Tiden räcker inte till

Redan helg igen nu då! Helgen kommer både med ångest och härlighet. Har mitt svenska tal att skriva till nationella....... Ojoj, hur ska detta gå? På tisidag ska jag hålla de och ser verkligen inte när jag ska få tid att skriva och öva på det, ska göra mitt bästa, annars blir det panik skrivning på måndag kväll:P

Inte mycket bloggande de senaste dagarna och det vet ni alla beror på att jag vart med MrJ..eller ni borde iaf kunna räkna ut det. Ska åka till honom nu och kommer hem på lördagkväll, kanske kan få till ett inlägg om jag orkar då, ska nämligen vara 08:15 ute på lidingö då mina smågymnaster tävlar, så hela söndagen försvinner.. Men det ska samtidigt bli skoojj=)
Haft en väldigt onödig dag idag, bara en lektion som vara i en timme och duktig som jag är åkte jag till skolan för den. D.v.s en timme till skolan, en timme i skolan och en timme hem från skolan. Jag måste vara helt galen. Förstår fortfarande inte varför jag begav mig ut!

Men nu ska snabb packa och sedan dra mig mot MrJ, hoppas jag kan få lite skrivande på talet på tuben till honom. SKulle kännas super att iaf få det halvklart.
Bloggen tar stryk denna helg, men desto bättre blir det sen. Med bilder från trävling och allting!
Glöm inte att släcka lamporna på lördag en timme, det hade jag tänkt att försöka med, och sedan på natten får ni inte glömma att ställa fram klocken en timme!

Livet leker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0