Dag 2

Antligen ar vi framme och solen skiner:D
Pigga och glada vaknade vi redan klockan 08 och gjorde oss i ordning for en hel dag pa stranden! Stranden ar helt underbar, laaang och harlig, aven nudiststrand om vi ga liten bit bort! Temperaturen i vatten ar iaf badvanligt och vagorna cirka 1 meter hoga. J har redan tagit det forsta doppet! Vi har aven legat vi poolen dar det ar vindstilla med uppvarmd pool. Nagra ungdomar har vi iaf funnit har pa hotellt, dock ar det finnar och de ar riktigt fula, annars ar det vi och alla "snalla" penisonarer!
Spriten ar iaf billig, en vinflaska gar pa 20 kr och sortimentet ar stort!
Kvallen besar av kak pa donken sedan blir det party pa Skybar! Det ska tydligen vara det hetaste stallet har! Hoppas pa lite fler ungdomar!
Efter redan en dag i soolen ar vi solbranda och humoren ar pa topp! Kan vi fa det sa himla mycket battre? Inte vet jag om vi ens vill komma hem!
Det enda som jag kan klaga pa ar att det ar otroligt mycket svenskar har, vi letar efter spanjorerna!
Shoppat kak har vi aven gjort, lunch bestar av nudlar och middag av pasta! Men shopping av klader verkar det svarare att fa tag pa.

Lite chockade ar vi aven efter forsta dagen da en spansk familj pa 10 pers slar upp varsta vollybollnatet en halv meter i fran vara fotter! Bollen for bara nagra ganger mot vart holl, vi overlevde iaf!
Allt har nere ar bara bra, rummet fint, poolen varm, solstolarna underbara och mysig miljo!
Tur att vi har svenska receptionister:P

Hoppas vadret haller i sig hela veckan, vi akte som engelskman och kommer hem som afrikaner! (det ar varat mal med resan iaf:D)
Hoppas ni i sverige har de bra i snostormen medans vi njuter i soolen med drinkar!:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0