Forsta dagen Kroatien!

Helt underbart har vi det har nere! Soolen lyser och MrJ ser ut redan ut som en krafta, medan jag inte fatt nagon farg alls, kanske lite pa ryggen da.

Resan ner gick bra, segt dock att planet var 30 minuter forsenat! Men varan duktiga pilot korde in det! Vi kom fram till hotellt strax efter klockan 23. Snabbvisit pa rummet, vi bor pa 8e vaningen av 9! Tyvarr inte hotellets basta utsikt, men verkligen ingenting att klaga pa!
Sedan drog vi direkt ut pa stan och titta runt! Solen gar ju inte ner i Sverige direkt pa sommaren men har gor den det sa mycket sag vi inte igar kvall.

Imorse vaknade vi till stralande vader och en otrolig vy. Bergen har ar amazing!
Vi har redan hunnit med att boka en trip ut med bat imorgon till on Brać. Batturen tar cirka 3 timmar, men da stannar vi forsta pa Hvar och hamtar upp lite folk och stannar dar en timme. Fisk serveras aven som lunch pa baten.

Resten av dagen har vi kikat lite pa stan har i Makarska, valdigt vacker. Annars har vi bara legat pa den underbara stenstranden! Gor inget att det ar sten istallet for sand, nastan battre sa man slipper sand pa fotterna!:P
Vattnet ar turkost och underbart, precis som allt annat har. Dock salt! Vi ligger latt i 20 minuter varje gang vi badar!

Sprit ar billig och olen god. En ol kostar cirka 20 kr (50cl). Nu ska MrJ och jag ut pa staden, njuta och sedan leta efter ett bra matstalle! Kanske vi aven finner nogot party!=)

Tagnetbordet har ar helt cp, y och z har bytt plats plus att en massa andra bokstaver finns med, lite snurrig i huvudet blir jag efter ett inlagg!:P


(Alla kroater ser likadana ut, inte alltid en fordel till dom och tjejerna ar pinsmala, brunetter och har korta klanningar. Alltsa inte sadan stor skillnad fran Sverige!:P)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0