Farväl 2008..

Eller kanske man ska säga Välkommen 2009? Det känns ju iaf lite mera positivt=)

Kort summrering av 2008:
1. Jag fyllde 18, krogdebut,
2. Vann KM för 4e gången (av sex gånger totalt)
3. Pressfotografdebut på Söderstadion
4. Grym resa till GBG med J&A&J <3
5. Började sista året på gymnasiet
6. Plåtade mitt första allvenska derby
7. Personbästa 256 :D
8. Praktik hos Hammarbyfotboll - ett jobb av värd på 140 000:-
9. Avslutade ett 2års förhållande..
10. Fann kärlek på nytt <3
11. Gjorde benmärgsprov
12. Vunnit tre silver med min smågymnaster
13. Gjorde min förstsa trip till Hässelby på över 2½ år
14. Gått till final i 3manna DM

Vilket år de varit. Händelserna nu under hösten har bara avlöst varandra! Denna höst har inte varit sig likt, hänt så mycket i mitt liv, både bra och dåligt, men som tillslut blivit till någonting bra!
Nu är det dags att njuta av årets sista dag, fixa sig fin inför årets sista kväll, och fira årets sista natt:)
2009 blir en nystart!

2009 blir året då jag fyller gammal...



Dagen innan

Jaha, då var vi redan framme vid dagen innan nyår! Lite panik börja sprida sig i min kropp! Har verkligen ingen aning om vad jag ska ta på mig. Jag har heller inte funnit något nytt och kul att ha på mig. Hmm..jag och J kommer att få gå igenom hela min garderob i morrn:P Men tror det lutar åt tatja svarta jeans, men någon snygg tröja och pumps, även om leggings lockar..:P Hoppas det löser sig iaf:) En mysig kväll tror jag iaf att det kommer bli. 6 tjejer med mycket vin, trerätters middag och singstar, vad kan egentligen gå fel?;)

Idag har jag fått arslet ur vagnen lite iaf. Gjort klart mina sociologiuppgifter som jag skulle ha gjort under praktiken, känner mig stolt! Nu har jag bara körkortsteorin kvar..de som skrämmer mig mest...men det tar jag en annan dag! Har iaf varit duktig och läst i boken, har bara 15 frågor kvar att besvara!
Annars händer det väl inte så mycket idag. Bara ta det lugnt! Som alla andra dagar..inte har jag gjort mycket denna jul, men nästan alla mina när&kära är bortresta såå..

SÖKES!

SÖKES ett ps tills på lördag?!?! Någon som kan låna ut ett till mig?!
Förstår inte att folk kan vara så snåla på att låna ut! Det är inte ofta jag ber om något, och nu behöver jag och har t.o.m en bra anledning?

Så om någon där ute är villig att låna lilla, snälla oskyldiga mig ett ps så skulle det göra hela mitt år!:D

Övningskörning!

Idag vågade jag mig ut på vägarna efter över nästan 2 månaders uppehåll från övningskörning! Till min förvåning gick det superbra! Felfritt rakt igenom! Kanske liten miss..när jag körde halvt mot rött...men, vi ska se det från den ljusa sidan, det har ju gått värre - mycket värre!:P
Efter det körde mam och jag en kortis på rean..fick inte stanna länge, mam var inte på humör, tråkigt, jag gillar att shoppa!
Sedan åkte vi till mormor&Lasse och åt god mat, fikade och hade det mys:) Precis hemkommen därifrån och väntar nu på prison break! Denna gång tänker jag inte missa det:P Fort. lite dåligt samvete över att jag gjorde förra måndagen, måste vara lovets fel att jag glömmer, har inte ens koll på dagarna längre, att det är nyår på ons finns inte på min världskarta, känns som mil tills årets sista dag!

planerna inför nyrå börjar äntligen ta sin form! Tack!:P haha..det blir du och jag blå...nyårs kyssen bokad oxå:) Man tager vad man haver när det bästa inte finns till hands<3

Myskväll

Kvällen blev riktigt mys. TV var för en gångs skull avstängd pch kvällen bestod av sång, skratt, skvaller och nöt knäckning. Som vanligt kmr allt i bilder. Lite bättre - lite roligare;)


Detta bestod kvällen av. Nötknäckning, sång och nagelflining, självklaart mycket skratt och skaller oxå:)


Jag lekte TopModel, tyckte allt att jag fick till dej, Tyra..?


L8 försökte också, men tycker inte hennes pose är lika stark som mina:D


Hon fick även snusk sms av Mr R...:P


Ljusen höjde stämningen totalt, kanske det var därifrån vi fick all vår kärlek ifrån. Som bidrog till skönsång och massor med kärleksfulla sms:)
En supermysig kväll, bara helt lugn och bara vi två. Inte behövs det mer, kanske var det bara vinet som saknades?;)


Seg dag

Igår hade jag filmkväll med mina päron. Vi tittade på The hills have eyes, varför jag valde den filmen vet jag inte, rätt idiotiskt av mig:P Inge bra att titta på skräck när man ska sova ensam! Men den va jäkligt bra, precis en såndär skräckfilm som passar mig, många hoppa till scener:P När jag låg ensam i min säng kunde jag känna kalla kårar över ryggen och nacken, då vet man att en skräckfilm är bra! Samtidigt som det är lite otäckt, radion fick stå på hela natten som sällskap:P
Även idiotikt av mig att välja den filmen med mina päron! Mam sitter bara och klagar på att de är dåligt, overkligt och blod. Pap sitter och stör sig på att karaktärerna är dåliga! Han kan verkligen prata sönder en film:P men men...jag valde filmen för mig själv:p

Dagen har varit seg idag. somnade nog inte förrän 3 inatt, inte p.g.a filmen utan för en härlig sms-konversation:) som iofs utspelar sig varje kväll, mys<3
Har inte gjort någe vettigt idag, legat och läst min bok som jag fick i julklapp. Tredje delen efter Gömda och Asyl, fortsättning, denna heter Mias hemligthet. Riktigt bra den med, precis som de andra två, snart slutläst och då ska jag börja på bok nr 4 som jag också fick i julklapp, Emma, mias dotter.
Jag vägrar att tror, som någon idiot påstår, att denna berättelse ska vara påhittad! Finns inte i min värld och jag tror verkligen inte på att allt ska vara en lögn. Denna serie av böcker är alla lika bra och alla lika värda att läsa :)
Kvällen ska jag spendera med L8, helt ensam hemma, sköönt:)

Så kan de gå:)



Hahah..just fått mig ett gott skratt:) Precis satt dit en av mina förföljare från gårkvällen! Lita aldrig på mig när jag ger ut nummer på krogen! just nu messar han med min fader! Synd tönt! :D
Lite ond måste jag väl få vara..;)



Gårdagen:)

Gårdagen var helt okeej. Va på riktigt pisshumör innan! Vet inte vad de va, kanske att föret var det värsta jag vart på, super tråkigt, och att MrJ skulle åka bort. Fick inte riktigt säga de byebye som jag ville. Det kändes bara fel allting...tråkigt.. Nu är han borta en helvecka...
Blev på bättre humör sen, sänkte 2 öl och en drink snabbt och sedan drog jag, J&D vidare till Huset. Där blev allt bättre..men det var lite mysko.
Allt började när vi skulle in. Ofta en vakt börjar att flörta med en. Fine, vissa kanske gillar det, men inte jag, speciellt inte när vakten börjar kalla en för smeknamn och påpekar ens hårfärg. Han tycket att jag var så mycket snyggare i blont, är brunett på mitt leg..hmm..han kunde ju lika gärna vara min pap, stor som fan är han oxå..nej tack inga fler vakter som flörtar med mig..
Efter de fortsatte de mysko. Tidigare kvällar jag och J vart ute har jag stött på killar som vägra ge upp en, utan förföljer en hela kvällen. Detta har hänt två gånger. Tror ni inte att både killarna är där samma kväll, det blev lite jobbigt.P Men kan ju tillägga att den ena av dom är grym på att dansa, de kan jag inte ta ifrån honom=)
Men jag förstår inte en sak, vad det är med killar och bära runt tjejer på dansgolvet?!?! Inte kan man direkt göra något åt, utan man bara flyger runt:P Även att killar kan slåss om en! Vad är det med killar?! Den ena höll om mig i midjan och drog medans den andra drog i armarna, kan jag själv få välja vem jag ska dansa med? Det sluta med att jag putta undan båda och gick därifrån, omoget som faan!
Detta summrerar väl kvällen rätt bra..annars hände det inte så mycket mer, mycket godadrinkar och massor utav skratt och dans:)

Idag blev det en tripp till Skärholmen för att försöka hitta något på rean. Inte så mycket folk som man skulle kunna tror. Men urplockat som faan, men vad kan man förvänta sig. Allt fanns ju bara kvar i L, inte riktigt min stolek sådär!:P
En mysdag med L8 iaf:) Fick hem, två tröjor, underkläder och spännen, bättre än ingenting:)


Jag och L8 i våras, när den unga damen fyllda 18!
Visst syns det vem som är äldst, klart och tydligt! Jag såklart:P

Segt under julen

Dagarna är tomma så här runt jul, det händer inte så mycket på dagarna. Man äter pepparkakar och tittar på filmer hela dagarna. Mysigt, synd bara att man ska vara ensam med päronen!
Ikväll blir det lite mer action iaf, jag och J ska ut=) Föret blir hos Js gamla klasskompis D i Bredäng, blir nog lite annorlunda, vi som alltid vart hemma hos med eller J, hehe.
Förmodligen får jag besök av Mr J innan, ingen anning när han kommer eller hur länge han stannar:P Ett besök iaf innan han åker bort under nyår!
Så just nu gör jag inte så mycket, förbereder lite för ikväll. Naglarna målade, håret flätat och kläderna bestämt! Hoppas det blir en mysig utekväll. Sen imorrn ska jag upp med tuppen och julshoppa med lotta! Nu har jag spillt så mycket tid med ingenting så dags att göra något på dagarna, hehe

dagen efter..hmm:P

Dagen efter..haha får man säga så? Dagen efter julafton såklart! Aldrig utgång den 24/12, kommer aldrig ske i mitt liv! Enligt mig har man inget liv om man går ut den 24/12. Självklart har inte alla någon att vara med på julafton, vsg gå ut, men jag räknar inte dom till standardmallen, illa men sant, jag är väl inte mer svensson än någon annan?
Här kommer iaf min julafton i några bilder, bättre än att skriva - Så mycket roligare =)

Självklart var det fullt under julgranen =)
Självklart var det fullt med klappar under granen =)

Bordet dukat till max med alla dess härligheter till Kalle såklart, jag hoppas att dom nån gång ska hoppa Tjuren Ferdinan, han är inte min favvo och för första gången nöjt jag riktigt av Lady&Luffsen, tänkte på en speciellt person då som även tänkte på mig samtidigt, det kändes speciellt <3

Min kära syster var hemma nästan en helkväll på länge=)

Morfar kom förbi en snabbis oxå innan han skulle vidare till mams bror.

Sedan var det dags för julklappsutdelning. Såhär glad blev min syster över ett par raggsockor som mormor stickat och Törnrosa på DVD<3

Julmaten framme på bordet, bara att hugga in! Förstår inte hur alla kan gå om flera gånger, jag blir mätt efter en tallrik, men den är ju rätt full påplockad då oxå:D


24 december

Julen är strax över för denna gång. Känns inte bra. Denna dag ska man ju njuta. Men det känns inte som om jag gjort det idag. Julkänslan har varit väldigt låg, kanske inte ha det med snön att göra, utan med åldern? Börjar jag bli gammal? Eller har jag kommit till den ålderna när det är så här och sedan kommer känslan tillbaka när man blir äldre? Hmm..känns iaf inge vidare..
Annars har julafton varit underbar:) God mat och stämmning med många julklappar! Vill inte att dagen ska ta slut, men det gör den ju snart ändå... Konstigt att känslan inte finns där, men ändå vill jag inte att dagen ska ta slut! Känns som att jag går miste om någonting när jag inte har känslan..sorligt.

Finns väl bara en sak att säga eller?

Jaha..då är kaoset igång i år igen då! Inte en lugnt stund på hela dagen kommer det vara, men det är väl så det ska vara?=) Första julklapparna är redan öppna! Never ever kommer jag ge upp min julstrumpa, mysigast på hela dagen..minnen från när man var liten, och med julen och julstrumpa blir jag aldrig för liten:) De enda som ändras är att jag inte vaknar kl 06 springer in och väcker syrran och sedan slänger mig i mam&paps säng, utan nu väcks man av julsms och sedan haglar det in nya hela tiden;)
Min egna panik när släkten kommer är inte lika stor på julafton som på födelsedagar, kanske beror på att alla inte kommer på julafton, bara farmor, mormor&Lasse, syrran, räcker och bli över tycker jag. Liten jul är mysigt. Vart med om när hela släkten en gång var med på julafton, de va riktigt kaos, näst in på läskigt:P
Trivs med den lugna julen, inge skrik framför kalle, alla får plats i soffan:P och man kan äta knäck, pepparkakor, dricka julmust & glögg och knäcka nötter i fred=)

Finns väl bara en sak att säga -  G O D  J U L  !

En dag kvar..

 
kliar i fingrarna redan nu...men nej..en dag till måste jag vänta=) Kan inte julkänslan komma snart...


Visst..jag är ute i sista sekunden med julklappsinslagningen. Inte ens detta ger mig någon julkänsla...


Värst av allt är att inte ens denna bild ger mig de..men fin är vår lilla gran iaf =)

J&T&J

Igår kväll var det mys som stod på schemat:) Hemmakväll hos J..med massor av filmer, jag hade nog med mig typ 15 stycken:P, te, ost och chips och massor massor med snacka om allt..kanske mest om killar, men vad är mest intressant:P hehe..en riktigt myskväll...så mysig att JAG seriefjollan glömde, glömde totalt bort att det var prison break på TV!!! Är nog fort i lite chock över de..när var det sist jag missade favvo serien?:O:P
Istället för att skriva och vara tråkig..ska jag låta bilderna från gårdagen tala..som alltid :)


Många filmer sa jag ju att det var...=)


Söta J&J gjorde min kväll till mys...


Alltid lika söta =)


Sen ville helt plötsligt ingen vara med på bild längre...:P


Utgång för oss på fredag iaf..lr ska jag säga våra möhippor :D

...




Kan man skilja sig från sin familj?




Tänkvärt.

Vi människor, varför har vi alla så svårt att lita på varandra? Varför vågar vi inte ha tillit till andra? Rädslan att bli bortstött, är den så pass stor?
Att kunna lite på någon, finns de, går det verkligen att till hundra procent lämna ut sig till en främmande människa? Våga lite på att personen finns där och tar emot en när man faller?
Kan vi människor finna de förtroendet för någon annan? Att visa sig naken, helt naken, som man är, inte använda sig att något skydd..utan att helt naken stå för den man är och ha tillit att person finns där för den man är och inte för den som man skulle kunna vara. Att visa den nakenheten är jobbigt, det krävs otroligt mycket av personen. Rädslan för att stå där naken, för att sedan bli bortstött är för svår att ens ge svar på. Ingenting kan beskriva de. Men jag kan ge de ett försök.
Man märker på en gång. Smärtan som kommer har man aldrig känns tidigare. Hårt. Känslan börjar en bit ovanför magen. Som en bomb. Det smäller bara till. Sprider sig sedan sakta som en cirkel ut i kroppen. Varje del av kroppen. Smärtan går inte att undvika. Hela kroppen känner av det. När trycket nått hela kroppen, varje del ändå ut i fingertopparna så faller tårarna. Ljudlöst. Men de faller.
Att våga visa denna nakenhet för en främmande person, måste vi våga utsätta hos för. Våga visa en annan person våran egen nakenhet. Vem du är.
När du väl vågat lägga allt i en främmande människas armar, kanske du finner något större. Någonting som gör ditt mod att visa dej naken att växa som person. När du mött den känslan, vill du aldrig att den ska försvinna.

hmm..

Jaa...ett tag sedan man skrev...men har haft annat bättre för mig :)
I lördags bakade jag pepparkakor helt själv (stolt) och städad...kul...sedan gick jag tvärs över gården till ett par kompisar till familjen där det var julfika med mat och vin :) Efter det drog jag till Mr J och kom hem alldeles nyss därifrån..resan är inte rolig kan jag säga..otroligt seg! Och där är anledning till att jag inte skrivit en rad på fler dar ..
Ikväll ska jag till J med J:P Ha en myskväll..riktigt läängesedan..speciellt när det bara var vi tre! Glo på några bra film och skvallra mkt:P hehe..


Har den där skumma känslan i kroppen - varför? hmm...skrivandet känns långt ifrån toppen..hm..

Mina väderteorier

Hmm..är det inte meningen att det ska vara jul nu...eller iaf snart. Är det inte meningen att när det är mindre än en vecka kvar till jul så ska det vara mörkt och alldeles vitt ute? Är det inte det som är meningen? Varför regnar det då när jag tittar utan igenom fönstret, varför är det lerpölar istället för stora snöhögar?
Kommer vi någonsin igen få en vit jul? Eller är det bara att accepterar att den tiden är förbi och att det är vårat eget fel att det blivit så?
Själv tror jag på att allt vänder...efter kankse rättare sagt förflyttas. Men tanke på att på min födelsedag i mars förra året var det världens snöstorm. Så får jag känslan snön kommer så småning om att komma mot sommaren och sommaren förflyttas mot vintern. Årstiderna byter helt enkelt plats med varandra. Som det ser ut just nu verkar ju iaf min teori stämma lite... Eller så inträffar de hemskaste! Vi i Sverige kommer aldrig att få någe mer snö..utan hela året kommer vara grått grått...om vi har tur så får vi någon månda med sommar...
Hoppas att min första teori stämmer....annars får det gärna vara som det alltid varit..eller rättare sagt som det var när jag vara liten :)

Ingen godjul för comviq i år! ARG

Arg hela vägen upp till öronen! Riktigt arg...men kankse mest irriterande! Förstod att någonting inte var rätt när jag slutade få leveransrapporter på sms...men tänkte inte mer på de. Tack vare de har jag legat hemma hela kvällen...nästa deppat ihop för att jag inte fått svar på sms...sms som vart viktiga!
Vad tror ni händer sen runt kvart över 11? Jo de haglar in sms..fler på raken..massor, från olika msk! Sms som är över 2 timmar gamla! Hur frustrerande är inte de?!
Istället för att jag skulle vart ensam hela kvällen och t.o.m MrJ skulle sitta hemma helt ensam skulle vi kunnat vart tsm:) Men nej...messen han skickat kommer 3 timmar senare. Känns illa! Lite sent att åka mot hässelby nu, även om jag skulle kunna de...bara att någon skulle behöva övertala min kära mam!
Deprimerande känns de nu..

Men det värsta med allt är att detta är inte första gången det händer! Detta är andra gången det händer mig + att det hänt L8 en gång oxå! Vad har comviq emot oss?
Är det fel att vara poppis och skicka många sms:P Att vi är omtyckta och populära borde ge oss pris istället för straff! hahah...

TATTOO

Idag följde jag med när A gadda sig...kom precis hem nu..men hann inte se slutresultet eftersom de började en halv timme senare och jag var tvungen att vara hemma till kl 7..de tar ju nästan en timme att åka från Vällingby till fruängen..
Som jag sagt tidigare så tror jag att A kommer att ångra sig...visst tatueringen är fin och allt...men lite tråkig enligt mig..

 


Jullov!

Äntligen! Då var det dags igen! Jullovet är här! Sad but true...mitt sista! Hemska tankar verkligen! Vuxen världen kommer närmre och närmre varje dag nu!
Avslutningen i skolan var inget speciellt, halva klasen saknades typ men vi hade mys ändå med cola och pepparkakor, surprise! Julshowen i aulan var heller inget att hänga i julgranen, ingen julstämning alls + att det varade knappt i 20 minuter!
Hemma nu iaf..sköönt! Precis julstädat lite, plockat fram lite tomtar, men mer än så orkar jag inte!:P Har inte den julstämningen i kroppen som jag hade när jag var liten, då hela rummet var fyllt med tomtar:D Härliga tider...men då vare oxå vit ute...kanske de som gör hela saken..



Idag ska jag även följa med A när han ska gadda sig! Vi får väl se hur de går....hoppas han blir nöjd bara.. jag tror ju dock att han kommer ångra sig senare..men men...Tur att J följer med iag:) Sällskap<3 Vi får väl roa oss...kankse hittar jag något som kan inspirerar mig tills när det blir min tur att gadda mig....är väl ett tag kvar...men nån gång så:)
Helgen verkar bli lugnt...ingenting inplanerat...hmm...ta det som det kommer :)

Varför tar allt slut?

Julen närmar sig med stormsteg, de kan ju ingen ha missat, julafton om en vecka! Men det finns en negativ sak med julen, samma med sommaren! De är att alla superbra serier tar slut, gör uppehåll! Finns det någontng mer irriterande? Jag som är serienörd, älskar serierna, har en serie nästan per dag som jag tittar på...men nu ingenting! Måste alla ta slut samtigt?!
Ikväll är det dags att ta farväl av Hell´s kitchen, final ikväll! Förra veckan sa vi hej då till DH..hoppas hoppas att inte One tree hill ska ta slut oxå! Älskar att de gamla säsongerna går i repris på dagarna! Klocka 16 sitter jag bänkad framför TV, från måndag-fredag.D Och sedan på söndagar när de senaste avsnitten visas....bästa serien ever! Mycket kärlek till den från mig<3
Men det är väl bara att stå ut och kämpa under julen, äta gott och sedan göra några frivolter när alla serier dra igång igen :)

Sista dagen :)

Nu har jag haft konstant lock för mitt högra öra sedan i lördags! Det vägrar att försvinna! Blir galen! Men har mina ljusa stunder när de försvinner (eller så ere jag som inte tänker på det:P) men det kommer lite snabbt tillbaka igen! irriterande! Speciellt om någon går på min högra sida, hör inte vad personen säger, vilket resulterar i att jag säger hela tiden "va" eller så ber jag personen att skrika:p hehe..
Dagen har varit soft:) Första gången som MrJ och jag sov med varandra på en vardag..lite kämpigt att komma upp men de gick jue:P ÅKte sedan till Urban för att lämna alla bilder som jag jobbat med under min APU. Han va nöjd med resultatet..spec bilderna från sönderstadion och kanalplan:) Fick en lite chock oxå..för mitt i allt så kommer Rami Shaaban in och börjar snacka:P Hälsa på mig och allting..som om jag inte redan visste vem han var..hehe..lite skojj iaf..coolpoäng till mig!:P Jäkligt lååång och smal va han;)

Sedan begav jag mig hemåt, möte upp L8 och åkte en snabbis till Skärholmen för att inhandla resten av julklapparna, tror att allting är klart nu. Finner ingen annan dag att åka heller...vi får väl se :)
Resten av dagen består av mys framför TV...ingenting för mig om jag inte ska ta mig i kragen och plugga lite kankse...kan ju behövas..lite nervös för trakikkunskapen...svårt att plugga själv...all heder till er som gjort de!:)


Framtiden ser bra ut!

Bloggningen har gått segt....fullt upp på dagarna!
3manna DM gick helt ok, mycket bra från min sida, sämre från laget. Kändes bra att det var lilla jag som fick rycka upp A-lagstjejerna de 4 sista serierna! Vi spelade totalt 12! Tror dock inte att vi kommer gå till final...så bra gick det inte...mycket synd..men vi ligger iaf på finalplats som det ser ut just nu:)
Idag har jag vart i skolan och inte gjort någonting typ, min lärare tittade igen mina bilder som jag ska ge till Urban imorrn, och han tyckte att dom var sjuk bra och att jag gjortett strålande jobb! Känns helt underbart att få den feedbaken:D Lite chockad också när jag fick göra att om Hammarby skulle ha betalat mig för detta arbete, 20 dagar typ inräknat med rätten till alla bilderna, hade jag tjänat 140 000:-!! De tackar jag inte nej till! Tror nog allt att jag ska kunna överleva på detta...framtiden ser bättre ut nu än vad den gjorde igår:)

Träning som gäller idag:) MrJ kommer även, så det blir mys<3 Men nu ska jag springa iväg och möta upp honom. Det är ju lätt att man virrar runt sig i Frunken:D hahah

Chocken är stor!

Ännu ett tillfälle där CHOCKEN är stor:P Denna gång handlar det inte om vad mina små gymnaster kan säga:P hehe...nej
Men iaf...syrran ringde idag, hon är totalt ner förkyld och gick hem fårn jobbet. Vilken bomb tror ni hon släpper? JO, om jag kan hoppa in och spela 3manna DM på tisdag! Självklart ställer jag upp för min syster, man kan ju inte svika laget! Men pressen är stor. Eller så är det bara jag som känner av den. Med tanke på att syrran skulle spela med 2 a-lags tjejer som är grymma, blir jag nervös! Visst kan jag spela grymt också, men pressen att spela bra känns stor! Även om de ska vara glada över att jag ställer upp i sista sekunden, men det är väl jag i ett nötskal! Tänker iaf göra mitt bästa! Mycket strike så slipper jag spärra, blir lite lättare då..hehe..

Strax dags att dra på glöggkväll för att tränare i gymnastiken:) Riktigt mysigt ska det bli:) Träffar även J där, mycket längesedan vi sågs, hinner ju bara se några minuter på onsdag<3
Men ikväll blire glögg, pepparkakor, julskina och en liten julklapp, säger man ju inte nej till ;)

Julafton snart :O

Riktigt sköön dag idag..kom hem redan vid halv 12 i från St botvid gymnasiet. Gick helt bra att plåta, men har en känsla att jag inte riktigt är nöjd..hmm...inte det bästa! Men möte iaf upp L8 sen, satte oss och svulla samtidigt som vi tittade igenom varandras skolkataloger:P Min är typ Sveriges fetaste och L8s Sveriges tunnaste:P haha Imorrn ska L8 även följa med mig till plugget för första gången, skojj, skitungen fick ju lov redan i fredags!:P

Nu när julden börjar närma sig, och fram för allt julafton, så har jag fått en funderare!
Är det okej att gå ut på julafton eller ej?
Själv skulle jag ALDRIG kunna tänka mig de. Julafton är den förbjudna dagen för sånt, iaf för mig. Julafton är helig:P Det är meningen att man ska vara med sin familj och ha det riktigt mysigt. Hur många andra helger är man hemma? Är inte familjen värd en enda kväll längre? Räknas det bara hur många gånger man är ute under ett år? Tycker det är nästan skamligt att gå ut på julafton, självklart finns det ju undantag. Det är ju inte alla som har någon familj att vara med på julen. Men jag kommer aldrig att gå ut på julafton. Julafton är mig årets mysigast dag, då det är riktigt kul och mysigt att få vara med släkten :)
Ut kan man göra när som helst under året, så varför förstöra denna underbara dag? Är man så krogkåt att man inte kan vänta en vecka tills nyår kommer?

Tiden går fort!

Det går fort när man har roligt. Ja visst stämmer de! Helgen har bara flygit förbi:P Fredagen var mys med MrJ, jättetrevliga päron (+släkt), massar av mys framför TV. Lördag superhärligt också, bara få ta det lugnt, och sedan göra sig fin, träffa J och sedan dra ut:) Första gången vi var riktigt många som var ute där alla inte kände alla, drog hem MrJ som sovsällskap också..hehe.. Söndagmorgon var inte lika härlig, helt seg och så var jag tvungen att gå upp tidigt, kl 10:P, men det känns när man inte kom till sömn förrän halv 6. Plus att jag skulle vara på toppen humör, det var ju juluppvisning med jumpan. De gick helt strålande, tjejerna va verkligen superduktiga, så stolt över dom <3
Efter juluppvisningen, runt kl 3, var det bara att åka vidare till syrran som hade lite kalajs eftersom hon fyller 22 på tisdag, som jag nu nämt sååå många gånger!
Äntligen hemma nu iaf,  nu ere sängen och One tree hill som gäller, sedan duschen, mat och sängen igen!:P Måste få energi tills i morgon då jag ska vara vid St Botvid gymnasium strax efter kl 08, toppen!



GRATTIS J TILL ATT DU KLARAD KÖRKORET - DU ÄR GRYM BABE <3



Heelg;)

Jahapp..då var det fredag då. Nästa fredag är det jullov och det kommer bli mitt allra sista jullov. Hur illa låter inte de egentligen?! Dags att bli vuxen? Nej...tack..!
Idag gjorde jag iaf lite nytta i skolan, plåtade klart alla bilder från min skola, nu är det bara St Botvid som jag ska till på måndag och Jordbromalmsskolan som jag ska till på tisdag. Sedan är tiden slut! Fixa bilderna, titta igenom allting med min lärare, åka till Urban och sedan är praktiken slut och lovet väntar:)
Dagen har varit lugnt, min lärare satt och spelade gitarr för mig medan vi diskuterade allt mellan himmel och jord! Riktigt mys! På något mysko sätt så får man ut otroligt mycket på dom pratstunderna!:)

Idag blir det en trip till Hässelby, lite ont i magen har jag, inte vart där på över 2½ år. Hoppas jag inte möter någon jag känner bara, inte så många - men chansen finns, då kommer helvetet bryta ut och ingen går säker längre:P hehe, så hoppas inte på de, utan att jag och MrJ får en lugn och mysig fredagskväll/natt ;)
Lördagen fort ovis, får väl se, sedan på söndagen ska jag fira syrran, 22 år, hon börjar bli lite gammal känner jag;)


Får man längta tillbaka lite till sommarn eller? Speciellt i detta väder! Kunde det inte få vara minsugrader iaf, skulle känns lite bättre!

Mitt efterlängtad behov tillfredsställt:D

Dagen har varit som alla andra, skola - redigera bilder - hem! Det måste vara jag som jobbar otroligt fort eftersom jag inte tillbringar mer än 2 timmar i skolan och redigerar, medans andra sitter dagar...hmm..:P
Men iaf, idag träffade jag L8 oxå:) åkte till skäret för att shoppa julklappar. Min egna inställning är att om man inte skriver någon önskelist så behöver man heller inte få något! inte så lätt att hitta saker till sina päron, någonting måste de ju önska sig?! Annars kan de väl få ett paket med strumpor - Här och god jul! Tycker faktiskt att önskelistor är en otroligt smart sak som någon klyftig msk måste ha kommit på , säkert en kvinna:P
Efter detta julshoppande åkte jag hem men fick vända igen då det fattades folk till mams bowlingavslutning så jag fick hoppa in. Fick även äta första julskinkan för i år! Något som jag suktat på i flera månader, äntligen!:D

Så nu är jag hemma igen, väntar på Hells kitchen:) Sedan dags för sängen och sedan uppladdning för helgen:) Fullspäckad som vanligt, hehe, men roligt blir det iaf:) Ska fira syrran på söndag som fyller 22 år på tisdag!





Snart dags igen=) Bara att vänta till våren!
Kärlek på högsta nivå<3


(Självklart är det jag själv som tagit bilden=))


Chocken är total!

Förra veckan på gymnastikträningen med småtjejerna gjorde jag "misstaget" att vissa några tjejer ett sms jag fick. Inte tänkte jag mer på de. Men fick ju respons eftersom smst slutade med "..kyssar på magen". De va de värsta de hört! Fnittret haglade ner och blev tränings stora samtalsämne! hehe:P
Men vad möts jag av idag när jag kommer till träningen? Jo då får jag höra "Vilda musen är ute men fittan inne!" Blev total ställd, vad säger du unge till mig, då är bara 8 år!:P  och sedan asg jag:P hehe....fick vekligen inte säga någonting till huvudtränaren (de visar ju bara min realation till tjejerna:P).
Men det som slog mig är att kyssar på magen var det värsta de hört, men värre kan de själv säga! Förstår ibland inte mig på småtjejer:P

Bilder från helgen:)


Partik, Deckan och Jesper=) otroligt laddade för utekväll


J, David och Jesper =) Sjävklart lyssnar vi på bruden och rolig är hon t.o.m;)


Söta J=) Vinglaset i högst hugg och humöret på topp!

Armén här kommer jag!

Så då har jag avklarat min debut som fotomodell:D De är inte så glamoröst som man kan tror!
Leo hade med sig allt som man kan tänka sig att en soldat har på sig! De va byxor som två Therése skulle få plats i, jacka som gick ner till knäna och feta skor som var 5cm för stora! På allt detta värsta stridsvästen och en cool hjälm. Förstår verkligen inte hur man kan springa runt iallt detta. Utrustningen väger ju mer än sig själv:P Självklart fick jag värsta krigsmålningen oxå! Inte bara några streck, nejnej, utan hela ansiktet. Grönt, brunt och svart!
Jag blev verkligen inte utstirrade på vägen mellan mig och skogen dit vi skulle. Snart vet väl hela fruängen detta! Skrämde nog slag på alla tanter vi möte på vägen:P
Leo var iaf nöjd med resultet, det känns ju bra. Bilderna ska vara klara tills ikväll så imorrn ska jag väl ha fått bilderna + att jag får tidningen när den kommer ut, naajs;D
En roliga dag har det iaf varit, skulle lugnt kunna tänka mig att göra det igen!

Nu har jag ingenting att göra fram till träningen vid halv 6, kankse plugga lite mer sociologi, tjejer och killars sexdrif:P, så jag får de undanstökat, bara snart en vecka kvar på APUn.....jävlar vad tiden har gått fort! Redan lucia till helgen också, blivit bjuden på tre luciafester, hmm..normalt...åker iaf till Vallentuna på lördag till J kille:) och inga julklappar har jag köpt än plus att min syrra fyller 22 på tisdag och har inte inhanlat någon present än till henne. Vart tar tiden vägen?! HJÄLP!


Dags att städa lite kankse?

Vilken natt....

Natten till idag var ingen höjdare, kunde inte somna, låg och tänkte på allt möjligt. praktiken, att det snart är jul, min syrra fyller år om några dagar present?, helgen, lucifest...hmm, inte bra att göra när man ska sova. Inte blev det bättre sedan när jag vaknade halv 6 och inte kunde somna om. Det va ett enkelt beslut att hoppa skolan idag. Inget humör för att åka till skolan och redigera bilder. Så idag har jag vart hemma, titta på Shrek den tredje, inte alls så bra som jag trodde, blev riktigt besviken. Och eftersom jag inte åkte till skolan ville jag ändå känna mig duktigt:P så la mig i sängen och pluggade sociologi. Skrapade ihop två A4an på datan, supernöjd. Något vettigt gjort idag iaf :)
Träningstisdag som det är idag, men lite annorlunda, hoppar gymnastiken eftersom det är avslutning med bowling. Inte kan jag motstå att spela med killarna en sista gång innan jul;):P De blir säkert mys med fika hoppas jag:)

Imorn ska jag göra min debut som modell oxå, he he, vi får väl se hur det går. Förhoppningsvis döljer krigsmålningen så pass mycket att jag kan slappna av så att bliderna blir bra:) inte van att stå framför kameran, bästa jobbet gör jag bakom den, fast man vet ju aldrig kanske finner en ny karriär....not!:P


Avslutning med detta gäng! Nästan alla iaf:)
Bilden är ifrån sensomaren när vi var på läger på åland. En underbar helg:)

Kär vid första ögonkastet

De har hänt. Någonting jag aldrig trodde kunde hända. Jag är förälskade, helt nerkärade vid första ögonkastet! Tänk så mycket fördomar man kan ha, helt otroligt! Min stora kärlek till Fittjaskolan chockar även mig själv! Aldrig har jag känt den stämningen mellan elever emellan och elever till lärare. Den skööna stämningen har jag endast funnit under mina fotolektioner nu på gymnasiet. Aldrig, aldrig på högstadiet!
Jag tror att när alla hör ordet Fittja kommer alla möjlig fördomar fram. De är verkligen en förort, ligger långt ut på röda linjen mot Norsborg, vad ska man tro? I tidnimgarma och på TV får man bara höra allt det negativ med förorterna, men varför lyfter man inte fram de som är bra? Innan jag besökte Fittja skulle jag aldrig kunna tänka mig att bo där, minst stoppa mina egna barn i skola där, men efter vad jag upplevt idag så skulle jag inte tveka. Visst vet jag inte hur själva undervisningen är men stämning gör att vem som helst skulle trivas. Fittja är iaf ingen förort som ska ses som dålig, även om det är invandrar tätt!
Dagen har iaf gått bra, som sagt jättetrevliga elever och lärare, kände mig verkligen väl mottagen:) Lite utstirrad kanske jag oxå blev med tanke på att jag var enda blondinen på skolan, men nån gång måste ju vara den första för alla:)

En total lycka kväll:D

Kvällen igår var supermysig med mkt dans och skratt! Härligt att alla drog till samma stället, blir en annan stämning då! Men J hade ju inte behövt de, hon kände ju typ var tredje person på Huset:p hehe och en jävel är hon på att fixa gratis drinkar:D Så gårkvällen blev helt kostandfri för mig, alltid lika naajs;) Kom hem vid 3, riktigt sköönt att matchen inte var förrän halv 5 dan efter.
Matchen gick dessutom helt strålande. Vi krossade mistral med 18-2 och jag var match bäst! 775, 194 i snitt:D Riktigt härligt, länge sedan jag spelad så bra. Det är precis såhär man ska av sluta inför ett uppehåll:)
Annars har dagen bara vart lugnt..inte orkat göra så mkt heller. Imorrn bär det av till Fittjaskolan där jag ska plåta, hoppas de går bra och att vädret är på min sida. Strålande sol vore underbart, mindre kyligt blir det då oxå:P

De är du&jag ikväll gums<3








Dansa, dansa, dansa

Morgonmorgon! härlig dag känns det som. Musiken på max och dansmovsen öser ner! Kvällen kommer att bli naajs...längesedan J och jag var ute och dansa:D Typ 3 veckor nu ...så när musiken kommer så splittrar det till i hela kroppen! 
Lugn dag..mys med fika och käka middag ute sen:) Snabbfixning för kvällen, sedan alla skööningar hemma hos mig och sedan ut :) Kvällen kommer bli härlig...en känsla jag bara har!
Men nu väntar duschen, om bara mam snart blir klar så jag får komma in

Då var det helg igen då!

Dagen har sugit till en viss början, kom till skolan i hopp om att få arbeta. Men min lärare höll på att formatera alla datorer och eftersom jag då inte kunde lägga in några bilder var det ingen idee att plåta eftersom jag behöver utrymet på kameran för plåtningen på måndag! Hoppas de går bra!

Så jag drog vid 12, möte upp L8, käka lite lunch på donken och sedan tog vi en snabbtrip till solen, d.v.s solariumet! Riktigt skönt att få lägga sig i värmen när det är så ruskigt kallt ute:P
Kvällen bjuder inte på så mkt...MrJ verkar inte vara på hugget så honom träffar jag imorrn en snabbis :) Sedan blir fika och käka ute med gänget som jag och J sedan ska ut med! En riktigt mysig lördag kommer det bli, med fullrulle från morgonen till morgonen:P Precis som förra lördagen, de måste nog ha vart den bästa lördagen på läänge, fick ju till med sovsällskap av MrJ, lite oväntat men ack så härligt:)


Halva av det gänget som ska med ut i morgon kväll!
Dessa söta herrar var med sist vi föra hos mig och sedan drog ut.
Tror allt patrik fort (på bilden längst till vänster) hade ont i näsan efter att han dragit in salt i näsan, hahah, den videon äger:D

Heeelg snart !

Seg dag idag. plåtade lite inne i skolan sen inte så mkt mer....finns inte så mkt att göra, ska försöka vänta in vädret så bliderna kan bli liiite roligare! Men på måndag ska jag ju till Fittja...hmm...roligt att få göra någonting, vi får väl se hur det går.
När jag kom hem idag blev jag lite gladare, fått lapp från posten om något paket jag fått, hade totalt glömt bort det. Så fick en bok, mascara, ett par shorts och en tröja. Rena rama julafton:P hehe
Sen blev det "ta-hand-om-mig-själv"-stund:) Precis tagit ett skumbad och gjort tjejsaker:) sköönt att få ta hand om sig själv ibland. De har man ju inte tid till så ofta!

Lugn dag idag i väntan på helgen! Fredag av myskväll med MrJ omhan hinner blir friskt.... Utgång på lördag med J och sedan seeeen match på söndag! 15:30 samling! Både bra och dåligt! Behöver man inte komma hem så tidigt på lördagen, men hela söndagen försvinner ju;P hehe


Ska vi bli såhär vackra på lördag igen?:P
Från när J fyllde 18 i maj! :D

Blodprover

Idag var det ju dags för mig att åter åka till Huddingesjukhus för att få svar på mitt benmärgsprov!
Fick veta att allting bara är bra, inga fel på mig, bara att jag har lågt med blodplättar. Fick lämna blodpro idag igen och det kommer jag att få göra en gång i månaden i 6 månader. De vill följa upp mig och se om någonting förändras. lite läskigt att i blodproverna kommer de titta efter gulsot och HIV! Ofta jag skulle ha hiv, hur skulle de gått till?:P Men de va visst obligatoriskt, sedan är det ju alltid sköönt att veta att jag inte har hiv. Så i maj ska jag tillbaka till farbro doktorn.
Får bli blodgivare men doktorn tycker jag ska vänta - steget mot vuxenvärlden dröjer.

Dagen har annars varit tråkigt, åkte till skolan, ingenting att göra, sedan möte jag upp mam åkte till doktorn och sedan en tripp till Skärholmen. Hitta äntligen ett par nya skor:D Superhärligt!
På träningen hade vi styrketest med tjejerna, sköönt, slapp man anstränga sig så mkt:P Hade inte ork för de idag, men tjejerna var jätteduktiga och jag hade en underbar stund med dom som alltid. Tänk så mycket glädje och skratt dom kan sprida:)

Imorrn kommer domen..

Imorgon får jag äntligen svar på mitt benmärgsprov, ingen anning om vad doktorn kommer att säga, men det skulle ju inte förvåna mig om det är någonting mer som inte stämmer. Något mer prov jag måste göra för att det ska få svar på sina frågor. Ingenting har ju hittills gått smärtfritt, så varför ska det göra de denna gång? Negativa tankar..jag vet..men det går inte att komma ifrån känslan. Trodde ju aldrig att detta skulle ske när jag gick till blodcentralen i somras för att bli blodgivare...
Men över till något lite roligare! Nästa vecka, på onsdagen, ska jag göra någonting helt emot min natur. Ska stå framför kameran istället för bakom! Det är Leo som gick ut (från samma skola som jag) i somras som nu är i lumpen som fotograf och har praktik och behöver en modell till en artikel! Ska få ta på mig värsta armekläderna och få krigsmålning:P Hmm...hur ska de gå...hoppas det blir skojj iaf och att bilderna blir bra!

Träningstisdag som det är idag. Blev klar rätt snabbt i skolan med bilderna från Gubbängen. Satt lite och snackade skit med min lärare och Jens. Riktigt mys, tror jag har Svergies bästa lärare:) Sedan tvingade Jens med mig till torvalla för att äta onyttig lunch!! Jag tyckte pannkakorna i skolan dög, men blir man bjuden så...:P


Träning med dessa skööningar:P
Bilden är ifrån båten när vi var på läger på åland! Myshelg med massar av skratt!

Titta in lamkött i simhallen där Ondskan spelades in..

Jaha...då var praktiken i fullgång igen då efter snöstormen förra veckan:P Idag åkte jag till gubbängen och följde med klass 7F(fotbollsklass) en heldag. Först hade de träning, sedan simade de i simhallen där Ondskan spelades in, cooolpoäng till mig. Där satt jag och tittade på lamkött:P
Efter de var de lunch och sen lektion där jag stannande i typ 20 minuter, plåtade lite och sedan drog jag. Gick även förbi ders utomhusplan och tog lite bilder där!
Känns lite jobbigt att jag komma tillbaka till högstadiet, man känner igen känslan och alla beter sig precis likdant som de gjort när jag gick i 7an, tex så drog vi till centrum och handlade godis och lyssnad på musik från mobilen xD haha
Hur ska de gå när jag ska till S:t Botvida gymnasium...kommer bli ännumera utstirrad än vad jag blev idag:P
Lugn kväll blir det iaf, behövs!, sov riktigt bra i  natt men för lite, har ju några timmar från helgen att ta igen!



Vilka minnen! Den kvällen var helt underbar med mina två favoriter, J&J<3
Måste göras om igen, haha, så länge seda, jag är ju t.o.m brunhårig:O:P




RSS 2.0