Glasögon

Jaa nu är det dags för mig att skaffa glasögon! Kändes inte alls bra att få höra att jag haft synfel sedan jag varit liten. Att de inte märkt detta tidigare!
Sjukt hur dåligt jag ser på mitt högeröga plus att det är ljuskänsligt, men det visste jag jue. Min skelning är heller ingen slump.

Optikern blev lite förvånad över mina värden, de kunder som kommer in till honom med mitt synfel, för första gången, har inte alls så pass höga värden som jag. Han anser, eller säger man kanske ansåg (???), att jag borde ha haft glasögon sedan jag var 14 år!

Skrämmande och en otrolig omväxling! Ska jag nu efter 20 år börja ha glasögon 24/7, kommer ju inte fungera!
Linser får jag inte heller börja med, utan måste ha glasögon först då min skelning kan blir värre och jag ser dubbelt eller så försvinner skelningen helt.
Vi får väl se hur det går, just nu vill jag ha glasögon och linser. Kunna byta och bara ha glasögonen när jag är hemma. Tror inte mitt psyke pallar mer. Inte just nu iaf.....

Synundersökning

Efter en underbar dag i solen med J och nästan ett bad, ville inte doppa hela mig för jag var tvungen att gå så fort jag kom upp:P så möte jag upp MrJ som slutade lite tidiagare, skönt en dag som detta!

Han skulle på synundersökning, händer då och då när han har linser. När jag ändå var där så frågade jag lite om mina ögon och fick testa en snabbsak. De var så att jag har precis samma synfel som min älskling, men inte alls i samma grad. Men eftersom det ändå visade lite fel så ska jag på en synundersökning imorgon, lika bra det.

Nu har vi avnjutigt en supergod middag, wok, tittar lite smått på Allsång på skansen i väntan på fotbollen: Spanien-Portugal!

Sol, rålis och J

Yes ni hörde rätt. Det blir rålis nu igen=) Soolen är ju framme och inte orkar man vara hemma då. Och rålis lär det bli nu när jag flyttat. Man möts liksom på halva vägen!

Ska bli en skön dag i solen med J!


Finns inte mer att säga, kanske ska försöka handla mat idag också?

Sommarblommor

Nu på morgonen har vädret inte varit så bra, men nu efter lunch kom soolen!=)

Kommer precis hem nu till fotbollen efter att ha suttit ute och läst i en timme, handlat lite och gått en 45 minuters promenad vid vattnet och plockat blommar=) Lite sommarblommor att ha på bordet, så fint!

Visst ni att man kan gå ifrån alvik via vattnet enda hem till mig? Och faktiskt lite till! Fatta vilken skön promenad det skulle vara!!=)

Annars räcker det även med att bara gå fram mig och upp mot villastad, vatten och sol hela vägen!=)

Farmor 80 år

Efter midsommar hade vi en härlig dag med sol och bad och ännumera god mat:p

Sen igår så var vi bjudna till farmor som fyllde 80 år! Hon hade varit så duktig och fixat supergod mat, ni ser mat igen:p
Lite sega var vi nog alla, svårt med kalas på en söndag efter midsommar, men trevligt och mysigt var det!
Och det är inte alla dagar som farmor fyller 80 och man få vara med om det. Pigga och glada farmor!=)

Midsommar 2010

Jaa midsommar 2010 är över sedan några dagar tillbaka. MrJ och jag kom hem igår natt (?), om man nu får räkna 23 som natt:p Tycker synd om han som fickgå upp alldeles för tidigit i morse, en sovmorgon idag behövdes!

Midsommar var mysig. Min kära J var ute hos oss för att fira järnet! Jag sa redan innan till henne att denna helg gör vi inget annat än äter, och rätt fick jag självklart!
Midsommar 2010:

- Tidig uppgång
- För mycket folk:p
- Fika
- Gemensamgång till midsommarstången
- Midsommarstångdansande
- Lite sprit
- Förberedelse för mat
- Lite mera sprit
- Midsommarlunch
- Lite aktivitet på grasmattan: gymnastikövningar, hopprepshoppning, limbo, hoppa högst och längst.
- Mer sprit
- Midsommarbad
- Trevligt prat
- Sprit
- Gilla korv
- En del tacka för sig
- Sprit
- Killarna sprang nakna
- Nattinatti





Tugn dag i stan, anting överhettad eller rånad av fjortis?

Jaa det är redan dags nu i år igen. De går riktigt fort. MrJ längtade lite till julen igår när han hörde julsång på TV, knäpp?
Skönt iaf att solen lyser och det är mega varmt ute! Jag kommer precis in efter att ha suttit i solen och läst i någon timma om inte mer:p Slukar alla böckerna! Även en dusch har jag hunnit med och klockan har precis passerat 12, rekord från min sida? :p

Ska bara packa klart allt nu, se till att jag får med mig allt, kommer alrig orka bära allt och sedan bege mig mot stan för att fixa present till farmor som fyller 80 år! Sen möter jag upp MrJ och DCK!

Det kommer inte att bli en kul dag i stan. Två systempåsar, en väska förhoppningsvis och sedan skopåsen, får icke glömmas. Det hjälper ju verkligen att det är 25 grader ute + att lilla jag ska bära allt, kommer troligen dö, antingen av hetta eller att en fjortis klubbar ner mig och snor spriten! HAHA vad tror ni.....?

En månadslön

Idag har jag varit på jobb igen. Nu har jag varit på alla avdelningar som finns där, de tillhör liksom samma förskola. Och nästan alla gör olika, konstigt att de inte jobbar mer ihop, men kanske har de att göra med ålderna på barnen. Allt har gått bra idag iaf=)

Har även fått en massa lönespecar!:D Superskönt nu när allt kommer:
- 3500 från SOL
- 3500 från Fruängen skola
- 5500 från skatteverket
- 1-2000 från Trampoolin
Pengarna behövs, speciellt nu till sommaren så de är skönt, kan jag leva lite nu iaf, hihi. Får även pengar i juli för juni ifrån förskolan jag var på idag. Yeeees!

Imorgon bär det ut till landet för att fira midsommar, bloggen försvinner om det nu inte kommer att funka att blogga från MrJs mobil!=)


Sooolen och radiodebut

Idag träffade jag J&J&J för en dag i rålis och ett tillfälle att kunna njuta av solen. Tur att man inte jobbade idag, men de gör jag imorrn =)
Vi körde donken till lunch sedan nektariner, jordgubbar, kiwi och en massa gymnastiska saker. Volet och så=)

Mitt i allt kommer SR förbi och undrar om vi vill vara med i radio, och kändiskåta som vi är alla är sa vi självklar ja! haha! Roligt sådär mitt i vardagen!

http://sverigesradio.se/api/radio/radio.aspx?type=db&id=2447659&codingformat=.m4a&metafile=asx
´


Haha, tryck och lyssna! :D

Klubblös

Yes som ni hör är det sant. Jag är nu klubblös.

Tyvärr är inte bowlingvärlden som fotbollsvärlden där man kan bli köpt mot sin vilja, eller såld om man ser det så:p Men det är otroligt krångligt allting. Synd bara att man inte får betalt som spelare, eller kanske de bästa får?
Hmm de i fotbollsvärlden får ju iaf en liten summa även om de spelar i en skit klubb.

Men nu är det iaf byebyeBajen! Så får vi se vad som händer till hösten!

Måndagen den 21 juni

Kroppen har varit helt slut efter helgen, så sovmorgon imorse var otroligt skönt.
Skönt också att vädret suger idag, behöver en dag hemma. Ska stryka upp veckornas tvätt också! Tiden har bara inte funnits än!

Mer uppdatering om mitt krig. Arbetsförmedlingens chef gick just på semester och återkommer om 5 veckor. Roligt, mycket. Min "utredning" kommer inte att bli löst idag, imorrn eller snart. Utan efter sommaren....




Sjukt att det är midsommare på fredag!

Söndag

Gårdagen var bra, otroligt trött idag bara. Seg rakt igenom! Sköönt att man inte har några måsten idag, MrJ och jag har varit hemma och bara njutit! Blir även topwok till middag, gott, och behövligt!

Vädret beter sig underligt också. Imorse när jag vakna va de strålande sol sen började de att spöregna, riktigt ordentligt men nu lyser solen igen. Heelt otroligt!


Jaa mer har jag inte att säga. Bröllopet i går var superfint! Riktigt mysigt att titta på! 

Tvättstugan

Yes dags igen, tvätt tvätt tvätt:P Tråkigt!

I väntan på att tvätten ska bli klar ska MrJ och jag göra mig i ordning för en trip till vällingby! Handla lite små saker, böcker, hårspray och shampoo:P

Mer händer ju inte. Väntar tills vigseln ska börja, sen blir de väl lite fotboll och utgång ikväll!=) Lite slappdag men mycket som händer senare ikväll, varför kommer allt samtidigt?:P

Tessan vs arbetsförmedlingen

Nu har jag precis hemkommen och har fått samtal ifrån min handläggare på arbetsförmedling. Riktigt taggad på att driva detta tills jag får mina pengar, även om det ska krävas en stämning.
Krig är det som gäller och jag har med mig både svärd och sköld.

Läget just nu för er som undrar:
- Jag har lämnat in en skriftlig klagan till arbetsförmedlings chef, via min handläggare.
- Väntar på att chefen ska läsa och ta ställning, förhoppningsvis innan han går på semester i fem veckor
- Jag är grymt irriterad på att de kan vara så svårt för de att bara inse sina fel!

De som jag kräver:
- Att självklart få tillbaka mina pengar
- Ett samtal med chefen, men de verkar helt omöjligt. Vill att han ska göra sitt beslut efter min version och inte efter de som står i mina papper, eftersom att de är totalt fel. De står ju t.o.m att jag är FILMlärare istället för SIMlärare..........
- OM jag inte får mina pengar ett möte med alla som är inblandade, speciellt min förra handläggare som gjort fel.
- ATT FÅ MINA PENGAR!








Snor och bajs. En vardag.

Msn läser överallt hur folk ligger i hängmattor, hänger vid bryggan och bara njuter. Själv är jag upptagen med att torka snor ur barns näsor och oroa mig för att deras bajs i blöjorna ska komma på mig när de sitter i knä:P
Hur täta är egentligen blöjor? Känns som att innerhållet ska komma ut vilken sekund som helst, speciellt när man ser hur hela blöjan hänger:P haha. Annars är jobbet supernajs! Alla barn är så gulliga=)

Nu väntar jag bara på att MrJ ska komma hem!





Jaa någon blondinbella och nils lär det ju inte bli, tyvärr holroyd, men vi kanske kan starta en kampanj för de? Kanske blir en stor hit, kontrast sådär liksom:p

Tomt i bokhyllan

Att jobba är inte min kropp van vid, de märks. MrJ och jag somnade igårkväll till fotbollen vid halv 9 och vaknade mitt i andra halvlek. Helt slut båda två! Och som grädden på moset har jag en härligt huvudvärk som förföljt mig sedan i går morse.
Jaa, de märks att min kropp säger ifrån. Slutar säkert med att något barn smittar mig med enb arnsjukdom och jag ligger deckad i någon vecka eller två:P

Nu ska jag iaf strax iväg. Har den skönastse vägen till jobbet. Tväbanan från start till mål. Underbart! Men böckerna börjar tvina i bokhyllan, en bok på två dagar i snitt ungefär. Jag bara slukar dom.
Behövs en trip till akademibokhandeln och fylla på med min favvo författare. Katarina Von Bredow. Jaa ungdomsböcker älskar jag:P



Jaa alla som undrar. MrJ mår bra, blev utskriven igår från sjukan och redan på väg till jobbet. Kanske han borde starta en blogg, händer mer i hans liv än mitt. Och i så fall skulle vi ju bli blondinbella och Nils, fast i förorten och inte med miljoner på banken!

Älsklingen på väg hem!

Efter alla dessa prover och all tid på sjukhuset får MrJ nu komma hem. Men han ska tillbaka till sjukhuset imorgon. Han ville inte sova kvar där och det kan man ju verkligen förstå!
Jag tycker iaf att det är skönt att han får komma hem. Saknar honom så mycket!

Om blindtarmen sedan ska bort det vet vi inte. Det verkar ju nu iaf som om den får vara kvar, men blir det värre under natten och vi måste åka in igen försvinner den nog. Annars vill de nog bara kolla honom i morrn, annars skulle de ju inte låta honom komma hem!

Jobbigt dock att han inte får äta någonting för OM de skulle bli operation imorgon. Men lite soppa och fil får han iaf äta!

Hemma från akuten

Vilken jävla natt och morgon de varit!

Blir väckt klockan 02 av min älskling som ligger med magkramp och gjort de i två timmar. Under den tiden har han redan hunnit att kräkas. Vi avvaktar lite, men när klockan är 03 ringer jag till vårdguiden och får order om att direkt åka in till akuten med honom. Så ringer och väcker stenis och i full fart på väg mot akuten.

När vi kommer dit har vi tur att det inte är någon kö, så fort kommer vi in. Lämnar ett blodprov, MrJ spyr igen och får dropp.
Vi blir inskjutsade i sjukhuset hemska rum i väntan på en dokter. Här börjar ju kön. Under den tiden vi väntar kommer det tre ambulanser och självklart går de förre oss.
Men tillslut kommer iaf doktorn, ställer några frågot och klämmer på magen. MrJ får även lämna ett pissprov.

Efter de tas beslutet om att han ska läggas in för de misstänker att de är en blindtarmsinfektion. Så just nu ligger han på sjukhuset, men morfin och sover säkert gott:P

Om det blir operation får vi vänta och se! Vill hellre vara där än här hemma själv. Saknar min älskling<3

hard work

YEEES! Jobb heeela veckan! Weho! Behövs lite jobb nu när jag inte jobbat på över ett halv år:P Och pengar rullar in.
Jag kommer jobba på en avdelning där barnen är ungefär 1,5-3 år...de är så jag gissar:P Alla går iaf på blöja. Kanske jag får börja byta denna vecka..!

Så tidig uppgång kommer det vara denna vecka och mycket mycket mindra bloggning:P Men nu när jag har ett liv för en veckas tid, så kommer ju inte bloggen i första hand:P

Veckans behov: Fler böcker av Katarina Von Bredow

Fotbolls VM

Jaa kanske även jag ska kommentera att de faktiskt är fotbolls VM. De går ju knappt att undvika. Konstigt nog har de kungliga bröllopet fått mer publicitet än fotbolls VM, när hände de senaste liksom? Så fort fotboll kommer på tal så är de allas gud, lite smått sjukt!

Ändå sitter jag själv här och tittat på matcherna. De är ju inte helt fel. Roligt att titta på. MEN snälla, världen behöver inte snurra runt fotbollen i två veckor?
Så sjukt att en människa äger ett ton andra människor och sedan säljer dem för ett antal miljoner och tvingar dem att spela efter vad den vill, känns de igen? De brukade kallas för slaveri, ni minns väl? När de "vita" invaderade afrika!

Bullbak

Inte blev MrJ bättre under natten. Feber verkar han dock inte ha. Sköönt, men han frysere och svettas om varannat och har halsont. Stackarn. Men så går de när man inte klär sig efter vädret:P

Imorse bakade vi iaf bullar. Så nu har vi 30 nybakta bullar i köket och det är hur varmt som helst. Äntligen kan vi öppna fönsterna så det kommer in lite luft=)

Annars blir söndagen lugn. Lite trött nu efter bullbaket, sen är de ju Fotbolls VM på TV. Så en slapp dag inomhus gör verkligen ingenting. Fotboll hela dagen, sedan repris av DH och amazing race ikväll. YES!

Slappdag

Gårdagen tog hårt. Konstigt. Men seg i kolan har jag iaf varit idag, även i kroppen! Så en slappardag hemma hos MrJs mormor har varit skönt. Slippa laga mat och diska, de säger man ju inte nej till.

Mer spännande har jag inte haft det idag, men gårdagen var fin. Intervjun gick bra och J var så fin på hennes student! Riktig god mat blev man också bjuden på och massa massa med vin:p hihi

Imorgon är det min första söndag på två månader som jag är ledig och då blir det bullbak här hemma. Spännande!

Js STUDENT!

Ojoj, redan dags! Ett helt år har gott. Men nu är det Js tur att ta STUDENTEN!

Tyvärr så kommer den sabla intervjun (även om den är bra) ivägen. Så jag missar hela utspringet!! Känns dumt att jag kommer vara i slussen samtidigt som hon springer ut, men då i väntan på saltsjöbanan!

Efter intervjun ska jag iaf bege mig mot fruängen, fräscha upp mig lite sedan möta J och sedan gå på Js mottagningen!


Hoppas DU får en underbar dag min bästa vän! Vädret är ju inte på din sida, men kom ihåg, som min kära lärare sa: " Det är de som springer ut i regnet som kommer lyckas bäst i livet ".

Det stämmer grymt bra in på oss två, vädret ville ju att jag skulle lyckas i framtiden, och nu även du.
Sen om arvetslöshet ses som att lyckas vet jag inte, men jag har ju iaf flyttat hemifrån, bästa pojkvännen och grymt grymt bra och de bästa vännerna!:D <3

Intervju

Yes, nu är det strax dags att åka på jobbintervju. Väldigt länge sedan jag var på en, men det ska bli ruskigt kul och jag hoppas på det bästa=)

Andy´s lekland. Det är dit jag ska på jobbintervju. Nacka. Har haft mardrömmar hela natten om hur jag ska ta mig dit och hitta, mitt nya access kort var även med i drömmen, hur sjukt är inte de?
Drömmar kan allt vara konstiga, men hoppas verkligen inte att intervjun blir som i drömmen!

Kämps

Tidig uppgång blev det imorse! Klockan 08 ringde jobbet och ville ha mig på jobb=) Denna gång var jag på en ny avdelning, snart har jag varit på alla=) Barnen är så fina och snälla allihopa! Verligen ett roligt jobb!

Annars händer det inte mycket. Min energi ska jag lägga på att vinna mot arbetsförmedlingen, hoppas verkligen på att jag får mina pengar, men så mycket vågar jag väl inte hoppas. Det vore så onormalt av staten att vilja ge tillbaka pengar de är skyldig. Hoppas hoppas hoppas.

Imorgon är det dags för Js student! Hoppas hon får världens bästa dag=) Synd bara att vädret inte ska bli bra, så jäkla tråkigt. De va just vädret som var ett stort minus på min student!

Men imorrn är det Js dag!!!=)

It´s back!

Ibland har man väl tur. TVn är tillbaka! Weho! Yes! Superskönt.

Idag har det vart jobb som gällt för mig. Så skönt verkligen, längtar till ett heltids jobb och på fredag är det intervju så de går framåt för mig iaf=)

Fick även tag på kärring på arbetsförmedlingen som klantat sig och fick lite vettiga svar, men lika mycket som hon sa som var bra var det dynga!
Ska iaf lämna in skiftligt om det som hänt till chefen och sedan får vi se. Kärring "trodde" iaf att jag skulle få mina pengar, vi kan ju hoppas att hon har rätt denna gång iaf!

Studentmottagning 1

Våran box har gett upp, kul. Ännu en utgift!

Nu har jag precis duschat och ska bege mig mot söder och hem till fruängen. Lika bra att åka nu, finns inget att hämta här, TVn fungerar ju inte:P höhö
Ikväll är det studentmottagning 1 som gäller. En kompis till familjen. Hoppas på god mat, de är ju en av anledningarna att man går dit:P hihi

Nej inte slösa mer tid här, föna håret och dra sen!

De vänder

Jaa lite solljus nu i mitt jobbliv. Fick precis ett mail ifrån Andys lekland i Nacka om att komma på intervju på fredag!
Tråkigt nog ligger Js student då! Men får hoppa utspringet och komma på hennes mottagning istället, känns astråkigt, men måste ju på jobbintervjun!

Lite roligt i denna blogg iaf, och 14 00o spänn är arbetsförmedlingen skyldig mig, dom jävlarna. Inte alls glad nu men de kanske ni redan fattar!!!!

%?"!%)&# !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARG

ÅHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

Ni ska bara veta!!!!!!!!!!

Tänk er att ni kunde ha fått 3500:- i månaden i fyra månader men inte fått de p.g.a en avdankad kärring!



Jaa de är helt sant. Jag är berättigad ersättning för att jag är långtidsarbetslös med 3500.- i månaden. Detta skulle jag ha börjat fått i feb! Men icke sa nicke, kärringen har skrivit att jag varit arbetslös sedan 27 maj!!!!!!! Men jag varit arbetslös sedan 28 oktober! ÅHHHHHH!

Tre månader i sträck måste du varit arbetslös för att få ersättning. Vilket jag skulle ha varit i feb, men tack vare henne kommer jag först kunna få ersättning i september!

Så arg så jag vet inte riktigt vad jag ska göra!!!!!!!!!!!

Arbetsförmedlingen

Jaa de är dags nu för ett besök. Kanske de är något bättre i vällingby? Jaa jag kan ju hoppas iaf! Får väl se vad som händer då!

Dagarna nu känna lite mysko. Annars har jag haft fullt schema måndag, tisdag och torsdag men nu så är ju alla träningar slut! Så mina dagar är helt tomma! Skööönt att skolan börjar tar slut för alla nu. Nästa vecka är alla mina skolvänner lediga:p hehe

Men tills dess får jag njuta själv av solen!

Ojojoj

Gården var supermysig! Visst fler vänner som var där=)

Och nu är jag totalt slut! Gått upp i snitt klockan 07 tre dagar på raken, min kropp är verkligen inte van. Och sedan på de hållt igång hela dagen.
Idag var det sista jobbdagen för mig! Nu är det sommarlov! Skönt, men skulle gärna vilja jobba mer! Jobb någon?=)

Efter jobbet träffade jag MrJ i stan och vi gick på shorts jakt! Fullträff blev det denna gång, kom hem med ett par shorts (icke de jag tittat på, så xs passa. Totalt sjukt är det) och ävennya solbrillor. Ni som sett mina gamla vet att jag verkligen behöver nya!
MrJ kom hem med kallning. Någonting han alltid behöver! Konstigt dedär:p

Sedan har vi storhandlar och städat lite hemma, nu blir det glass och en stunds vila.

Kvällens YES: Amazing race!

Dag på långholmen

Yes, som tidigare sagt trotsar jag oddsen. Upp med tuppen idag igen. För idag blir det en dag i solen på långholmen. De är något jippo där som vi ska på med våra vänner. Mys med kyclkling-pasta sallad, sitta på filt och njuta av solen=)

Sedan behöver jag ett par jeans short också. Ni har ju tidigare läst om mina problem:p hihi

Nej nu ska jag steka kyckling, MrJ är strax tillbaka ifrån Hemköp!

Ut och njut i sooolen nu, ligg inte bakis hemma och gråt över att du tagit studenten:p

Blöjbarn

Jobbet med blojbarnen gick super igår! Verkligen ett jättefint ställe, stort och fräscht. Alla baren var så gulliga!=)

Trött och seg som jag var igår när jag kom hem från jobbet var sjukt. Längesedan jag hade en riktig arbetsdag! Men jag trotsar de och är upp även tidigt idag!:P mohaha.
Men när jag kom hem igår var de inte mycket till vila, in i duschen käka och sedan mot TF. 22 barre blev han och där på hans terras satt vi och föra lite en stund.
Sedan möte vi upp folket i stan för kväll på krogen.

Måste allt säga de, på nype har jag haft mina bästa kvällar. Bästa kvällen hittills är för 1,5 år sedan då J och jag var på ICE som de hette då och möte MrJ och J. Bättre kväll får man leta efter.

Gårdagen var iaf lyckad!

Top10

Frukt
  1. Persika
  2. Kiwi
  3. Jordgubbar
  4. Sura satumas
  5. Ananas
  6. Äpple
  7. Banan
  8. Päron
  9. Plommon
  10. Sur blodapelsin


Dricka

  1. Mjölk
  2. Bubbelvatten
  3. Somersby
  4. Cocacola
  5. Vatten
  6. Röda fanta
  7. Citrusdryck
  8. Te
  9. Latte
  10. O´boy


Mat
  1. Pommes
  2. Köttfärssås och spagetti
  3. Fiskgryta
  4. Pyttipanna
  5. Köttstek
  6. Lasagne
  7. Kyckling
  8. Tacos
  9. Baconpasta
  10. Tonfisk/kyckliing/ost&skink sallad


Allt detta kommer säkert inte ens i rätt ordning, allt är så jäkla gott. Älskar mat helt enkelt!

Solbränd

Jaa en dag i tullinge räckte visst för lilla mig med totalt fel pigment! Röd är jag nu, varm och fryser häcken av mig. Duschat, smörjt in mig och sitter nu med en glass i mun och täcket runt om mig. Synd att MrJ är på Ac/Dc, solo är jag ikväll.

Dagen har iaf varit underbar! LF har det verkligen superfint och lyx med pool. Skönt att kunna svalka sig i denna hetta. Docka kvicka dop då de va iskallt i poolen!:P
Men party där i sommar blir det iaf, yeeah!

Nu blir det enbart mys för mig själv, kanske ska lyssna på MrJ och popa mig en påse popcorn? hmm, får väl se.

Imorgon ska jag iaf jobba ute i hammarby sjöstad, sickla udde. 08-16.30, det blir en lång dag när man är ovan som jag. Längtar redan, ska bli askul, lite nervöst såklart bara!

Mot tullinge

Strålande väder ute så inte sitta inne idag, nejnej. Nu ska jag åka iväg mot tullinge för en heldag med sol och bad med LF. Riktigt skönt ska det bli! Ska även förbi de kära bolaget! höhö!

MrJ ska på AC/DC ikväll så jag kommer vara helt ensam. Vad blir det för middag då? Och vad satan ska jag göra? Tur att boxen med SATC finns. De får väl lov att bli min kväll.

Hörs senare ikväll när jag kommer hem och förhoppningsvis lite brunare!

Frisör

Jaa jag har gått och blivit frisör! Har precis klippt MrJ. Ingen aning om resultatet är bra, men det ser okej ut, bara att de är lite kortare! Duktiga jag!

Idag har jag gjort en snabb shoppingrunda i vällingby för att hitta något att ha på sig i sommar och till Js student. Kom hem med två fina blus/skjortor! Nu behövs bara ett par jeans shorts, konstigt nog finner jag två olika på HM och JT som passar mig i smaken, men alldeles för stora!!!! Vad är oddsen, inte ens xxs passa, då hoppas jag allt att HM har shorts i 34 när jag ska leta på lördag!
Inte första gången som stolekarna verkar ha blivit större i mindra benämning, lr vad jag ska säga:P

Saknar de lite!

Jaa studenten är nära nu. Lite avis faktiskt. Min egen kändes inte så speciell, kan ju varit vädrets fel lite, men samtidigt tror jag att jag kanske inte riktigt fattade vad som hände eller vad som väntade mig. Så egntligen borde man få ta om studenten, nu ett år senare! Jag skulle iaf uppskatta den tusen gånger mer, kanske ångrar jag mig lite nu.

Hoppas ni som tar idag är lyckliga iaf, C grattis!=) Vädret fick ni också! Njut av de, jag hade regn som sägs ska ge tur med karriären, men det vet jag satan inte. Då får lyckan ta att börja vända i så fall!

Nu ska jag gå ut och njuta av solen, tråkigt bara att jag är ensam!

Utslag

Just nu känns det som att ingenting händer i mitt liv. Ingenting alls att skriva om. Illa men sant.
Sommaren börjar ju närma sig och allting tar slut eller rättare sagt gör uppehåll!:P Sköönt att solen är med oss men den kommer ju säkert att göra en massa uppedhåll den med!

En sak har hänt iaf! Jag har fått något slags utslag på mina lår!!!!!!!!!!!
Ingen aning vad de är, och de syns inte heller förrän de börjar klia och jag kilar naglarna av mig. Då kommer de upp som små puppor=( Läskigt! Vad kan det vara? Hjälp!!!

RSS 2.0