Två silvermedaljer!

Vilken toppen dag det blev till slut. Visst var vi alla otroligt nervösa, både innan tävlingsstart och efter när vi satt på golvet alla samlade för att få veta resultaten och vilka som kom 1a, 2a och 3a.
Jag tycker att tjejerna gjorde jätte bra ifrån sig, det såg inte alls bra ut på förträningen men alla höjde sig ett snäpp och sträckte lite extra på tårna! Det enda som man skulle kunna säga gick fel var ett lite fall, men vad spelar det för roll när resten var strålande? :D
Vi kom både två i hopp och matta med poängen: hopp: 8,67, matta: 9,13. På matta var det vara 0,07 p till guldet, vinande laget hade 9,20, lite surt, men säkert rättvist. Jag tror att vi i alla i Mini-DM är otroligt nöjda! Bara att ladda vidare för nästa helgs tävling, får hoppas att det går lika bra då som det gjorde nu! Dock tävlar vi bara på tumbling då, Vikingacupen.

Nu börjar en till jobig skolvecka, redan prov imorgon, har inte pluggat så mycket, men tror inte heller det behövs. Kan redan det mesta, inge vidare svår om man gör det som man ska på lektionerna, har väl även ett plus att vissa saker är jag lättinlärda på.
Men nu är det dags för sängen efter man sett klart på fimen på TV4.
Sovgott och dröm sött men inte blött ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0