Brać

Vadret idag har varit samre, iaf till en borjan. Sag inte alls sa lovande ut nar vi vaknade. Men vadret har i Kroatien andrar sig superfort, vilket har atrt hora med bergen. De ligger ju precis dar vi ar, sa vi har en otrolig utsikt. Ingenting som gatt att fanga pa kort tyvarr!
Batresan ut till Brać var superharlig. Forst tva timmar till Hvar dar vi var i en timme, helt okej stad, vi var dock inte dar alla kandisar hanger. Bill Gates, Beyonce och Mel Gibson brukar hanga dar och hyra hela hotell sa de far lite privat. Finns aven en clud dar man inte ar valkommen om man inte ar kand.
Efter den lilla tripen pa Hvar satte vi oss pa baten igen och nu serverades det nyfangade och grillad makrill, men hemmagjort brod och sallad. Till de fick vi obekransat med vin!:P Kanon gott!
Pa Brač bade och solade vi. Vadret var inte det basta forran sista timmen da molnen forsvann. Riktigt hett blev det pa en gang.
Solstatus: MrJ fortfarnde en krafta - jag ingen farg alls!!!!! Lite brand pa ryggen, den enda del jag inte solat - forklaring tack?!
Kanske ar min solkram guddomlig, har aco 10... hmm.. hanger inte alls ihop!
Imorgon ska vi till Dubrovnik! Kommer aven att stanna i Bosinen en liten stund pa vagen. Vadret ska bli samre i morgon (folk far inte dyka) sa det passar ju bra nar vi ska sitta pa en buss i tre timmar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0