Sista lovet

Sista lovet springer fram till tusen..speciellt när vädret är så här bra..knappt tid till att blogga, inte för att det händer mycket på dagarna:P
Det blev en ritkigt långpromenad när vi var och plåta, riktigt härligt med solen=) Även hunnit med lite småshopping och försök till lite titt på studentklänning..går väl inge vidare och just nu är kontot tomt p.g.a småshoppningen, men som samtidigt är nödvändig! Nytt smink och en sommarväska! Någonting jag behövt mycket länge och det är ju ingen stress på klänning än iaf=)

Ikväll ska vi ut en kortis och bara chilla, 18 års festen vi var på i lördags, det är hon som ska ut ikväll eftersom hon fyller å idag=) Det lär bli trevligt. Skulle ju egentligen varit på tjejkväll med tjejerna iklassen men på något mysko sätt har det blivit inställt..hrm..aja..en extra dag med min älskling istället=)
Lär väl inte hände mycket mer under veckan, en snabbis till landet blir det säkert, måste ju iaf fira påsken och hoppas på något påskägg;)
Och snart är det ju dags för första hemmamatchen på söderstadtion=) Längtar! Hoppas på bra väder och att jag får plåta, vore naajs=)

Som sagt! Sista lovet nu, så njuta till tusen och sedan går det bara utför!;)
Livet leker ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0