrattat. Jag har åkt flakt, drukigt lite till och jublat. 24 timmar.

Nån mer än jag som kankse inte riktigt än har insett hur galet nära det är nu?!

Dagen har bestått av tömmning av mitt skåpt och lite smått städande. Tycker dock att det är 1ornas och 2ornas uppgift eftersom jag själv städat alla de andra åren, men lite hjälpte jag till. Sedan åkte MrJ och jag till stan, köpte lite små saker, sedan åkte han vidare till utspring, mottagning och skiva! Kanske inte bästa dagen för studenten får hoppas att morgondagen blir lite bättre iaf, jag kan väl iaf få slippa regnet, gud?

Nu är jag hemma och gjort mina förberedelser. Rakat benen, använt pormaskplåster, scrubbat mig, smörjt in mig och målat naglarna. Små saker som ändå är viktiga. Ikväll blir det fix i lokalen där mottagningen ska vara och sedan är det bara en lång väntan. Känner på mig att jag kommer ha supersvårt att somna och sedan gäller det ju bara att inte försova sig heller. Önska mig lycka till!=)

Vad det party eller?















Två dagar kvar

STUDENTEN är runt hörnet!


Dagarna innan den stora dagen har varit lugna. Vart hemma hos MrJ och bara chillat. Kan ju också bero på att vädret har sugit, hoppas de blir bättre tills fredag även om vädergubbarna och gummorna säger att det ska typ regna och bli 12 grader! Hoppas de har fel "för en gångs skull"!

Idag har det raggas mer jobb, även vart på en kort intervju=) Han var dock väldigt hårt, lite läskigt eftersom det var min första, men vi får väl se vad som händer, det kommer ju iaf att gå bättre på nästa intervju.
När vi ändå var i stan shoppad vi finbyxor till MrJ och kalsonger, någonting som verkligen behövdes. Han köpte även några med färg, tack!

Nu ska de raggas mer jobb, både utomlands pch här i Sverige!

RSS 2.0