Träningstisdag

Äntligen är våren här! Så som jag har längtat!
När jag såg imorse att det nästan var 5 plus ute och klockan var knappt 07, bestämde jag mig för att det var dags för att göra vårjackedebut=) Det har verkligen varit underbart väder idag och allting känns så lätt. SvB munliga gick strålande och all musik på mp3n tilltalar mig:P Mycket lustigt, något som inte händer allt för ofta=)
Idag är det som vanligt träningstisdag, lång kväll blir det, fullrulle, från halv 5 till 8. Men det ska faktiskt bli skönt att träna!
Kan mitt goda humör ha att göra med det härliga vädret? Tänk om alla dagarna kunde vara såhär härliga, inga sura miner i mitt liv då. Känns verkligen som om solen ger mig extra styrka och det blir roligare att gå upp på mornarna och allt känns så lätt=) Jag känner mig nästan oövervininerlig;):P
Tänk va solen kan göra genom att bara skina lite och skänka lite värme till mig! Mycket bra dag idag;)

Med mitt goda humör bestämde jag mig efter skolan att ta en minishoppingrunda i stan, slutade ju tidigare p.g.a nationella. Var ute efter en tunnar halsduk nu till våren, men kom hem med ett par ballerina och en ny BH. De kan ju behövas=)

En vecka kvar nu då

Läskigt hur fort tiden går! Bara en kort vecka kvar tills det är dags för mitt sista påsklov. Inte blev det bättre när min lärare sa att vi bara har 7 fotolektioner kvar. Nu är det riktigt nära, inte alls mycket tid kvar!

Dagen i sig har varit seg, men fått lite gjort iaf=) Plåtade klart alla porträtt för Hammarbyakademin och fixade med de, ett helt okeej resultat tycker jag=) Supernaajs att det kommer upp på deras hemsida. Länk kommer senare när jag vet=)
Fotolektionen slutade väl som den alltid brukar, la mig på två stolar och sov tills nästa lektion skulle börja. Mååndagar kan vara riktigt sega. Händer nästan aldrig att jag har någonting att göra i 6 timmar, så lång som våran fotolektion är...suck..
Fick iaf tillbaka trafikprovet idag och fick ett klockrent MVG...eller rättare sagt fick precis MVG. Men ändå! Överlycklig. Skitsvårt att få bra på de proven, så de kändes bra att stänka dit ett MVG. Var enbart jag och en till som fick de, han fick ett poäng mer än mig, surt...:P

Men nu är det dags att ladda för nationella imorrn. Renskriva ochskriva klart mitt tal som jag ska hålla imorrn och sedan öva öva och öva lite till så det blir kanon tills imorrn. Ska väl iaf försöka, kommer mest bli övning i sängen om jag känner mig själv rätt. Sedan på onsdag är det dags för den skriftliga delen i SvB...usch, vi lär väl sitta en hel dag. NEJ!

Det är tur...

...att tjejerna inte går på cirkusskola. De skulle verkligen inte vara bra:P



Fler bilder från gårdagens tävlingen, ettt tappert försök av tjejerna till en mega pyramid..meen..ni ser ju själv resultatet=)

Heeelgen....

...har verkligen sprungit förbi. Det är redan söndag. Helt ofattbart.
Spenderade min helg hos MrJ, ensamma hemma och allt mycket mys=) Självklart släckte vi lamporna på lördagen, och även TV....hört att många skippad just den delen, men var är det då för nytta med att släcka lamporna. Det blev en mysig timme iaf med hederligt sällskapspel och massor utav tända elvade ljus=)

Annars har det inte hänt så mycket under min helgen.. Utan bara att ladda batterierna inför nästa vecka! Nationella på både tisdag och onsdag, önska mig lycka till och sedan är det bara att njuta av ett härligt påsklov. Även detta lov mitt sista..

Tävling nr 2

Även denna helg var det dags för tävling. Denna gång MiniDm, en liten svårare tävling, där det var krav på vissa varv, som t.ex flickis och handvolt.
Tjejerna gjorde grymt ifrån sig och blev som tur var inte fel bedömnda denna gång och det gick super när de för första gången tävlade på sitt fristående. Dock var det andra som var bättre:p


Som vanligt och alltid är det frisörtajm när vi samlas. Denna gång skulle flickornas hår flätas, kanskde inte så kul 08.15 på morgonen.
Att dagen skulle bli lång det visste vi redan, hela 17 lag som var anmälda och alla skulle göra 3 grenar kvar, ni kan ju själva tänka er vilken tid de tog..


Vackra som alltid är mina gymnaster=)


I väntan på prisutdelningen. Lägg märke till den vackra blåmärket Hanna, gymnasten till vänster på andra bilden, har, . gymnastik är verkligen en farlig sport, då alla tjejer har denna snygg symbol i nacken, en del dock nere i svanken. Detta har vi att tacka fritåendet för..:P


Vackra minen under prisutdelning, vi fick även ett nytt stjärnskott! Heddas lilla syster=)
Trots finfina poäng kom vi "bara" på 10/17 lag! Inget alls att skämas för, tjejerna gjorde grymt i från sig och nästa år på samma tävlingen kommer medaljen hänga om halsen=)

Tiden räcker inte till

Redan helg igen nu då! Helgen kommer både med ångest och härlighet. Har mitt svenska tal att skriva till nationella....... Ojoj, hur ska detta gå? På tisidag ska jag hålla de och ser verkligen inte när jag ska få tid att skriva och öva på det, ska göra mitt bästa, annars blir det panik skrivning på måndag kväll:P

Inte mycket bloggande de senaste dagarna och det vet ni alla beror på att jag vart med MrJ..eller ni borde iaf kunna räkna ut det. Ska åka till honom nu och kommer hem på lördagkväll, kanske kan få till ett inlägg om jag orkar då, ska nämligen vara 08:15 ute på lidingö då mina smågymnaster tävlar, så hela söndagen försvinner.. Men det ska samtidigt bli skoojj=)
Haft en väldigt onödig dag idag, bara en lektion som vara i en timme och duktig som jag är åkte jag till skolan för den. D.v.s en timme till skolan, en timme i skolan och en timme hem från skolan. Jag måste vara helt galen. Förstår fortfarande inte varför jag begav mig ut!

Men nu ska snabb packa och sedan dra mig mot MrJ, hoppas jag kan få lite skrivande på talet på tuben till honom. SKulle kännas super att iaf få det halvklart.
Bloggen tar stryk denna helg, men desto bättre blir det sen. Med bilder från trävling och allting!
Glöm inte att släcka lamporna på lördag en timme, det hade jag tänkt att försöka med, och sedan på natten får ni inte glömma att ställa fram klocken en timme!

Livet leker!

Våffeldagen=)

Träning igår gick kanon bra. Bodypump var riktigt skojj men lite svårt att veta första gången hur myclet man kune ta i eftersom vi inte hade någon aning om hur mycket vi skulle göra på varje övning. Passet som var en timme gick superfort, det enda jag saknade var flåset. Bodypump är ju mer styrka, så kanske box är mer för mig, slå ut all min ilska:P
Kroppen känns helt okej dagen efter, lite ont i lår och rumpa, även lite armar, men inte mer farligt än de:P Att gå i trappor har varit dagens största fasa:P

Annars har det inte hänt mycket idag, skola som vanligt och skönt att jag inte har något plugg restrerande delen av veckan, måste bara få klart mitt tal till nationella i SvenskaB annars har jag det rätt lugnt..iaf vad jag minns:P

Och idag är det såklart våffeldagen och vad blir det då till middag? Självklart våfflor! Synd bara att jag får ha mitt våffelkalas själv, ska ju dra på träning sen med mina små gymnaster=) Som även denna helg kommer att tävla! Hoppas det kommer att gå kanon:P
Dock en sak vi inte får glömma! Otroligt viktigt men tråkigt! Ställa fram klockan en timme på söndag, suck..där försvann den lilla sovmorgonen som fanns...:P

Träningstidag

Idag blir det en lite annorlunda träningstisdag! Jag själv ska nämligen träna, visst brukar jag träna bowlingen men idag ska jag verkligen träna:P kvart i 5 ska jag möta upp J och sedan blir det åka av!

Kanske våren är påväg tillbaka nu=) Min födelsedag har ju trots allt passerat nu, så varför inte stänka till med lite vår? Synd bara att det blåser till tusen ute, iskallt! Och verkligen ingen idée att fixa håret, far ju runt som rena rama virrvelvinden:P Denna dags frisyr staylad av naturen själv, kanske inte låter så illa trots allt?:P

Men nu ska jag försöka att plugga lite innan jag dra iväg, vill ju kunna släppa skolan ikväll då MrJ kommer till mig <3

Bodypump

Yesyesyes...nu imorgon är det äntligen (??) dags för mitt första träningspass på tre år. Kommer ju verkligen lägligt, dagen efter jag fyllt tant hehe:P Är det då det är dags att börja träna eller?
Det är lite pirrigt i magen men tror nog allt att det kommer gå bra, kanske t.o.m sporra mig att börja träna? Om jag nu bara kunde hitta en ledig dag i veckan.. och sedan några guldpengar att betala allting med, känns som om träning ligger på väntelista, har helt enkelt viktigare saker för mig som t.ex pojkvännen, skolan och mina andra härliga härliga vänner.
Imorrn är det i alla fall dags för mig och J att träna järnet, hoppas verkligen att det kommer bli kul, känner mig redan taggad=)
Ska se till och leta fram träningskläder också...vart jag nu har dom..? Och va satan ska jag ta på mig..funkar shots jag brukar ha på stranden? Det är nog tyvärr de enda shorts jag har och sedan ett linne till, det måste duga:P Vacker är man ändå aldrig när man tränar, svetten kommer väl rinna floder på mig:P

Studentmössan

Nu pirrar det riktigt ordentligen i magen. Tror aldrig jag sett min klass så lyriska. Vi fick alltså våra studentmössor idag! Jenny och Olav bodde i sina och skyllde på att de ville ta reda på hur länge man kunde ha mössan på utan att få märken i pannan:P Jag tror mer på att de ville ha prova-på-känlsna och drömma sig fram två månader.
Men nu känns det iaf som det är ritkigt riktigt nära..läskigt! Oj oj oj säger jag bara.
Men nu för alla er som har ett lr fler år kvar...lite suktbilder eller om ni vill se det som lockande blider som kommer driva er att plugga ännu hårdare för en mer lyckad student!
Min mössa och byxor i bilder:


Någonting förrutom mössan var jag ju tvungen att beställa. Lite roligare på så sätt. Men inte satan var jag värst, endel shoppa ju upp allt på lagret. Kondomer, champagneglas, tröjor, byxor, trosor.....


Mössan framifrån=) Med och utan skyddet:P Det kommer ju droppa om mig efter flaket, eftersom de kommer sprutas 80% och enbart drickas 20%..iaf om jag får tror grabbsen i klassen, och mössan på flaket är ett måste såå skyddet behövs:P


Vi fick nästan alla i klassen att skriva lika på mössorna! Bara några som ville vara roliga och skriva tönt saker enligt mig, mössan ska vara seriös, ett minne på livet.
På min står det iaf: Therese - Media och sedan där bak Fredrika Bremer 2009

Födelsdag

Jaha..då var man här då. 19 år. Härliga grattis-sms/telefonsamtal har jag fått, Olav stod för det första som damp in 00.17 (han kände sig grym) men Marre stod väl för den som passa bäst "Grattis din gamla tant"... Första efter mig som insett att pensionen börjar redan vid 19-års åldern. Men jag får ju iaf fortfarande kalla mig tonåring, tacka gudarna för de!:P

Dagen tll enda har ju varit bra, sa ju redan förrut att det skulle var snö på min födelsedag precis som förra året, är det inte galet? Vädret har ju betett sig som vår nu hela helgen men som kom den jäkla väderguden på "Men nej, stop! Therese fyller år, stoppa värmen!" Och istället damp de ner ca 1000 miljader snöflingor, jag känner mig hedrad och tackar för den fina födelsedagspresenten!:P
Dagen i skolan har varit bra, plåtat massor med elever som går på fotbolls akademin på min skola. Porträttbilder som skall upp på deras hemsida som håller på att göras. Det kommer att komma en länk vid hammarbyfotbolls hemsida. Skönt att få lite fler bilder publicerade! Trots att vädret inte var på min sida imorse så var iaf skolmaten de:P Det serverades chickenbits, inte alls dåligt må jag säga, bara räkna bort hur de tillverkas....:P
Sedan fick Issa i klassen fnatt, hon skulle plåta godis, så hon drog till centrum och kom tillbaka med 3 kilo godis, d.v.s godis för 190.-!:O Dock var det supergott:P Ojojoj..vad mycket vi åt!:P
Sedan fick vi reda på att trafiken var inställd idag, kunde dagen sluta mycket bättre? Sköönt till tusen, komma hem ett antal timmar tidigare!
Även fått våra studenmössor idag...men om de åter kommer jag.....
Trevlig överrasking fick jag även när jag kom hem:D Jag fick bud med blommor av min kära syster<3 Mitt första blomsterbud=)

Och för att fira riktigt att jag fyllt tant...bra uttryck jag har, mycket positivt tänkande:P....så har jag efter skolan handlat middagsmat. Verkligen någonting som får en att känna sig vuxen. In på konsum och trängas med alla och sedan använda medlemskortet och gå med tunga kassar hem. Riktigt invigning på vuxenvärlden! Ett steg i rätt rikting och snart får jag även bli blodgivare, bara två månader kvar nu=)

Det har helt enkelt varit en väldigt händelserik födelsedag;)





Angående helgen, behöver jag väl inte mycket mer säga, det var super och söndagen var dundermys. Dock ska jag aldrig mer blogga när det är party, haha..alltid lika kul att läsa dagen efter:P

oväntad lördag

Jaa det var ju menningen att jag och min käresta skulle ha en lugn och mys kväll men istället är vi hemma hos min syster och har party. Det är poker och sprit som gäller, min syrra är väl uppe i 3 gals vin och jag:P Känns som om denna kväll kommer att gå som den går:P hahah men kul ha vi det iaf=) det är 90 tals musik som gäller:D hörs väl mer trogen imorgon när jag är  nykter och kan skriva ordenteliget:P

Irriterad

Nu var tävlingen avslutad och allt gick super. Tjejerna var verkligen super duktiga=) Dock var poängbedömning otroligt orättvist! Tror aldrig jag varit med om någonting värre. Verkligen helt fel lag på prispallen, säger det inte bara för att mina tjejer skulle ha vunnit, men det är frustrerande att se när det går som så snett. Laget som jag och mina tränarkollegor tyckte skulle vinna kom enbart 4a. Mycket lustigt. Tycker iaf mina tjejer var värda top 5. Vi kom på en bra 7e plats som lätt skulle varit bättre! I alla fall poäng, det är den som förbryllar mig mest, hade vi fått rättvisa poäng hade det inte spelat någon roll om vi kommit sista. Men 7/20 lag tycker jag iaf är en grym insats, vi ställde ju trots allt upp med vårt andra lag=)


Som vanligt är det frisyer som skall fixat innan och det är ju inte en unge i gruppen, fingrarna gick till tusen och självklart efter förträningen var det minst tre stycken som vi var tvunga att göra om på!:P



Glada ansikten var det iaf hela dagen =)



lite besvikna ansikten var det ju på golvet under prisutdeling, tränarnas miner säger det mest. Usch, nej är inte alls glad över  hur det slutade!


Lite gladare blev det när diplomen och rosor delades ut!
Hoppas det går lika bra på DM tävlingen nästa helg men bedömingen bättre:P

Dags att ladda!

Kvällen innan. Snart så. Dags att börja ladda, kankse tagga till lite extra?:P Imorrn gäller det attt vara på topp. 08:30 är det samling och fingrarna måste vara snabba. 15 gymnaster ska ha håret fixat och sedan är det bara ut och förträna och sedan ge järnet på tävlingen! Känner jag tjejerna rätt kommer det gå galant! Dock denna gång ställer vi inte upp med våra "bästa" gymnaster, utan denna tävling är till dom som inte klara det som måste eller har åldern inne till DM som är nästa helg=) Men ett medaljhopp tycker jag verkligen att vi är. Dock måste det nog vara tipptopp, inga fall eller vägringar hoppas jag på:P
Nagellacket är borttaget, matsäcken klirrad, nu är det bara att hoppa i säng och se till att morgondagen blir så bra den bara kan.
Efter tävling är det snabbt hem och sedan dra på ett leende och stå ut med släkten i några timmar:P Tänk postivit - Presenter:D


Här är starfältet. Hela 19 lag och vi går ut som nummer 15. Helt perfekt! Slipper vi stress och kan ha lite koll på vad de andra lagen fått för poäng, känns alltid lite lugnare, jobbigt att gå ut först och sätta standarden, men ändå härligt för jag vet att tjejerna skulle sätta den högt <3

Bakning del 1

Sån underbar dotter som jag är började jag innan med bakningen. Kankse inte det roligaste att stå efter middagen och baka. Så nu har jag gett på mig för första gången att baka hallongrotter, kan ju inte vara så svårt eller? Men resultatet ser ju bra ut, hoppas smaken är den samma som utseende på dom:P


Alltid en massa saker som ska vara med när man bkar. Recept och sen räcker det inte med en bunke för torra och våta saker ska vara i olika från början och sedan skall de blandast. Lovar att den som kom på det gjorde det enbart för att jävlas med en massa disk och sedan också för att barnen på hemkunskapen skulle lärare sig att diska!


Än så läänge se de ju bra ut...riktigt vackra, stolt över mig själv:P


Sedan var det dedär som man fick lära sig i skolan att hålla rent om sig i köket. Funka exellent när jag gick i skolan..men hemma nej!:P


Här har vi resultatet. Så vad tycker ni, får jag ett godkänt resultat?;)

Freeeeedag

Jaha..då var vi framme vid veckans sista dag. Helgen räknas verkligen inte till veckan. Den är till för mys med käresta, låång sovmorgnar och avslappning=)
Ikväll ska jag som sagt bara vara hemma och hjälpa mamma att baka kakor och kakor till födelsedagen imorgon. Skulle väl inte heller kunna göra något vettigt ikväll eftersom det i morgon är dags för terminens första tävling med gymnastiken och det är samling 08:30..... ingen sovmorgon här nej! Annars flyter väl helgen bara på som vanligt. Tävling och släkt imorrn och sedan söndag blir det väl de som helgen är till för=) Bara ta det lugnt och få vara med min älskling som ikväll dissar mig och bakandet för att gå på parlamentet:P Stackar, shit vad han missar en toppen hemmakväll:P
Känns som att det kommer blir en fredag jag inte haft på länge, äta familjemiddag, baka, titta på lets dance, min mors favvoprogram och sedan någon b-film. Haha..vi får väl se senare ikväll om min spådom går igenom:P

Det här med födelsedagar..?

Som minst sagt blivit uttjatat den senaste tiden är min födelsedag som är nu på måndag:P=) Men vad är det egentligen dehär med födelsedagar?
Jag har blivit beodrad att nu när jag kom hem från skolan städa mitt rum. Hänga upp/ta upp alla kläder som ligger i rummet, bädda sängen, dammsuga, damma.....ja ni vet allt de där. Och enbart för att jag fyller år. Sedan ska jag vara hemma ikväll för att mamma och jag ska baka. Baka massor med saker till morgondagen då tjock släkten kommer enbart bara för att äta sig feta:P
All denna hysteri runt födelsedagar är ju helt galen. Inte undra på att jag icke gillar det. Det är så otroligt mycket som jag göras: städa, baka och hålla. Suck. Tur att jag inte är hemma imorgon på dagen utan istället är är på tävling med mina smågymnaster=) Slipper jag min mors hysteri på dagen och kan bara komma hem till ett färdigt kalas:P Haha
Inte blir det heller bättre sen när alla kommer, jag får nästan panik, vet inte riktigt vad det är men vart man än vänder sig är det folk och man ska vara trevlig och öppna presenter framför alla. Nej tack! På något underligt sätt går inte födelsedagar och jag riktigt ihop! Funderar på att sätta upp en lapp och en korg med kakor: "Tack för att ni kom, lägg presenten i den tomma korgen och ta en kaka!"
Kankse jag inte skulle vara så omtyckt...:)

Torsdag..

..och solen håller fortfarande i sig! Härligt=) Men det var inte lika varmt idag eller så är det bara jag som fryser:P Alla verkar gå i vårjacka nu och så kommer jag med halsduk och luvan på.. hmm.. Längtar tills det blir läge för mig att dra på vårjackan. Men först måste jag finna en ny! Trött på min gamla och alltid kul och skönt med någonting nytt inför våren=)

Idag har jag varit super i skolan. Verkligen jobbat järnet på lektionerna och det känns grymt! Trafikprovet gick helt okej idag, chansa på någon fråga men de känns bra iaf =) Nu är det mesta över och jag kan äntligen slappna av=) Iaf denna vecka, av de lilla som återstår. Men skönt idag när jag slutar tidigt att inte behöva lägga näsan i skolböckerna!
Utan dagen till ändå ska gå till att trolla bort mina mansben och få fram snygga, härliga och len vår och tjejben:P Kanske är på tiden nu!

Nedräkningen kan verkligen börja nu! Herregud det är ju redan den 19e idag, d.v.s bara 4 dagar kvar nu. 4 dagar kvar av min ungdom:P Sedan förvandlas jag till tant och kommer räknas som senior, gå och häng mig!

Skrämmande

Det är verkligen helt galet. Slutet av mars nu och sen bara april, maj och lite juni kvar och sedan kommer jag aldrig mer att gå i skolan om jag inte får för mig att plugga vidare. Men chansen för de just nu känns liten. Alldelse för långt borta:P
Samtidigt som det känns skönt att det nu bara är lite kvar så är det rejält skrämmande. Det är så otroligt mycket som skall vara klart innan jag aldrig mer kommer gå i skolan igen. Panik.
Att bara få spola frm några veckor skulle verkligen inte skada. Inte heller blir det bättre när folk i klassen sitter och räknar ner dagarna. Visst är det super härligt att det typ bara är 8 veckor kvar i skolan men vilken ångest det medför. Allt ska bli klart. Alla kurser ska avslutas. Känner mig helt snurrig.
Det blir heller inte bättre att vi redan ska få våra studenmössar, nu på måndag, även om det ska blir grymt att få hålla mössan i handen och få testa den så är det verkligen ett tecken på att allt snart ska ta slut. En trygghet som varje ungdom har haft i 12 år bara försvinner och sedan ska man vara vuxen. Bara så där. Ska vi inte ha utbildning på de också? allt jäkla ansvar som medkommer. Man ska söka jobb, börja leta lägenhet och blablabla. Nejnej..kanske vara barn några år till?

Tror helt ärligt att jag inte kommer sakna mycket i skolan. Att bara få slippa alla läxor, prov..you name it..kommer vara som ett stenblock försvinner från mina axlar. Underbart. Men alla lov och korta dagar kommer jag aldrig mer att se. Jag kommer gråta när jag inser att alla andra har sitt härliga höstlov och där sitter jag, arbetslös:P
Livet är allt orättvist...eller vad säger ni? Aldrig är vi nöjda:P Först vill vi bli gamla så vi kan gå ut på krogen köpa sprit mm. Sedan efter de gnäller vi för att vi blir gamla och att jobbet är skit. Sedan gnäls det av barnen vi sätter i liv och sedan går vi bara och väntar på döden. Vad är egentligen meningen med livet? OM vi bara hittar fel hela tiden, hur ska vi då lära oss att njuta?

Soooolen

Vilket härligt väder jag fick vakna upp till imorse! Strålande sol dock inte så värst varmt. Men det var gudoligt att åka hem från skolan, jag riktigt kände hur solen värmde i ansiktet och på mina ben. Superhärligt! Hoppas verkligen att detta håller i sig, vill ha vår nu! Det får verkligen inte vara snöstorm på min födelsedag i år igen! Nu närmar det sig. 5 dagar kvar.

Skolan har flytigt på riktigt bra idag, jobbat ganske bra, iaf på de lektionerna som vihaft någonting att göra! Resten av dagen består av så mycket plugg som jag pallar. Hoppas på mycket! Ska även förbi en snabbis till ungdomsmottagning, knapring av piller behöver påfyllning:P Kommer vara i hallen super tidigt, men får använda tiden till plugg. Har en bra känsla i magen inför provet fastjag knappt plugget...men den kan ju försvnina lika fort som en löning:P

Nästa tisdag ska jag även göra något som inte hänt i mitt liv på tre hela år. Jag ska träna! Herregud, hur ska det här sluta? Kommer jag ens kunna genomföra passet och hur kommer jag må dagen efter? Ligga döende i sängen med en kropp som inte går att få upp ur sängen tack vara träningsvärk?:P
Förhoppningsvis inträffar ingenting av det ovanstående. Känner mig inte så otränade, men svetten kommer säkert att rinna galet!
Detta kommer bli min första gång på sats med blåbär som fått en gratis gång för henne och en kompis. Pump är det vi kommer göra, ingen aning vad det går ut på så vi får väl se vad resultatet blir om en vecka!

Förresten! Min knöl på hälsen känner jag inte av så pass längre. Kanske är den borta nu? Har ju inte använt Zonsalvan på typ 2 veckor nu! Kankse den hjälpte ändå?:P
Och på måndag ska jag äntligen hämta ut min studentmössa!:D

Träningstisdag

TIllbaka till den härliga dagen. Fast i bland inte fullt så härlig! Tröttheten/slöheten är stor, även fast jag somnade kl 10 igår:p Hur nu det gick till.... Men iaf, utvilad blev jag..irriterande bara att första lektionen på morgonen var inställd, att sitta i 2 timmar och göra nada skulle göra sin rätt bättre i sängen. Surt!
Men iaf..träningstisdag som vanligt..ska försöka hinna med lite trafikkunskpa innan, det fruktade provet är ju på torsdag.. Toppen känsla inför de..kanske sänka mig själv att bli glad med ett G? Vafaan håller på att hända med mig?!

Kankse vore trevligt med en rakning av mina ben...ehm, de va ju ett tag sen. Rättare sagt låångt tag sen. Men det är ju så jäkla tråkigt att sitta där vid badkaret och dra rakhyveln uppochnet uppochner, jag tröttna lätt och vill skynda på och tre sekunder senare rinner blodet. Nej nej nej. Inge kul att raka ben.
Mina ben är just nu mansben. Usch! 

Bilder från det misslyckade 18 års festen...


Man skulle ju klä ut sig. Jag och L8 körde på par - Ängel och djävul =)


Försök till: Dirty dancing hopper, fjortisar och allmänt vackra - Lyckades vi?


Detta mötes vi av när vi kom...förväntningarna på någonting bra höjdes jue...:P


Kankse försvann det lite när vi såg födelsedagsbarnet?:P


Vi åt tårta och både dynamitharry och hulken var bjudna!

Måndag

Idag har jag kommit igång med mitt projektarbete och det känns bra! Vi har tänkt att göra en fotoutställning och jag kommer bidrag med temat "dont drink and drive". Per i min bowling var för exakt ett år sedan med i en mycket olycklig trafikolycka, där enbart han blev skadad..hans kompis (som körde) klarade sig och även rattfyllot..ibland känns det lite orättvist! Per bröt iaf höger arm och lårben samt nyckelben och hans vänster fot krossades och är nu stelopererad och han kan aldrig mer gå barfota...
Annars har dagen varit lugn..inte gjort mycket..nejnej.. Kvällen består väl inteav mycket mer...kankse lite plugg..ska väliaf försöka!

Jaha, då var det bara en vecka kvar nu, 7 dagar, 7 nätter..

8 dagar kvar..

sen är tanten fullbordad..

Slutdelen på kursen gick helt bra..gjorde ingenting speciellt, iaf inte någonting som jag inte redan kunde. Melodifestivalsskivan gick på högvarv så nu kan jag alla låtarna och lärt mig räkna till Waterloo! Toppen! Man lär sig någonting nytt varje dag....not.

Kvällen består av ingenting...bara ta det lugnt=) Bilderna från den misslyckade gårkvällen kommer säkerligen upp imorrn!

Seglördag

Vart en riktig seg lördag! 18 års kalajset var ju som det var...:P Inte speciellt händelserikt, därav varför jag är hemma kl 12:P Kvällen gick mest ut på att sitta och sitta och sitta..... Men L8 och jag var iaf grymt utkläda=) Som ängel och djävul tog vi alla med storm:P Bilder kommer väl upp imorrn eller på måndag=)

Imorrn är det dags för andra delen av baskursen som jag går. Hoppas tiden går fort så jag får komma hem till min käresta:P På något underligt sätt känns det så tungt att sova själv, att ens vara sj utan han under en kväll. Men det är väl bara en positiv känsla antar jag. Vi har ju vart emd varandra hela tiden sen i torsdags, under min sjukperiod.. Tror all att jag blir lite bortskämd av det. Finns inte mycket bättre<3

8 dagar kvar tills jag blir tant

090313

Årets andra fredagen den 13e..som jag hört kommer det komma två stycken till. Detta är ett galet år!

Dagen har varit lugn idag, lika bra att vara hemma då jag fortfarande hostar och är snorig. Skönt iaf att feber har gått ner. Så idag har jag och MrJ bara vart hemma och tagit det lugnt och tittat på film=)
Ikväll var det tänkt att det var dags för utgång men nej min kropp är inte lika hajj på de. Blir helt varm och trött av att gå i trapporna, hur ska jag då orka stå och skaka rumpa hela natten?:P Nejnej de går inte:P
Strax ska jag dra iväg och plåta amerikanskfotboll, fotoC uppgift. Efter de hem och sedan myskväll hemma hos MrJ=)

Morgondagen bjuder på ett annorlunda 18års kalajs. Barnkalas är temat och jag och L8 kommer som ängel och djävulen:P Det blir naajs!
Känner på mig att bloggen kommer ta stryk, men hinner nog uppdatera lite hemma hos C när vi gör oss i ordning:P

Hemma

Kan det bli mer irriterande när man är hemma, kanske inte när man är sjuk då, men att man vaknar super tidigt? Kl 7 vaknade jag och hade svårt att somna om, men fick väl till små somna-och-sedan-vakna-igen. Men vid halv 10 gick det inte längre. Mycket irriterande. Så nu har jag hela dagen på mig att vara sjuk.
Idag är det mycket bättre än igår, superskönt. Febern har gått ner lite och ögonen förtillfället slutat att rinna. Hoppas det hålleri sig, kände ju precis lika igår på morgonen och sedan blev det skit på eftermiddagen.

Idag händer det väl inte så mycket..tv tittande antar jag! Kankse lite blogg, men lär väl inte finns någonting att blogga om när man är sjuk. Ens vardagär juinge vidare och oorligt händelserik.

Hostan har besegrat mig

Nu ärkriget över. Jag förlora och hostan vann. Det är helt galet! Ögonen rinner hela tiden, huvudet väger 78 kg, näsan beteer sig som ett vattenfall och jag har hosta som en tant som rökt konstant i 60 år. Det är riktigt illa. Har även feber på 38,7 grader.
Verkar jag gnällig? Hej och välkommen till mitt liv när jag är sjuk. Jag tycker synd om mig hela tiden och känner mig som världens ynkligaste. Jag blir verkligen gnällig när jag är sjuk. Erkänna det kan jag iaf och därför hoppas jag även att min omgivning förstår mig och står ut de dagar jag är deckad. Det är ju inte ofta jag är sjuk! Och tur är väl de, hur skulle alla andra annars stå ut?:P

Imorse var det tugnt. Hoppade första lektionen, allt bara snurrade när jag försökte göra mig i ordning på morgon. Men krigade mig iaf till skolan för att göra mitt historieprov och det gick väl helt okej, skrev mycket på defrågor jag kunde, sedan lämnade jag 2 tomma, kan ju inte vara bäst hela tiden.
Annars har jag inte gjort mycket mer idag, decka i sängen när jag kom hem, helt slut och det är ungefär de jag gjort hela kvällen, orkar ingenting.
Men nu är det dags för CL och sedan sängen antar jag. Skolan kan jag ju glömma imorrn, även om jag verkligen behöver gå. Hur satan ska detta gå? Prestations ångesten är på max!

Hostan lever vidare

Ingen träning idag som sagt. Satt istället och snackade skit med F. Mycket trevligt och skön att veta att det finns fler som känner och tänker precis som mig=) Att dela åsikter om något/någon man är arg över är super!
Nu sitter jag hemma med MrJ, precis gjort klart min hisotira och han sitter och kluddrar på min mediekommunikations läxa. Jag är inte konstnärlig öve rmig så behöver ibland ta in en standin:P Hehe.. Han anstränger sig till tusen fast det verkligen inte behövs:p
Sedan blir det väl dh ikväll..annars spelar jag in det för det känns som om mam komer hem snart och då är det andra avenyn som gäller, illa att de ska gå samma tid och dag!

Men nu ska jag få min konstnär att sluta och ägna lite tid till mig:P

Träningstisd..

Nej! Tack vare hostan blir det ingen träningstisdag, dock tänker jag gå på gymnastiken, dels för att det är tävling om två veckor och dels att det klirrar lite extra i kassan. Dumt men sant. Känner igen lust för bowlingen nu, inge bra att träna med hosta och sedan har jag prov imorrn i historia, så kankse kan lägga lite tid på de istället. Även om jag varit duktig att plugga nu ett tag. Känner att jag fått mer koll nu och provet komme iaf att gå att genomföra=)

MrJ kommer även ikväll, mycket skönt! Behöver lite ompyssling nu när jaa inte känner mig på topp! Även bett pap att köpa halstabletter! Orkar verkligen inte bli sjuk nu, även om det vore skönt att vara hemma, men måste få arslet ur vagna och komma igång med skolaarbetet. Mycket fotouppgifter, börja känna lite panik men ska försöka ta en sak i taget. Ska iaf plåta på fredag och det känns bra! En uppgift till förhoppningsvis klirrad:P

Nej..tillbaka itll plugg nu, sedan äta något smarrigt, om det finns att hitta här hemma, och sedan träning, möte med ungdomarna och sedan hem och mysa hela kvällen =)

Host, host, host

Jag blir galen! Helt otroligt! Kan de bara inte ge sig. Host, host, host. Hela tiden, inge stopp ingenting. riktig rethosta har jag fått! Skyller allt på min käresta, eftersom han hostat i två månaders tid. Mycket underligt att jag får det den helgen vi är ifrån varandra, borde det inte vara tvärtom?:P

Trots min hosta, har jag varit duktig ikväll, faktiskt pluggat lite på mitt historieprov, läsa igenom alla papper. Det känns bra=) Skönt även att jag fått mess av min sociologilärare och meddelat att sociologin är inställd. Det betyder sovmorgon till mig. Klockan ringer 07.45 istället för 05.45. Otrolig skön känsla=)

Men nu skriker sängen efter mig igen, tror det är dags att lägga mig. Ska blir skönt att bara ligga ner, behöver ju inte sova än:P Men skulle inte förvåna mig om ögonen faller som stenblock när jag väl myst ner mig i sängen. Tillslut blir den väl varm också;) Tar ju tid när jag icke någe sovsällskap denna natt får:P

Vad kom tiden ifrån?

Helt plötsligt har jag i mitt liv börjat få tid till saker jag aldrig tidager haft! Dock kankse inte till vettiga saker som plugg.. men till annat. Blir helt enkelt lite vardagslyx!
Förr hade jag väldigt svårt att hitta tid till att ta ett varmt bad eller ens en dusch på vardagarna, det fick ofta bli något snabbt innan sängen skrek efter mig alldeles för sent. Men nu..t.ex just nu..jag skulle kunna plugga men nej..istället tror jag det blir ett varmt bad. Men va satan kommer tiden ifrån,har ju verkligen ingenting att göra på kvällarna! Försök till plugg...jaa, jag gör mitt bästa och sedan när MrJ är här föredrar jag honom=)

Samtidigt nu som jag tänkt ta ett bad skulle jag ju kunna passa på att raka benen, det behövs verkligen! Men icke..känner verken lust eller ork! FInns det något mer tråkigt än att raka benen? Tankarna till att lasa bort håret på benen och armhålorna lockar till max! Tänk vad skönt att slippa raka, raka, raka och det är ju bara ett stort plus att jag sedan är len hela tiden =) Tror väl inte någon säger nej till de:P

Härliga måndag

Prov på riktigt första härliga måndag. Hade MrJ sovandes hos mig så vi körde på en riktigt mysmorgon=) Vaknade väl runt kl 10 men låg och myste fram till nästan halv 12 åd det blev eld i baken på mig! Ingen stress för skolans skulle, men var ju tvungen att gärna åka runt halv 12. Snabbdusch och lunchmakeing och sedan var det bara att ge sig iväg=) Dagen i sig har varit mycket värdelös, den hade blivit tusen gånger bättre om jag och MrJ fått legat kvar i sängen. Inte gjort mycket nyttigt idag!

Annars händer det väl inte så mycket idag. Fått reda på att mitt körkortsprov är framflyttat en vecka, mycket naajs=) Alltså kan jag lägga vikten, orken och "lusten" på att plugga till mitt historie prov som jag har på onsdag. Det där med lusten får vi väl se...

Och mitt i allt detta har jag fått tok-hosta. Hostar hela tiden och det vill inte ge sig! Dock har jag inte ont i halsen eller känner mig något vidare förkyld, kankse bara lite huvudvärk. Knölen på hälen är väl som den är, inga större förändringar!
Uppdatering om hälsan återkommer jag med!:p

Helgen som gått

Fredag: Första jobbet som mingelfotograf gick strålande! Helt okej och någonting jag verkligen skulle kunna tänka göra igen, mesta els för pengarna faktiskt, det försvininer ju faktiskt en party dag för mig själv:P Även om det går att skaka arsle även som mingelfotograf. Jobbigast var nog hur torr jag blev i halsen, hela tiden prata och att undvika at skratta går ju inte:P Men allt som allt var det en rolig grejj och bilderna blev kanon. Säger till sen när ni kn glo på dem, kommer upp på cred..ingen aning när, men jag ger bort bilder imorrn=)
FÖrrutom mingelfotograf umgicks jag självklart med mina vänner. Lite för på nivå, ett helt gäng och sedan drog vi vidare till K15, som inte alls heller var någon hökdar, mycket liten lokal!

Lördag/söndag: Fick iaf vakna upp med min älskling, men någon mys blev det inte här nej. 08:45 gick bussen mot slussen som skulle ta mig till baskurs för tränare. Det är där jag tillbringat min helg. Mer specifiserat på Lillsved, d.v.s ute på Värmdö, 50 min i från slussen med buss. För mig för kursen i stort sätt värdelöst. När man själv vart gymnast i 8 år och sedan tränare i nästan 3 kan man det mesta, det sitter redan i ryggraden. Och sedan är det lite svårt när det finns folk där som vart tränare i 3 veckor eller att deras gymnaster knappt kan göra kullerbyttor. nivån blir så ojämn. Men det är en utmärkt kurs att gå för nyblivna tränare, det tycker jag verkligen. Därför är det konstigt att vi i SOL måste vara tränare och det räcker inte med as-tränare som jag är...hmm...förstår inte ritkigt hur det går ihop?

Hemma nu och helt slut, precis tagit en dusch och nu ska ja göra ett försök till att doppa ner näsan i körkortsteori böckerna...prov på torsdag..önska mig lycka till. Det kan jag behöva denna gång..

Fotograf, kurs..vart tar bloggande vägen?

Dålig bloggning på väg igen. Gårdagen var inte så händelserik och någon datar hade jag ej tllgång till, ni kanske saknade lite inlägg jag vet:P Men igår vad jag med min käresta, hade lite mys och käkade hos farmor=) Fick sedan kvälls besök av MrJ, då han kom nyklippt och snygg! Synd bara att håret är lite kort, kan inte dra i det längre, iaf inte så hårt:P hehe.
Idag har det varit en kort skoldag och sedan möte jag upp J för en fika på medis, mycetk mysigt=) Sedan kom MrJ med vän också, fast de tog dem ett tag att hitta..de fick en lite promenad för att sedan komma rätt, tror de gick runt hela medis:P

Ikväll är det mingelfotografstund som gäller! Antar väl att det blir en lugnt kväll, inge drickande för mig, ska ju upp tidigt imorrn och dra i väg på Badkurs i gymnastiken, hela helgen blir jag borta, så räkna inte med någon superblogg helg, om vi har tur får jag en stund bloggning på söndag=)
Nu är det dags för mig att duscha och börja smått förbereda mig för en låångarbets kväll/natt:P

Mingelfotograf

Precis som rubriken säger är det detta som "drabbar" mig på¨fredagkväll/natt. Jag ska ställa upp, vill bara poängtera - helt gratis, som mingelfotograf på en arangerad fest på K15!:D
Men lite får jag iaf för att jag ställer upp, 5 tjejkompisar får komma in gratis och kankse även får en gratis drink, inte illa pinkat det! Helt plötsligt får jag säkert många nya och fler tjejkompisar:P hehe
Även om jag gör detta jobb helt gratis ska det bli jäkligt kul, lite läksigt också när det är första gången, mykcet bra erfarenhet som kan skrivas med i CV:t och något som kankse ger mig något i framtiden. Alla mingelbilder kommer ju komma upp på deras hemsida vilket gör att mitt namn och "verk" kommer att synas. Någonting som känns otroliigt bra, betalning behövs inte, inte iaf denna gång=) Alltså blir det andra gången jag får bilder publicerade och hoppas verkligen inte att det är den sista!
Kvällen känns också mycket bättre när jag kommer ha poolers där, även min käraste=) Kankse jag kan klirra första bilden på honom och eftersom jag förhoppningsvis har rätten till bilderna kommer det säkert synas några i bloggen=)

Annars gick träningen bara bra idag=) Om cirka 3 veckor är det dags för tävling. Den 21 och 29 mars=) Hoppas det kommer gå grymt! Men det brukar ju gå super för mina smågymnaster, även om tävlingen den 29 är mycket högre svårighetsgrad än tidigare tävlingar. Men det blir ett perfekt tillfälle för tjejerna att mäta sig=)

Ensamma hemma i kväll är jag också. Helt chockad blev jag när jag fick göra att mina päron skulle på bio. Mitt i veckan och utan anledning, när hände de senaste liksom?:P Men det är väl en mysig grejj att göra, inte blir jag bjuden på bio mitt i veckan, nejnej:P
Såå nu är jag herrn i huset och ska väl försöka roa mig så gott det går, blir väg bloggar, sms och TV!
Klockan ringer 05:45 imorrn, tidig sänggång:P

De där med födelsedagspresenter..:P

Lugn dag idag. Jobbat på bra i skolan, fick hoppa sista lektionen, som var engelska..överlyckalig, hat ämnet nummer 1, för vi jobbade på lunchen istället. Mycket mycket skönt=) Så nu sitter jag här hemma och har inte så mycket för mig..ska fösöka att plugga lite om jag finner lust. Men just nu är lusten låångt bort, i något exotiskt varmt land!

Jag tycker nu att det är i alldra högsta dag dags för mig att börjar räkna ner dagar tills jag fyller tant. Nu är det 19 dagar kvar ochjag har faktiskt knapat ihop en liten önskelista=) Dick fungerar den inte till pojkvän och vänner, hoppas ni förstår.
Varför ska det vara så hopplöst svårt att kunna önska sig någon från vänner och käraste? Visst att det blir svårare desto äldre jag blir, men de känns bara fel. Känna kankse nästan bättre att bara ha en myskväll där man bli bjuden på godmat och sällskap. Mer behövs inte. Även om en helkväll är mer än nog:P

Bästa presenten jag åstakommit måste vara när jag och J köpte fiskar till J. Till en början hade vi inte någon aning om vilka fiskar som skulle gå ihop med hennes, och inte hjälpte de då vi inte viste vad hon hade för något:P Men vi fick iaf ihop några stycken och namngav dom allesammans=) Men att de överlevde vägen till J i påsarn är ett under. Det var nämligen så att vi var tvugna att springa lite till både bussar och tubar:P Ni kan ju räkna ut resultatet, fiskarna måste ha trott de blivit storm. Men iaf, fiskarna kom fram hela och levande till J men sedan dröjde det inte länge förrän hennes ål åt upp dom allihopa!:P Tacksam var den ålen för att få lite fler kompisar hehe





GE mig jordgubbar med glass NU!=)




Ångrar mig

Tanken som slog mig i morse när jag vakna och hade MrJ brevid min sida var att dra täcket över huvudet och bara få en mysdag tillsammans. Men eftersom jag kände att denna dag i skolan var vittig tvingade jag mig upp kl 6. Men detta kommer jag senare att ångra djupt.
Har inte gjort m,ycket idag i skolan, fick tillbaka arbete på sociologin och sedan en ny uppgift (kankse de "viktigaste"), på svenska gjorde vi nada, gick igen np som vi har i april och på historian fick vi gå hem och plugga till provet som vi har nästa vecka. Så det kändes bitteert att jag skulle kunna legat kvar  sängen i morse och haft en otrolig mysig dag=)

Annars är det träingstisdag idag som vanligt! Äntligen tillbaka till tidig träning så jag slipper komma hem vid halv 10 på kvällen och bara decka i sängen!
Nu kankse det bli bättre tid till lite plugg också..ska göra mitt bästa även om MrJ är här. Måste lära mig, men det är otroligt frestande att bara ligga i hans armar och ha det bra!:P Ett jäkla tjat det blev om de nu då..sorry:P

vi får se vad kvällen har att erbjuda, vet iaf att syrran kommer över på fika, inte ofta det händer =)

Tar det aldrig stopp?

Visst att vi precis varit inne i Sveriges kallaste måndag och att det precis varit sportlov MEN när tar snön slut? Helt ärligt börjar jag tröttna nu. Kanske inte på snön, den gillar jag bara att den kommer tre månader försent!
Varför ha snö i slutet av feb och början av mars, är det inte meningen att de ska bli vår nu? Förra året på min födelsedag, d.v.s om 21 dagar, så var det snöstorm och de vill jag verkligen inte uppleva igen! Nejnej tack!
Tänk er, 23e mars, strålande vårsol..sittandes ute och bara känna kroppen värmas av solen. Kan det bli så himla mycket bättre?
Vi kan ju räkna bort att jag fyller tant...även om det ska bli skojj! För att inte göra tantfördrövelsen så mycket värre kan ju solen få titta fram och göra min dag tusen gånger bättre!
Trött på vinter, mörkt, kallt och enländigt! Nu vill jag ha ljust, värme och bara kunna njuta!

Zonsalva

Jag har nu i 14 dagar genomgått en zonkur mot en mysko knöl jag fått på min häl. Någonting som började någon gång runt höstlovet men blev mycket illa i december.
Jag känner att jag jort denna salva lite orättvis då jag bara gnällt att det inte hjälper och blabla. Men helt äligt såvet jag inte. Min knöl har blivit mycket mindre. MEN innan jul var den minst tre ggr större och ett få dagar innan jag besökte doktorn hade jag ju varit på GranCanaria i en vecka och gått utan skor. Så när jag var hos doktorn hade knölen krymt till hälften och nu efter zonkuren lite till vilket är mycket bra. MEN är det salvan som hjälpt eller bara naturensgång?
Får låta de gå någon vecka nu utan salva och se vad som händer. Det känns som om det är naturensgång att knölen minskar, hoppas verkligen på, annars vet jag inte vad de gör åt knölen!


Häärliga måndag?

Det kunde ha blivit en härlig måndag...men självklart offra jag lite för min käresta:P Fick iaf en sovmorgon till kl 8=) Första måndagen jag haft några bilder att redigera också, gick finemang de. Annars har jag inte gjort så mycket mer, legat på två stolar större delen av dagen och inväntat sista lektionen.
Rätt skönt att vi nu hag eget arbete på trafikkunkspan, mycket skönt en måndag eftermiddag:P Så Issa och jag har suttit och klippt och klistrat bokstäver. På en timme hann vi få fram "Bilens utveckligen". Bokstaven "S" hatar jag mer än allt ännat just nu, en helt omöjlig bokstav att göra snygg stor och fet. Men resultatet blev iaf strålande=)

Just nu känns måndagen som mycket bra! Även om dagen varit seg så har jag fått veta att jag kankse har ett plåtjobb på fredag som mingelfotograf, inte alls illa de=) Kanske kan få till lite pengar, bra att! Och otroligt roligt skulle det också vara såklart! Finns ju inte så mycket som kan gå fel om inte någon snorunge häller sin öl över kameran, men det tror jag väl inte:P
Måndagen kan även avslutasbra, min käretsa kankse kommer senare ikväll och det säger jag aldrig nej till även om han offrar sin sovmorgon då jag börjar 08:00 imorrn...klockan ringer 05:45...häng mig!

Helgen som gått

Känns verkligen som om lovet sprungit fram. Från torsdags och framåt känns det som en dag! Samtidigt som det känns som om det var evigheter sedan det var tisdag och jag gjorde personbästa på fyra serier med prick 800, d.v.s 200 poäng i snitt/serie. Kändes jäkligt gött!

I torsdags var jag och MrJ hemma hos J för att käka middag och ha en myskväll. Massa bilder? Nej tyvärr. Det blev ju inte direkt någon myskväll:P Istället blev det dubbel fest. Först skulle vi till Stuvsta och hjälpa E MrJ vän med att ragga brud. Men det visade sig sedan att vi fick gå i 40 minuter från stuvsta till bandhagen/hagsätra. Mycket irriterand då vi kunda ha tagit en buss på 10 minyter bara som stannade precis utanför, men vad gör man inte för sina pooolers:P
Efter den misslyckade fest, det var den verkligen, faan inte en person över 16 år, så drog vi till J gamla klasskompisars fest där allt blev mycket mer lyckat. Träffade t.o.m två gamla klasskompisar till mig + att jag typ "känner" Js klasspoolers=)

Fredagen bestod av nada..kändes inte alls bra..fredagen förstörde typ hela lovet! På så sätt kändes det som om lover sprang iväg.
Men MrJ kompis R från öland kom iaf upp till sthlm och spenderade fredagskvällen med oss=)

Lördag. Vad finns det mer att säga. Alla samlades hemma hos redan kl 12. Vid 14 var det dags för bowling och där vet vi ju alla hur det gick. Mycket lyckat var de också=)
Efter det blev det käk på donken och sedan drog vi hem till Tim2 för att fördriva tiden med musik och gh. Tycket att jag ägda alla killar på gh..:P
Efter de blev det dags för utgång och lite mera donken. Möte upp E från bowlingen som följde med ut och dansa. Kändes bra att det kom en tjej till. Kvällen gick fort och sedan möte jag och MrJ upp E och M..hans kompisar..och åkte hem. Kvällen slutade tidigt, som nog de va skönt. Redan kl 02 var vi hemma=)

Allt som allt var det en lyckade helg. Känner mig stolt som bjöd alla killar på taxi..men kanske det jag bör göra när jag blev bjuden på så mycket annat!
Dags att hoppa i säng redan nu tror jag! Kroppen känner inte alls för skola. Men det är bara att stå up om 4 veckor är det lov igen och innan dess ska jag på ledarkurs och hinna fylla 19. Det kommer att bli fullrulle.
Förresten nu när min Zonkur ä avslutad för min knöl och jag inte märk märkbar skillnad, vet jag inte vad som sker. Återkommer!

RSS 2.0